מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם המאוורר הקיים אינו מספיק? כמו כן - האם יש טעם להשקיע בלוח אם שמאפשר שדרוג ל-DDR3? במידה שכן - יש לוחות מומלצים של GB (בסביבות ה-500 עד 600 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאין לי כסף להשקיע במחשב חדש לגמרי ואני תקוע עם ATHLON 3200 חד ליבה ולוח סוקט 939, אני צריך המלצה ללוח + מעבד עד 600 שקל וחריגה של עד 700 אם זה ממש קריטי וייתן תוצאות טובות יותר משמעותית. חיפשתי מעבדים כפולי ליבה לתושבת 939 אבל הם נדירים למצוא יד שניה + מחיר הגיוני, אז החלטתי כבר להשקיע יותר ולהחליף לוח ומעבד שייתנו לי תוצאות טובות יותר ושייחסכו את הכאב ראש של מציאת כפול ליבה ל- 939.. אז אני רוצה המלצה ללוח אם של AMD או INTEL עם תושבת 775 או AM2, משהו לא יקר עם התקציב והחריגה שרשמתי כבר.. בקיצור, החנויות העדיפות: KSP או כל חנות אחרת בירושלים או בסביבתה (SKYPC לדוגמא לא אפילו שיש לה מחירים טובים כי הסניפים שלה בטיזינאמו ואם יידפק לי משהו הדלק יעלה יותר מרכיב ח…
-
- 49 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית והוא פנטיום 4 2.80GHz. אבל הבעיה שהוא עובד על 1.4GHz. מה הבעיה? הנה תמונות:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזה השוואה באינטרנט שמראה הבדלי ביצועים בין מעבדים של ניידים (כולל ישנים) למעבדי מחשב (כולל ישנים) או ספציפית לדגם הזה ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש טעם ? השימוש העיקרי שלי הוא גרפיקה וסרטים , מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מאוד מאוד דחוף לי אבא שלי רוצה שנלך עכשיו איזה לקחת את ה6400+ אני צריך להזמין ועכשיו אני בכל זאת הולך לקנות את הלוח אם!!! אם אפשר לא תגובות רק של השם אלה במה הוא טוב ואיך ובאנצ'ים תודה!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אוקיי.. תראו את המפרט שלי בחתימה חשבתי לשדרג את המעבד לE5200 כמה שיפור במשחקים אני אראה? לדוגמא בCOD 5 אני משחק ופה ושם אני מרגיש תקיעות וFPS נמוך. האם שדרוג מהמעבד שלי אל הE5200 ייראה הבדלים מורגשים? וכן, הלוח שלי תומך ב45nm יש חנות ליד הבית שלי, הוא מוכן להחליף לי את המעבד לE5200 , הוא מרכיב לי ולוקח את המעבד הנוכחי שלי, תמורת 300 ש"ח .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ראיתי מין השוואה כזאת ביוטיוב לQ6600 אבל זה לא היה במשחקים ולא נראלי שהוא מגיע לרמה שלו..... מישהו יכול להגיד לי? ואם יש בנצ' שהוא שם אני אשמח אם תביאו לי.. חג שמח וכשר אחים שלי!
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 512 כמה יעלה לעלות לגיגה או אפילו 2? וצריך תכנאי שיסדר את זה או אני יכול ומאיפה קונים חוץ מאינטרנט
-
- 16 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח אם מישהו יגיד לי מהיא הטמפרטורה האידיאלית לעבודה, עם מעבד Intel Pentium 4 1.7Ghz. תודה מראש אורי.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2GB DDR2 800Mhz Kingston (שתי כרטיסים של 1GB) ואני חושב להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי היא: אם יהיה הבדל כלשהו אם אני אוסיף עוד שתי כרטיסים זהים של 1GB או עוד כרטיס אחד של 2GB? כי יותר משתלם לקנות כרטיס אחד של 2GB. *את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 912 צפיות
-
-
E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי לוחות האם: GIGABYTE EP45-DS3L או GIGABYTE EP43-DS3L במחיר זה בסביבות ה100 ש"ח הבדל. השאלה שלי היא מה ההבדלים בת'כלס ואם ההבדל במחיר שווה.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי במערכת 32 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון (שהמחשב מנצל רק 3.1 בגלל המגבלה של ה32 ביט) אז יש לי דיסק און קי שתומך בreadyboost ואני עשיתי שהוא ייתן לי 4GB זיכרון (ככה שיש לי 7GB). אז השאלה היא שיש לי 7GB זיכרון? (בגלל שזה דיסקאון קי והוא לא קשור לזיכרונות) או שהמגבלה של ה32 ביט גם חלה עליו?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לקנות חדש ואני מטלבת מה עדיף לוח אם עם ציפסת יותר ישן(P43) אבל עם FIREWIRE ואופציה לDDR3 הדגם:http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=39475 או אחד יותר חדש (P45)בערך באותו מחיר עם PCI X16 2.0 אבל בלי FREWIRE ואז אני אצתרך לקנות כרטיס נפרד וגם יש לו רק שתי סלוטים של PCI הדגם:http://skypc.co.il/pl_product~39433~10~0.htm או ביכלל לקחת לוח אם זול ולקחת מעבד חזק יותר E8400 בימקום E7400 אני עובד עם התוכנות PINCLE STUDIO 12 וPHOTOSHOP
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי על הלוח 2 זכרונות של 256MB. האם חייב להוסיף שניים של 1GBאו אפשר 1 של 2GB. יש 4 חריצי זכרון בלוח.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
ראיתי שיצא למכירה בחנות פנדה מחשבים מעבד חדש של AMD מסדרת הathlon X2. המעבד הוא AMD Athlon X2 Dual Core 7750 Black Edition 2.7Ghz 2Mb AM2. האם זה מעבד טוב? לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? האם הוא מריץ משחקים כיום כמו Farcry 2, CRYSIS, COD ועוד משחקים שיצאו בעוד שנה בערך? והאם הוא מתאים ללוח אם? זה המפרט כרגע: מעבד: AMD Athlon 3800X2 לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 זיכרון: 2GB RAM כרטיס מסך: nVIDIA Geforce 8500GT דיסק קשיח: 160GB מערכת הפעלה: Windows XP Professional
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח זה של גיגה בייט , אבל כנראה כפתור הרסט הקטן שעל המארז לא עושה ריסט איפה זה נמצא על הלוח אם תודה לעוזרים כאן יש את המדריך בקישור הזה http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=2993
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-