עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש חיה כזאת? לוח אם + כ. מסך מובנה שיעשה OC נחמד לE2160?

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by amilo,

נניח ויש לי מעבד san diego 3700+ שפועל בתדר 2.2 גיגה הרץ - על 1 מגה קאש, ואני עושה לו אוברקלוק יציב ומושלם ל 2.8: אז זה נכון לומר שיש לי fx-57 ?

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by tamos,

אני מתכנן לשפר את המחשב וחשבתי לקנות את הלוח הזה: asus p5n-e SLI nforce 650i עם המעבד: intel quad core q6600 זה מומלץ לקנות בתקופת הזמן הזו או שעדיף לחכות? והאם הלוח יתאים טוב למעבד?או שעדיף להחליף לוח בכלל?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  4. שלום יש לי צורך להריץ Virtual PC בעיקרון למי שלא יודע זה כמו מערכת הפעלה נוספת עם הקצאת משאבים משלה.. מערכת ההפעלה הראשית תהייה וינדוס 7 , ושאר העותקים של ה VM יהיו XP SP3 איזה זיכרון וכמה מומלץ ? ואיזה מעבד ? ואיזה לוח... יהיה יתרון לקנות 16 גיגה זיכרון ?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

הדור הבא של אינטל שמיועד להחליף את מרובעי הליבות הניידים הפופולריים מתקרב ומופיע במבחני ביצועים ראשונים עם תדרים מירביים מרשימים לכתבה

6. Started by OgANDi_BoY,

תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמן איך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוס כי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ ??

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by lior46,

איזה מעבד מומלץ לתקציב הזה?(עכשיו יש לי של אינטל דגם 531)

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  8. בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…

9. שלום, עד היום הייתי בטוח שאני קונה מחשב עם מעבד AMD, עכשיו אני מבולבל אני קורא שבכל הקטגוריות AMD מנצח חוץ מקידודי סרטים. האם זה נכון? ובכמה ? המטרה שלי להמיר DIVX ל DVD - האם עדיף INTEL ? תושה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  10. :האם זכרות DDR2 500/533 ישפר משמעותית את ביצועי המחשב לעומת אותה כמות זכרון ב DDR400 ? מדובר על מחשב שאני עומד לקנות לצורך קידודים,לא משחקים.

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  11. כמובן ששניהם פועלים על אותו תדר כמובן. חיפשתי בFAQ ולא מצאתי תשובה.

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  12. קיבלתי את המחשב שלי והפעלתי אותו היום (שישי). התוכנה שקיבלתי עם הלוח אם מראה כי המעלות של המעבד בזמן שאני עובד איתו רגיל (מתקין דרייברים ובאינטרנט) עומדות על 49-50, וכשאני משחק איתו מישחק כמו CS אז הן עומדות על 55+-. זה בסדר? נ.ב הגוף קירור והמעבד הם המקוריים של AMD. תודה לעונים. מנהלים אם זה קשור לפורום "אוברקלוקינג וקירור" אז תעבירו את זה לשם בבקשה.

• 9 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by TGA,

יש הבדלים אם אני קונה זיכרון מX או מY? אם לא עדיין איזה חברות עדיין "עדיפים" מבחינה שאם הייתם עכשיו צריכים לקנות זיכרון על איזה חברות הייתם הולכים?. שאלה קצת לא קשור: לוח אם בעל תושבת 1366 יוכל לתמוך בI7 העתידי לצאת רק אם עושים לו עידכון בביוס? תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by llliorrr,

AMD Phenom II X2 550 או AMD Phenom II X3 710? הלוח אם זה Gigabyte GA-MA770 וכרטיס מסך 4850

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by SleepingSky,

אני לא באמת הולך לקנות או לבנות שרת, אני צריך את זה לעבודה מסוימת למכללה. כאילו לבנות מפרט לשרת וצריך לכלול 2 מעבדים, אין לי מושג איפה אני מוצא לוח אם עם תמיכה של 2 מעבדים! ושלא יהיה 2 מעבדים של פנטיום 2 או משהו... צריך שיהיה שרת חזק לימים של היום. תודה לכם! מי שלא הבין - אני צריך עזרה במציאת לוח אם עם תמיכה של 2 מעבדים חזקים.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה) אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים? עריכה: שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין..... הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by frank053,

שלום לכולם! יש ברשותי מחשב עם 512 מגה של זכרון פנימי. מדובר על Geil DDR 400 256MB*2 CL=2.5 6-3-3. אני רוצה להוסיף עוד... השאלה היא האם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו זכרון? האם חייב מאותה חברה? אפשר, נגיד, להוסיף זכרון של Kingston? האם חייב 2*256? אולי אפשר 2*512? תודה מראש. P.S. איזה חברה עדיף לקנות? והאם 1GB מספיק למשחקים? המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS.

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  18. לצד צפי להכנסות נמוכות במיוחד, ב-AMD מגלים כי ידלגו על ליטוגרפיית ה-20 ננומטר ויקפצו היישר לדור של 16 או 14 ננומטר, עם טרנזיסטורי FinFET תלת מימדיים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%96%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99-finfet-%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93/

19. כותרת^^ רק רציתי חוות דעת על איך הזיכרון הזה ועם במחיר שלו אפשר למצוא משהו יותר טוב

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by smarty,

מתכנן קנייה של מחשב לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, יוטיוב 1440P וכו') באזור ה1500 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק לאורך יום שלם, ושיהיה אמין וטוב במשך הרבה שנים! יש לי אופציה לקנות עם מעבד פנטיום ולהוסיף לו SSD 120GB, וזה עדיין יצא יותר זול ב-100 ש"ח מ-i3 בלי SSD. מה עדיף? אני לא מבין בזה כלום תגידו לי אתם! תודה!!

• 9 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. Started by gadits,

מה הלוח הזול ביותר שיאפשר OC ל E6300 + זיכרונות 667MHZ ?!?!? האם אני חייב לוח עם צ'יפסט 965 או 975 בשביל להגיע לבאס 333? האם אני יכול להגיע לבאס 333 גם עם לוח 945? ואם אני לא יכול להגיע לבאס 333 עם לוח 945 ...כמה המקסימום שאפשר יהיה להגיע עם לוח זה?

• 9 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט GA-8IK1100 875 עם 512 דדר ומעבד 3.0 אבל משום מה נראה לי שהעבד ממש חם הוא נע בין 49 ל52 מעלות לא נגעתי oc או שום דבר שדומה לזה יש לי 2 מאווררים במחשב חוץ מהספק והם עובדים ב 2567 ר פי אם זה בסדר לדעתכם או שאין ממה להילחץ?

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש , E8400 , HD 4850 SONIC , MUSHKIN 4 GB )2*2(. אני התכוונתי לקנות את הלוח אם ASUS P5QL PRO. אבל לא יודע...קראתי פה גם על P5QL-E, והוא נשמע יותר טוב , יש לו יותר יציאות וכל זה...אבל מצד שני, אני לא יודע מה היציאות האלה, ומה השימושים בהם... אולי בכלל כדאי לוח אם של GIGABYTE....=\ אין לי מושג...צריך עזרה. אגב התקציב הוא בערך עד 600 ש"ח.אני חושב שבמחיר הזה אפשר לקנות משהו מתאים ואיכותי. תודה.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by levimadman,

מאז הרכבת המחשב, כל פעם שאני מרסטרט את המחשב נראה כאילו המחשב כבה לשתי שניות בערך ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל. לא ייחסתי לזה חשיבות אבל זה מתחיל להטריד אותי. ככה זה אמור להיות עם הלוח הזה? יש איזו אופציה שאמורה לבטל את זה?

25. שלום לכולם ראיתי באתר באחד הימים הסבל על איך להתקין ארדיסק בגודל 40 ג'יגה על לוח אם ישן שיכול לקרוא עד 30 ג'יגה ואני לא מוצא את אותו הסבר. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך עושים זאת או יותר פשוט לשלוח לי את הקישור להסבר באתר תודה רבה אוהד :

• 9 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.