מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לפי דליפה של מבחני Geekbench 4 , מעבד רייזן צבר מעל 61 אלף נקודות, בעוד שמעבד אינטל שעולה כפול, צבר רק קרוב ל - 47 אלף נקודות במבחן כל הליבות. מעניין יהיה לראות מה המצב בעולם האמיתי על תוכנות יצירת תוכן למיניהן. בינתיים, בהחלט יש למה לצפות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: +amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש? עם כרטיס מסך GTX260? תודה לכל העוזרים
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz ASRock ConRoeXFire-eSATA2 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) שתי סטיקים 1024MB כל אחד של TWINMOS Radeon X1900 GT (256 MB) WDC WD2500KS-00MJB0 פתאום המחשב הפסיק לעבוד לא העלה פוסט בדקתי מה הבעיה פה ושם שיחקתי עם הסטיקים והמחשב עולה רק עם סטיק אחד בסלוט מסויים אחד .. מה זה אומר ? יש מצב "נשרפו" הסלוטים האחרים והסטיק השני ? יש פתרון כלשהו לבעיה ? בדיקה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש את השילוש הבא המיועד להריץ סרטי HD ותוכנות לא כבדות יותר מדי (PHOTOSHOP, ECLIPSE): לוח אם: GA-880GA-UD3H מעבד: AMD 640 זיכרון: 2Gb VALUE SELECT (1333 ) CORSAIR האם את הזיכרון כדאי לשדרג למהירות 1600? ירגיש משהו? או שרק בOC? איך הלוח? והאם כדאי לשנות משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? המפרט Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 HEC ACE580 580W תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי במספר אתרים כתבות על המעבד 9950 של AMD , והיו שם גם השוואות בין AMD 9950 ל INTEL Q6600 . ברוב ההשואות המעבד 9950 לקח , אז למה הוא לא כ"כ מומלץ ? גם המהירות שהוא מגיע בסטוק היא יותר גבוהה מה Q6600. אז למה אף אחד לא ממליץ ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן חברים, תהיתי אולי מי מכם יוכל לעזור לי להחליט בין שני הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2847&ProductName=GA-EP43-DS3L שנמכר ב-470 ש"ח ו- http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro+XE&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=IP35%20Pro%20XE שנמכר ב-490 ש"ח כשהמטרה היא: לוח יציב, מהיר, תמיכה טובה (BIOS, דרייברים). אני הולך להשתמש בלוח עם E8400, כ.מסך 4850 512MB, ו-4GB זיכרון 800MHz אני *לא* מתכוון בשום שלב להשתמש ב-CROSSFIRE. ואני *לא* מתכוון לעשות OC כלל וכלל. ההבדל העיקרי בין הלוחות הוא למעשה ש-P43 תומך ב-PCI-E 2.0…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=zh-CN&tl=en&u=http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php%3Fcontent.30&prev=_t&rurl=translate.google.com לוחות שאיתם מצאו הצלחה:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין את כל הנושא של תזמונים. קראתי את הכתבה באנגלית שהובאה כאן פעם בנושא זכרונות ותזמונים ואני עדיין לא מבין. מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה פירוש CL2 ומה ההבדל בין זה לCL2.5? מישהו מכיר כתבה פשוטה שמסבירה את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצעות מענינות מאוד: g.skill 512x2 pc3200 400mhtz 2.2.2.5 1gbfx(tccd) pqi 512x2 pc4000 500mhtz (tccd) pdp )אין לי א ת הדגם המדיוק אבל הם tccd כולם עולים בערך אותו הדבר אבל מה עדיף??(על תגידו לי שיש דברים אחרים במסגרת אותו התקציב אני פשוט משיג אותם במחירים ממש זולים{850}ויש אחריות..) אני אגיע איתם ל-660 מגה הרץ?? (לא משנה לי על איזה תזמונים אבל לא תיזמונים ממש גרועים במהירות הזאת..) נ.ב המודרבורד שלי יכול לתת עד 2.9v....
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי Dell Inspiron 5520 ולמרות השימוש הדי בסיסי שלי, הוא לא סוחב בזמן האחרון. שמתי לב שגם בפעולות פשוטות כמו פתיחת מסמכי אקסל וטעינת דפדפנים לוקח לו הרבה זמן, וכשבדקתי את הביצועים ראיתי שהRAM והCPU מרקיעים שחקים. בקיצור, אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהחליף הארדיסק לSSD. השאלה היא אילו רכיבים אני צריך? היום יש במחשב 4GB זכרון ואני רוצה לשדרג ל8 או 16, זו כבר תהיה שאלה של מחיר. חוץ מזה, אשמח באותה הזדמנות לקבל המלצות על כונן SSD של 256GB או 512GB מומלצים ולא יקרים. רב תודות!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דחוף לפני קנייה! הם בול אותו דבר רק אחד זה BLUE ואחד זה BLACK מה בדיוק ההבדל? האם שניהם מתאימים גם למערכת מבוססת AMD וגם INTEL? והאם יש הבדל אם אני לוקח קיט כזה של 4X4 או לוקח שני קיטים של 4GBX2 ? http://www.corsair.com/vengeance-16gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz16gx3m4a1600c9.html Vengeance® — 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CMZ16GX3M4A1600C9)http://www.corsair.com/vengeance-16gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz16gx3m4a1600c9b.html Vengeance® — 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CMZ16GX3M4A1600C9B) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות באייבי, אולי 2*4G או לקנות עוד סטיק של 2G , אבל לא יודע עד איזה מהירות הלוח אם שלי יתמוך, ולא יודע אם זה מומלץ "מחברות שונות" בהנחה שאני רק מצרף סלוט נוסף. אם המחירים של הסלוטים לא יקרים, אני יכול להשקיע עד 400 שקל, יש לך המלצה עד איזה מהירות ואיזה סלוט מומלץ לי? מצורף תמונת המפרט
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! האם יש למישהו קישור לכתבת הסבר על הצ'יפסטים העכשווים של אינטל? עדיפות לכתבה בעברית אבל גם באנגלית יתקבל בברכה. אלי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני יושב על שניים גנרים והם CL3, קיבלתי 512MB של CORSAIR XMS3200 CAS2. אני מניח שאם אני שם את שלושתם אז הם לא יעבדו לי ב DC? קיצור מה עדיף? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם E6300 זה קונרו? כי אם אני לא טועה הליבה זה לא קונרו ולמעבד כזה צריך לוח תואם קונרו?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus כל כך יקר? 1440 שח? ומה זה DR-VENUS?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 בתקציב נוכחי של 1300 ש"ח 2GB ללוח P5WD2 E-PREMIUM למערכת עריכת וידיוא אבל עדיף תיזמונים טובים תודה לכל העוזרים מקווה שהבאתי את כל הפרטים להם אתם זקוקים
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך לקנות מעבד חדש עקב מותו בטרם עת של העבד הישן מסיבה לא ברורה הלוח אם שלי הוא GA-7VAXP ורציתי לשאול לדעתכם איזה מעבד מומלץ לי לקנות יש לי תקציב של כ 300$ המחיר גמיש אם יהיה שווה במיוחד להשקיע יותר כדי לקבל בתוספת קטנה מעבד טוב יותר בהרבה תודה לכולם על העזרה מראש קישור לדף של הלוח אם לנוחותכם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1391
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח לפנטיום 4 1.7 בעל תמיכה גם בSDR וגם בDDR. איזה מבין השניים יותר טוב ? P4S533-MX P4XP-X
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל התחיל לא מזמן, לאחר שהמחשב היה לא מחובר לחשמל מסיבה כלשהי במשך 5 שעות. אח"כ חיברתי לחשמל והכל עלה כרגיל. לפני 10 דקות באתי לכבות אותו, ואז ראיתי שהלוח אם משמיע בכאילו הוא נכבה, אך הספק עדיין עובד, ורשום על המסך את המסך כיבוי של ווינדווס. לחצתי על הכפתור כיבוי וכביכול המחשב נדלק והנורות פעול והמחשב עלה מחדש. בקיצר הוצאתי את המחשב מהחשמל ואז החזרתי, עלה המידעה על הכרטיס מסך והלוח, ואז היה רשום: FDC failure press F1 to continue בקיצר הווינדווס לא עולה, ואין לי מושג מה הבעיה. המפרט של המחשב ההוא: Celeron 1700mhz elitegroup p4vmm2 Voodoo 5 5500 תעזרו לי :'( *עריכה* דרך אגב שומעים שני צפצופים ארוכים ואחד קצר (כמו ששומעים שהכל תקין רק לפני זה עוד שני צפצופים יותר ארוכים).
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-