מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי עכשיו את הלוח G41MT-S2PT ואני מנסה להפעיל את היציאה הקדמית של האודיו אבל משום מה הוא לא מזהה כלום. חיברתי טוב את הקונקטור של המארז ללוח אבל רק האחורי עובד : ( מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כל כך מבין במחשבים, מלבד הבסיסי. אולי נשאלה שאלה דומה בעבר, חיפשתי אך לא מצאתי. המחשב שלי מזהה רק 2.22 מתוך 8 GB זכרון. כיצד אני יכול לשפר את ניצול המשאב? האם הדבר תלוי רק בעובדה שמערכת ההפעלה היא 32 ביט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כותרת.. לפי הבנתי גירסאת הsandy היא החדשה יותר? הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם ואם אני מתכנן לקנות i5 2600\2500\k איזה מהם לקנות תודה מראש, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיסי pci-e X 1 - asus hdav1.3 deluxe compro e900f בלוח אם החד ששאקנה , יש רק pci-e X 1 אבל יהיו 3 pci-e X 16 האם הכרטיסים הנ"ל יעבדו עליהם ? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח אם שתומך מעבדי 4 ליבות שייתן סאונד טוב בסביבות 1000 ש"ח עם יציאה אופטית. מה אתם אומרים על הלוח אם הבא: לוח אם Asus Maximus II Formula ¤1214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31215 שווה את הכסף???
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה לוח לבחור. אין לי הרבה דרישות למעט 6 יציאות SATA
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתתי לחבר שלי להתקין xp pro. לאחר כחודש או יותר לאחר ההתקנה לוח האם שלו נשרף והמעבד נדפק (כנראה). הוא אמר לי שאבא שלו חושב שזה בגלל שהxp הכביד על המחשב שלו p3 750mhz לוח אם לא ידוע משהו גנרי של אליטה או משהו לא לצפות לגדולות. זכרון 128mb sdr sdram. האם התופעה הזאת קרתה באמת בגלל הxp? האם המחשב לא היה אמור להיכבות לפני שהוא נשרף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם. אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה. דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-e2160.html אחת הביקורות הראשונות ברשת על המעבד הזה לדעתי, בלי לגעת בו הוא דיי חלוש ונופל בהרבה מה-4300 למשל בעיקר במשחקים אבל ב-OC מכובד הוא עוקף אפילו X6800 ובמחיר של פחות מ-100$... נשמע מעניין ויכול להחזיר את עניין האוברקלוק לבסיס שלו, לקחת מעבד זול מאד ולעשות ממנו משהו חזק באמת. נראה מבטיח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי בעבודה משוטפת של שני קיטים של זיכרונות הבאים: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL על לוח אם: ASUS P5B Deluxe או אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות את הקיט הבא G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK בלא יותר מ-300 ש"ח תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב שעבוד בפס יצור ויש לי כמה שאלות 1) אני צריך שהיה לך מספר גדול של כניסות ל PCI 9 האם יש כזה לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב בעיות בתקציב אני יכול לקנות או 512 של זכרון סביר נגיד קינגסטון(kvr400x64c3a) או שעדיף 256 רציני?
-
היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי קניית קירור למעבד החדש , i7-3930k , שיורכב על לוח אם intel dx97si. אני מתלבט בין שני המוצרים האלה : 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17204 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=6175 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17130 אני לא מתכנן שום OC למחשב בזמן הקרוב וסביר להניח שבכלל לא, לכן הקירור לא צריך להיות פסיכי אבל על המחשב הולכים לרוץ הרבה משחקים ( ביחד עם gigabyte amd radeon 7950 3gb) אז מה מהם הכי משתלם קנות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, הגעתי בשעה טובה להחלטה של קניית לוח חדש והקצבתי לעצמי בסביבות 750 שקלים לצורך העניין אבל בפני עומדות 2 אפשרויות ששתיהם קורצות לי: GIGABYTE EP45-UD3P, הפתעת אוברקלוק מג'יגה-בייט ולוח אם פשוט מדהים. מכיל כמות פיצ'רים ענקית ורכיבים איכותיים שישמרו על ביצועיו ואורך חייו ASUS P5Q DELUXE, מבחוץ נראה כמו כל לוח אקסטרים שאסוס מייצרים, כולל 16 (!!!) מייצבי מתח וקבלים רבים, 3 יציאות PCI-E, כאפשרות לPHYSX אוליי בעתיד ואוברקלוקינג שמאפשר באס גבוהה ללא צורך בשינוי גדול עד לסביבות 500MHZ, בסביבות ה550 מתחילות הדרישות. 2 הלוחות האלה פשוט מעולים כל אחד בדרכו, 2 הביוסים שלהם פשוט עמוסים בכל טוב לבחירתי ולעזרתי. איזה אוברקלוק יבוצע? הקיצוני ביותר שאפשר עם קירור אוויר מאסיבי, א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: +amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש? עם כרטיס מסך GTX260? תודה לכל העוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד xp2500 והוא נעול אז אני רוצה לוח שאני יוכל להגיע איתו לרמות כמעט הכי גבוהות שאפשר אם המעבד הזה כאשר הוא נעול. קראתי הרבה reviews הבנתי שהכי טוב הוא לוח של gigbyte 7NNXP הבעיה הוא עולה 1000 שקל ... והתקציב שלי לא יותר מ 500 שקל ... אפילו לא 500 ו 50 אגורות.. מומלץ אפילו פחות... איזה לוח הייתם ממליצים לי ? (הייתי גם מעוניין לוח אם SATA- משאר הדברים כמו כרטיס כל וכל שטויות האלו שאני לא צריך..)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני להחליף ללוח אם עם PCI-E! לוח אם . טוב אבל יש לי מעבד 939 AMD ATHLON 64 BIT וזכרונות DDR400 ... צריך להחליף משהו ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות 2 קיטים של 4GB DDR3 1333Mhz קיט של kingston עולה 290 קיט של transcend עולה 243 אני קונה 2 קיטים ככה שיש הבדל של 100 שח כמעט אני רוצה לדעת מה ההבדלים ואם משתלם ללכת על הקינגסטון ולהוסיף כמה שקלים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..תוכלו לומר לי מה ההבדל בין סוגי הליבות....כגון WINCHESTER Veince או בין שאר הסוגים..(אם יש..)...תוכלו להגיד לי מה יותר טוב מה השוני...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI P965, והוא כרגע לעיתים קרובות מחליט לאפס את כל ההגדרות שלו ובנוסף לא תמיד אני יכול לשנות אותן בחזרה כי הוא שוב מאפס את עצמו אחרי שאני שומר אותן. האם מישהו נתקל בבעיה כאלו או דומות ויודע מה לעשות? בנוסף אני מנסה להתקין WIN7 והוא כל פעם נתקע לי ואני לא יודע האם זה קשור לבעיה הקודמת או לא. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-