עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pavelr,

האם יש לוחות אם במחיר סביר, שתומכים ב-(1155) intel core i5 עם usb3 וכוללים יציאת אודיו קואקסלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 0xIDE,

יש לי מעבד AMD Phenom II X4 925 לפי הX4 הוא מורכב מארבע ליבות אבל ראיתי בכמה תוכנות שיש לי רק 2. בצג המשאבים של Win7 כתוב רק על 2 וגם בגאדג'ט מסויים שמפרט שימוש וטמפ' של כל ליבה מראים רק 2. יש מצב שהוא לא מזהה חלק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, המחשב הנוכחי שלי הוא q6600 gigabyte p45ds3r 4gb ddr2 800a-data 4870 1gb enermax liberty 620W המטרה שלי היא משחקים(רצוי על הכי גבוה ללא קרטועים) ותוכנות גרפיקה ממש כבדות עד עכשיו המחשב סיפק אותי בכל מה שרציתי מעל ומעבר, אבל היום המעבד החליט להגיע ל100 מעלות, החלפת משחה עזרה מעט אך עדיין המחשב לוהט והביוס בכלל מראה מינוס טמפרטורה ותוכנות אחרות מראות 100. השאלה שלי היא אם כדאי כבר להביא i7 עם לוח חדש וזכרונות בתקציב עד 2500 או פשוט לחפש מעבד אחר q9XXX שלא ממש קל למצוא ובמחיר נורמלי... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lipa,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eegg,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Oranili,

ברצוני להחליף ללוח אם עם PCI-E! לוח אם . טוב אבל יש לי מעבד 939 AMD ATHLON 64 BIT וזכרונות DDR400 ... צריך להחליף משהו ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה

10. Started by saarxee,

יש לי כרגע 4GBX1 KINGSTON 1333MHZ הלוח שלי תומך עד 8GB.. כדאי לקנות סטיק של קורסייר עם נתונים זהים ב-150 שקלים או זיכרון של קינגסטון (דגם אחר) ב-167? והאם שווה לשדרג בכלל? כי בד"כ אני לא מנצל הכל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אלה התוצאות שקיבלתי : איך יכול להיות ש I5 11400F מקבל יותר ניקוד מ 5600X ? למרות שזה בקושי אחוז 0.6% אבל עדיין וה 12400F חזק מ 11400F רק ב 4%

12. מהי הטמפרטורה שמחשבי AMD יכולים להישרף? (מערכת: AMD Athlon thX2600 XF ) דיסק קשיח:80GB זכרון:512 of the RAM 412DDR כרטיס מסך: NVIDIA GEPORCE4 2.8GH

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום עשיתי פשיטה על הטרייד זון ואלה התוצאות http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4479 http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4390 איזה מביניהם הכי טובים, תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין במשהו שיחזיק לי שנה אבל שיריץ טוב!! את כל המשחקים החדשים (F.E.A.R Quake IV למניהם) לא מחפש רזולוציות מספיק לי 800 על 600 ובלי AA אבל ברמת גרפיקה גבוהה עם צל וכל השאר המפרט שלי amd 2500+ זיכרון 1 ג'יגה כ.מסך 9500pro אין לי PCI-E אם אני אחליף אז ל Amd 64 3200 (וינס) ולוח אם של MSI אם אני מחליף מחשב אני אקח x800GTO2 כי אז יהיה לי אפיק PCIE ואם אני לא אחליף אז נראה לי Gigabyte 6600gt או Gainward דומה או Msi תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם E6300 זה קונרו? כי אם אני לא טועה הליבה זה לא קונרו ולמעבד כזה צריך לוח תואם קונרו?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Make_Party,

כול פעם שאני עושה restart למחשב אני מקבל את ההודעה הזואתי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי זה פיתאום קראה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pazer005,

לאחר שכבר התקנתי את כל המערכת, אני פותח את CPUZ ואני מגלה שהמעבד שלי על 1199GHZ... יכול להיות? לא נגעתי בשום דבר בביוס, בטח לא ב-OC...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by קינג,

איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בדרך כלל אינטל מפרסמים רק מה שהושק בקטלוג המוצרים שלהם ולא את מה שלא הושק. http://www.intel.com/products/processor/core2quad/specifications.htm

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ome152,

Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יצרנית השבבים מנצלת את Computex 2021 בכדי לתת לנו הצצה אל הדור הבא שלה - עם ארכיטקטורה היברידית ראשונה מסוגהלכתבה

24. Started by CRC,

יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by arkadur,

אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים