מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
בהנחה ששניהם עולים לי אותו דבר, מה הייתם בוחרים? לוח של ג'גבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082 או לוח של אינטל: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/D945GCLF2_atom_330/ הבנתי ששניהם בעלי אותו מעבד מובנה, Atom 330. מי מהם עדיף? המטרה היא לבנות מחשב קטן..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אין הבדל ממשי בביצועים בין DDR4\DDR5, חשבתי בכל זאת לקנות לוח אם וזיכרון שתומכים ב DDR5 באם כאשר הזכרונות יהיו מהירים יותר בעתיד עם ביצועים יותר טובים אצטרך רק להחליף סטיק ולא לוח אם, בדקתי את הלוחות אם שתומכים ב DDR5 מסתבר שהם תומכים עד תדר מקסימלי של 6000mhz (אחרי OC), השאלה היא מה הטעם לקנות לוח אם שתומך ב DDR5 אם כאשר יגיעו זיכרונות באמת מהירים בתדרים גבוהים אצטרך גם להחליף לוח אם ? אני מאמין שיש גם מגבלה ל - CL בלוחות אם,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו לקישור https://www.asus.com/Motherboards/P8P67M_PRO/specifications/ 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2200(O.C.)/2133(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered MemoryDual Channel Memory Architecture מה זה אומר ה(O.C) בסוגריים? אני מניח ש OVER CLOCK אבל מה זה אומר לגבי התמיכה של הלוח במהירות הזאת של זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע איזה מהמעבדים המצויינים בכותרת יותר טוב? ההתלבטות היחידה שלי כרגע בקניית מחשב חדש (למטרות בייתיות) הוא איזה מעבד עדיף, AMD Athlon II X2 250 או Intel Pentium Dual-Core E5800. הנה השוואה ביניהם שמצאתי: http://www.cpu-world.com/Compare/245/AMD_Athlon_II_X2_250u_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5800.html אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה רציתי לדון אתכם בסוגיה מעניינת , האם מחיר הקונרו יושפע מהעובדה שהוא פותח ברובו(*או במלואו אני לא בטוח*) בארץ , ועוד העובדה שיש מפעל של מעבדים בפתח תקווה , האם זה קשור ויכולה להיות איזושהי הוזלה במחירי הארץ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?
-
אני מריץ כעת ווינדוס XP 32BIT והמערכת מזהה לי 3.6ג'יגה זיכרון מסך הכל הכללי. הביוס מזהה 4 ג'יגה וגם כן בCPU-Z יש זיהוי של 4 ג'יגה זיכרון. איך אני יכול לדעת בוודאות שתוכנות/משחקים על המחשב באמת מנצלים את כל הזיכרון הזה? או שיש הגבלה עד 3 ג'יגה לתוכנות/משחקים ב32BIT?? מקווה שזה קשור לכאן... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם 2GB ונראה לי שקצת 'צפוף' למחשב עם זה, ואני מתלבט האם להרחיב בג'יגה אחד או שניים, ב-FAQ כתוב שמערכות 32BIT הוא יכול לזהות רק בין 3 ל-3.8 השאלה היא איך אני יודע כמה הוא יזהה אצלי? בנוסף האם הזיכרון החדש צריך גם להתאים מבחינה מסויימת גם לזיכרון הנוכחי? וא"כ במה? המערכת הפעלה שלי היא WIN7 32BIT לוח אם - intel DG31PR מצ"ב גם תמונה של הפרטים על הזיכרון הנוכחי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!
-
האם E8400 יהיה לצוואר בקבוק לCrossFire- של שתי HD4870 512MB OC Edition? כי יכול להיות שאני אעשה שדרוג קטן..
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למפתחת השבבים האדומה הצומחת אין אמנם פלטפורמה ממוזערת וותיקה ומצליחה שמקבילה למיזם ה-NUC של אינטל – אך זה לא אומר שלא תוכלו למצוא מחשבים סלוניים זעירים מלהיבים שמבוססים על מעבדיה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למעבד XP-2000 עם DDR מבחינת ביצועים אבל לא פחות חשוב האמינות אשמח לקבל המלצות
-
קניתי בשעה טובה שילוב קיט של corsair 2*2048 CL5 800MHZ משהו מפלצתי (ברמת העיקרון כי עוד לא קיבלתי אותם) שמעתי על שמועה שווינדוס אקספי 32 ביט רגיל ינצל בשטח רק 3.5 ג'יגה זתומרת תאורטית יש 4 וה BIOS יזהה 4 ג'יגה אבל מבחינת ביצועים זה כאילו יש לי 3500 מגה זיכרון אם זה נכון......עכשיו אני צריך לקנות אקספי חדש 64 ביט?? הרי הוא עובד טוב רק עם תוכנות שהתקמפלו על 64 ביט מה אני עושה?????
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני שומע על המעבד הזה. כדאי ללכת עליו? תיכננתי לקנות E5200 בהתחלה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ולאינטרנט, אבל גם לקצת משחקים קלים מדי פעם. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש כל מיני סוגי זכרונות, חלק עם BH5 חלק עם TCCD, מה הדברים האלה בכלל אומרים ואיזה הכי טוב היום? מה זה 1T ו-2T? מה זה אומר ועל איזה מהם כדאי לי לשים את הזיכרון שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי לוח Gigabyte 990XA-UD3. החברה מפרסמת את ה"On/off charge" שלה וטוענת שחיבורי ה USB בלוח שלי מספקים פי 3 יותר זרם מחיבורי USB בלוח "רגיל". אבל משום מה הם לא כותבים בדיוק כמה. אני קונה טלפון חדש שצריך זרם של לפחות 1A כדי להיטען מהר. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי יכול לספק את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין GA-965P-S3 לבין GA-965P-DS3?????? זה חשוב מאוד מכיוון שאני הזמנתי GA-965P-DS3 וקיבלתי את הS3 במקום....אז מה ההבדל??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מנצלת את Computex 2021 בכדי לתת לנו הצצה אל הדור הבא שלה - עם ארכיטקטורה היברידית ראשונה מסוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן Q6600 Steping G0 8800GTS 320MB קירור: Schyte INFINITY ההתלבטות: Gigabyte P35 DS3L או Asus P5KC האסוס יקר ב-400 שקלים. Corsair 2GB Value Select DDR2 800MHZ CL5 או Corsair 2GB DDR2 800MHZ XMS2 ה-XMS2 יקרים ב-200 שקלים. מה לבחור? השיקולים הם אוברקלוק ומה הרכיבים שיותר יתאימו למעבד ולכ. מסך. (אני לא הולך להשתגע ולהגיע ל-4GHZ.. יותר לכיוון ה-3.3-3.6) האם אני יכול בראש שקט ללכת על הג'יגבייט וה-Value Select? :bash: :s05: חיפשתי ולא מצאתי בידיוק תשובות על שאלותיי, אז מצטער מראש אם כן. יותם המבולבל.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-