מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט איזה לוח לבחור. אין לי הרבה דרישות למעט 6 יציאות SATA
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE MA770 ובדרייבר של REALTEK במחשב יש תמונה של אפשרות לחיבור HDMI. תמונה: Uploaded with ImageShack.us כלומר קיימת אפשרות של יציאת אודיו באיכות HDMI מבחינת לוח האם . משום מה אין לי יצאה כזאת במציאות, כלומר אין יציאת HDMI מהלוח אם ... איך זה יכול להיות? אולי יש אפשרות כלשהי כן לחבר בכל זאת באמצעות כבל HDMI ? אני מדבר רק על אודיו לא על וידאו בנוסף על כך יש לי שאלה: יש לי כ.מסך PowerColor HD4870 512MB והטמפ' שלו עומדת על 70-72 מעלות. זה נחשב גבוה? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתתי לחבר שלי להתקין xp pro. לאחר כחודש או יותר לאחר ההתקנה לוח האם שלו נשרף והמעבד נדפק (כנראה). הוא אמר לי שאבא שלו חושב שזה בגלל שהxp הכביד על המחשב שלו p3 750mhz לוח אם לא ידוע משהו גנרי של אליטה או משהו לא לצפות לגדולות. זכרון 128mb sdr sdram. האם התופעה הזאת קרתה באמת בגלל הxp? האם המחשב לא היה אמור להיכבות לפני שהוא נשרף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל 805 D וזקוק לוח אם חזק להתאמה + זכרונות מתאימים תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כל כך טוב בזכרונות ECC שעושה אותם כל כך יקרים? אתם יכולים לתת לי הסבר קצר בכמה משפטים על הטכנולוגיה הזו? הבנתי שהם משמשים בעיקר שרתים - למה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד במחשב כי הוא דיי חלש המפרט הנוכחי : מעבד : TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz (15.5 x 200) לוח אם : Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון : 4GB DDR2 800MHZ KINGSTON כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5770 1GB עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לשדרג את המעבד למשהו יותר טוב במחיר של עד 600 ש"ח או שאני גם חייב לשדרג את הלוח אם אשמח לקבל הצעות לשידרוג המעבד , תודה והמשך יום טוב .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למפתחת השבבים האדומה הצומחת אין אמנם פלטפורמה ממוזערת וותיקה ומצליחה שמקבילה למיזם ה-NUC של אינטל – אך זה לא אומר שלא תוכלו למצוא מחשבים סלוניים זעירים מלהיבים שמבוססים על מעבדיה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה בבחירת לוח עבור AMD DUAL CORE X2 3800 אינני צריך תמיכה ב-SLI (לא נראה לי שאני אקנה עוד 7800GT אחד :-*) לא נראה לי שבזמן הקרוב אתעסק בOC אבל מי יודע חובה SATA2 כמה שיותר USB עדיף 2 כרטיסי רשת (אך יכול להסתדר עם אחד) עדיף שיהיה FIREWIRE (אך גם זה לא קריטי, אם אצטרך אקנה כרטיס) מכל מה שבחנתי נראים לי אלו 3: 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. ASUS A8N-E השאלה האם יש משהוא טוב מאלו? האם כדאי לשלם עבור דגמים יקרים יותר (2,3) או ניתן להסתפק באופציה 1? בעצם האם יש הצדקה למחיר גבוה ? במה שמתבטא? תודה וראש
-
- 26 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מצב בכלל שהמחיר הגבוה שלו ירד מתישהו? והכוונה לא ל 100 200 שח אלא למחיר נורמלי של לפחות 1900- 2000 ? אם אינטל יחליטו להוריד את המחיר וזה בספק אם זה יקרה , אז החנויות אמורות להוריד גם מחירים למרות שרכשו מהייצרן במחירים גבוהים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם ל-QX9650, כרטיס מסך 4850 אחד כרגע, עם אפשרות לקנות עוד אחד בעתיד ולעשות CF. האם לוחות P45 מתאימים ל-CF של כרטיסי 4850, למרות שהם רק x8 ב-CF ? אני משחק ב-1680x1050 על מסך 22". הרוחב פס של PCIE 2.0 מספיק טוב למרות הx8 ? אם כן (אני מקווה, כי X38 קצת יקר), איזה לוח לקחת ? יש בכלל הבדלים בין ה-DFI P45 TR2S, Asus P5Q Pro, Gigabyte EP45-DS3R וה-Gigabyte EP45-DS3 ? כי יש הבדלים במחירים ביניהם (של כמעט 100 ש"ח בין ה-DS3 של ג'יגהבייט ל-DFI)... תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה רציתי לדון אתכם בסוגיה מעניינת , האם מחיר הקונרו יושפע מהעובדה שהוא פותח ברובו(*או במלואו אני לא בטוח*) בארץ , ועוד העובדה שיש מפעל של מעבדים בפתח תקווה , האם זה קשור ויכולה להיות איזושהי הוזלה במחירי הארץ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 10K שמיועד למשחקים, מולטימדיה והכל.... אני עדיין לא מתמצא מספיק בנושא OC אבל מעוניין להיכנס לזה עם הזמן אז כדאי שיהיו אפשרויות רבות ככל שניתן. די נעול על לוח של ASUS 975X P5WDH-DELUXE - עולה 1400. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=116&l3=0&model=1198&modelmenu=1 P5WDG2-WS-PRO - עולה 1600. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1289&modelmenu=1 SLI 680 P5N32-E SLI - עולה 1700. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 1. אני צריך שהלוח יתמוך במעבדי E6400 ומעלה (קונרו ובמעבדים העתידיים של ה-4 ליבות) השאלה העיקרית של…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם E6300 זה קונרו? כי אם אני לא טועה הליבה זה לא קונרו ולמעבד כזה צריך לוח תואם קונרו?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בקשה לשילוש: כמובן לוח זיכרון ומעבד בתקציב הכי נמוך שאפשר אין מגבלה אבל שיתמוך בAGP. לא לדאוג אני יודע שזה מיותר ואפשר לקחת מעבדים מהדור היותר חדש אבל הבנאדם פשוט לא צריך את זה. חשבתי על 3200+ בסוקט 939 לוח של אסרוק וזכרונות DDR400. אפשרות סבירה? או שיש משהו טוב יותר שיתמוך בAGP?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין השניים ורציתי לדעת האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מספיק בשביל להצדיק לקנות את האולטרה בתוספת של 100 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו? כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8? מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? ) והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-