עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החומרה הנוכחית שלי היא מעבד 2.4mhz C2D E6600 זכרונות 2 OCZ 1GB 1066MHZ X קשיח IDE WD 160GB קשיח WD SATA 320GB כ.מסך powercolor hd4870 1gb לוח אם נוכחי msi p35 neo (מעפן לא מצליח לעשות אוברקלוק למעבד מעל 2.7) ספק כוח של HEC 500W כפי שציינתי בכותרת אני משחק הרבה ואני רוצה לעשות גם אוברקלוק למעבד לפחות להגיע 3.0 צ'יפסט אני מעדיף של אינטל משהו כמו P45 או X48 קראתי באתר המלצה על Gigabyte EP45-DQ6 לא יודע אם ללכת עליו בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי עומד לקנות מחשב בזמן הקרוב... הוא מתלבט בין שני זכרונות מהחברות: Mushkin, GEIL. חבר שלי לא יודע איזה זכרונות יותר טובים לאובריקלוק ולאיזה זכרונות יש ביצועים טובים בכלל! הזיכרונות שהוא מתלבט לקנות הם: GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Mushkin DDR-RAM 1024MB 3200 High Performance II Black Memory *אנשים שיש להם את ה-GeiL מסדרת Golden Dragon אמרו שהזכרונות ממש מעולים וממש עובדים טוב גם באובריקלוק וגם בביצועים. בבקשה תעזרו! תודה רבה...

3. Started by XpHunTeR,

שאלות מעודכנות בתגובה הרביעית תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by *Roe.S,

שלום, אני רוצה לקנות ברוב מחשב חדש (עם 8800GTי) א.ורציתי לדעת אם כדאי לי לחכות חודשיים לPenryn -י Q9450/Q9550 או לקנות עכשיו Q6600 י? *חשוב לציין שממש לא מתוכנן OC ו... ב. מה ההבדל בכלל בין סידרת הPenryn לקונרו? (חוץ מצריכת חשמל נמוכה או משו כזה) (דגש על Q9450 ל Q6600 = כמעט אותה מהירות שעון)

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  5. קודם כל אני ממש מבולבלת. כשדברנו על TICK-TOCK אמרנו לנו ארכיט' ממוזערת שמלווה בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום נמוכה. עם ה4790K אני רואה שזה לא כך. סתם ממגע ראשוני נראה לי שהמעבד הזה הוא חיה רעה והוא פולט חום. ניסיתי לקודד פרק של STARTTREK מMAK לקובץ MP4 כהמאורר של אינטל (BOX) היה מותקן, והטמפ' בזמן הקידוד הגיו ל 107C תוך שניות. לעומת זאת עם NOCTUA NH-C12P SE14 הוא עמד על 70C. (ניסיתי גם ללא HT אבל אי שינוי משמעותי בתוצאות) 2500K נתן לי לפחות 10C פחות. ממש מעצבן, גם בכרטיסי המסך ה780TI מייצר חום נוראי. נראה שבימינו שהחומרה של הפלח הנושק לעליון צריכה לעבוד בשילוב עם קירורי מיים. ועכשיו לשאלה שאני לא מוצאת לה תשובה ברשת. לוח של ASUS Z97-A, יש את מנורות ה Q-LED שמציינות על בעיות…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונות וכרטיס מסך יש לי p4p800-e deluxe מעבד intel 3.0pres 1mb זכרונות 2X256mb hyunix 400mhz וכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים) עכשיו הלוח: אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות... זה נע ביין asus ל giga byte חשבתי על הלוח הזה Gigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד: intel p4 3.2ghz וזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunix מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by ankond,

נגיד ויש לי סטיק של 256 מגה. האם כדאי לי לקנות עוד אחד של 256 ולשים בDUAL או שעדיף אני אקנה אחד של 512 ובלי שזה יפעל בDUAL? בעצם מה שאני שואל פה זה האם שתי סטיקים של 256 שעובדים בדואל עדיפים או לא עד סטיק של 256 ועוד סטיק של 512 בנפרד? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  8. עוד מעט אני קונה מחשב ואני מתלבט בקשר למעבד והזכרונות. מה מ-2 השילובים הבאים יפיק יותר ביצועים: axp 2000 +512 ddr (3000) -corsair axp+2400+256mb (3000) -corsair אני מתלבט אם להשקיע במעבד יותר או בזכרון יותר0 המחשב יהיה מיועד למשחקים בעיקר ! אני אישית נוטה יותר לכיוון של ה- axp200 וה-512 זכרון בעקבות דרישת הזכרון הגדולה של משחקים ! אבל בכל זאת נשמע מה אתם אומרים...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

לפי מה שהבנתי הפירוש של זה זה ננו מטר או משהו כזה.. זה קשור לתהליך יצור זה כל מה שאני יודע.... מה זה באמת? וחיפשתי בFAQ והאמת שלא מצאתי P:

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by TC2B,

תכונות: 90nm process - תהליך ייצור ל 90 ננו מטר דור ב. SSE3 instructions - קבוצת פקודות מעבד נוספת שתעזור בעתיד. memory controller upgrade - שיפורים בבקר הזכרון. lower default voltage - מתח עבודה של 1.4 וולט. מהירות השעון של המעבד היא 2 גיגה הרץ, הסוקר הצליח להעלות את מהירות השעון ל 2.8 גיגה הרץ על בסיס פזור החום המקורי של AMD שמגיע עם המעבד ולא שינויים באספקת החשמל למעבד. (ההמהרה הנ"ל בוצעה על הלוח של DFI). התוצאה הזו מעוררת ציפיות לקראת שאר מעבדי AMD עד סוף השנה, למשל ה FX-57, אתלון 64 4200+ וכפולי הליבות. משום מה הסוקר משווה את ה venice ל newcastle שיא גרסת ה 130 ננו מטר שכבר פחות או יותר הוחלפה על ידי ה winchester. מקור הידיעה: http://www.xtremes…

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  11. שלום רב, אני לפני רכישת מחשב ובאחת ההתיעצויות שלי עם אחד ממוכרי המחשבים, נאמר לי כי התגלה באג בגרסת ה- E של מעבדי אינטל ויש להמתין לדגם זהה מתוקן, או לרכוש את הבעייתי ולהוריד עדכון ל- Bios שפותר את הפקודה הבעייתית. ביקשתי לאשש טענה זו אך טרם נעניתי. האם קיים בסיס לטענה זו? תודה רבה, אורן.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by omerz90,

איך הזכרונות MICRON 2GB DDR3 1333MHZ OEM? האם הזכרונות האלה יעשו לי בעיות? האם חברות אחרות כמו G.Skill, OCZ, A-DATA יותר טובות? ומה ההבדל בין הזכרונות האלה לבין הזכרונות MICRON DDR3 2GB 1333MHZ? הנה לינקים לשתי הזיכרונות: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2040 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2039

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  13. שלום אני מחפש לוח אם חדש שהתחלתי לחפש ראיתי משהו מוזר לוחות עם הצי'פ החדש של AMD נמכרים במחיר מגוחח של 400ש"ח GA-MA69VM-S2 שימו לב למפרט : AMD Socket AM2 North Bridge Chipset: AMD 690V Realtek ALC888 Audio Codec 4 DDR2 DIMM memory slots (supports up to 16GB memory) 4Mbit flash ROM http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GA-MA69VM-S2&affiliate=zap http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 הלוח עושה רושם נהדר ונפלא אבל זה מוזר מאוד שלוח שמכיל צי'פ חדש ימכר כל כך בזול מה קורה כאן ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Mercenary51,

שלום לכולם! לחבר שלי נשרף הלוח יכול על ידי כך שהוא נגע בו (כנראה חשמל סטטי) או על ידי כך שהוא ניסה להכניס הפוך את הזכרונות לסלוטים שלהם. בחנות אמרו לו שאין אחריות. צריך המלצה ללוח טוב יחסית וזול לסוקט 478 של המעבד ולAGP. הציעו לו לוח של אסוס ASUS P4S800D-X במחיר של 325 אבל יש דרישה של 90 ש"ח התקנה. האם הלוח שווה, יש יותר זול? הלוח המקורי: ג'יגהבייט GA-8SG800

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  15. שאלה מה עדיף לקנות מעבד INTER CORE 2 DUE 1.83 או DUAL CORE 3.0 GHZ?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by FordF13,

המעבד שיש לי G2020 קצת ביאס אותי ( קצת = הרבה ) הוא מתאמץ יותר מדי באתרי פלאש !!!! - וככה חיפשתי אלטרנטיבה אחרת וגלשתי באיזה אתר בחו"ל ושמתי לב למעבד הזה AMD FX-4100 ורציתי לבעוט לעצמי בראש :bash: הסתכלתי על המפרט שלו ורציתי לבכות הייתי מוסיף עוד 180 שקל והייתי מקבל מעבד פי 1000 ! יותר טוב 3.6GHZ 12M עם 4 ליבות !!! הבעיה היחידה שהוא חם כמו קציצה ( אני חושב ) 95W אני עוד יכול לעשות החלפה יש לי שבועיים ( חוק הגנת הצרכן ) הבעיה שאני לא יודע אם זה תופס בגלל שהתקנתי את המעבד וזה עבד כמה ימים צריך לברר את הנושא דוגמא למאמץ של המעבד G2020 : 30% לאן הלך ? 7 דפדפנים פתוחים ( אתרים רגילים בלי הרבה פלאש ) ודפדפן אחד עמוס פלאשים כבד = סה"כ 8 . ולמה המעבד כל כך מתאמץ ? חדש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לוח - X58 של Gigabyte זכרונות - 3 סטיקים של Patriot, כל אחד - 4GB (סה"כ 12GB) מערכת הפעלה - Win7 64Bit. כתוב שיש 12 GB זיכרון, ובסוגריים כתוב שרק 8GB בשימוש. למה זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gman_il,

שלום ידידי המלומדים. להלן הרכיבים שרכשתי לאחרונה : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz הבנתי שבמצב אופטימילי הכל אמור לעבוד ב- 800 Mhz , במידה ואחד הרכיבים מאט אז הכל איטי. איך אני יכול לדעת שהכל ירוץ כמו שצריך? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by G-FoRcE,

צריך הצעה ללוח לפנטיום 4 כולל כרטיס קול(איכותי כמה שיותר...) ו LAN לא מתוכנן אוברקלוק עדיף שלא יעבור את ה 600 שקל תודה מראש

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by alexbmw,

האם למישהוא יש פה מחשב אם מעבד פהנום של amd? ולמה אין ב spi אף אחד אם פהנום ?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by joelittle,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מערכות ההפעלה Windows XP 32 + Windows 7 32 bit יעבדו במצב DUAL CHANEL עם שני סטיקים של 4GB ? אני מבין שווינדוס 32 ביט מזהה רק כ- GB 3.5 מהזכרון , אבל לא ברור לי מה תהיה התגובה של מערכות ההפעלה אם הן ישתמשו רק בסטיק אחד של זכרון . האם מערכת ההפעלה יזהה שהוא במצב Dual Chanel למרות שלא ישתמש בסטיק זכרון שלם ? בשלב מאוחר יותר אני כנראה יעבור לווינדוס 64 ביט אבל כרגע אני מרכיב מערכת שבזמן הקרוב אמור לעבוד רק עם ווינדוס 32XP ביט . אני רוצה לקנות שני סטיקים של 4GB כהשקעה לטווח רחוק , אבל אם זה לא יעבוד עם ווינדוס 32 ביט אז אסתפק ב-2X2GB לזמן הקרוב . אגב , לוח האם הוא P7P55D-E-DELUXE תודה מראש לכל העונים !

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  23. האם מישהו יודע מה הם היתרונות של 2 מעבדי זאון והאם הם שוים את הכסף המעבדים מיועדים לעריכת וידאו ומעבדי זאון הם המומלצים באתרי התוכנה היכן ניתן להשיג אותם בארץ ומה המחיר שלהם אם אני רוצה 2 של 3 ג' וכן איזה לוח מומלץ בשבילם

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by Splashy,

קניתי זכרונות חדשים למחשב שלי (מפרט בצד) - G.Skill DDR2 1066 קראתי בביקורת שלהם ב-Newegg שצריך להגדיר את התזמונים/מתחים ב-BIOS כדי שלא יהיו "קפיצות". הסתכלתי ב-CPU-Z ובאמת זה קופץ קצת. איך להגדיר את זה ב-BIOS? הלוח אם שלי (P45) נמצא במפרט שבצד. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  25. חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו.. הוא צפוף בכסף....אז הוא החליט ללכת על מעבד AMD Semrpon 2800+ 64bit socket 754 ועכשיו הוא מתלבט לגבי לוח..יש לו כרטיס מסך רדאון 9500 בתושבת AGP..וחשבנו לקחת את הGAK8U של ג'יגה בייט..השאלה היא האם יש משהו אחר מומלץ בתחום ה350 ש"ח? אגב האם הכרטיס המובנה שיש בלוחות רבים המבוססית NF4, ה-6100, יש מצב שהוא יתן ביצועים טובים יותר מהרדאון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.