עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב האם זה אפשרי להתקין זיכרון של GEIL DDR400 PC 3200 1GB במחשב שלי? שאלה נוספת -האם שווה להשקיע על הזיכרון הזה (יד שניה) 120 שח ? או שיש אפשרות משתלמת יותר ? אני צריך את זה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי. המפרט של המחשב: Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack: Service Pack 3 Motherboard Name : Sapphire 845GLMS4 v02 CPU Type :Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133 Bus Type : DDR SDRAM Bus Width : 64-bit Memory Type : DDR SDRAM chipset Supported Memory Types:PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM Memory Type: DDR SDRAM

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by oded6188,

הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by avatar123,

מה ההבדל בין dual core ל core 2 duo ומה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by davidt99,

שלום, יש לי לוח אם של אסוס: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DwQbLuB78OdZD3VT P5V800-MX ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=5064 PowerColor PCS HD4670 רציתי לדעת אם הוא יתחבר ללוח אם. על פי האתר יש ללוח אם גם AGP וגם PCIe וזה נראה לי קצת מוזר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Amit Bar,

הכינו לי מפרט למחשב בפורום מפרטים... הזכרונות שרציתי להזמין לא נמצאים כרגע (http://tms.co.il/product/5929).. במקומם הוחלט להתקין 2 סטיקים של הזכרונות האלה (http://tms.co.il/product/6663). האם אלו באמת אותם זכרונות בסופו של דבר? אגב, האופציה השניה זולה ב30 שקל. האם מספר החריצים שיתפסו זהה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by צפיד,

מבקש המלצה ללוח טוב (תושבת 775). דרישות חובה: תמיכה בRAID 0 ESATA תמיכה בלפחות 8GB RAM בתדר 1066 תקציב:800 שקל

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by shemiraz,

איזה מעבד חזק יותר המעבד שלי e6600 או שה e5200 ? פשוט יש לי הזדמנות להחליף את המעבד ותהיתי מי מהם עדיף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by seladlev,

היי ברשותי מחשב ישן עם הלוח אם msi combo 915p הלוח תומך בזכרונות ddr2 533mhz pc4200 השאלה היא האם אני אוכל לשים זכרונות בתדר מקורי גבוה יותר והם יעבדו בתדר הנמוך שהלוח אם מאפשר? האם הוא בכלל יצליח "לקרוא" אותם?

9. כשאני עושה ריסט/מדליק תמחשב מופיעה כתובית memory runs at dual channel inter leaved מה זה אומר? שהזיכרון DDR2 לא מוגדר כעובד בקצב כפול?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי לדעת מם דעתכם על הלוח אם MSI דגם P45D3 צ'יפסט P45.... ואם יש לוח אם שבערך באותה רמה כמוהו אבל מתוצרת אסוס או ג'יגהבייט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Orenb98,

ככה יש לי מעבד AMD Phenom 9550 Quad Core עכשיו איך הוא כיום נחשב מעבד חזק ...לתוכנות כבדות ומולטיטסקינג אני יודע שהוא טוב אבל 1.במשחקים איך הוא..?יש לי כרטיס 9500GT נניח 2.אם אני ישים כרטיס מסך יותר חזק כמו HD4870 אז אני יוכל להריץ על הגדרות גבוהות?? 3.אם אני משדרג לפנום 2 אני ירגיש הבדל בביצעוים ענק??. 4.ואיך הוא ביחס לE8400 יש הבדל גדול ביניהם... :s05: או E7400 או לשאר ה-QUAD בשוק הוא המרובע הכי חלש שיש?.. סליחה על החפירה תודה!וערב טוב

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by che guevara,

שוב אני חוזר על אותה שאלה בבקשה לא להיות ציניים ולענות לעיניין אני מכיר בכך שאני NOOB ואין צורך לדון בכך האים לוח אם הזה נחשב לטוב בקשר לגיימר בינוני שכמותי?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  13. כנראה בלי OC, ובלי להתתחשב בכסף. מה עדיף? לגימיינג ואינטרנט

14. Started by Bashash,

תודה! בנוסף, הייתי רוצה לדעת איפה הוא ממוקם.... תודה רבה לכולם!!! אפשר לנעול יש לי את התשובה לי!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. שלום אני מעניין לקנות מחשב חדש אוני מתלבט בין שלושת המעבדים יותר נכון המליצו לי על 8400 אבל לפי נתונים היבשים אני ראה ש9550 ו9650 יותר חזקים וגם יותר זולים המחשב שלי אמור להיות בעיקר למשחקים כמו crysis ,wow,call of duty,stalker..... ואני חושב לקנות כרטיס גרפי של ATI 4870 לקביע OC אני דיי מעניין לעשות את זה אבל אף פעם לא התעסקתי עים זה, אז האופציע הזותי לא חובה לי במחשב אבל נחמד שתהיה עים פעם אני אקבל ביצים לשחק אבל באמת לא חובה והתקציב נירה לי סביבות 1.5K-2K(לוח אם+מעבד) אז מה עדיף לי מבין ה3?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה ההבדל בנהם ? והאם משתלם לקנות את ה 940 ? ואם יהיה לי צוואר בקבוק אם אני ישים 260 GTX עם Core I7 940 .

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. היי חבר'ה, את האמת - המחשב יקנה באוקטובר\נובמבר - משהו בסביבות החודשים האלה, מאחר ואני מחכה לGT300 של Nvidia, שבינתיים עושה רושם מדהים. הבנתי, שעד אז יצאו מעבדי הi5, אז, רציתי לשאול: האם בתקופת הקנייה שלי, הi5 יהיו יותר משתלמים מהi7? כמה ליבות יכילו? ומה לגבי הביצועים שלהם מול ביצועי הi7 במשחקים? פסלתי כבר את מרובעי הליבה וכפולי הליבה הנוכחים בעיקר בגלל שDX11 מביא לניצול כל הליבות של המעבד, ופשוט לא שווה לקנות טכנולוגיה נכחדת.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום יש לי את הלוח אם הבא: ga-ep45-dS3r כשהרכבתי את המחשב חיברתי את ה HD ולא את ה AC97 בלוח אם. משום מה אני לא מצליח לגרום לאוזניות שאני מחבר מקדימה לעבוד ביחד עם הרמקולים שמחוברים מאחורה. (במחשב הקודם היה אפשר זה היה לוח אם 939 ULTRA גם של ג'יגהביט) יש משהו שאני מפספס? צריך עזרה... גם המיקרופון לא עובד לי ביציאה הקדמית.

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  20. המחשב הוא בעיקר למשחקים, כאלו קימיים ולאלו העתידיים, הפרש המחיר הוא זניח, כ-50 ש"ח. תודה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. חשבתי שרוב הלוחות עובדים על dual-channel , קרי הזכרונות מותקנים תמיד בזוגות

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by אנדרי07,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי ב512mb ל2048mb. יש לי מחשב פנטיום 4(רגיל),3GHZ וחבר המליץ לי להוסיף זכרון ram. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות איזה כרטיס יש לי כרגע והוא cl4. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה-cl ולמה זה טוב? ??? תןודה מראש

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by B@Kss,

מחפש זכרונות שיתאימו לי למפרט הבא: Intel Core i7 920, s1366, 8MB‎ ‏‏GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‎ Enermax - PRO82+ 525W active PFC 12cm Fan Gainward - ‏GeForce GTX275 896MB Western Digital‎- ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II עד עכשיו הייתי סגור על הערכה הזאת: G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717303 אבל עכשיו אני לא כ"כ בטוח. המחשב ישמש להרצת סרטים ומשחקים כבדים, יש מצב לOC. כאשר עובדים עם DDR3 חייבים לשים 3 סלוטים או שגם 2 נגיד של 2GIGA זה בסדר? ועד כמה חשוב מספר הCL?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  24. קניתי למחשב הקטן שלי לוח gigabyte eg45m-ds2h מפרט הלוח:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2877&ProductName=GA-EG45M-DS2H השימושים הם רב גוונים אבל בעיקר סרטי HD ומוזיקה. המפרט : Q9550 קירור TT ORBII 2 דיסקים 1 TB של WD בRAID 0 כרטיס מסך שהולך להשתרג בקרוב מאוד GTS8800 כרטיס קול ASUS XONAR DELUXE החדש יותר 8 GB RAM של GSKILL 1066 בכל אופן רק אחרי הרבה זמן אני פתאום שם לב שהלוח הזה הוא עם PCIE *4 ולא כפול 16. מה זה?????????ימי הביניים?????? המחיר שלו לא היה זול יחסית וחשבתי שאני מקבל תמורה אבל נראה לי שפשוט מישהו פיקשש בתכנון שלו... האם הדבר הזה קריטי כל כך?במה זה בא לידי ביטוי?האם שדרוג כרטיס המסך ל4…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, ראיתי פה בפורום כמה איזכורים בנוגע למעבד ה- AMD Phenom II X3 720 Black Edition, ולאחר שקראתי עליו מספר ביקורות אני שוקל לקנות אותו למחשב הבא שלי, בעיקר מכיוון שהוא מעט יותר זול מה- E8400, והוא בא עם ליבה נוספת (מרגישים שיפור במשחקים חדשים יותר). המחשב נועד למשחקים בעיקר, ואני לא מתכנן OC בהתחלה, אולי משהו קל בהמשך. הבעיה שלוחות האם בלבלו אותי כי אני לא ממש מעודכן בצ'יפסטים של AMD, אינני מבין את ההבדל בין AM2,AM2+,AM3 (אם אני לא טועה AM3 הם לוחות DDR3 - יקר מידי בשבילי). הדבר היחיד שחשוב לי בלוח זה התמיכה ב PCIe-2.0 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.