מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח GA-M61P-S3 המחשב קצת איטי וגם קצת ישן אז חשבתי לשדרג לו את הזכרון. ראיתי שכבר מוכרים DDR3 ורציתי לשאול: האם מדובר בהבדל משמעותי בין DDR2 ל-DDR3? האם זה מתאים ללוח שלי? האם כדאי להעדיף אותו? אני חושב שמתישהו בשנה הקרובה אחליף את המעבד ואולי גם את הלוח אז אם אני קונה עדיף שיהיה משהו שיוכל לעבור איתי למחשב החדש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב די חדש עם BOARD של אינטל DG31PR ומעבד E4800 רץ על המחשב Intel Desktop Utility שבזמן האחרון נותן לי חיווי של איזושהי תקלה. אין לי מושג מה התקלה. במסך הסיכום כתוב שה-L2 Cache Not supported זה תקין מצב כזה ? יש מצב שזו התקלה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני קניתי למחשב שלי Mhz 1066 cl5 השאלה שלי אם עשיתי טעות שלא קניתי mhz 800 cl 4 ומי משתיים יותר מהיר?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חיברתי לוח אם ללא מארז ואני רוצה לדעת איך לחבר ספק כוח ללוח אם ושיפעל... (נ.ב לספק כוח* אין כפתור ON/OFF (ספק כוח מאוד ג'נרי))
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ואני שואל ברצינות כחלק בנסיון שדרוג שלמחשב ישן לוח האם תומך גם בDDR1 וגם בDDR2 יש לי סטיק של DDR1 1 GB וסטיק של DDR2 512MB אני יודע שהמחירים של DDR2 מאד זולים ואני אכן אקנה בקרוב... אך בכל זאת, מה עדיף לחבר במקרה הזה? 1gb של DDR1 או 512mb של DDR2? מי מהם אמור להציג ביצועים טובים יותר? הכמות או "הקדמה"?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה ימים הרגשתי שהמחשב רץ בצורה איטית מידי אז הרצתי CPu-z ושמתי לב לזה שאני לא יכול לשנות את הלשונית בprocessors לprocessors #2 יכול להיות שאחת הליבות נשרפה? חדלה מלפעול? המעבד שלי הוא E8400 ... איך אני בודק ששני הליבות עובדות ?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום מחפש לוח אם אמין ויציב, הדרישות של המעבד לא רלוונטיות ( כל מעבד מהדור החדש יספק אותי ) המחיר - עד 1000 ש"ח עדיף עם שני כרטיסי רשת ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב לשימושים ביתיים ולא למשחקים. מעבד בסדר גודל של ה5200 ואפשר גם AMD לוח מאיכות טובה עם גרפיקה וסאונד מובנים. בעיקרון התקציב עד 1000 למעבד+לוח
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי במחשב היישן את הלוח אם הזה, ואנחנו קונים לאח שלי כ.מ חדש, במקום הGforce8800 שלו. שמעתי שהלוחותת אם הישנים לא תומכים בכרטיסי מסך החדשים, אז רציתי לדעת אם הכ.מ יעבוד פה?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב amd athlon 64 3000 או 2.8 Intel Pentium D 820
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני בשלבים מתקדמים של רכישת מחשב חדש. סך הכל מדובר ב4 גיגה זכרון 800MHZ, כרטיס מסך או GTX760 או HD8750 [עוד לא החלטתי, אבל מדובר בכרטיסים דומים במחינת ביוצעים] הלוח אם הוא P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL של ASUS והספק Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחשב לגיימינג..השאיפה שלי היא להפעיל משחקית כדוגמת CRYSIS על המקס עם ביצועים טובים. אין לי שום ידע בOC. אבל ארצה ללמוד ולהתנסות בעיניין.. קיצר, האם תוספת ה300 שקל משתלמת בשביל ה7400 או שאסתדר יופי עם ה5200? הבנתי שלשניהם יש אחלה פוטנציאל ל OC
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שימו לב ל- Monitoring > CPU > CPU1 איפה CPU2? http://i43.tinypic.com/1410650.jpg למה זה מראה לי ליבה אחת במקום 2? עריכה: הבעיה נפתרה. שאלה חדשה, ראו כותרת/הודעה אחרונה שלי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יותר חזק פחות מתחמם יותר טוב למשחקים גרפיקה (לא מדובר בכסף) הוא יותר טוב מיבחינת ביצועים
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי ברשת שיכול לעזור להמון אנשים שמעוניינים לקנות את "ה"מעבד בישבילם....(הקובץ מצורף בסוף העמוד) ישנם המוני סטפינגים לאינטל, אני לא מדבר על הSLB9K וכל אלה למינהם , משום שישנם תחת זה המון סוגי סטפינג. בקובץ הבא אתם תראו את המעבדים E7200,E8200,E8300,E8400,E8500,E8600 ואת כל סוגי החבילות הקיימים ומהו התדר שאליו הוא הגיע עם המינימום מתח. ככה תוכלו לדעת עם איזה סטפינג תגיעו יותר רחוק. אני בדיוק לפני קנייה אני יודע שזה ממש עוזר לי אז אני מאמין שגם לאחרים זה יעזור. רק כאלה שרוצים להגיע לOC טוב עם כמה שפחות מעלות ומתח. את בטח שואלים היכן אתם יכולים למצוא את המידע על כך? ת: על גב הקופסא או על המעבד עצמו. דוגמא לכך בתמונות שמצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
1. OCZ 2.או MUSHKIN 3.או G SKILL המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ. דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שמעתי שאי אפשר לעשות איתם OC, זה נכון? טוב זה לא כ"כ משמעותי בשבילי..
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד ישן 3500 S939 שמצאתי והוא יותר חזק מ P4 3GHZ S775 זה הגיוני ? יש לשניהם אותו זיכרון 512MB DDR1
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
העניין הוא שכרגע המחשב שלי בלי מעבד,מה שאומר שאני צריך מעבד, המעבד שהיה לי הוא מה שמופיע במפרט. העניין הוא שאני רוצה להיות יציב על לפחות 4.7GHZ, עם הזכרונות שלי ועם הלוח שלי ממש לא תיהיה לי בעיה. בנוגע לקירור של המעבד ברשותי Tuniq שעבר מספר מודים ובתוכו גם מאוורר של 110CFM ,אני גם נמצא במצב טוב שכן המחשב שלי מאוד מאוורר עם עוד 4 מאווררים של 110CFM ועוד 2 של 80CFM. עם הE7200 שהייתי על 9X440 ומתח של 1.55 קבילתי טמפ' מקסימלית של 62, לא אמורה להיות בעיה להיות מעבד במקסימום גם על 65. עכשיו העניין הוא כזה שאני רוצה להגיע לתדר המקסימלי עם כמה שפחות מעלות וסיכויים לOC יותר גבוה, האם יש סיכוי שE8400 יתן לי מעלות יותר נמוכות מE8600? או שהE8500 יתן לי מעלות נמוכות? או שהסיכוי לכך ממ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע איזה סוג זה בדיוק והכל, אבל היה להיות לי במחשב החדש GA P43DSUL משו כזה, ואז הביאו לי גם זיכרון DD3 אז החליפו לי ללוח אם הזה בחינם. איך אינטל בלוחות? הChipSet P45 הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג זיכרון RAM במחשב שלי, כרגע יש לי 2GB KNGSTON VALUE 800Hz כדי שזה יהיה בצורה הטובה ביותר עדיף? א. לשדרג ל4GB עם 800Hz ב. 2GB 1066Hz המחירים די דומים לכן לקחתי את האופציות האלו. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
החודש אני מתכנן לקנות מחשב והתחלתי לבדוק את הphenom II 710/720, בינתיים ראיתי שאין מבחר גדול של לוחות אם בשביל המעבדים האלה... מצאתי את: Asus M3a http://www.skypc.co.il/pl_product~31620~83~0.htm DFI Infinity Ultraii-M2 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=728 שלגביהם אני לא סגור אם הם תומכים בX3 phenom II... יש את GA-m61 Gigabyte http://www.skypc.co.il/pl_product~38458~83~0.htm שכאן השאלה, אם הוא מספיק טוב? בכל מקרה אשמח לראות עוד אפשרויות...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב האם זה אפשרי להתקין זיכרון של GEIL DDR400 PC 3200 1GB במחשב שלי? שאלה נוספת -האם שווה להשקיע על הזיכרון הזה (יד שניה) 120 שח ? או שיש אפשרות משתלמת יותר ? אני צריך את זה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי. המפרט של המחשב: Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack: Service Pack 3 Motherboard Name : Sapphire 845GLMS4 v02 CPU Type :Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133 Bus Type : DDR SDRAM Bus Width : 64-bit Memory Type : DDR SDRAM chipset Supported Memory Types:PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM Memory Type: DDR SDRAM
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-