מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם, לוח האם במחשב שלי הוא B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) של גי’גה בייט. גרסת הביוס הנוכחי היא f64c, והחלטתי לעדכן לגרסה החדשה ביותר (f68d). את קובץ העדכון הורדתי מכאן - B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) Sup...B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGA...עשיתי שורה של נסיונות, גם דרך Q-flash וגם באמצעות תוכנת עדכון הביוס של ג’יגה-בייט. בין הפעולות שעשיתי: פרמוט כונן DOC חיצוני בתצורת FAT32. שחזור הגדרות ברירת המחדל של הביוס הנוכחי. עדכון הדרייבר של ערכת השבבים. על אף ביצוע הפעולות הר”מ, כל הנסיונות כשלו, ואליהן התלוו הודעות השגיאה שלהלן: bios id check error bios part number is incorrect הרשת לא סיפקה לי פתרונות. האם יתכן שיש בעיה פיזית בביוס שמונעת א…
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
היי חברים, כפי שציינתי בכותרת הלוח הוא ASUS p5gc-mx rev 3.02g לפי מה שרשום על הלוח נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את גרסת הBIOS העדכנית, בהתחלה ניסיתי לעדכן דרך הDOS ולא הצלחתי כי הוא כל פעם רשם שהקובץ לא תקין.. הפעלתי את הWIN ןניסיתי לעשות עדכון דרך הASUS UPDATE שמעדכנת את הBIOS, ואז הוא רושם שהמודל של הלוח ושל הIMAGE לא תואמים הלוח שאצלי רשום שם כ P5GC-MX{ud{ וזה שהורדתי רשום P5GC-MX כמובן שחיפשתי ואין גירסה שרשום UD בסוף.. נכנסתי לאתר גם התמונה קצת שונה ממה שקיים אצלי, הגוף קירור הוא שחור כאשר אצלי כסוף... http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY אבל חוץ מהגוף קירור הוא 100% אותו הדבר... וזה שאצלי נראה ככה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RXcFkMyGB4vo…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום את המחשב קיבלתי עם לוח אם F2ga-MA78GM-UD עם גרסה F2. באתר הרישמי של GIGABYTE מצאתי שקיימת כבר גרסת BIOS של F7. הורדתי תוכנה לעדכון BIOS ןהיא אכן מצאה כי קיימת גרסה F7, אך כשאני מעדכן ומבצע איתחול, מופיע כי הגרסה הוחלפה מ-F2 ל-F3. למשהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את ביוס עם BIOS@ הוא מוריד את הקובץ מאתר שלהם מנסה לעדכן ואז כותב ERASE ERROR וכשהוא מסיים הוא כותב BOIS WRITE PROTECTION איך אני מוריד את ההגנה הזאת
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני עושה עדכוני ביוס כל פעם שאני רואה שיוצא ביוס חדש, יצא ביוס חדש ובנסיון לצרוב אותו קיבלתי את השגיאה הבאה... העיניין שרציתי לנסות מסיבה מסויימת לחזור ביוס אחורה, וגם אז הוא נותן לי אותה שגיאה... וגם בעבר צרבתי את הביוס דרך התוכנה הזאת... מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום ברשותי הלוח הזה, ויצאה גירסא חדשה לביוס ואנימ עוניין לעדכן. לפני כן עדכנתי בתוכנה של GIGABYTE @BIOS ועכשיו שהרצתי אותה היא נותנת לי שגיאה unknown flash type or BIOS write protection!!!! ואני רק יכול ללחוץ OK... עכשיו לפני כן זה עבד אבל לא יודע.. חיפשתי אותה בגוגל בגלל שהאתר של ג'יגה בייט כה ידידותי והורדתי אותה מחדש אבל שוב אותו ERROR... מישהו יכול לעזור לי הכיצד לסדר זאת ? או איך להתקין בצורה תקינה את הביוס ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחשב נייד של HP... השגיאה שאני מקבל: File close failed on Bios.rom מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
עכדנתי BIOS ללוח אם DX79SI ,והיה לי הפסקה חשמל בעע ואז מחשב לא עלה לי בכלל. ז"א לוח שלי כבר מת. אם יש דרכים לעלות אותו למחשב בכלל או שאין סיכוי לחיות אותו?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי שני פורטים של USB על המארז שיוצאים לחיבור USB 1 על הלוח אם הנ"ל. ומשום מה הפורטים הללו מסרבים לעבוד. בביוס מוגדר שכם הפורטים יעבדו. איפה יכולה להיות הבעיה? - על הלוח הנל יש גם שתי יציאות ל4 פורטים של USB 2 שיוצאים לחלק האחורי של המארז. האם אני יכול להחליפ בשקעים על הלוח אם ולתקוע את החיבורים שעל המארז בפנל הקידמי לשקע של USB2 על המארז? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה. יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור. בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב שירים לדיסק audio הוא מזהה אותו כדיסק audio הצריבה מתבצעת בהצלחה, אולם בפועל הדיסק לא מתנגן במערכת, מה הבעיה? יש לציין שצרבתי בעבר בצורב זה דיסקי audio ללא שום בעיה, אולי הגדרה שהשתנתה?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי את המעבד הנ"ל בחו"ל(newegg) נתתי אותו להרכבה בחנות שליד הבית המוכר מתקשר אליי ואומר שהמעבד לא תקין שהוא מדליק את המחשב הוא מתכבה אחרי שניה הוא שם מעבד אחר של אניטל ועבד.. ההרכבה הייתה על לוח אם 945p s3 של גיגבייט מה אתם מציעים לעשות האם אפשר לבדוק אם המעבד תקין?
-
- 62 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם הזיכרונות הקודמים שלי נדפקו וקיבלתי חדשים ( אותם זכרונות אבל הדגם החדש ) הזיכרון הוא 2X512 GEIL PC3500 ULTRA והתיזמונים שלהם הם 6-3-2-2 כרגע אני מריץ אותם ב ב FSB 240 !! בתיזמונים במקוריים שלהם אבל שאני בודק ב MEMTEST יש שגיאות אבל שאני מריץ 3DMARK ומביא לו לעשות 10 לופים רצוף אין שום בעיה שום RESTARTים ושום כלום למה זה והאם אני יכול לעבוד איתם בצורה הזאת ?? נ.ב לפני שאנשים שואלים אני כרגע על מתח של 2.6 אבל השגיאות ב MEMTEST לא חולפים אם אני מעלה ל 2.9...
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב בבית עם לוח אם של ג'יגה בייט (מחשב בן שנה וחצי בערך) אם קריטי אני יכול לכתוב את סוג לוח האם. בכל מקרה , כבר פעם שניה (בהפרש של חודשיים בערך) שמדליקים את המחשב הזה והוא משמיע 3 צפצופים רצופים (ארוכים נדמה לי) וככה בלי הפסקה ותוך כדי הוא מכבה את עצמו ומדליק שוב. בשני הפעמים , פתחתי את המארז , הוצאתי את הזכרונות והחזרתי חזרה , לחצתי קצת על הכרטיס מסך (שנראה כאילו הוא יושב יציב מאד) הדלקתי שוב וזה הסתדר. בחוברת של לוח האם לא מתוארים 3 צפצופים. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הביוס של הלוח אם שלי בצורה אוטומטית ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת מישהו יכול לעזור לי! להוריד קובץ לשידרוג או להדריך אותי! (כבר ראיתי את המדריך לשידרוג ביוס לא עזר). תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קניתי ג'יגה נוספת למחשב של אחותי, עכשיו יש לה 2 גיגה בשני סטיקים שונים.. ועכשיו שאני מחבר את הסטיק השלישי המחשב עולה ישר וקורס עם blue screen כל ריסט ולא מגיע בכלל לשולחן עבודה. שני סטיקים בכל וריאצייה בכל שילוב בכל סלוט עובדים. רק שאני מחבר את שלושתם יחד המחשב קורס. יש למישהו מושג? תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי במחשב סטיק זיכרון אחד של 2GB מסוג DDR2 800MHZ. בנוסף יש לי שני סטיקים של זכרונות ישנים, כל אחד 512MB ומסוג DDR2 667MHZ. פעם ניסיתי להוסיף את שני הזכרונות הנוספים וזה עשה לי בעיות במחשב, הוא פתאום היה קופא ונתקע או שהיה קורס עם מסך כחול כזה. לפי מה שרשום אצלכם בשאלות נפוצות, הדבר אמור להיות תקין. למה אצלי זה לא עובד כשורה? =/ תודה מראש עוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב אם לוח אם D965P-Q6 וזכרונות של GEIL דגם GD22G667P זה הדגם של CL4 אבל בכול הבג'מרקים אני מקבל CL5 הבנתי שצריל לשנות משהיו בביוס אבל אני לא מצליח לאתר איפו לשנות השמח לקבל עזרה. תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-