עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לקנות אחד מהם עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים בין השתים

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  2. ואיזה משחה אתם ממליצים להשתמש בין המעבד לגוף הקירור ? שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? נ.ב. אני ככל הנראה לא הולך לעשות O.C. , האם בכלל אפשר לעשות OC עם הקירור שמגיע בגרסת ה BOX ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. אני מחפש מדר בורד כולל כרטיס מסך סביר האם כדאי ללכת על המדר בורד הזה או לקנות אחד זול יותר וכרטיס מסך בניפרד?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  4. שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[= או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by Rin,

ein le ivrit po az ani ihtov be anglit i going to get new comp with q6700 and 4gb ddr2 900 mhz i wont do OC on the beginning - but for later - i heard the p45 is the best choice i need to choose from here http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_86_1198_2783 yea they are little expensive i know but i buy from there asus p5q pro is very good choice but very expensive so gigabyte p45 is the best choice isnt it? what is the best choice for LITTLE-MEDIUM OC - i need cheap choice - i dont know the diffrent between all those p45 - 2 many toda

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  6. יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואליו 2 גיגה זכרונות של : DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) רציתי להוסיף עוד 2 גיגה איזה דגם אני יכול להוסיף שיעבדו בסינכרון מלא ותקין...

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by misi,

היי, אני הולך לרכוש מחשב (ב-IQPC) וביקשתי זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ב-259. מהחנות אמרו שאין להם וגם לא ליבואן, והציעו לי זיכרון אחר. בסוף הלכתי על (באותו מחיר): OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK האם חברה זו היא אותו דבר מבחינת אמינות, ביצועים, איכות וכל מה שיהיה? אם לא, מה כדאי לי לקחת? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by NadavAfuta,

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=395 כתוב: 2 x PCI-E x16 2.0 Slot (CFX x8) האם זה שהCFX פועל בx8 יוריד את הביצועים?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  9. שלום, יש לי מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L וזיכרונות - G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK האם הקומבינציה טובה לאוברקלוק קל? איך הלוח, הוא טוב לאובר קלוק? אני לא מתכוון לבצע אובר קלוק כרגע אבל אני מתכנן לבצע אובר קלוק בעתיד. תודה

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  10. אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Burkey,

ייתכן שיהיה עליי לרכוש מחשב בקרוב, יש לי אכזבה גדולה מלוח אם של ASUS ( אסור לעשות הכללות, אני יודע ), אז חשבתי "לגוון" קצת. מה דעתכם על לוח האם הבא: DFI LANPARTY JR P45-T2RS Socket 775 למחשב שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית כבדה ( תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות ), קצת תכנות וכמובן מולטימדיה ( סרטים וכו' ), ומעט מאוד משחקים ( אבל מדי פעם קצת ). אני מתלבט בינו לבין לוח של Intel מסדרת ה - Excutive שלהם, המחירים כמעט זהים, 100 ש"ח לפה או לשם. מה דעתכם על הלוח הזה, מתאים לצרכיי ? DFI אמינים ?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  12. אמינות מבחינתי, זה שכל הפונקציות של הלוח (היציאות, זיהוי חומרה וכו') יעבדו בצורה תקנית ולאורך זמן, אני לא עושה OC . כמובן שלא יגיע DOA. אני קונה באייבורי או KSP לכן נושא האמינות חשוב לי ביותר. אני פונה לניסיון שלכם עם הלוחות, דבר שאין לי. מבחינת המפרט שאני רוצה לשים על הלוח, זה זכרונות 667 (2 ג'יגה) מעבד E8400 כרטיס מסך פשוט, כנראה 4550 או 4650 אני שואל רק לגבי הלוח, את הזכרונות יש לי כבר, ולגבי המעבד נראה לי הוא יספיק לי, אני צריך את המחשב לאימיול, אינטרנט, ולעלות VISTA ULTIMATE לגבי משחקים אני לא ממש צריך, רק אולי אם הורדתי לחבר, לראות שהמשחק פועל, לא הרבה מעבר. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לגבי בחירת הלוח (שצריך להתאים גם לזכרונות שיש לי) ותציעו, אם יש צורך בכך, לוחות אח…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  13. לעריכת אודיו ומשחקים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by Kolshamen,

איזה חברה אתם מעדיפים? אמינות הגדרות ביוס קירור של הלוח תוכנות של החברה וכו....

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. Started by snakerr,

תראו אני קונה מחשב עכשיו הוא לצורך משחקים חדשים ואני רוצה שהוא ישמש אותי טוב גם שייצאו המשחקים שדורשים 4 ליבות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה ת'אמת אבל ראיתי 3 הצעות תגידי לי מה הכי משתלם ‏Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB‎ פה בפורום קראתי שזה מעבד טוב אני רוצה לדעת למה הרי הוא מסדרה ישנה והוא עולה 890 שקל ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎ שלא יודע מה הסיבה אבל בפורום זלילזלו בו עוד פעם אני לא מבין בזה אבל מעניין אותי אם הוא באמת לא משו פשוט הוא עולה יותר.. 930 שקל ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ או המעבד הזה שפשוט ראיתי פה השוואה ואמרו שהq6700 אפילו יותר טוב ממנו ולא יודע למה הוא עולה 1220 שקל.. אני אשמח לדעת מה משרת הכי טוב בשביל משחקים ומה הפערים ביניהם…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. ברשותי מחשב (כבר די ישן ) CPU: AMD athlon 64 bit 3000+ veince core Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 2Sticks of 256mb PC3200 DDR SDRAM Dual Graphic card: Geforce 6200 TC, yaaa i know it sucks... עכשיו אבא שלי קנה מחשב חדש ובמחשב הישן שלו יש לו שני סטיקים של זיכרון, כל אחד: 512mb PC3200 DDR 400 מה לעשות?? להכניס רק סטיק אחד של אבא? להחליף בכלל רק לשל אבא? לא להכניס בכלל? תזכרו שיש לי כרטיס מסך TC מסריח שלוקח לי זיכרון פיזי.... אם תוכלו לעזור, זה קצת דחוף תודה!

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  17. ה6600 היה על 3.2, ה9550 ללא OC. מה שמוזר לי הוא שכל ההבדל בביצועים הוא 1500 נקודות ב3DM06. הוא נותן לי 15960 עם כרטיס GTX295. האם זה נורמאלי למעבד כזה? האמת ציפיתי ליותר...

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by r1plet,

שלום, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ושמעתי תשובות שונות לשאלה הפשוטה: האם HD4870/GTX260 יתאימו ללוח האם G31M3-F של MSI, כביכול למרות שהוא mATX יש לי מספיק מקום במארז, השאלה היא האם תאימות הPCI-E אפשרית? לוח האם באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb תודה מראש על התשובה!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. זה קשור ללוח אם, אבל בעיקר לסוגים שונים של מחברי SATA, לא ממש בטוח מה הפורום המתאים, אז ננסה כאן... אני כרגע עובד עם לוח אם ASUS P5ND ויש לו בעיה עם המיקום של חיבורי ה-SATA על הלוח - יש 4 כאלה, צמודים אחד לשני, ונמצאים בדיוק איפה שצריך לבוא כרטיס מסך שני (כלומר, זה משנה רק עם עובדים ב-SLI) - כמובן שמדובר בכרטיסים גדולים (9800GTX אצלי) כי כרטיסים יותר סטנדרטיים בכלל לא מגיעים כ"כ אחורה. לא ניתן לחבר סתם ככה את ה-SATA ללוח, צריך להשתמש בכבלים בצורת L. הבעיה, שבגלל שהחיבורים כ"כ צמודים אפשר לחבר רק שני כבלים - כי הזווית עולה על שאר החיבורים - הדבר היחידי שעובד זה כבל אחד ל-SATA1 והשני בקצה השני - SATA4. זה יוצר מצב שהזווית של ה-4 בעצם מכסה את 2 ו-3. ובכל מקרה אי אפשר לשים …

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחדש, אני ירכיב אותו והחלקים שלו יגיעו אלי בעוד כמה ימים. אני הרבה פעמים הרכבתי מחשבים, אבל לא מאפס, אלה רק שידרוגים, וכו'. יש לי כמה שאלות אליכם לפני שאני מרכיב את המחשב החדש בעוד כמה ימים. איך מומלץ לשים את המשחה טרמית? כאשר המעבד מחוץ ללוח אם?, או כאשר הוא בתוכו? גם אין לי משטח אנטי סטטי שבו אני יוכל לשים המעבד והחלקים האחרים. איזה אילתור טוב מהבית יכול לשמש לי כמשטח אנטי סטטי? ושאלה אחרונה. הזמנתי ביחד עם המחשב גם את הקירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7. הבנתי שהוא מגיע עם משחה טרמית מכונה על הקירור, אני צודק? אם כך, האם עדיף לי קודם להרכיב את המעבד ללוח ואז רק לשים את הקירור כולל המשחה טרמית שיש בתוך הקירור? ואיך להרכיב את הקירור? פשוט להב…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. לא יודע איזו לוח אם לקנות כול המספרים והפונקציות בילבלו אותי אני מעניין לעשות/לחבר: 1.O.C 2.מעניין בעתיד לחבר שני כרטיסי מסך 3.שיהיה תמורה טובה למחיר שלו

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by Kfir2,

מה יותר טוב בשביל שרתים? ואיפה אני יכול למצוא חנות טובה שמוכרת מעבדי XEON כי לא מצאתי בשום מקום.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי איך אני יודע אם יש לי אחד כזה? כי אין חיבור אליו ביציאות של המחשב מאחורה.. יש לי כרגע כרטיס מסך(לא משולב) 4850

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהפך לעגלה. כשאני פותח הרבה דברים ואת הדפדפן עם הרבה טאבים המחשב פשוט נעשה איטי בצורה מגעילה. חשבתי על הכיוון של להוסיף זיכרון. 2 סטיקים של 1 ג'יגה שיעבדו בדואל צ'אנל במקביל לאלו שיש לי עכשיו. האם כדאי? האם זה ישפר את הביצועים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך לוח אם שיהיה בו מהירות 1600MHZ ושיעבוד דיי טוב עם לינוקס..

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים