עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, זה המפרט שלי: מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4400+ 2.31GHz זיכרון: 2 גיגה כרטיס מסך : ATI Radeon HD4850 לוח אם: Biostar NF61S Micro AM2 SE כרגע לפי מה שהבנתי יש לי צוואר בקבוק רציני מאוד בגלל השילוב של הכרטיס מסך והמעבד. וברצוני להחליף את המעבד. אני דיי קצר במזומנים אז בדקתי לגביי ה- AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 לפי מה שהבנתי ככל שיש יותר MHZ למעבד, ככה לא יהיה צוואר בקבוק, ולמעבד הזה יש 3.00GHz. ברצוני לוודא שבאמת קניה של המעבד הזה תהיה קנייה חכמה ומשתלמת, ושאכן לא יגרמו לי בעיות של צוואר בקבוק. ידוע לי שהמעבד הזה חלש יותר מהמעבד של אינטל- E8400, חשבתי על לקנות אותו, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי, וזה יסתכם ב1500 שקל פחות או יותר…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Oren_elec,

המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by daniel0089,

אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Ash Binary,

לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by דובי770,

שלום יש לי מחשב נייד asus g51j ויש לו לוח אם PM55... אפשר להוסיף לו יותר מ 4 GIGA של RAM? כי ראיתי בכמה מקומות שהוא מוגבל ל 4 GIGA RAM? תודה.

6. אשמח להסבר בנוגע להבדלים בין המעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX לבין המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX ההבדל במחיר הוא קטן, אבל האם יש הבדל אמיתי בביצועים? ובנוסף - האם המעבדים הנ"ל יכולים לרוץ על אותו פלטפורמה (כלומר האם יש צורך לשדרג לוח אם כאשר מחליפים ביניהם)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ranrt,

המליצו לי מ RSM על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--B3-.html, האם יש למישהו ניסיון איתו ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מחברי הפורום. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by HingedEmu2,

היי לאח שלי יש מחשב ממש ישן (10 שנים בערך), שלא עובד. אני רציתי לתקן לו אותו, והוצאתי את כל החלקים החוצה מהמארז וחיברתי מבחוץ (לאימון ). עכשיו, חיברתי הכל חוץ מהכפתור הדלקה, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע לאיזה חור לחבר אותו הלוח: http://www.ixbt.com/mainboard/msi/msi-p4n-diamond-nforce4ie/board.jpg אני יודע שזה אמור להיות בחלק הימני התחתון של התמונה, אבל אני לא יודע לאיזה שני פינים הוא מתחבר (כנ"ל גם לגבי הנורה והכפתור ריסט. תודה לעוזרים נ.ב- אני מתחיל, אז האם יש משהו ששכחתי לחבר כדי שלפחות המאווררים ירוצו? חיברתי ספק כוח אל- לוח אם בשני החיבורים, מאווררים, וחיברתי כרטיס מסך ללוח אם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Kukishin,

ASUS Z170I PRO GAMING. תושבת- 1151 FBS- 2400 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Bentel,

אני מתלבט איזה לוח לבחור. אין לי הרבה דרישות למעט 6 יציאות SATA

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Does AMD have a Quad Channel 16 Core / 32 Thread CPU in the works? http://www.guru3d.com/news-story/does-amd-have-a-quad-channel-16-core-32-thread-cpu-in-the-works.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש לוח אם שיתמוך ב3 הארדיסקים, אחד מהם ssd. חשוב לי שיהיו לו יציאות usb3. יחובר אליו כרטיס מסך 6870 והספק הוא enermax 425 כמובן שעדיף הלוח הזול ביותר שעונה על הדרישות הללו. המחשב יהיה למשחקים ויבוצע oc קטן בעתיד. תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by udi2181,

ברוב ההמלצות שמומחי הפורום נותנים אני שם לב שמעבד i5 מופיע ברוב המפרטים מעל ה i7 . לפי כך אני מבין שהביצועים בין 2 סדרות המעבדים לא משמעותית בצורה ניכרת ואפשר לחסוך בכסף גם כן בקנייה של מעבד i5 בעל ביצועים זהים פחות או יותר למעבד i7. איזה מעבד מסדרה i5 הכי מוצלח מבחינתכם ? מה ההפרש הכספי ממעבד מסדרה i7 שיכול להוציא את אותם ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. בלוח אם מסוג MSI P67 GD55 קיבלתי - על פי AIDA64 - מתח במצב מנוחה (למעבד מסוג 2500K) של 0.9 וולטס (ואף פחות) לעומת זאת, על לוח אם מסוג Asus Maximus IV Extreme Gene Z, הקריאה מורה על 1.184 וולטס. אמנם יכול להיות שמדובר בזוטות, אבל כאחד שמנסה ל UnderVolt כמה שיותר (בשלב זה), מעניין אותי אם אפשר לסמוך על הקריאה הזאת.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי קניית קירור למעבד החדש , i7-3930k , שיורכב על לוח אם intel dx97si. אני מתלבט בין שני המוצרים האלה : 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17204 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=6175 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17130 אני לא מתכנן שום OC למחשב בזמן הקרוב וסביר להניח שבכלל לא, לכן הקירור לא צריך להיות פסיכי אבל על המחשב הולכים לרוץ הרבה משחקים ( ביחד עם gigabyte amd radeon 7950 3gb) אז מה מהם הכי משתלם קנות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ohad23,

ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כידוע לנו, ב20 בינואר מעבדי הפנרין הדו-ליבתיים אמורים להתחיל להימכר, ובעיות עם מעבדי ה 4-ליבות לא קשורות אליהם כלל. נציין, כי על לוחות מבוססי NFORCE 680I המעבדים יכולים לרוץ ללא כל מגבלה. מה שמעלה את העניין לחובבי הOC בעולם למעבדים האלה, זוהי העובדה, כי את הדגמים הניסיוניים הצליחו להגיע עד 4.5 - 4.7 GHZ על קרור אוויר ! האתר הדרום קוראני BRAINBOX כבר התחיל במחירה : http://www.brainbox.co.kr/news/view.asp?id=14731 וכמובן, להלן התמונות של מעבד הBOX מדגם זה : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by oferws,

שלום לכולם אני בונה מחשב לאינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פריהנד...) ולא למשחקים! מעבד: AM2 - athlon 64 x 2 3800 זכרונות: 2 ג'יגה (בשני סטיקים) צ'יפסט רצוי: nVidia 570 ultra (ללא SLI) לוחות אפשריים (ההתלבטות הגדולה): ASUS M2N-E או ABIT KN9 למה אסוס? בגלל הביקורות המצוינות. בגלל שזה אסוס. למה אביט? בגלל שהבנתי שאסוס נורא בררן לגבי סוג הזכרונות שיישבו עליו, וזה די מגביל (ומלחיץ). בגלל שבאביא יש יציאת FireWire שבאסוס אין. בגלל שיש בו יציאת LPT שבאסוס אין (תצחקו, אבל אני מאוהב במדפסת הישנה שלי ולא מתכוון להחליף אותה... אגב, במפרט של הלוח של אסוס היה רשום שיש חיבור פרללי פנימי - לא הצלחתי להבין אם זה אומר שאני אוכל לחבר את המדפסת או לא. חיבור פרללי זה סבבה, אבל למה פנימי?…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אוקי אני מתכנן שדרוג של המחשב שלי ואני שואל אותכם מה עדיף לאוברקלוק וגם מבחינת איכות המוצר: 2GB KIT (1G x2) VALUE Retail או : KINGMAX BGA 1GB CL2 TESTED x2 ברור שהשני יותר טוב אבל אין האיכות שלו?? מה עדיף לי שאני רוצה ביצועים גבוהים וגם אפשרות אוברקלוק גבוה?. בתודה שגיא נ.ב אל תציעו לי דברים אחרים כי אני מביא את אלה ב-1000...חדשים אם אחריות של cd-log לשלוש שנים..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חברה רציתי לדון אתכם בסוגיה מעניינת , האם מחיר הקונרו יושפע מהעובדה שהוא פותח ברובו(*או במלואו אני לא בטוח*) בארץ , ועוד העובדה שיש מפעל של מעבדים בפתח תקווה , האם זה קשור ויכולה להיות איזושהי הוזלה במחירי הארץ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by 00Amir,

כיום יש לי זיכרון קרוסייר במתח של 1.65V במהירות 1600mhz ובתזמונים 9-9-9-24 אני רוצה להוסיף זיכרונות של ג,סקיל אבל אני רואה שלמרות שהמהירות והתזמונים דומים המתח שלהם הוא 1.5V האם אני מבין נכון שאין מצב שהזיכרונות יעבדו ביחד?? האם שווה לי להוציא את הזיכרון קרוסייר שלי 2X2gb ולהחליף בג'.סקיל 4X4 gb אני עובד בפוטושופ.... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7108 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. השאלה בכותרת. איזה מהלוחות יתאים יותר, או שיש לוח של ASUS/ASROCK שיתאים יותר משניהם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בדרישות מערכת של CRYSIS 2 נכתב שיש צורך במעבד 6 ליבות של AMD (או I5 3.1GHZ של INTEL) כדי להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות. מערכת שמבוססת על PHENOM 2 955+4GB+HD6950 לא תספיק כדי להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות גבוהות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 6kwar,

שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.