מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
[נערך] מצטער על העילגות מקודם.. התכוונתי לשאול אם זכרונות של 667 לא יגבילו אותי יחסית לזכרונות של 800 כאשר אני אעשה OC מ2.4 ל3.0GHZ ..ובלי קשר לOC, יש בכלל הבדל בביצועים? כי ראיתי בזמנו של 533 לא היתה נחיתות מול 667 מעבר ל2%-3% . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לוח אם במחיר נמוך ככל האפשר לצרכי משחקים אינטרנט וכו אין צורך הכרטיס מסך OB יש לי כבר כ.מסך שני הדברים הכי חשובים לי הם יציאת S\PDIF והשני שקצת פחות חשוב הוא טמפ' לציפסט של הלוח אם תודה מראש לכולם!!! עריכה: לא מבצע OC
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אומר המושג NorthBridge בלוחות אם ? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P, בלוח הקודם היה לי יציאת SPDIF COAX והייתי מחבר כבל למגבר, בלוח החדש אני רואה שיש רק יציאות PL 3.5mm, איפה אפשר לקנות מתאם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זכרונות GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM הבעיה היא כשאני שם אותם על AUTO הם מזוהים כ266 וכשאני שם אותם על BYSPD הם מזוהים 400 אבל אז הווינדווס נותן לי ERROR שכתוב שיש לו בעיה עם איזהשהו קובץ בSYSTEM32 יש לי epox8rda+ מעבד axp2400
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 2X256 DDR 200MHZ של טווינמוס. אני חושב על להרחיב את הזיכרון שלי ל 1GB, באמצעות הוספה של עוד סטיק אחד של 512MB. לפי מה שהבנתי, לא משנה מה ה MHZ של הזכרון שאני אוסיף, הוא יעבוד ב 200 כי זה מה שיש לי, נכון? בכל מקרה, אני צריך המלצות לזכרון 512MB זול, וטוב. תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמונה ליבות עיבוד, לראשונה יחד בתדר שיא של 5GHz - החל מהחודש הבא בחנויות הנבחרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
/שלום למומחים.. יש לי מחשב בן 4 DDR2 2 GB מהירות 667 G31 ציפסט E6550 מעבד XP PRO מכיון שמגבלות תקציב מונעות ממני להחליף חשבתי להוסיף סטיק של 1GB השאלה שלי האם זה ישדרג את המחשב ואיך בדיוק? אני לא משחק רק גולש אבל פתוחים אצלי תמיד 5-10 חלונות דפדפן במקביל לתןכנת מסחר במניות....ולאחרונה הרגשתי טיפה עייפות בתגובה של המחשב..טסק מנגר מראה לי שימוש של 1.2-1.6 GB מכמות הזיכרון הכללית שידרוד עולה 100 שח או פחות שוה או זה סתם ביזבוז?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הלוח אם שיש ברשותי: Gigabyte GA-MA78GM-US2H וזה הצ'יפסט שלו: AMD 780G + SB700 Chipset יש דרייברים, לצ'יפסט מהאתר של הלוח האם: http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_vista32.exe השאלה שלי היא כזו. אני התקנתי את ה- Catalyst מהאתר של ה- ATI/AMD חבילת ה- Catalyst לכרטיס המסך, כוללת בתוכה דרייברים לצ'יפסט? או שאני צריך להוריד את החבילה מהאתר של ג'יגה-בייט ולהתקין אותה? אני בינתיים התקנתי רק את ה- Catalyst. זו החבילה שהתקנתי: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1〈=us&rev=10.2&ostype= תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש הבדל מהותי בין i3 3220 VS i5 3470 ? למשחקים מפרט : R9 280X DDR3 24GB 1600MHZ לא הצלחתי למצוא ברשת יותר מדי מידע על ההשוואה ביניהם בעניין משחקים . מה דעתכם ? אני לא אעשה לשום רכיב OC ואני אשחק בהגדרות דיי גבוהות ב-FHD . האם שווה לשדרג את המעבד ? תודה מראש! הגיבו בהמוניכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הלוח אם שלי נראה לי של ויה אבל לא בטוח משיהו יכול לעזור לי? הציפסט זה VIA PM800-VT8237 עשיתי חיפוש בגוגל ולא מוצא תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח הכי מתאים לו? האם ה- GA-8I915P-G של Giagbyte,תומך 64bit ן- HT?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! האם ההבדל בין זכרון של CL-9 ו-CL-7 הוא משמעותי אם לא מתוכנן אוברקלוק או משהו מהסוג הזה? האם כדי ללכת על הזול מביניהם? שאלה נוספת, מה אתם אומרים על הזכרונות DDR3 של Crucial? האם החברה איכותית? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהנחה ששניהם עולים לי אותו דבר, מה הייתם בוחרים? לוח של ג'גבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082 או לוח של אינטל: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/D945GCLF2_atom_330/ הבנתי ששניהם בעלי אותו מעבד מובנה, Atom 330. מי מהם עדיף? המטרה היא לבנות מחשב קטן..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן יש ברשותי מעבד 1700 P4 INTEL שעד לא מזמן לצערי עבד עם הלוח הזה.. INTEL D850MV אני לא יודע הרבה על הלוח .. רק שהוא מתאים לתושבת 478 ... הלוח נישרף לי לצערי לא מזמן.. ונישראתי עם המעבד 1700 .. רציתי לישאול אם אני קונה את הלוח הנ"ל של ASUS הוא יוכאל לעבוד היטב בייחד...? ASUS P4S800D-X http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 P4S800-MX SE http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=42&model=477&modelmenu=1 תודה לעוזרים ..!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה קישור הוא תומך בקונרו וב SATA 2? http://hardcoreware.shopping.com/xPF-Asrock_MB_ASRK_ConRoeXFire_eSATA2_945P_775
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי Dell Inspiron 5520 ולמרות השימוש הדי בסיסי שלי, הוא לא סוחב בזמן האחרון. שמתי לב שגם בפעולות פשוטות כמו פתיחת מסמכי אקסל וטעינת דפדפנים לוקח לו הרבה זמן, וכשבדקתי את הביצועים ראיתי שהRAM והCPU מרקיעים שחקים. בקיצור, אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהחליף הארדיסק לSSD. השאלה היא אילו רכיבים אני צריך? היום יש במחשב 4GB זכרון ואני רוצה לשדרג ל8 או 16, זו כבר תהיה שאלה של מחיר. חוץ מזה, אשמח באותה הזדמנות לקבל המלצות על כונן SSD של 256GB או 512GB מומלצים ולא יקרים. רב תודות!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני עושה סקרים לקניית מחשב חדש ונתקלתי בזכורונת הבאים GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs עכשיו שתי שאלות: 1. יש הבדל בין DDR ל DDR SDRAM???? (לא לצחוק בבקשה) 2. שאלה לא קשורה אבל מישהו יודע מה התיזמונים של הזכרונות A-DATA 400Mhz ושל ה Samsung 400Mhz???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2 בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה) נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל. תודה ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI P965, והוא כרגע לעיתים קרובות מחליט לאפס את כל ההגדרות שלו ובנוסף לא תמיד אני יכול לשנות אותן בחזרה כי הוא שוב מאפס את עצמו אחרי שאני שומר אותן. האם מישהו נתקל בבעיה כאלו או דומות ויודע מה לעשות? בנוסף אני מנסה להתקין WIN7 והוא כל פעם נתקע לי ואני לא יודע האם זה קשור לבעיה הקודמת או לא. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, מבקש עזרה בהמלצה לשדרוג לוח אם, מעבד וזכרונות שימוש עיקרי (וכמעט יחיד): flight simulator X מפרט קיים: ספק: sonic 600W כ.מסך: MSI HOWK 5570 עם OC קירור מעבד: TUNIQ TOWER 120 - מקווה שניתן לעשות בו שימוש במערכת החזרה. מעבד: Q6900 מומהר ל 3.4G לוח: GA965P-DS3 rev 3.3 זכרון: 1000M G.SKIL תקציב: 3000 שח הכוונה לשדרג בהנחה שניתן יהיה להבחין בשיפור משמעותי בביצועים ב- FSX תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-