מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מאלה ב-900 ש"ח: Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-10 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ל-OC של AM2 Sempron? האם ישנו זיכרון טוב יותר באותו המחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לנושא, המעבד E6300 עובד על 1066MHZ.. עכשיו אם יהיה לי לוח שתומך ב 1066, וזיכרונות שתומכים ב 800.. הם לא יהיו מסונכרים כמו שצריך, נכון? ובלי OC הם לא יעבדו כמו שהם אמורים לעבוד, בסינכרון מלא. עד כאן אני צודק? אם זה עובד ככה, לא מומלץ ליקנות זכרונות שיצליחו להגיע ל 1066 ושהיה 1:1 RATIO ? ואם זה לא עובד ככה, אז איזה מהירות זיכרון + לוח אני צריך כדי שהיה סינכרון מלא, 1:1 RATIO ? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצעות מענינות מאוד: g.skill 512x2 pc3200 400mhtz 2.2.2.5 1gbfx(tccd) pqi 512x2 pc4000 500mhtz (tccd) pdp )אין לי א ת הדגם המדיוק אבל הם tccd כולם עולים בערך אותו הדבר אבל מה עדיף??(על תגידו לי שיש דברים אחרים במסגרת אותו התקציב אני פשוט משיג אותם במחירים ממש זולים{850}ויש אחריות..) אני אגיע איתם ל-660 מגה הרץ?? (לא משנה לי על איזה תזמונים אבל לא תיזמונים ממש גרועים במהירות הזאת..) נ.ב המודרבורד שלי יכול לתת עד 2.9v....
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte GA-Z68XP-UD3P i5 3570K G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 אני יודע שאין טעם לשים יותר משמונה אבל ההפרש במחיר זניח אז אני מעדיף עוד סטיק בקשר לזכרון אם אני מתכנן OC יש עדיפות לסטיקים עם הקרור המובנה או שזה לא קריטי? שאר המפרט מופיע בצד <<
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח - ASUS P4C800 E-DELUX. יש עליו 2 זכרונות זהים של קינגסטון, 400MHZ, של 512MB כל אחד. מקריאה אקראית,פתאום ראיתי באחד התרדים כאן, שאפשר לחבר אותם בצורה של DUAL, דבר שאף פעם לא שמעתי עליו. כרגע הם מחוברים בצורה "רגילה", נראה לי, פשוט אחד ליד השני (בצבעים נפרדים, אחד בשחור אחד בכחול). שאלות למבינים: 1. איך בעצם מחברים אותם ב DUAL? 2. האם יש צורך להגדיר בביוס? 3. מה נותן החיבור ב DUAL? כלומר מה ההבדל מעשית בין DUAL לחיבור כמו שעכשיו יש לי? 4. האם יש עוד פיצ'רים בלוח שלי שאני לא מכיר? (לא שאני בור,פשוט לא ממש מתעמק בזה...אל תשאלו "אז למה קנית אותו"- פשוט זוהי מערכת עריכת וידאו והיה חשוה לי לוח אם יציב ואיכותי). תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במעבד E5-2687W, זה אותו מעבד כמו I7 3930/60 רק בגרסה המלאה עם כל 8 ליבות ו20MB קאש והוא מאפשר עבודה עם שני מעבדים על לוח. http://guru3d.com/news/intel-8core-sandy-bridgeep-benchmarks/ התוצאות מORB ונעשו על לוח X79 רגיל. http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=34292
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההשקה של דור ליבות העיבוד הבא מבית מפתחת השבבים מתקרבת לאיטה, ואנחנו זוכים לעוד כמה פרטי מידע מסקרנים אנחנו מגיעים עוד רגע לאמצע שנת 2016, ומכאן כבר ניתן לראות את שנת 2017 אי שם מעבר לאופק – חלון הזמנים המשוער בו אנחנו אמורים לראות סוף כל סוף את המעבדים הצרכניים הראשונים של AMD שיבוססו על אקכיטקטורת ה-Zen החדשה, וינסו לגרום לנו לשכוח שש שנות Bulldozer מאכזבות. תמונה חדשה מתוך מצגת של מפתחת השבבים אשר מצאה את דרכה אל הרשת מאשררת את ההבטחה שלה לשיפור "נטו" של 40 אחוזים (במונחי IPC – מספר פעולות שמבוצעות בכל דופק שעון) בביצועי ליבות ה-Zen לעומת ליבות ה-Excavator מדור ה-Bulldozer הסופי – בתוספת למה שנראה כמו הכפלה של הביצועים עבור מעבדי ה-Summit Ridge העתידיים (שיגי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אסוס מדגם P4S333 בגודל Med ATX האם 3 סלוטים של PCI מספיקים ? ע"פ דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין ATA 66 וATA 100? איך בדיוק מרגישים את ההבדל.. ההארד דיסק מגיב יותר לאט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב צמר גפן נכון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מרגיש שביצועי הגיימינג שלי מוגבלים ע"י המעבד שלי,אני רוצה להחליף את הלוח והמעבד הקיימים . המפרט בצד. חשבתי על Gigabyte GA-H87-HD3 + I5 4590 מה אתם אומרים? והאם יש צורך לפרמט את המחשב לאחר ההחלפה(מעדיף שלא לפרמט אלא אם אין ברירה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II X4 925 לפי הX4 הוא מורכב מארבע ליבות אבל ראיתי בכמה תוכנות שיש לי רק 2. בצג המשאבים של Win7 כתוב רק על 2 וגם בגאדג'ט מסויים שמפרט שימוש וטמפ' של כל ליבה מראים רק 2. יש מצב שהוא לא מזהה חלק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: עודכן | /\ [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום אנו מקבלים לראשונה את שמות המעבדים החדשים בתושבת ה LGA 1156 , אשר שיווקם יחל ב 8 לספטמבר , כאשר Intel תחל בשיווק של שלושה מעבדים , במהירויות שבין 2.66GHZ ל 2.93GHZ , במחירים שבין 194$ ל 562$. המעבדים אשר החברה תציג ב 8 לספטמבר יהיו - Core i7 870 - מעבד במהירות 2.93GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 562$. Core i7 850 - מעבד במהירות 2.8GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 284$. Core i5 750 - מעבד במהירות 2.66GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , וללא תמיכה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לאחי מחשב עם הלוח הזה P5KPL-CM http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications Memory 2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR2 1066*/800/667 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture *Overclock speed **Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) מן הסתם קובץ הזכרונות הנתמכים [בערך בן 3.5] שנים לא מעודכן... וחשבתי להוסיף לאחי זכרון במחשב [יש לו רק 2GB] מהסוג הזה [נמכר ביד2] : Micron 1GB 800MHz DDR2 SDRAM ECC אז זה אמור לעבוד? לא לעבוד בכלל? לקרטע? מסכים כחולים? לא ידוע? תודה מראש נ.ב. כרגע יש לו בלוח DIMM1: Kingston 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-