מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קיצר שלום לכולם אני צריך מעבד בסוקט 939 עד 700 שקל אני בקרוב אקנה כרטיס מסך מהחדשים שתומכים בDX10 אחד למעמד הבינוני.... צריך סהכ שיריץ מישחקים על 1024 עם כל הגדרות גבוהות... יש לי זיכרון 1 ג'יגה DDR400 קיצר המחחשב הוא למישחקים ולפי מה שהבנתי מבנצ'ים שראיתי הזיכרון שיש לי הוא בסדר גמור לביצועים שאני מבקש אני לא צריך כלמיני בדיקות כמו סנדרה וכל השאר כדי להגיד עם מה שיש לי שוווה או לא... הבדיקות של המשחקים הראו שבעזרת זיכרון דומה ומעבד לדוגמא x2 3800 יש תוצאות ממש טובות אז כל הבדיקות של חישובים וכל החרטא הזה ממש לא עינייני לגביי.... האם המעבד שרשמתי הוא טוב או שאפשר להביא משו יותר טוב במחיר שציינתי(עד 700) תודה רבה רבה!! אלכס.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מריץ כעת ווינדוס XP 32BIT והמערכת מזהה לי 3.6ג'יגה זיכרון מסך הכל הכללי. הביוס מזהה 4 ג'יגה וגם כן בCPU-Z יש זיהוי של 4 ג'יגה זיכרון. איך אני יכול לדעת בוודאות שתוכנות/משחקים על המחשב באמת מנצלים את כל הזיכרון הזה? או שיש הגבלה עד 3 ג'יגה לתוכנות/משחקים ב32BIT?? מקווה שזה קשור לכאן... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לזיכרונות טובים לא למטרת OC (או OC קטן מאוד) עד 700 שקל בערך, 4 gb המעבד שאני קונה הוא core i5 750 וככל הנראה לוקח של gigabyte עם P55 chipset אשמח לקבל המלצות לזכרונות טובים, ספציפית ב-ksp זה יהיה טוב. האם אני צריך זיכרונות מעל 1600mhz או שמספיק אפילו פחות ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את ה3000+ 939 שלי הפתרון היחיד שנראה אפשרי וזמין הוא ה165 דעות בנושא השדרוג הזה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון, זה הסוג שיש לי: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 יש לכם את המפרט שלי בצד. עכשיו חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה זיכרון בסטיק אחד של קינגסטון, זה הסוג: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 *האם זה בסדר מספיק הזיכרון הזה?...או שמה היום זה כבר לא מספיק DDR2...ובכלל מה ההבדל בין DDR2 ל-DDR3?... לדעתכם זה מספיק טוב למפרט שלי ה-4 גיגה זיכרון 800MHz CL5...? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1.MSI Z87-G41 2. Gigabyte GA-Z87P-D3 על הלוח יותקן מעבד 4670K. 4 הארדיסקים. יבוצע OVERCLOCK. מה מבין שניהם עדיף לי? (מחפש סביב ה550 שח).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P, בלוח הקודם היה לי יציאת SPDIF COAX והייתי מחבר כבל למגבר, בלוח החדש אני רואה שיש רק יציאות PL 3.5mm, איפה אפשר לקנות מתאם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי שאלה אני רוצה לשדרג כמה מחשבים ואני רוצה לדעת 1.) אם כרטיס מסך החדש יעבוד עם הלוח אם של המחשבים הישנים יותר 2.) אם אני יכול להכניס מעבד חדש על לוח אם ישן (לדוגמה P4 על לוח שיש עליו P3). 3.) האם HD SATA יכול להתחבר ללוח אם ישן או שצריך מתאם או משהו כזה? 4.) אם אני מחליף זיכרון במחשב ישן אני יכול להכניס DDR למקום שבו היה SDRAM? 5.) בכלל מה ההבדל בין DDR ל SD? 6.) בכללי איך אני יכול לדעת אם חומרה חדשה תתאים במקום של חומרה ישנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף ,לשימוש פיננסי מסיבי ,לא למשחקים . אין מגבלת תקציב . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני אוכל לראות בה את כל הפרטים על הרכיבים שיש לי במחשב מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיינתי בנעוצים ולא קיבלתי את מבוקשי. השאלה היא די פשוטה: נאמר לי שיש מעבדים שהם הדמיה של ליבה כפולה ויש כאלו שהם כפולי ליבה אמיתיים. האם זה נכון? אם כן, אז מה ההבדל? למי מהחברות אינטל/AMD יש מעבדים כפולי ליבה אמיתיים ומה הדגם/שם של המעבדים? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המעבד יהיה כמעט בטוח E6400 C2D עכשיו לוח אני מתלבט בין מספר לוחות Dfi Infinity 975X /G GAG1975XC Gigabyte GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4 Gigabyte אני רוצה להגיע ל OC מכובד לפחות של 3.5 ומעלה ( אפילו לעלות לרף ה 3.8 ) ראיתי במאגר ההמהרה בחור שהגיע עם הלוח הזה GA965PDS4 Gigabyte לתוצאה הזאת אבל קראתי שהלוח הזה קצת פחות מומלץ מה DS3 (לפחות לפי הפורמים בחול) אני לא רוצה לעשות שום מודינג ללוח , פשוט רוצה לוח מצויין ל OC וכמובן מצויין באופן כללי גג מחיר ללוח 1100 שקל בקשר לזיכרונות חשבתי על ה Gskill PC6400 1gbx2
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש ושאלתי הינה: מה עדיף סטיק אחד של 1GB או 2 סטיקים של 512MB?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחרי ניקוי והחלפת משחה טרמית לא הצלחתי להחזיר קירור למקום ושימוש בכח הניב תוצאה צפויה של שלוש פינים במקום ואחד שבור. עכשיו טמפרטורה של מעבד היא 50. אני רוצה לקנות קירור חדש. [h=1]Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 מתאים?[/h]באתר כתוב שיכולת קירור שלו 95W ובאתר אינטל כתוב ש TDP של E6400 זה 65W. זה כל הנתונים שצריך?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא הצלחתי למצוא מבחני השוואה לביצועי 2 המעבדים לניידים. יש איזה עדיפות לאחד מהם ? השימוש הוא ביתי סטנדרטי - אינטרנט,מוסיקה, סרטים. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לקניית לוח באמזון עד 100$ מבוסס B450 מיועד להריץ מעבד 3200G בלי אובר קלוקינג, בלי משחקים לשימוש ביתי בגדול.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה למחשב שלי שתי זיכרונות חדשים של 2GB DDR 2 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש ביקורות אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי שלי הוא q6600 gigabyte p45ds3r 4gb ddr2 800a-data 4870 1gb enermax liberty 620W המטרה שלי היא משחקים(רצוי על הכי גבוה ללא קרטועים) ותוכנות גרפיקה ממש כבדות עד עכשיו המחשב סיפק אותי בכל מה שרציתי מעל ומעבר, אבל היום המעבד החליט להגיע ל100 מעלות, החלפת משחה עזרה מעט אך עדיין המחשב לוהט והביוס בכלל מראה מינוס טמפרטורה ותוכנות אחרות מראות 100. השאלה שלי היא אם כדאי כבר להביא i7 עם לוח חדש וזכרונות בתקציב עד 2500 או פשוט לחפש מעבד אחר q9XXX שלא ממש קל למצוא ובמחיר נורמלי... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת משחקים ומהירות בעיקר :AR15:, OC מתוכנן בעתיד תקציב בסביבות ה-700 תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ושני סלוטים של זיכרון. אחד פנוי ובאחד יש 2GB DDR2 800MHZ אני מעוניין לקנות עוד 2GB האם אני חייב DDR2 או שהלוח אם תומך ב DDR3 עד איזה מהירות אני יכול לקנות ? האם אני יכול לקנות 1033MHZ והוא פשוט יעבוד 800MHZ? תקציב - כמה נמוך שאפשר... לא רוצה להשקיע בכלל.. לא יותר מ120 שח תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-