מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.tgdaily.com/2006/01/26/ddr3_2007/ המהירות של הזיכרון צריכה להיות 800MHZ... נשמע מצויין
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pctuning.cz/ilustrace3/fiala/LP_UT_ICFX3200-T2RG.PDF ציפיתי ליותר מהFSB, הראם, והCF חשבתי יהיה 2X16. כל השאר, כולל 8GB RAM נראה טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לבסוף לקנות מעבד מסדרת E8000 עם 6MB L2 , אם האם הדבר יהווה שינוי בביצועים אם אני מתקין על המחשב זכרון פנימי במהירות של 800MHZ ? אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מיזה , לכן נשאלת השאלה האם כדאי לעלות בדרגה בכלל ולקנות מעבד מהסדרה הזאת? או מסדרה קודמת ? הזכרון הפנימי יגביל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם חדש של אסוס תואם למעבד AMD לצערי הרב ברגע שניסיתי להרכיב את המעבד תואם ללוח האם הוא נפל לי על הרצפה וחלק מהפינים(כ-10) התעקמו. שאלתי האם יש דרך כל שהיא לתקן את הבעיה,לישר את הפינים? או לקרוא קדיש על המעבד. ניסתי עם פינצטה דקה לישר את הפינים אבל זה מאוד קשה תודה למי שינחם אותי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ממש התלבטות בין הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-X48-DS4 DFI LP DK X48-T2RS שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר והייתי רוצה לדעת איזה מהם נותן לי יותר,יתרונות,חסרונות... הסתכלתי על המפרט שלהם ועדין חסר לי ידע בשביל להחליט מי שווה יותר. דרך אגב ,באתר הזה היתה כתבה טובה על DFI LanParty UT X48-T2R אבל לא מצאתי הרבה הבדלים בינו לבין DFI LP DK X48-T2RS שעולה 400 שקל פחות. מטרת המחשב החדש היא בעיקר למשחקים כבדים , OC ,CF. בנוסף הלוח צריך להתאים לרכיבים הבאים: המעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX וכרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב פנטיום 4 אם לוח אם מבוסס על צ'יפסט 865p שלא תומך ב ddr2 . השאלה שלי זה מה יותר כדאי לי , לקנות שני סטיקים של ddr בעלי ג'יגה אחת . או לקנות לוח אם חדש ושני סטיקים של ddr2 . אני לא מתכננן אוברקלוק והמטרה של הקנייה היא למשחקים , רציתי לדעת אם שווה היום עדיין לקנות ddr . תודה מראש לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המכה שחטפתי היום מנייס-1, יש לוחות תומכי PC2700? ז"א, שעובדים ב666MHZ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה? בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300??? ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400. אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אלה הנתונים לגבי כרטיס הקול במחשב עם לוח אם GA-B75M-D3V. האם זה אומר שיש בלוח הזה כרטיס קול 5.1 מובנה ? המטרה היא לחבר למחשב מספר רמקולים ? מה אומרת ההערה לגבי 7.1 . נתוני כ הקול בלוח באתר היצרן :Realtek ALC887 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channe * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים עם פנטיום 4 2.0 GHz. הבעיה היא שאני לא יודע כמה chache יש לי. איך יודעים? ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון: סיכום קצר בראשי פרקים: על שבב זיכרון GDDR5 בודד בנפח 1GB, גובות היום חברות הקרטל של עולם הזיכרון כ-9 דולר. זאת, בשונה מכ-6 דולר אשר גבוה בסוף שנת 2016. ישנה עליה מלאכותית של 50% כאן. משמעות הדבר הוא שאין ליצרניות דוגמת אסוס וגיגהבייט רצון למכור שוב כרטיסי מסך מתקדמים במחירים הרשמיים שלהם. כרטיס כמו GTX 1070 שמכיל 8 שבבים צריך לעלות 24$ יותר כברירת-מחדל. כמובן שבפועל המחיר מתנפח משמעותית יותר חבילת HBM2 בודדת הוצעה בכ-40 דולר וכיום מוצעת בכ-80 דולר ויותר. זיכרון GDDR6 בשבב אחד צפוי להיות מוצע ליצרניות בכ-11 דולר, למרות שעלות היצור שלו תהיה דומה ל-GDDR5. נפח של 2GB לשבב בודד אמור לחסוך לכולנו כסף עם השתלה בכמות נמוכה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גי'גה בייט 945GCMX-S2 ועד היום היה לי מעבד E2200 והיום הביאו לי מעבד E5300 הרכבתי הכול טוב ויפה והוא הוא עובד לי עעל מהירות 1.2 והאוורסט מזהה אותו כE5300 2.6 ולפי היצרן הלוח תומך מה עליי לעשות שהוא יעבוד כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נפלה אליי הזדמנות לשדרג את המעבד דרך חבר שעובד באינטל. אני יכול לקנות דרכו את הI7 4770K בכמעט חצי מחיר (קרוב ל1100 ש"ח) עכשיו אני מתלבט בין הלוחות אם. התקציב הוא עד 1200 ש"ח אני מחפש לוח אם בגדול MINI-ITX, ושהיו בו כמה שיותר יציאות SATA (כרגע יש לי 4 כוננים קשיחים), יהיה אפשרות לעשות OC ושיתמוך PCI-E3X (ראיתי הרבה שאין את היציאה הנ"ל), אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך שלי. אני מעוניין שערכת הצבעים של הלוח אם יהיה בצבע אדום-שחור (זה משהו שממש חשוב לי) יש לי התלבטות בין שלושת הלוחות אם: הראשון: Asus z87 Maximus Impact http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132039 השני: Evga stinger z87 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188132 השלישי : …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)כאני מפעיל תוכנה להמרת קבצי ווידאו המחשב שלי מראה לי (בסקלת המעבד I7 860 בדג'ט של חלונות 7) שהוא חושב יותר מידי ולרוב בפעולות מורכבות (בווידאו ולא באאודיו) איינו מצליח להמיר לי את הקבצים. 2)בסקלת הזיכרון ראם יש בדרך כלל שליש מה6 ג'יגה ביית תפוס. יש לי על המחשב תוכנות באיתחול: אנטי ווירוס, תוכנה להצבת תמונות להדמיית כוננים, תוכנה לשיחות בין מחשבים וטלפונים, תוכנה לגיבוי הכוננים הקשיחים מאותה חברה של האנטי ווירוס, תוכנה לפתיחת קבצים שמסתיימים באותיות *.torrent, תוכנה אינטרנטית מנהלית להורדות. א. מה יכולה להיות הבעיה ב. איך אני יכול אם אני יכול לשנות את "למה מה4 האלה: כ.מסך, מעבד, ראם וזיכרון וירטואלי יהיה יותר עדיפות לתוכנות" או "פקודה מסוימת תשלח ל1 מ4 האלה" בחלונות 7 בי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שי כתב בדיון אחר. דעתי היא ש-HT עוזר במקרים מאד מצומצמים עד 30% או שליש ליבה בקירוב. כאשר העומס הוא חישובי ב100% HT פוגע בביצועים. HT עוזר כאשר העומס על המעבד משלב הן IO והן חישוב טהור ואז באמת ניתן למצות עוד טיפה מהמעבד. מאידך, הדבר נכון גם ללא HT כלומר, אפשר להרוויח ביצועים ע"י הרצת עומס עם יותר ת'רדים מהליבות בפועל. הנה ניתוח SCALING של ביצועים למספר ת'רדים של i7-39XX על אובונטו 64 ביט. http://openbenchmarking.org/result/1112140-AR-UBUNTU12028 האם אפשר לקבל אפקט דומה ל-HT באופן ידני? אפשר לקבל אפקט דומה לזה של HT ע"י אילוץ המבחן לעבוד ביותר תהליכונים מאשר מספר הליבות. כאשר אילצתי את x264 לרוץ ב12 ו-18 תהליכונים (למרות שיש לו רק שש ליבות), התוצאות היו טובות יותר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושיים עיקרים: גלישה, סרטים, Office, תכנות בתוכנות "יחסית" כבדות: Visual Studio/Eclipse/NetBeans. תמיכה ב-SSD. בעתיד תתכן קניה של כרטיס מסך מהשוק הבינוני על מנת לתמוך בריבוי מסכים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי על המעבד החדש AMD athlon II X2 250 מסקירה שפורסמה ביוני 2009, אך לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ. מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו בארץ, ואם לא אז האם יש צפי מתי הוא יגיע לארץ? http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=63
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו מה החיסרון של הלוח הזה חוץ מה ה667 Model ConRoeXFire-eSATA2 CPU LGA 775 for Intel® Dual Core Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Core 2 Duo Desktop (Conroe), Presler and Cedar Mill processors - FSB 1066/800/533 MHz - Supports Hyper-Threading Technology - Supports Untied Overclocking Technology - Supports EM64T CPU Chipset Northbridge: Intel® 945P - Southbridge: Intel® ICH7R Hybrid Booster CPU Frequency Stepless Control - ASRock U-COP - Boot Failure Guard (B.F.G.) Memory Dual Channel DDRII memory technology - 4 x DDRII DIMM slots - Supports DDRII 667/533 - Max. capacity: 4GB Slots Supports ATI CrossFire - 3 x PCI slots - 1 x PCI Express x 16 slot -…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי Dell Inspiron 5520 ולמרות השימוש הדי בסיסי שלי, הוא לא סוחב בזמן האחרון. שמתי לב שגם בפעולות פשוטות כמו פתיחת מסמכי אקסל וטעינת דפדפנים לוקח לו הרבה זמן, וכשבדקתי את הביצועים ראיתי שהRAM והCPU מרקיעים שחקים. בקיצור, אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהחליף הארדיסק לSSD. השאלה היא אילו רכיבים אני צריך? היום יש במחשב 4GB זכרון ואני רוצה לשדרג ל8 או 16, זו כבר תהיה שאלה של מחיר. חוץ מזה, אשמח באותה הזדמנות לקבל המלצות על כונן SSD של 256GB או 512GB מומלצים ולא יקרים. רב תודות!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מה אתם אומרים על ה-Intel Core i7-920 Box האם הוא נחשב לאיכותי וטוב ל0C ואיזה לוח אם יכול להתאים לו ? האם שווה באמת לשים את הכסף על מעבד כזה ולא על ה8400 (ובמיוחד כשהI5 בפתח)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח, מבקש עזרה בהמלצה לשדרוג לוח אם, מעבד וזכרונות שימוש עיקרי (וכמעט יחיד): flight simulator X מפרט קיים: ספק: sonic 600W כ.מסך: MSI HOWK 5570 עם OC קירור מעבד: TUNIQ TOWER 120 - מקווה שניתן לעשות בו שימוש במערכת החזרה. מעבד: Q6900 מומהר ל 3.4G לוח: GA965P-DS3 rev 3.3 זכרון: 1000M G.SKIL תקציב: 3000 שח הכוונה לשדרג בהנחה שניתן יהיה להבחין בשיפור משמעותי בביצועים ב- FSX תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי מגירה נישלפת לHD יש אפשרות להוציא אותו כאשר המחשבב עובד כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה יש לי לוח של ג'יגביית 7VRXP תצילו אותי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-