עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Magneto,

שלום חברה בשבוע האחרון לכבוד היום הולדת שלי קנו לי מארז מיד טאוור RAIDMAX SCORPIO 868 + ספק 420W Amd athlon 64 3000+ s-939 Gigabyte K8NF-9 NF4-4X Kingstone 512MB DDR 400MHZ/PC3200 Gigabyte GF6600GT 128MB DDR3 PCI-E SLI VIVO התעוררו מספר בעיות בלוח ישנם שני דברים שהלוח לא מצליח לזהות והדיסק שקיבלתי עם הלוח לא עוזר... ב SCSI AND RAID Controllers ST3WOLF SCSI Controller לא מזדהה ולא נמצא בדיסק של הגיגהבייט וב SYSTEM DEVICES ה PnP BiOS Extenstion גם לא מזדהה והדרייבר גם לא נמצא בדיסק של הגיגהבייט אני מניח ששני אלה יוצרים בעיות... למשל.. שאני מנסה לשחק Americas Army online אז אחרי כמה זמן שאני נכנס לתפריט של המשחק מופיע לי מסך כחול שבו הוא אומר משהו על .. Physical memory dum…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by jonsi11,

הלוח לא מזהה את המעבד כמו שצריך יש לי מעבד amd athlon xp 1800 והוא אמור לעבוד על 1533 mhz והלוח מזהה אותו כ 1150mhz כשהוא ב default עובד על 100 mhz. וכשאני מעלה אותו ידנית בביוס ל 133 mhz והוא עובד על 1533 הוא רושם שהמעבד הוא athlon 2200 מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה ?כי באתר של asus הם רושמים שעידכון ביוס אמור לתקן את הבעיה אבל זה לא עוזר אם למישהו יש רעיון או מכיר את הבעיה אשמח לדעת תודה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  3. Started by none,

בעיה עם הזכרונות, מאד משונה, אז ככה כששמים את הזיכרון בסלוט הראשון הכל עובד אחלה, כמוסיפים או בסלוט השני או בשלישי, עוד זיכרון מאותו הסוג (יש 4 זכרונות), כולם עובדים על הסלוט הראשון, בשני ובשלישי, כאילו הם לא קיימים, ובכלל הביוס לא עושה פוסט אם נמצאים זכרונות באחד מהסלוטים (השני או השלישי), כלומר, שמים בסלוט הראשון = עובד אחלה, מוסיפים לסלוט השני או השלישי = לא מגיע לקטע של זיהוי הזכרונות, אשמח לפתרונות יצירתיים או כל תגובה שהיא (שקשורה כמובן ) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  4. המחשב של...פתאום נכבה ומאז הוא עובד עם הזיכרון רק בסינגל.... היה לי מסך כחול.. עשיתי CLR COMS אבל לא עזר... החלפתי את הזיכרונות לDIMM אחרים.. את המפרט אפשר לראות במפרט ולא בחתימה...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. היי, ללפני מספר ימים עשיתי דחיסת מחיצות וביום למחרת הלכה המערכת הפעלה. נסיתי בכל דרך לפרמט ולא הצלחתי (נתקעתי בשלב של הBOOT, פתחתי פה אשכול ולא הצליחו לפתור את הבעיה). שלחתי את המחשב לאבחון בSKYPC והתשובה שלהם הייתה שמספר קבלים בלוח הלכו. שאלה קטנה: אם הלוח בן 4 שנים, לא עבר את ה50 מעלות (בבדיקות שלי הSYSTEM היה 35 קבוע) ועבר OC קטן, יכול להיות שהם סתם ככה שבקו חיים? לעניין, קרוב משפחה שלי מגיע עוד מספר ימים לארץ מארה"ב. אני רוצה לבקש ממנו לקנות לי לוח חדש משם. אפשר המלצה? עד 60$. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by Niv golan,

מעבד 550 mhz פנטיום 3.... המאורר של המעבד לא עובד בצורה אחידה האם זה צריך להיות ככה או שזה בעיה?? אם זאת בעיה מה ניתן לעשות? ???

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  7. הבעיה היא במדידת טמפרטורת המעבד המעבד הוא C2D 6400 ב-BIOS ובכל התוכנות שאני מודד איתם הוא מראה ב-+ 11 מעלות יותר מאשר טמפרטורת הליבות שלו את טמפ' הליבות אני מודד דרך ה-TAT של INTEL ראיתי באתר שלהם שיש יש BIOS שמתקן את הבעיה , אבל הוא לא הכי חדש לכן צרבתי -BIOS יותר חדש אבל הוא לא פטר את הנושא.... עכשיו אני גם לא יכול להתקין BIOS שיותר ישן מאשר עכשיו יש לי , זה שאמור היה לתקן את הבעיה :-\ מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. לפני מס' ימים קניתי זיכרון מדגם: KINGSTON HYPERX 800MHZ CL4 לאחר בדיקה בתוכנת CPU-Z, EVEREST מסתבר כי המהירות של הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ. האם דבר כזה ייתכן למרות שהמהירות לפי היצרן היא 800MHZ??? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 19:48:33 שלום לכולםממש חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם בשאלה שהצגתי. אני די לחוץ לגבי העניין הזה....

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by snaidis,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב עם 2 זכרונות כל אחד 512 MB ו 667MHZ לפי מה שאני בודק בכמה תוכנות כמו CPU Z זה מראה לי שמהירות הזיכרון שלי היא 333MHZ. פתחתי את המחשב ובדקתי את המדבקות הנמצאות על הזיכרונות ובאמת הווכחותי כי זה 667 MHZ כל אחד מהזכרונות(זה מה שכתוב על המדבקות לפחות). שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שאולי צריך לשנות משהו עם הJUMPERS או משהו כזה. מישהו אולי יכול לכוון אותי איך להפוך את זה לבאמת 667 כמו שהוא אמור להיות?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  10. Started by zahi,

שלום רב יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי רכשתי לא מזמן מעבד corei7 920 ויש לי בעיה כאשר ה bios עולה הוא מציג מהירות של 1066mhz במקום 1600mhz המפרט שלי הוא : corei7 920 dfi lanparty x58 ut ocz 3 gb 1600mhz 7-7-7-20 nvidia 8800 gts 640 mb דבר נוסף האם כאשר אני משנה את מהירות הזיכרון אני גורם ל oc למעבד ? והאם עלי לשנות את מתח העבודה של הזיכרון כעת הזיכרון עובד במתח של 1.55v ?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by simon 23,

יש לי לוח 8PE667 וזיכרון 256MB 333MHZ אבל כשאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 262144 OK ו - Memmory At 266MHZ נ.ב רק בשביל השוואה , בדקתי זכרון אחר אותו דבר וגם אז הוא היה על 266MHZ מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by spooky,

חבר שלי קנה לוח אם מעבד זכרון ודיסק קשיח כשהתקנו הכל(את כל הרכיבים ואת הווינדוס) בדקתי מה מהירות המעבד שלו וזה עמד על 1100MHZ במקום על 2800MHZ מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? צריך אולי להגדיר משהו בביוס?

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by davidreznic,

שלום. קניתי מחשב חדש עם הלוח GA-P31-DS3L ו-E6750 ללא OC. הבעיה היא שהמכפלה של המעבד כל הזמן קופצת בין 8 (ואז אני מקבל 2.6 GHZ שאמורים להיות) ובין 6 שאז אני מקבל 2 GHZ מה לעשות? אם דרוש עוד מידע אני יכול למסור תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by adfx166,

לפני שבועיים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12. לאחר שבדקתי את מהירות הזיכרון דרך הביוס ודרך CPU-Z נראה כי מהירות הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ בנוסף, לפני שקניתי את הזיכרון בדקתי שהלוח אם שלי (GIGABYTE GA-965P-DS4) תומך במהירות זיכרון של 800MHZ. האם למישהו יש הסבר הגיוני מדוע הזיכרון אינו פועל בתדירות של 800MHZ?

• 13 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by musht,

שלום לכולם קניתי לאחרונה 2 סטיקים ג'יגה כל אחד של זכרון ddr2 667mhz של קינגסטון לפי כל הבדיקות האפשריות קיבלתי באמת את הסטיקים שרציתי, אבל משום מה המהירות שלהם שאני רואה בBios או בתוכנות ניטור היא 533 ולא 667. אני רואה שהם בcpu-z שמהירות כל סטיק בנפרד היא 333, שלפי מה שרשם פה באתר שווה ערך ל667 ועדין בסך הכל אני מקבל מהירות קטנה יותר. יש סיבה הגיונית לזה? הלוח אם אגב, תואם 667 ומעבר לזה אני לא יודע מה עוד אפשר לבדוק..

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  16. איפה יכולה להיות הבעיה בדקתי בתוכנת CPU-Z וגם בתוכנה של הלוח גיגבייט ומראה על 1600 MHZ GA 73PVM-S2H

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  17. המעבד שלי מעבד E8400 3Ghz הוא פועל על 333X9 אבל כמו שרואים בתמונה זה תמיד קופץ ל 2Ghz במהירות 333X6 מה אני עושה?!?!? רעיונות?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by motkesabari,

לא מקבל את המהירות הסטנדרטית (1333MHZ) למרות שבביוס הוא מוגדר על המהירות הזאת.. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. לפני מס' ימים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 לאחר בדיקה שערכתי בתוכנת CPU-Z ו- EVEREST הסתבר כי המהירות של הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ. האם מצב כזה ייתכן?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  20. Started by ggilon,

שלום רב ברשותי מחשב שמשמש למדיה (מחובר לTV דרך HDMI ) לוח אם asus p8p67-m, מעבד I3. מער' הפעלה 7 /64 ביט. בניסיון להדליק מחדש אותו לא עלה ביוס ולא היה וידאו. ניסיתי להחליף כרטיס מסך - ללא הועיל. בדקתי זיכרונות - תקינים. הוצאתי סוללה וביצעתי reset ל RTC-לא עזר. יש בפנים Dram led שמהבהב באטיות. חיפשתי ברשת וכולם מכוונים לבעיה כלשהי בביוס וממליצים לעדכן, אלה שאיך מעדכנים ביוס כשאי אפשר להיכנס אליו כי אין וידאו? האם למישהו יש פתרון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by YOAV28,

שלום התקנתי בשעה טובה את המחשב שלי Q6600 GA-X38-DQ6 2X1GB OCZ 800 MHZ REAPER 8800 ULTRA ZALMAN 9700 ZALMAN 500 W יש לי כרגע בעיה שאני מפעיל את התוכנה הוא מראה לי שהמעבד ב 1600 MHZ שהמהירות שלו היא 2400 בתוכנה הזואת הוא מראה שכרגע הוא על 6 מכפות ובביוס הוא מראה 9 זואת הפעלה ראשונה של המחשב לאחר שסימתי להתקין אותו תודה לעוזרים יואב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  22. Started by Pinhas700,

שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by mistaarvim,

בדקתי בביוס וכתוב שם *7 נכנסתי לתוכנה CPUZ וכתוב שם כפול 6 תראו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by mz155,

אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by liron58,

למה רשום לי בצד אחד 1400 mhz ובצד השני 2.80mhz

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.