עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DisinfectedDuck,

אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by wow,

איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by אSף,

והאם הספק הנוכחי יספיק ל SLI של gtx560TI ? לוח : ASUS p8h61-m LE B3 ספק : Antec Basiq 550W VP550P תודה.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  4. נו עכשיו זה הכי רשמי. 2.4GHZ מתח סטוק 1.144V חברה יש לנו פה חיה רעה http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=982&Itemid=1 [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. שלום, אני מתכנן להחליף את המחשב שלי ומעוניין להשקיע במערכת מספיק טובה שאוכל לנוח מספיק זמן עד השדרוג הבא, יש לי כבר בסל קניות: AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.2GHz L3 6Mb AM3 Box Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD 890FX+SB850 Socket AM3 G890FXAUD5 ואני עכשיו מחפש זיכרון מתאים. אני שוקל ללכת על קיט של 6 \8 גיגה, אני רואה שיש היצע יפה של DDR3, הבעיה שבחנות שאני כנראה הולך לרכוש לפי מה שראיתי כל האפשרויות של OCZ זה זיכרונות שמותאמים לאינטל.... יש לזה באמת משמעות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אוריפ,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by Chura,

אם אני מזמין לדוגמא מעבד מNEWEGG האם אני מחוייב במיסוי אם הוא פחות מ200$ ? חן

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני קונה מחשב ב3650....שבעיקרון זה מה שיהיה בו (טיפה שינויים של ספק ומארז אבל לא בהספק) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E hard disk 7200 SATA II 160 DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של הלוחות אם ומה זה אומר ה D ...ומה המשמעויות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by DMK,

איזה לוח אם אתם ממליצים??

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. Started by pazer005,

האם יש רייד בלוח הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9518 H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP אני לא מוצא את הרייס בביוס וזה משגע אותי. בהנחה שאני רוצה לחבר 3 כוננים ברייד, מה הן האפשרויות שלי במקרה שאין את זה? להחליף לוח? לקנות בקר?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by RedHawk4,

צהריים טובים לכולם יש לי את הלוח אם K9NGM של MSI ורציתי לדעת מה דעתכם עליו... אני לא גיימר אבל אני מתעניין בכל הנושא של ווברקלוקינג ורציתי לדעת אם הלוח הוא טוב לזה, וגם סתם רציתי לדעת אם הוא לוח טוב בכללי... אז תודה למגיבים =)

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  12. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אחד של 5V+ השני כחול של SPDIF OUT והשלישי GROUND אולי ניתן לחתוך את…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. התקנתי את המערכת הפעלה כאשר בקר הSATA נמצא על NATIVE IDE. כאשר אני משנה למצב RAID וSATA TYPE AS SATA המערכת מבצעת איתחול.... השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש ירידה בביצועי הדיסק הקשיח במצב NATIVE IDE? 2. האם ניתן לאחר התקנת מערכת ההפעלה לטעון את הדרייברים ולשנות חזרה בביוס למצב SATA במקום NATIVE IDE כדי לא לקבל מסך כחול ואתחול? תודה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. אני רוצה לקנות זיכרון 512mb יש לי לוח אם asus p4s800 וזיכרון שבמפרט שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix-o 64 x 64 512mb לא ברור לי אם יש כזה דבר pc400 אבל זה מה שרשום שם, בsisoftware רשום 512mb ddr-sdram בקיצור אני רוצה לקנות או את ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? או את http://plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&cart=11161150261659687〈=heb עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם הם יעבדו לי טוב עם הזיכרון שיש לי כבר כי אני לא יודע אם זה משנה שהם 400mhz ונדמה לי שהישן זה 333mhz ואם זה קריטי שזה לא אותה חברה ואם זה יעבוד שאחד זה ddr-sdram והשני זה ddram כי אני לא רוצה בסוף לשלם על זיכרון שלא יעבוד לי עם מה שיש לי כבר וגם מה זה ה cl 2.5 הזה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. אני יודע שהשאלה הזאת כבר בטח נשאלה פה לא מעט, וראיתי אותה בשאלות הנפוצות, אבל הבנתי שיש דרך, משהו עם PAE שאפשר לסדר את זה ככה שמערכת 32 ביט הוא ידע להשתמש בכל ה- 4 ג'יגה? האם ידוע לכם על דבר כזה? כמובן שבשביל יותר מ-4 ג'יגה צריך 64 ביט אבל שמעתי שיש איזשהו סידור ל-32 כדי שזה יראה שהוא משתמש בכל ה-4... http://sites.google.com/site/cmonacom/Home/hardware/4gb-limits-32bit אם אני ימצא את הקובץ boot.ini הזה שיש ב- windows 7 ואני יוסיף את ה- /pae זה יוכל לעבוד? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by itzik_vip,

אני צריך להזמין מחשב מבוסס צי'פסט nvidia לצורך בדיקות חומרה. שמתי לב שההיצע ממש קטן כי רוב הלוחות מצויידים בצי'פסט של AMD . אין בעייה עם תקציב ואת שאר החלקים אתאים אח"כ. אנא המליצו כי אולי אני מפספס :-) תודה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  17. היי, אני עומד לקנות זיכרונות ואני בהתלבטות בין זיכרונות הרשומים בכותרת שתי הזיכרונות מדורגים DDR2 1000Mhz בתיזמונים דומים Muskin 5-5-5-12 2.1V G.Skill 5-5-5-15 2.1V אני יודע שה Muskin מצויינים , אבל הקירור של ה PI מאוד מפתה, העניין שאני לא מוצא ביקורות של ה PI ולכן אני לא יודע אם הוא יכול לתת יותר ביצועים מה Muskin מבחינת מחיר שניהם עולים אותו הדבר. אודה לעצות ..

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by Internal,

חבר'ה תעזרו ישבתי כמה שעות חיפשתי ביצועים ו לא מבין כל פעם אחרת באתר אחד זה מנצח בשני אחר אז מי באמת יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. אוקיי אז ככה אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת במרובע ליבה או לקחת ה-E8400 וגם לחסוך כסף עכשיו רציתי לדעת אם תוכלו לעשות לי השוואה בינהם.. המחשב יהיה למשחקים כבדים+צפייה בסרטים+צפייה בטלוייזיה כמסך מחשב ולהפך..ושימושי אינטרנט ושירים. מאוד מתלבט כי כרגע רוב אנשי הפורום ממליצים לא לקחת מרובע ליבה כי לי אישית אין צורך בו אבל אני לא יודע כי בכול זה מעבד יותר חדש+4 ליבות. אשמח לעזרתכם במהרה, תודה. נ.ב-עוד שאלה קטנטונת-ב-FOXPC הומלץ לי על לוח האם הזה:ABIT IP35 E -רציתי ללכת על גייגביט המוכר טוען שאביט עדיפים כי גייגביט הטכנולוגיה שלהם ישנה או משהו כזה. וספק כוח-SEASONIC S12II 500W לא מתוכנן OC בכלל. אז מה אתם אומרים?

• 108 תגובות
    • 12.5k צפיות
  20. http://www.legitreviews.com/article/709/1/

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by epichorus,

מי מהמעבדים הנ"ל עדיף לפי דעתכם למשתמש הביתי הממוצע . ידוע שמבחינת המחיר הם יהיו בערך אותו הדבר ב22 ביולי.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by The Ball,

אמממ אני רציתי לעשות אפדייט לדרייבר של הלוח אם כי אף פעם לא עשיתי מאז שקניתי אני מצאתי דרייבר באתר של NVIDIA http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 אבל אני לא יודע אם להוריד אותו ובאתר של ASUS לא מצאתי כלום אז מה לעשות? להמשיך לחפש באתר של ASUS כי עדיף דרייבר שלהם או שהדרייבר של NVIDIA יותר טוב? ד"א הלוח אם שלי זה rev 2.0

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. שלום חברי הפורום. הלוח אם שלי תומך בזיכרון DDR עד 266/333mhz, רציתי לשאול האם ניתן להכניס זיכרון של DDR400 ומעלה ללוח אם שתומך במהירויות של עד 333mhz. ואם כן, איזה זיכרונות במהירויות כאלה יכולים להתאים ללוח אם שתומך עד DDR-PC2700? אני צריך לקנות זיכרון של ג'יגה(2*512). אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם האפשרי.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. אפשר לינק להשוואה של לוחות אם? רצוי לוחות של מחיר נורמאלי אבל תביאו כל מה שיש 10X

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.