מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות.... למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני וחבר קנינו לפני שבועיים 2 מחשבים עם לוח אם לוח אם gigabyte -GA-Z68MA-D2H-B3 בעל התקן USB3 המחשב מזהה את ה- USB3 אבל כשמחברים כרטיס\כונן (בעלי USB3 כמובן) הוא לא מזהה אותם ולא פותח כלום. הוא מראה כאילו שום דבר לא מחובר אליו. ה-USB2 עובד מעולה. ניסיתי כבר הכל, מהתקנה של הדריברים שהיגיעו עם המחשב ועד הורדה של חדשים מאינטנרנט והבעיה נשארה. הבעיה היא גם אצלי וגם במחשב של החבר. למישהו יש איזשהם רעיונות איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב אני עושה מדי פעם בדיקת מאמץ למעבד לראות עם הוא תקין.....היום התחלתי לעשות ואני רואה שהמהירות של השוענים לא עוברת את ה 2.66 המפרט בצד.... והינה תמונה מישהוא יודע למה...?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם לחברה שלי יש את הלוח הנל+ p4vxasd2 של חברת Elitegroup ויש לה 128 MB זיכרון SDRAM ורציתי לקנות לה 512 מגה DDR עכשיו ראיתי שהלוח תמוך במהירות של עד 333MHZ שזה לא ממש משנה לי איזה מהירות הזיכרון יעבוד לה אבל הביעה היא שיש לה מעבד סלרון שהוא עובד במהירות של 133MHZ וזה נראה לי יהווה לי בעיה לזיכרון שאני יקנה אני מבקש את עזרתכם בנושא זה לינק לראות את הלוח אבל שם מראים את אותו לוח בלי ה+ אני מקווה שתבינו http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן חברים, מצורפת תמונה עם המפרט של המחשב שלי, סך הכל יש לי 2 זכרונות של 1024 כל אחד, DDR 2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים ואני לא יודע איזה זיכרון להתאים ככה שזה יעבוד על הלוח אם ביחד עם הזכרונות הקיימים, כאילו ברור שאני צריך לקנות DDR 2 אבל של כמה ג'יגה ואיזה מהירות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה קשה בבחירת לוח אני חייב עזרה דחוףףףף....אז ככה הלוחת הם..... ASUS P5K PRO (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO ASUS P5K-V (QUAD READY) G33 FSB 1333MHZ VGA HD AUDIO GBL ASUS P5B-V (S775) INTEL 965G DDR2 VGA GBLX2 ASUS P5Q PRO (S775) INTEL P45 HD AUDIO GBL תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מחשב חדש. בנתיים זה מה שבתכנון: CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי גר בארה"ב אז הוא קנה לי אותו) לוח אם:EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray דיסק קשיח: 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan קירור יבוא עדיין לא החלטתי... עכשיו הבעיה שלי שאני קראתי די הרבה מאמרים והסתבכתי ואין לי מושג אם לקנות את המחשב הזה לישאר איתו מקסימום 4 שנים לחיות איתו טוב מאוד או לשדרג לI7 שהמחירים שלו גבוהים למרות שאני יכול לספוג את המחיר... רציתי בהתחלה לק…
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=54059
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של קינגסטון - 4 זכרונות של 1GB DDR2 800mhz CL4 וכנראה שבחברה התבלבלו וקיבלתי DDR2 800 CL5 השאלה האם במהירות הזאת (800MHZ) ונפח הזיכרון 4GB אני ירגיש בהבדל? כלומר האם אני צריך להוסיף כסף ולקנות את ה CL4? האם זה יהווה שיפור משמעותי בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי ניסתי להוסיף עוד 2 זיכרונות של 2 GB על הלוח, ברגע שאני מפעיל את המחשב זה מצפצץ ללא הפסקה ואין תגובה על המסך, הם אותם הזיכרונות בדיוק כמו הראשונים , האם הם תקולים?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב 2.8 ASUSP4S800D 256KINGSTON יש לי עכשיו כרטיס RAM חדש גם 256 אבל לא של KINGSTON אני לא יודע בדיוק איזו חברה כשאני מחבר את את הכרטיס ללוח האם שלי ואני מנסה להפעיל את המחשב הוא לא נדלק לי (החשמל עובר) אבל יש מסך שחור והכפתור ההדלקה של המסך הוא כתום אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב מחזיק בו מאט זמן מכבה את המחשב ומפעיל מחדש וברגע זה המחשב נדלק !!!! ובזמן הטעינה הוא רושם שלי OVERCLOKING FAILED ונותן לי F1 כדי להיכנס לBIOS ולסדר את החומרה החדש!!! אז אני נכנס לBIOS וכשאני שומר את הנתונים הוא מפעיל שוב מהתחלה את המחשב ועוד פעם הוא לא נדלק! אז אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי וזה חוזר שוב על עצמו כמו כן בזמן הטעינה הוא נותן F2 כדי לדלג כל הכינסה לביוס ולהיכנס לWI…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 2X64 סמסונג 800 מגהרץ הבאתי 4 של 128 סמסונג 800 מגה הרץ של RDRAM עכשיו אני דוחף את זה פנימה וזה מתחיל לצפצף והמסך שחור משחור לא נדלק מה יכול להיות האם צריך לעדכן את זה לשנות את הביוס? לג'מפר משהו מה..אוו שפשוט הזיכרון הזה לא טוב [ואולי הוא לא תקין השאלה אם כל ה4 נשרפו מכה ...לא היו בשימוש אצלי לפני זה ככה שלא יודע אם תקין] אז אמרת נשאל את אלה שבאמת מבינים...אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 עם 128 מגה. אתמול קיבלתי עוד 256 מגה , הרכבתי אותם בחריץ והפעלתי את המחשב. כאשר הווינדוס עלה הוא נתן לי הודעת שגיאה והוא אמר שהוא מכבה את המחשב בשביל לא לגרום לנזק. כאשר הפעלתי את המחשב רק עם הסטיק החדש בלי הישן המחשב לא עלה בכלל -לא ראו כלום על המסך , וכאשר אני רק עם הזיכרון הישן הכל בסדר. הזיכרון הישן הוא דו צדדי והזיכרון החדש הוא חד צדדי עם 8 צ'יפים , כל אחד בעל 32 מגה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
קניתי סטיק נוסף של 512 ללוח CHAINTECH SK8T800 ואני חא מצליח להוסיף זיכרון... הצלחתי כאילו להוסיף אבל שאני מוסיף אז המחשב נפתח והוא לא מצפצף או משהו פשוט המסך לא נדלק! מה לעשות??? זה אמור להיות בסדר, רק שני סטיקים...
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי את ה128 MB שלי ב512 MB מסוג RDRAM בפנטיום 4 הישן שלי. המחשב אכן טס ומורגש שיפור עצום בביצועים. אולם מאז יש לי מלא בעיות במערכת, נתחיל מזה שכשהמחשב עולה הוא מגיע עד למסך של טעינת XP ואז עושה ריסט, ככה 3 פעמים ורק בפעם הרביעית מצליח להעלות את הווינדוס. דבר נוסף זה שמלא תוכנות פתאום רושמות לי שגיאות כאלה ואחרות, ועל כך הן חייבות להיסגר. יש לציין שעם ה128 שהיה לי, לא קרה אף מקרה כזה. ה512 הן 4 זוגות של 128, כאשר כולם של חברת SAMSUNG אולם 2 סטיקים מדגם מסוים ועוד 2 סטיקים מדגם אחר, אולם כי לא כל הארבעה מאותו דגם זה קורה? יכול להיות אולי שהספק (שהוא ג'נרי וכבר 6 שנים, אולם עד עכשיו הכל היה טוב!!) לא מצליח לסחוב את הזכרון החדש וזה גורם לבעיות במתח שגורם לעלייה ל…
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי slot זכרון אחד של 64MB וכאשר אני מוסיף slot נוסף (שאמור להיות 64MB) המחשב מזהה רק 96MB. האם ייתכן שבהוספה של slot נוסף של זכרון ללוח אם המחשב יזהה רק חלק מהזכרון( 32MB במקום 64MB)? תודה מרשא
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עד היום, היו לי שני זכרונות של 512. אתמול קניתי עוד זוג של 512... (ביחד עם כרטיס מסך חדש וכונן) בכל מקרה, בהתחלה כשהפעלתי את המחשב, נראה היה שהכל בסדר ובBIOS אכן היה רשום 2048 מגבייט אבל כעבור כ20 שניות המחשב נכבה מעצמו. כשהדלקתי אותו מחדש, המסך לא הראה דבר, נשאר במצב השהיה כאילו המחשב מכובה. בסוף כשהוצאתי אחד מהזכרונות, הכל עבד בסדר.... שמתי את הזכרון השני בחריץ השני והכל עבד, שמתי את הזכרון שהוצאתי במקום הקודם והכל עבד. אבל רק כשאני מחבר את שניהם המחשב עובד (כל המאווררים מסתובבים) אבל שום דבר לא עולה על המסך. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרגע אני עובד עם 3 זכרונות של 512
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Pentium4 Titan 533 Series GA-8IEX/8IEXP כרטיס הקול ONBOARD שעליו לא עובד טוב עם ה JOYSTICK -GAME PORT ולכן אני צריך להתקין כרטיס קןל חיצוני נוסף, הבעיה היא שבהתחלה זה עובד טוב אבל אחרי זמן קצר מתחילות נפילות והתקעויות מערכת ההפעלה היא XP PRO למעשה הנפילה הראשונה קרתה אחרי שהעלתי את המחשב בפעם הראשונה לאחר שביטלתי את כרטיס הקול ב BIOS אגב לא ביטלתי בשלב הזה את יתר תת הרכיבים שעל כרטיס הקול בשלב הבא נדפק כרטיס המסך והמחשב עלה ב4!!! COLOR פירמטתי והתקנתי את WIN XP מספר פעמים כולל כאשר כרטיס הקול הנוסף כבר בפנים כלום לא עזר זה עבד טוב לזמן קצר ואחר קרס אני יודע שהסידור הזה אפשרי מישהו יכול להסביר לי איפה אני טועה ? תודה אבישי
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר מקורי של intel (בא עם המעבד מן הסתם) ואני רוצה להוציא אותו יש עליו שתי קליפסים והזזתי אותם והמאוורר עם ה היט סינק השתחרר אבל לא יוצא יש מסביבו מסגרת פלסטיק אז איך אני יכול להוציא אותו ??? זה דיי דחוף
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-