עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שפועלים בdual כרגע,חבר שלי הביא לי עוד סטיק אחד,אפשרי שהוא יעבור עם 3 סטיקים (כי אז זה לא יהיה דואל).ואם כן האם זה יוריד מהביצועים? (יש לי 512 מגה,והחבר נתן לי עוד 256 מגה) תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן לכל בעלי הלוח הנ"ל, יצא ביוס חדש לפני כמה ימים בגרסת F5a עד היום, הלוח הזה לא היה יציב בשום OC שניסיתי, רוב הזמן גם בסטוק היה נופל. גם את ה PhenII 710 0904 שלי הוא סירב בכל תוקף לפתוח כמו שצריך. (עד לנקודה שחשבתי מספר פעמים להחזיר אותו לחנות ולהחליף בASUS..) אבל עם הביוס החדש המערכת סוף סוף קיבלה קצת רוח חיים.. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=576288 http://service.futuremark.com/compare?3dmv=1104842 יציב prime95 blend מעל 8 שעות, OCCT LinPack שעתיים. לא היה לי את הסבלנות לנסות מעבר לזה. שדרוג מומלץ בחום :-) שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by benking,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד phenom II x4 940 ואני צריך לוח אם למעבד הזה מהחנות KSP. אין לי מושג ואני לא מבין כלום בלוחות אם. עכשיו יש לי כמה אפשרויות ללוח אם PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL‎ 2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan‎ ‏M61PME-S2P AM2+, nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan‎ אני לא עושה OC או CLI ואני בסך הכל צריך לוח אם טוב למשחקים. מה עדיף מבין השלושה?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by yarkoni,

אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  5. יש לי או asus commando או asus p5kc אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע אשמח... תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by omri.il,

שלום חברים, אני עומד לפני רכישה של מחשב חדש ואני מתלבט בין המעבדים הנ"ל. פרסמתי את המפרט בפורום (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411984.0) ונאמר לי ש Q8200 לא עובד עם VT (משהו שיהיה קריטי לכשווינדוס 7 ייכנס, וחשוב לי בגלל שאני מתעסק עם וירטואליזציה מדי פעם) בדקתי מה המעבד הכי קרוב לתקציב שלי שנותן את האפשרות הזאת ונתקלתי ב Q6700, ההבדלים ביניהם כפי שאני ראיתי הם: 1) ה FSB ב 6700 הוא 1066 לעומת 1333 ב 8200 2) הקאש ב 6700 הוא 8 מ"ב לעומת 4 מ"ב ב 8200 3) 6700 תומך ב VT בעוד 8200 לא 4) מהירות כל ליבה ב 6700 היא 2.66 לעומת 2.33 ב 8200 האם יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? נ.ב.: את המידע לקחת מפה: http://www.intel.com/products/processor_number/chart/core2quad.htm…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  7. לאיזה מעבד ניתן להשוות את המעבד הנ"ל? המעבד עבר C@ ל2.631ghz,איזה מעבד של המתחרה שווה ערך אליו? תודה

8. שלום לכולפ, איזה לוח אם כדאי לקחת בשביל המעבד שהבאתי פה? שמעתי שבIQPC יש לוח אם בשם biostar, הוא טוב? שווה לקחת אותו למה אני קונה מחשב משם.

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by gilka,

הי שמתי לב שהלוח אם ‏EP43-DS3L לאחר כיבוי המחשב,ממשיך לתת מתח לעכבר האופטי שלי......הלד האדום של העכבר ממשיך לידלוק. אני לא מבין איך זה ,הרי הספק כוח לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by olegr,

מחפש שידרוג של לוח אם ומעבד, לשימוש כללי רגיל בדגש על גרפיקה. בעל מחשב: asus nvp mx athlon64 3500 3gb RAM 800mhz Gforce8600gs כבר ניקנה זכרון 4 GB של GSKILL 900 עד 1500 כולל מארז לוח אם ומעבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  11. היי לאחר שראיתי כי מעבדי הPhenom II 720\710 ומעבד ה7750 לPhenom Quad 1gen עלתה בי השאלה האם ניתן לעשות את אותו הדבר למעבדי הPhenom Triple 1gen כגון ה8450 ולפתוח אותם לQUAD. ככול שידוע לי ה7750 הוא גם Phenom 1gen. האם לדעתכם זה אפשרי? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם חדשים מכיוון שאני מעביר את שלי לאחי הקטן ואני רוצה לרכוש לעצמי מעבד ולוח אם חדש שיפעל טוב יותר מהקודם. הכרטיס מסך נשאר. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 8800GTS 512MB 92G שאני מרוצה מימנו מאוד ולכן אני משאיר אותו בשבילי. הספק הוא חדש מלפני יומיים: FSP EPSILON 450W 80PLUS. המחשב הנוכחי שלי מספק אותי מאוד מבחינת משחקים וכו' (AMD 4600+ DUAL CORE 2.7GHZ), אך אני צריך להעביר אותו אז החלטתי לקנות חלקים חדשים. השימושים במחשב: משחקים, עבודה משרדית, סרטים. אז התקציב הוא 1000 שקל למעבד + קירור מעבד + לוח אם. אין לי בעיה לעשות למעבד החדש כמובן אוברקלוק. עכשיו האם באמת כדאי לשדרג את המחשב שלי עם חלקים חדשים במסגרת התקציב הזה או להשאר עם החלקים הקודמים? המפרט ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חג שמח, מישהו מכיר את הלוחות האלה של ASROCK? מישהו התנסה בכלל עם הלוחות שלהם? ה Instant Boot שלהם הדליק אותי ומהווה שיקול מבחינתי, ואחרי שהייתי נעול על ASUS או Gigabyte אני עכשיו שוב מתלבט... ההבדל ביניהם: G31 - 3100 DX9,VGA; 10/100 G41 - X4500 DX10, VGA+DVI-D, can display Full HD 1080P with VGA DVI-D; 10/100/1000 ההבדל ביניהם 65 ש"ח בקוברה PC ואני מתלבט. אם אני אקח את ה G31 אני אוסיף כ. מסך Sapphire 4350 512MB מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by a1a1a1a,

קראתי הרבה השוואות ואני לא מצליח להחליט איזה מעבד לקחת, התקציב שלי הוא 1200 בערך, אני מוכן לשלם עוד 200-300 לשדרג ל940\9550 אם זה שווה את זה. השימושים שלי הם משחקים כבדים וסרטי HD. לא מתוכן OC כרגע לכן זהו לא שיקול לבחירה. איזה מעבד הכי מתאים לי מארבעתם? ואם אפשר גם לוח אם שמתאים לבחירה. תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by Respect,

היי אני רוצהלקנות מעבד בעיקר למשחקים למחשב חדש אני מכון להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל הצעות/לינקים/ביצועיים. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי עכשיו 4 ג'יגה זיכרון אבל ווינדוס XP מזהה לי רק 3.25 זה אני יודע שככה זה סבבה השאלה למשל בווינדוס 7 הוא יזהה 4 ג'יגה ?או גם שמה תלוי איזה מערכת של 32 ביט או 64 ביט?או בשניהם הוא יזהה 4 ג'יגה +

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by gilka,

הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  18. רבות עלו ועדיין עולים ויכוחים רבים באשר לכדאיות המעבדים, חלק אחד אומר לך על הכפולים כי הם זולים ומציגים ביצועים מעולים בעוד חלק אחר מעדיף ללכת על המרובעים בטענה שיש מספיק משחקים תומכים ושהעתיד יביא איתו תמיכה טובה יותר בריבוי ליבות. אז מי באמת יותר שווה? Intel Core 2 Dou - מעבד כפול ליבה טיפוסי ודומה במבנהו לרבים כמו Pentium Dual Core E5200\E5300\E6300 וCore 2 Duo E7200\E7400, יחסית זול ומציג גם יכולות אוברקלוקינג טובות וטכנולוגיה חדש, או שמה Q6600 הדומה לאחיו הQ6000 למיניהם אשר מביאים איתם טכנולוגייה של 4 ליבות, ואמנם הטכנולוגיה לא חדשה אבל המחיר גם הוא בהאתם כעת אולי זאת הבחירה הכדאית? בשביל זה רבים עושים השוואות וגם אני! ;D אז ראשית כל אני רוצה לציין שאת ההשוואה ה…

• 59 תגובות
    • 10.9k צפיות
  19. Started by amirx19,

אני אמור לקנות בקרוב 4GB ללוח אם המדובר.האם יש זכרונות שהם לא מומלצים ושכדאי להתרחק מהם או שהכל אותו דבר.מדובר על זכרונות 800 .מעט OC מדי פעם לא משהוא קבוע.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by גד :),

לוח EP43-DS3L של ג'יגבייט תושבת 775 מעבד 630 -3.00GHZ/800/2M תושבת 775 יצליח? :

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  21. הי! לפני 3 שנים קניתי מחשב מפלונטר עם מעבד AMD AM2 3500+ עבד טוב 3 שנים ואז פתאום הפסיק לעבוד ולא נדלק יותר. הלוח והמעבד נשלחו לפלונטר לתיקון(נשארו חודשיים לאחריות) פלונטר קיבלו את הלוח שבור. כנראה עבודה מרושלת של דואר ישראל.(תוגש תלונה בקרוב בתקווה לקבל פיצויים) המעבד נבדק ונשלח חזרה. עכשיו אני מחפש לוח אם עם התושבת הזאת. הדרישות הן פשוטות: 2/3 סלוטים של PCI. שיהיה כמה שפחות יקר. יקנה כנראה בKSP הר חוצבים, ירושלים. שיהיה אמין ויעמוד בקצת עומס של 15 לשוניות פתוחות בAVANT BROWSER =) תודהה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. אני קונה מ-KSP את הכרטיס מסך: HD4670 512MB ומעבד: intel pentium dual core E6300 2.8Ghz אז הלוח אם הזה: תמונת CPU-Z: הנה תמונה מאוורסט: [http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyljzcmryt2.jpgנו יחזיק?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by liorwohl,

צמצמתי את האפשרויות בהתאם לצרכים, אז עכשיו השאלה היא: מכל הבחינות האפשריות, מה עדיף Asus P5KPL-CM או Gigabyte GA-G31M-ES2L ? מבחינת Audio מה עדיף? לאסוס רואים שיש 6 יציאות ולג'יגהבייט יש 3, מה ההבדל? לשניהם גם כתוב שיש spdif, אבל בפאנל האחורי שלהם אני לא רואה כזה דבר. (אני יעדיף את הלוח שיש לו spdif) מבחינת סידור חוטים האסוס נראה יותר טוב אבל הג'יגהבייט נראה יותר יפה ( זה חשוב כי יש לי חלון במארז) מבחינת הביצועים לא אמור להיות הבדל בינהם נכון? יש לאחד מהם איזה פונקציה שאין לשני? מבחינת שליטה במאווררים ובמהירויות שלהם, יש עדיפות ללוח אחד? מה הייתם לוקחים? שניהם עולים 260¤. תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+? איזה עדיף ^ , בבקשה עזרה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.