מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב אז.. לאחר מחשבה רבה-פשוט לא הגעתי למסקנה.. ראו את חוסר ההבדלים ביניהם במשחקים שונים, באוברקלוק של 3.8: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533&p=3 הבדלים כ"כ זניחים! יכולות האוברקלוק של ה-940 הם בערך 4.2/3GHz. כמה של ה-720? חוץ מזה, איך פותחים עוד ליבה ל-720, ועם איזה לוח ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד E4600 והוא רוצה להפוך את המחשב למשחקים לשדרג הבעיה שהלוח שלו הוא משרדי בלי PCIE רק PCI ומאיץ גרפי OB . הצעתי לו לקנות ב 260 ש"ח לוח אם ASUS G31 ולקנות 9500GT , להוסיף 1GB DDR2 . ולהישאר עם המעבד שלו . הבעיה שאמרו לי ש 4600 זה מעבד שלא מתאים למשחקים זה נכון ? יש לי P4 ישן ואני משחק איתו /:
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזכרון "Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-20 XP" יעבוד לי בצורה מקסימלית על "Gigabyte GA-EX58-Extreme"? ואם לא אז אל איזה לוחות הוא כן עובד בצורה מקסימלית?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 allendale, זה המעבד שיצא יחד עם הקונרו הוא בעל תדר של 1.86 ג'יגה הרץ היום החזרתי את האוברקלוק ל3 ג'יגה הרץ והוא שוב טס, זה אוברקלוק בסיסי של העלאת FSB ל430 ו0.2 וולט לזיכרונות ומצב של 1:1 זה הכל, די יציב האמת השאלה שלי היא: נגיד אחרי האוברקלוק הזה, יש הבדל ביצועים בין המעבד הזה לE8400 מבחינת ביצועים במשחקים וניצול כרטיס מסך? האם יש יותר פה חוץ מכמות הג'יגה הרץ? אולי הבדל משמעותי של קאש?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום 256MB DDR 400MHZ והייתי מעוניין לוסיף זיכרון. קראתי שבלוח הספציפי הזה אם 2 הכרטיסים הם לא "חד צדדי" אז המהירות יורדת ל 333MHZ. האם זה נכון? ועד כמה זה משמעותי? בנוסף, הייתי מעוניין לדעת כמה זיכרון דרוש להוסיף בשביל שימוש "סטנדרטי" למחשב של ילדה בת 11... האם הוספת כרטיס נוסף של 512MB תספיק? תודה...
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
המערכת בצד והכרטיס מסך הוא 260GTX חדש וארוך . אני מעדיף לוח ATX רגיל ולא mATX יותר נוח מבחינת מקום וצפיפות פחותה. אני מתלבט בין Gigabyte GA-MA790GP-US4H הכולל כ. מסך שזה יכול לעזור לפעמים ואני קצת מעדיף. לבין Gigabyte GA-MA790X-UD4 ללא כרטיס מסך. לא ממש הצלחתי לעלות על ההבדלים בניהם. מלבד הכרטיס מסך, איזה לוח עדיף? מה טוב באחד על משנהו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום אנשים... בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD 940BE. אני לא מבין גדול באוברקלוקינג... אבל בהחלט מוכן ללמוד. בהתחלה הסתכלתי על לוח האם הבא: Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 אבל אז הבנתי שהוא לא תומך בתכונה שנקראת AAC (או משהו בסגנון) כדאי להשקיע יותר בלוח האם למעבד הזה או שאין הבדלים גם ככה? שווה להשקיע בלוח אם תומך AM3 בשביל תמיכה עתידית? אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם ללוח אם... (אגב אין לי צורך ממשי בתמיכה בקרוספייר) תודה אנשים...
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אז קניתי מחשב חדש Q9400 HD4870 512mb 4g 470w בקיצור,אני מחלף 3 קבצים RAR של 5-13GB כל אחד, והמעבדים רק על 10-30% מאמץ ! למה זה קורה,למה המעבד לא "מתאמצץ" יותר כדי לחלץ מהר יותר,הוא רק על 30% מקסימום? 3 חילוצים+ונטרילו+mIRC+CStrike+אינטרנט\2-5 טאבים תודה מראש! נ.ב הQ900 על 2.71
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. אני מעוניין שתמליצו לי על לוח אם למעבדי AMD , אני לא ממש מבין בקטע אבל אני מניח שיהיה לוח סביר שמידה ואני ירצה לעשות אובר-קלוק שלא יאכזב אותי , ושיהיה לו 4 סלוטים ולא 2 ושיתמוך עד כמה שאפשר בטכנולוגיות חדשות תקציב 400~450ש''ח. 2. כרגע יש לי מעבד AMD 4000X2 , האם שווה לי לשדרג אותו לAMD 7750X2 ? אני לא גיימר כבד או משו אבל אני מבין שהמעבד שלי כבר מיושן , וחשבתי על אלטרנטיבה זולה (המעבד עולה 379 ש''ח)
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי לוח אם : ASUS P58 Intel P965 Chipset Sock וזיכרון : Trabscebd (2X) 512Mb DDR2 667 PC5300 אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל5GB כלומר לקנות 2 כרטיסים של 2GB, השאלה שלי האם זה יהיה בעייתי, ומה אתם מצאים לי לעשות? אולי לקנות 1 של 4GB או להחליף את הישנים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין קניית מערכת מבוססת I7 לקניית מערכת CORE 2 QUAD משתלמת (יחסית). אני מחפש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל. המחשב יעבור O.C. , אני מעוניין בזכרונות DDR3 וכמובן מעבד QUAD.אין שום צורך בCF\SLI. אשמח להמלצות.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש בלוח הזה http://www1.sapphiretech.com/sn/products/products_overview.php?gpid=213 כרטיס קול ורשת מובנים? ואז אני לא יצטרך לקנות כרטיס קול ורשת בנפרד? והאם הוא ינצל טוב את phenom II X4 940??
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד AMD Phenom II 940 Black Edition, ואני צריך לוח אם מתאים לאוברקלוק. התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב). כמו כן, יש לי שאלה: אם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה, איך הוא יתנהל עם ה-HD4870 שלי? ישפר את הביצועים? יפחית אותם? לא ישנה דבר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קבלתי את הE7200 שרכשתי מחו"ל. נשאר לי לבחור לוח בסכום של 400שח גג עדיף בפחות. BIOSTAR TP43 -A7 intel http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=147 BIOSTAR TP35 -A7 Deluxe http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6743&CatCode=147 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=190 האוברקלוק יהיה בינוני + אשמח להמלצה לקירור מתאים בכ120ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני שומע על המעבד הזה. כדאי ללכת עליו? תיכננתי לקנות E5200 בהתחלה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ולאינטרנט, אבל גם לקצת משחקים קלים מדי פעם. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול יש לי לוח אם שבתוכו 4 סלוטים של RAM 2 מהם תפוסים על ידי כרטיס זיכרון (GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB בדים 1 ודים 3 אני רוצה להוסיף RAM ל 4 גיגה הכל תומך ובדקתי גם MHZ השאלה שלי היא האם לקנות עוד כרטיס 1 דומה אחד לאחד לשלי עכשיו של 2 גיגה בסלוט אחד או האם לקנות עוד 2 גיגה מחולק לקיטים ואז על כל סלוט ישב לי אחד כזה GeIL Black Dragon DIMM Kit 1024MB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב Q6600 ושמתי בו זכרונות מסוג GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB כעת אני מעוניין להוסיף זיכרון RAM האם אני חייב לקנות מאותה חברה ומאותו דגם או שזה לא משנה?? אם אני לא חייב לקנות אותה חברה אבקשכם לפרט לי על מה לשים דגש שיהיה אותו דבר.... בתודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, לאחותי מחשב ישן- עם הלוח הזה:MSI Part No: MS-6702E-010 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8T_Neo2-FIR בלינק הזה יש פירוט גדול של אופן הרכבת הזכרון, רק שאני לא "סומך על הידע שלי" ואני מעדיף להתייעץ עם מישהו עם הרבה יותר ניסיון - אתם! ומאחר והמחשב הישן שלי כבר לא מתפקד אני מעוניין להעביר לה את הזכרונות שהיו לי DDR SDRAM השאלה שלי, כי כבר היתה לי בעיה בעבר בהרכבת המחשב, דרש הכנסת הזכרון בסלוטים ספציפיים [מתברר שבאייבורי ה"טכנאי" לא ידע את זה, אז חבר נאלץ לפתור לי ת'בעיה] האם בשני הסלוטים הנותרים אפשר יהיה לדחוף את הזכרונות שיש לי, אחד של 256 ואחד של 512 מחברה שונה, ולא יהיו בעיות? והאם אין צורך לדאוג בעניין הDUAL DDR או משהו כזה, אם במקרה בלוחות…
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם. אני מעוניין בלוח אם לסוקט LGA775 (למעבד Q6600). אני מעוניין שהוא יהיה בעל 2 סלוטים של DDR2 ו4 סלוטים של DDR3. במחיר של 600 ש"ח - יש אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש סלוט אחד של 4 גיגה במחיר סביר ? DD2 800MHZ חיפשתי לא מצאתי אולי ראיתם ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-