מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום בזמן האחרון יצא לנו לראות הרבה מידע על הסוקט החדש של AMD, סוקט AM2... Socket AM2 במקום ה M2 ורשימת מעבדים קטנה: מעבדי סוקט AM2 כבר יופיעו בפברואר: ציפסטים חדשים של NVIDIA עם תמיכה בסוקט AM2: מפרט טכני של מעבדי SEMPRON בסוקט AM2: ועוד... אבל עדיין לא היה ברור לגבי תאריך היציאה המדוייק (ניחשנו שזה יהיה ביוני...) אתמול האתר The Inquirer דיווח שתאריך היציאה הוא 6 ביוני התאריך הזה מציין את הזמן בו אפשר יהיה לקנות את המעבד... אבל גרסאות מסויימות יצאו לפני התאריך הזה... יכול להיות שכבר בסוף החודש הזה... :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בן דוד שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס פנטיום 4 ולעשות אוברקלוקינג מסויים בשלב מסויים הוא לא מתכנן משהו קיצוני ולכן לא רוצה להשקיע בלוחות שעולים 900 וכו' בינתיים ראיתי את Gigabyte GA-8IRX INTEL 845 DDR - הגירסא החלשה של הלוח שטום הגיע מ2.4 ל3 ג'יגה ועם פחות אפשרויות ו ASUS P4B66-C נראה לי לוח לא רע מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרש המחיר בינהם הוא 500 שקל! עכשיו, ההבדלים ששמתי לב אליהם, זה 200 מגה הרץ עיבוד וטכנולוגיה שמדמה 4 ליבות לוגיות. בכמה אחוזים i5 750 חלש מ- i7 860 ? ה- 500 שקל הפרש שווים את זה? השימושים שלי, צפייה בסרטים, חילוץ קבצים מווינראר, ומשחקים פה ושם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספקית השבבים הגדולה ביותר בשוק עבור חברות אחרות מציגה נתונים אופטימיים עבור ליטוגרפיית הדור הבא, עם תכנון לייצור בהיקפים מסחריים החל מתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ? אשמח עם תעזרו לי .. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הזיכרון של WINBOND, יש למישהו נסיון איתו ? אני שוקל להחליף זיכרונות 512 מגה של מושקין 2100 (266) בזיכרונות של 512 מגה 2700 (333) של WINBOND. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את זכרון הRAM של המחשב שלי. אני כרגע רץ על השילוש: i7 920, Gigabyte X58A-UD7, 3X2GB 1600MHZ G.Skill. סה"כ יש לי 6 ג'יגה זיכרון אבל זה כבר לא מספיק לי ואני מעוניין ביותר. אני מניח שלשדרג עכשיו יהיה לזכרותו 3X4GB. השאלה היא איזה? עדיף מחנות KSP. אני עושה OC אז צריך גם שירוצו 1600MHZ. בתודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב חדש. חשבתי תחילה על G965 , אך מצאתי דגם של G33 שעולה רק 30 ש"ח יותר, וזה נראה לי עדיף, לכן החלטתי כנראה לקנות את GA-G33M-S2. שימו לב ש G33 זה בדיוק P35 רק כולל גם כרטיס מסך XMA3100 למידע טכני : http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557&ModelName=GA-G33M-S2 אוברקלוקינג לא בא בחשבון, המחשב לא מיועד למשחקים - ובכל זאת פעולה אינטנסיבית של מעבד. אני לא אשתמש ב RAID ולכן ICH9 מספיק לי. ועלו אצלי כמה שאלות 1. הלוח תומך רק ב DDR2. מכיוון שהשיפור ב DDR2 לעומת 1 לא כזה גדול אני מניח שגם בין 2 ל- 3 לא יהיה גדול, כן? 2. היתרון בציפסט הזה מבחינתי, זה התמיכה במעבדים מהדור החדש - 45ננו. …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לינק: http://computers.walla.co.il/?w=/4/698710 זה ישנה את כל עולם הגיימינג לגמרי!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע את ההרכב של מעבד לוח אם וזיכרון דלהלן, כנראה שהלוח התקלקל ולכן אני רוצה להחליף מעבד ולוח. AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz, Gigabyte B550M DS3H AM4 DDR4,HYPERX DDR4 3200 MHz 2X8 GB השימוש העיקרי הוא כללי (אינטרנט, סרטים ומשרדי), אבל כן הייתי רוצה אולי אפשרות למשחקי מחשב כמו Mortal Kombat 1, Crysis 4. על מה הייתם ממליצים? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי עוד שאלה אחרת: בזמנו של פנטיום (אל תתקנו אותי אם אני טועה) פחות או יותר הלך כך: פנטיום 1 לא נקרא בשם זה עד להופעת פנטיום 2 עד אז היה פנטיום 80, פנטיום 100 לפי המגה הרץ.(עכשיו זה הקטע שאני טועה ומקל על ההבנה) פנטיום 1 היה מכמות מסוימת של מגה הרץ עד ל1 גיגה הרץ, פנטיום 2 היה מ1GHz עד 2GHz, פנטיום 3 היה מ2GHz עד 3GHz ופנטיום 4 היה מ3Hz עד 4GHz, המעבד בעל הביצועים הטובים יותר היה עם יותר הרצים פשוט. אחרי זה התחילו כל שקע 775 שהקטע שלו היה הליבות והמטמון שזה אותו דבר ואז זה בלבל כי יש שתי נתונים ה-הרץ והליבות\מטמון, עכשיו ככול שיש יותר משניהם למעבד יהיה ביצועים יותר טובים. (מהקטע הזה לא אכפת לי אם תתקנו אותי ) עכשיו אני לא יודע איזה נתון יש ב-i שאין בשקע 775 …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הגדולה מציעה מהדורות מוגבלות ומהודרות של המעבדים השולחניים שלה - עם תמונות של גיבורי-על על המארז ולא הרבה מעבר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה: http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?model=MS-6547 או זה: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-fx/specification.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קיימים כרגע 4 סטיקים של 256MB מה שנותן לי 1GB איכשהו( ) רוצה שיהיה 2GB איזה לקנות? 2 של 1GB? 4 של 512MB? ומה מתאים ללוח? (DDR איזה?) תודה רבה p4 2800 asus p4p800se
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים , רצ"ב מדריך מאתר מאוד נחמד (לפחות שמבינים בנינו) על הדרך הנכונה להרכיב MB (כולל כל הטעיות הנפוצות)!! חשוב לקרוא http://www.hardwaresecrets.com/article/145/1
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד האם תדר כמו 1333 או 1600, זה הכרחי בכלל? זה משפר את הביצועים משמעותית במשחקים? או שאפשר להסתפק גם ב DDR2 800? (קניתי G SKILL DDR2 800 1X2 GB וברצוני לדעת אם יצאתי פרייאר) יש מאמרים שאומרים שDDR2 עדיף מDDR3 בנוגע למשחקים...כי הוא יותר מהיר, ולא מצליח להשיג את המקסימום של DDR2 גם ככה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד הזה- athlon64 3800+X2 השאלה שלי היא האם הוא יעבוד מהיר ולא יתקע כל הזמן אני רוצה ליקנות מחשב חדש והשאלה שלי היא האם אני יקבל ביצועים טובים איתו.. אשמח לכמה שיותר תגובות.. תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ככל הנראה הולך לקנות את המחשב בKSP. (אלא אם יש המלצות למקום אחר בירושלים?) בכל מקרה, אני מחפש לוח אם (ללא צורך בשדרוגים רציניים בעתיד - אולי רק רם אבל זו לא בעיה) ועל איזה רם אתם ממליצים בהתאמה? ככל הנראה כפי שהמליצו לי - אני הולך לקנות מעבד Core i5 2500. תודה, איתי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. נגיד ואני רוצה לקנות 8GB זכרון למחשב , השאלה היא פשוטה , איזה מודולים עדיף לקחת , 4X2GB או 2X4GB , ואם אפשר הסבר קטן למה אחד מהם עדיף על השני , ואחרי זה איזה בדיוק זכרונות הייתם מציעים לקנות ? (8GB כן ) תודה לעוזרים מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-