מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין בלוח אם משולב כ.מסך עדיף עם יציאת טלויזיה חשבתי מסדרת asus או gigabyte בסביבת מחיר של 500 שח. אשמח לכל הצעה\המלצה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לוח אם H87 של GB, עכשיו קיבלתי מיני במקום ATX. וכבר הוצאתי את המגן השחור של תושבת המעבד, יש דרך להחזיר אותו? ואם התעקמו 2 פינים בקטנה, זה משנה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר תמעבד בערך כ- 3 חודשים. וכל קובץ אפשרי של וידאו לא משנה גם הגודל. יש גמגום של סאונד כזה שנתקע עם גמגום כזה לשנייה וזה מפריע בצפייה. מה שבטוח זאת לא בעיית תוכנה. ניסיתי בכל תוכנה אפשרית, עם עומס על המחשב וגם בלי. פשוט זה מגמגם בסאונד! (ככל שהקובץ גדול יותר יותר גמגומים בסאונד) האם הבעיה עם המעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כאן מעבד שכתוב על זה pentium3 733\256\133 ולוח cuvx-4 של asus המעבד אמור לעבוד על 133 * 5.5 שזה 733 אבל כשאני בודק עם cpu-z ועם everest כתוב לי שהמעבד הוא 550 mhz והוא על OC מ100 ל 133 fsb מה הבעיה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי זכרון 4GB OCZ PC2 8000 1000MHZ על לוח ASUS P5E X38 מעבד Q6600. על מצב AUTO המחשב מזהה אותו כ-800MHZ לכיוון לא אוטמי יש כל מני תדרים 800,833,1066 ואין תמיכה ב-1000 . האם ניתן לכוון את התדר ל-1000MHZ ואם כן מה עוד צריך לשנות בהגדרות [הזכרון תומך עד 2.1V ] . תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, מצאתי פתרון לבעיה, לא היה קל למצוא אותו ולכן אני משתפף אותו פה למקרה שלעוד מישהו יש את הבעיה הזאת. הבעיה מתאפיינת שכאשר יש מאוורר עם יכולת PWM מחובר ללוח אם וה-PWM מאופשר בביוס, יש צליל בתדר גבוה בוקע מהלוח אם. הבעיה נגרמת לפי מקורות שונים מתדר מעגל ה-PWM. בעזרת התוכנה Speed Fan ניתן לשנות את התדר של המעגל. האפשרות נמצאת תחת Configure -> טאב Advanced בוחרים את השבב של ה-PWM ותחתו יהיה PWM Clock Out או PWM Base Frequency או משהו בסגנון. תשנו לתדר גבוהה יותר והצליל יעלם (הוא לא באמת יעלם הוא פשוט יהיה מחוץ לטווח התדרים שלכם). הלוח אם שלי הוא P67A-UD4. אם גם אתם נתקלתם בבעיה, תרשמו אם זה מה שפתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד יד שנייה מדגם G580 עם 4G זיכרון ראם, המחשב זז בסדר גמור , מבדיקה עד כמה המחשב תומך בזיכרון ראם , ראיתי שתומך עד 8G , חשבתי להוסיף , השאלה האם יש צורך? עד כמה אני ארגיש שיפור במהירות המחשב? השימושים שלי הם אינטרנט , יוטיוב , ותוכנות קלות. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני שנה מחשב מאוד חזק תוכלו לראות את המפרט: ואני רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות ל 2 שקיימים לי כרגע, עכשיו שימו לב שהזכרון הוא 2133Mhz ואני רוצה לשלב עוד 2 סלוטים של 2400Mhz והבנתי שצריך שיהיה התאמה 1.2V ו CL14 השאלה עם זה משנה שזה יהיה מדגם אחר כלומר יצרנית אחרת מקינגסטום ? כי לא מצאתי זכרון כזה של קינגסטום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לפני קניה של מחשב חדש לתורך עריכת תמונות וודיאו המעבד יהיה אינטל 6300 זכרונות של 2 GB במהירות 533 ו HD שך 250G. אני צריך המלצה על לוח אם ל OC בעלות של עד 600 ש"ח. כמו כן המלצה על היכן לרכוש את המחשב. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחי יש כרגע לוח אם של MSI ל-p4, הדגם הוא MS-6385, על הלוח אם נמצא סטייק אחד של זכרון Samsung 128MB,RDR. 1. בחוברת ההוראות של הלוח רשום כי אפשר להכניס שניים או ארבעה סטייקים, אי-אפשר שלוש? 2. מתואר בחוברת משהו בשם Duumy models שלפי מה שרשום זה בא עם הלוח אם, ואני לא פתחתי את המחשב אף פעם ולא זכור לי ש-Newron שמהם קנינו את המחשב סיפקו לנו את זה, מה הם ה-Dummy models האלה ומה עושים איתם? האם אפשר להשיג כאלה בחנות? 3. לי יש לוח אם שתומך בזכרון DDR ושם אין בעיה להוסיף זכרון, הבנתי שכאשר אני רוצה להוסיף זכרון RDR ללוח של אחי הוא צריך להיות זהה לזה שקיים, אם יש לי 128 של סמסונג אני חייב להכניס אותו אחד בול או שמספיק אחד שהוא 128 אבל נגיד Mushkin? 4. איך עובד כל העניין של…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה לשלם על הלוח? איך הלוח לאובר קלוק ? והאם יש לו תמיכה של DDR2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר אני אצל חבר שלי , ודוד שלו עובד במחשבים אז לו מלא ג'אנק של מחשבים במחסן , אז חיטטנו שם בכל הדברים , ומצאתי מין כרטיס הרחבה , שכל מה שיש עליו זה סוקט של מעבד!! והיה עליו מעבד!! מהישנים האלה עם הסוקט הישן... ויש אופציה לשים עליו קירור! זה מין חיבור שהוא יותר גדול מ PCI אנין לי מושג מה זה... מישהו יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט כי קיבלתי איזה עלון של נעה על הזוג הבא ב265 ש"ח ויש לי כבר 2 גיגה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג F2-6400CL4D 2x2GB DDR2 800 MHZ CL4-4-4-12 2-2.1V של GSKILL. אני רוצה להרחיב את הזכרון, אבל ב EBAY ובאמזון אני מוצא זכרונות דומים במתחים שונים (1.8-1.9V) או שבכלל לא מצויין המתח. מה יקרה אם אתקין את הזיכרונות האלו בנוסף לשלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע את החברה של הלוח אם? או לחילופין אם אני יכול לחבר ללוח חיישן חום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב סלוני שיענה על צרכים של בעיקר צפייה בסרטים בhd שיטוט באינטרנט ואולי הרצת משחקים קלים, המארז יהיה mini itx )COOLER MASTER Elite 120 Advanced ויש חשיבות לכך שהחשב יהיה שקט יחסית חשבתי ללכת על מעבד INTEL i3-3225 בגלל ה HD4000 המובנה שיחסוך רעש מעוד מאורר של כרטיס מסך ויחסוך חשמל וחום במארז הקטן השאלות הן : איזה לוח כדאי להתאים למעבד יש לזכור כי יכנס לmini itx עדיף עם תמיכה בUSB ו sata 3 לעתיד והאם כל הלוחות ידעו לנצל את המאיץ הגרפי של המעבד בצורה מקסימלית? לגבי זיכרון חשבי ללכת על 2x4gb השאלה אם יש חשיבות לחברה מסוימת או דגם כי כולם בערך באותו המחיר בברכה עדי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-