עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HaVoC_850,

יש מידע חדש מה עם SATA3? לאיזה לוח חדש יש תמיכה ב-USB3? מה עם PCI 3? תודה למי שיודע משהו

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום אני רוצה הולך לקנות עכשיו מחשב חדש ואני ממש לא סגור על לוח... אני הולך לשים C2D E8400\E8500 עם 4GB זיכרון 1066MHZ, וכרטיס מסך HD4890 1GB עכשיו אני מחפש לוח שיתאים לOC רציני עד 800שקל אני חשבתי על כמה Gigabyte EP45-DS4 או asus P5Q pro turbo או P5Q3 או P5Q-E או P5Q Deluxe או DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS או DFI LANPARTY DK X48-T2RS שקצת יותר יקר או DFI LANPARTY DK X38-T2RB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 OCZ Vendetta ב1634 שקל Intel Q6600 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset Mugen 2 ב1624 שקל מתוכנן OC שהחנות תעשה אז אני לא יודע לאיזה רמה הם יסכימו לעשות... והראשון יכול לצאת יותר זה כי זו איזו חבילת מבצע אני הבאתי מחיר מהקטלוג

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני מתכנן לקנות ביום ראשון מחשב חדש למשחקים כבדים וסרטים. המעבד שהחלטתי ללכת עליו הוא ה-AMD 720BE בגלל הביצועים שהוא מציג במשחקים והעובדה שהוא יחסית משתלם. הבעיה היא שאין לי מושג על איזה לוח אם ללכת... אני רוצה שיהיו לי יכולות OC טובות (לא משהו אקסטרים) והבנתי שה-ACC עוזר בקטע הזה (וגם בפתיחת הליבה הרביעית)... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GA-MA790X-UD4... איך הוא? יש לוח עדיף עד 650 ש"ח? בנוסף, אני רוצה לקחת כקירור למעבד את ה-OCZ Vendetta 2. יש הערות או המלצות על הקירור? אני קונה את המחשב מ-TMSFOX אז חשוב שהרכיבים יהיו משם. תודה אנשים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי את ה-Asus P6T Deluxe V2 שעליו יושב כרטיס מסך GTX275 של Gainward שמגיע עם קירור דיי גדול וצמוד מאוד לכרטיס מסך מתחת למאווררים יושב כרטיס קול של קרייטיב שחוסם יציאה של מאוורר אחד (כמו שניתן ליראות בתמונה): האם זה שהכרטיסים צמודים לא יגרום לבעיית חימום לכרטיס מסך במידה ואני יעשה אוברקלוק רציני בעתיד? או אולי יש לכם רעיון מקורי אחר לאיך ניתן לסדר את זה בצורה טובה יותר? אולי להחזיר את הלוח אם לחנות ולקחת משהו אחר? או את הכרטיס מסך? או לקנות קירור שמוציא אוויר בצורה אחרת? יש ללוח אם הזה עוד 2 יציאות PCIEX אבל אני לא יכול לחבר את הכרטיס מסך באף אחד מהם מכיוון שהגודל של הקירור שעליו יעקם את הפאנל של הלדים והכפתורים שנמצא על הלוח אם.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

ללוח אין מחברים ייעודיים לesata ז"א שאם אני מחבר את הפורט של המארז ללוח זה נותן לי אך ורק אפיק מידע, איך אני יכול לתת לשם גם מתח כדי ש DOK עם ממשק esata יעבוד אצלי? - צריך לציין כי לא ניסיתי עדיין DOK עם esata, נכון להרגע, מחבר הesata של המארז מחובר אצלי כ sata 4 וזהו...

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by fatalica,

שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by sagg,

שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. הייתי שמח לדעת כמה הפרמטר של זכרון מעבד חשוב לביצועים של המחשב או ש צוואר הבקבוק נמצא בכל מקרה ברכיב אחר תודה ויום טוב atedgi

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by גד :),

בביוס בלוח נמצאת האפשרות "AGP Comp. Driving" מה זה? ואם בוחרים ידני אז יש אפשרויות רבות.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. יש לי מחשב 4 ליבות עם 2 זיכרון ראם כדיי להרחיב לעוד 2 (4) הביצויים אישתנו משמעותית ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KindaLost,

שלום, אני מעוניין להרחיב את הזיכרון למחשב "הישן" שלי. כרגע מותקנים עליו שני מודולים של Ceon 256MB כל אחד. לפי MSI Main Memory Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs. Supports a maximum memory size up to 4GB without ECC. Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM. זה התמיכה של לוח האם. האם אני יכול להתקין עליו שני מודולים נוספים כל אחד של 1 GB ? באיזה תזמון ? האם הם חייבים להיות זהים לתזמון של הזכרונות הישנים ? יש את כל עניין ה-CL, מה זה ? משנה לענייינו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי האם כדאי ללכת על AMD או אינטל? כמה זיכרון יספיק למטרות הללו (כן, אני יודע ש-32bit לא יחזיק יותר מ-3.5 ג'יגה לכל היותר)? תודה.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by tombraider,

שלום, תמליצו לי על זיכרונות DDR2 2X2G עבור לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by DarkAngely,

שלום לכולם , האם יש בלוח האם ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm כרטיס רשת מובנה? ואם לא, האם כרטיס שיושב על לוח אם מסוג : Mainboard Model P4S533 (0x172 - 0x5A7C60) LPCIO ----------------------------------------------------- Vendor AsusTek Model ASB100 יוכל להשתלב על הלוח אם החדש? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by kakikwaski,

לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  18. היי GUYS אני מחפש מעבד 4 ליבות קריר ככול הניתן אשר מסוגל לעבוד עם קירור פסיבי איכותי כמו ULTRA 120 EXTREME 120. המחשב ימוקם בחדר שינה ומתוכנן לעבוד 24 שעות ביממה ולכן פעולה שקטה בשעות הלילה נימצאת בעדיפות עליונה. יחד עם זאת בשעות אחרות אני רוצה מעבד שאני אוכל להמהיר אותו ככול הניתן. לכן אני ארכוש בניפרד שני מאוררים של 120 מ"מ עם ספיקת אוויר גדולה,שיופעלו בזמן שתבוצע המהרה. השימושים הצפויים כוללים בין היתר:משחקים כבדים וכול מיני פעולות הקשורות לוידיאו כמו דחיסת וידיאו בזמן אמת ל-H.264 המרת וידיאו מפורמט אחד לפורמט שני וכיוצא באלו. יחס עלות\תועלת הוא משמעותי מבחינתי ולכן מעבדי AMD מסוג פנום 4 BLACK EDITION הם בהחלט מועמדים ראויים . אולם השיקול הכספי הוא מישני בחשיבותו לעומ…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום, האם עדיף לקחת כרטיס אחד של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 מאשר 2 כרטיסים של G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 בעיקרון המחיר של כרטיס אחד של 4 ג'יגה עולה 275 ש"ח ו 2 של 2 ג'יגה עולה 280 ש"ח... אז ההבדל הוא 5 ש"ח בלבד. יש עדיפות מסויימת? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by idanshir,

שלום רציתי לדעת איזה מעבד מומלץ לעריכת סרטים ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by eyalgross,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות של CORSAIR 2048*2 800MHZ 4-4-1-2 הבעיה שהם יד שניה וכנראה עברו OC :-[ משהו הכיר תוכנה שיודעת ליבדוק את הזיכרונות תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by Yakim Peled,

לא מכבר פרסמתי שאלה עם בקשה למפרט מחשב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 המליצו לי שם על ה-Q8400. כאשר שלחתי בקשה לחנויות המליצו לי על ה-Q6700 כי יש לו cache גדול יותר. מאחר והפרש המחיר אינו רלוונטי (60 ש"ח), את מי כדאי לקנות? תודה מראש.

• 57 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. שלום לכולם . למחשב ישן-חדש נשרף הלוח אם (p4mam2-v) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם הזה יתאים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications ואם אפשר לדעת מה הדגם של מעבד p4 שנמצא במחשב (כדי שאם לא יהיה בחנות אני אוכל לבחור לוח אם לפי הדגם) ואם אי אפשר לדעת אז איך אני יכול לברר מה הדגם ללא מע' הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by גולדי,

1) האם יש טעם להתקין היום שש ליבות? (מחשב שולחני) 2) האם מעבד לשרת יתאים ללוח אם של מחשב שולחני? 3) מתי יהיה מעבד 128 ביט? (בכלל) http://sites.amd.com/us/atwork/promo/Pages/six-core-opteron.aspx

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by a1a1a1a,

אני מתכוון לקנות את ה - AMD Phenom 2 X4 940BE איזה לוח לקחת: GA-MA790X-ud4 או ga-ma770-ds3 מה ההבדל ביניהם מבחינת OC ומכל בחינה אחרת? יש לוח אחר שכדי לי לקחת? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.