עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, יש ברשותי מעבד Intel Xeon E5405 QuadCore עכשיו השאלה היא: האם אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה 64BIT או שאני חייב מעבד AMD שתומך ב64BIT? תודה לכל העוזרים ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  3. זכרונות עובדים טוב יותר כ4 סטיקים של גיגה או 2 של 2 ג'יגה?(בהנחה שאלו אותם זכרונות בדיוק וללוח יש אפשרות לעבוד בDC) חוץ מזה איזה משמעות יש לתיזמונים??זה משנה אם זה 4-4-4-12 או 5-5-5-15?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by ronen320,

שלום רב לכל באי הפורום יש לי בקשה קטנה ברשותכם ? האם ידוע למשהו מהיכן ניתן להשיג לוח אם כזה >>> אפשרי גם משומש וגם מחברה אחרת אך מאותו דגם ? המספר הסידורי של הנייד -10341-MS דגם-LG NAPA FS-2A3DE לוח אם מסוג SATA DDR2 לפטופ 15.4" LG אודה לכם מאוד על תרומתכם שבת שלום יום טוב

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by froggy,

שלום לכולם החלטתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי: Pentium 4 630, 3000 MHz ולוח אם: Luxemburg D915GUX חשבתי לשדרג ל‏Pentium E5200, האם אני חייב להחליף לוח אם?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  6. יש לי את ה-Asus P6T Deluxe V2 שעליו יושב כרטיס מסך GTX275 של Gainward שמגיע עם קירור דיי גדול וצמוד מאוד לכרטיס מסך מתחת למאווררים יושב כרטיס קול של קרייטיב שחוסם יציאה של מאוורר אחד (כמו שניתן ליראות בתמונה): האם זה שהכרטיסים צמודים לא יגרום לבעיית חימום לכרטיס מסך במידה ואני יעשה אוברקלוק רציני בעתיד? או אולי יש לכם רעיון מקורי אחר לאיך ניתן לסדר את זה בצורה טובה יותר? אולי להחזיר את הלוח אם לחנות ולקחת משהו אחר? או את הכרטיס מסך? או לקנות קירור שמוציא אוויר בצורה אחרת? יש ללוח אם הזה עוד 2 יציאות PCIEX אבל אני לא יכול לחבר את הכרטיס מסך באף אחד מהם מכיוון שהגודל של הקירור שעליו יעקם את הפאנל של הלדים והכפתורים שנמצא על הלוח אם.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by HaVoC_850,

יש מידע חדש מה עם SATA3? לאיזה לוח חדש יש תמיכה ב-USB3? מה עם PCI 3? תודה למי שיודע משהו

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  8. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 OCZ Vendetta ב1634 שקל Intel Q6600 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset Mugen 2 ב1624 שקל מתוכנן OC שהחנות תעשה אז אני לא יודע לאיזה רמה הם יסכימו לעשות... והראשון יכול לצאת יותר זה כי זו איזו חבילת מבצע אני הבאתי מחיר מהקטלוג

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by YoTaMi,

צריך מעבד חדש: מחיר עד 1000 אני צריך שהוא יפעיל ת'משחקים החדשים שיצאו על הכי טוב שאפשר... יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני מתכנן לקנות ביום ראשון מחשב חדש למשחקים כבדים וסרטים. המעבד שהחלטתי ללכת עליו הוא ה-AMD 720BE בגלל הביצועים שהוא מציג במשחקים והעובדה שהוא יחסית משתלם. הבעיה היא שאין לי מושג על איזה לוח אם ללכת... אני רוצה שיהיו לי יכולות OC טובות (לא משהו אקסטרים) והבנתי שה-ACC עוזר בקטע הזה (וגם בפתיחת הליבה הרביעית)... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GA-MA790X-UD4... איך הוא? יש לוח עדיף עד 650 ש"ח? בנוסף, אני רוצה לקחת כקירור למעבד את ה-OCZ Vendetta 2. יש הערות או המלצות על הקירור? אני קונה את המחשב מ-TMSFOX אז חשוב שהרכיבים יהיו משם. תודה אנשים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Pavius,

סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מחשב 4 ליבות עם 2 זיכרון ראם כדיי להרחיב לעוד 2 (4) הביצויים אישתנו משמעותית ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

ללוח אין מחברים ייעודיים לesata ז"א שאם אני מחבר את הפורט של המארז ללוח זה נותן לי אך ורק אפיק מידע, איך אני יכול לתת לשם גם מתח כדי ש DOK עם ממשק esata יעבוד אצלי? - צריך לציין כי לא ניסיתי עדיין DOK עם esata, נכון להרגע, מחבר הesata של המארז מחובר אצלי כ sata 4 וזהו...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by fatalica,

שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. מחפש מעבד חדש עקב צוואר בקבוק שהמעבד הנוכחי יוצר לי (מפרט נוכחי בפרופיל) עם הכרטיס מסך. המעבד הולך לעבור OC ללא העלת מתחים ועם קירור אוויר (ה‎Freezer 64 Pro‎ יכול להתאים לתושבת AM3 של ה710?) אני יודע שC2D הוא זן שהולך ונכחד וששדרוג עתידי יחייב אותי להחליף גם את הלוח אם, בזמן שבphenom רק מעבד.. מבחינת ביצועים איזה מהם עדיף לי? איזה לוח אם כדאי לי לקנות (תקציב משזולב של מעבד+לוח אם בסביבות ה1200-300) שיתן לי OC טוב ויציב? תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sagg,

שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  17. הייתי שמח לדעת כמה הפרמטר של זכרון מעבד חשוב לביצועים של המחשב או ש צוואר הבקבוק נמצא בכל מקרה ברכיב אחר תודה ויום טוב atedgi

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by גד :),

בביוס בלוח נמצאת האפשרות "AGP Comp. Driving" מה זה? ואם בוחרים ידני אז יש אפשרויות רבות.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by idanshir,

שלום רציתי לדעת איזה מעבד מומלץ לעריכת סרטים ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by KindaLost,

שלום, אני מעוניין להרחיב את הזיכרון למחשב "הישן" שלי. כרגע מותקנים עליו שני מודולים של Ceon 256MB כל אחד. לפי MSI Main Memory Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs. Supports a maximum memory size up to 4GB without ECC. Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM. זה התמיכה של לוח האם. האם אני יכול להתקין עליו שני מודולים נוספים כל אחד של 1 GB ? באיזה תזמון ? האם הם חייבים להיות זהים לתזמון של הזכרונות הישנים ? יש את כל עניין ה-CL, מה זה ? משנה לענייינו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  21. Started by tombraider,

שלום, תמליצו לי על זיכרונות DDR2 2X2G עבור לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום חבר'ה, יש לי את המעבד 2.13@3.7 E6400 (מכפלה 8X) ואני יכול להחליף אותו ל E5200 (מכפלה 12.5X) אבל אני לא יודע אם שווה לי מבחינת ביצועים, בעיקרון המעבד צריך לשמש אותי למשחקים ו OC. אתם יכולים בבקשה להביא לי סקירות בין המעבדים במשחקים וכו' ? תודה ושבוע טוב..!

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by zaviv,

שלום לכולם, אני מתלבט בין בחירת מעבד Q9550 לבין Q9400 עיקר השימושים הם הרצת קבצי בלו ריי וגם ביצוע ריפים של בלו ריי דרך כונן, משחקים לא נראה לי הציפסט שאני הולך עליו הוא G45 עם יציאת HDMI האם זה מספיק למעבדים הללו והאם זיכרון DDR2 4 גיגה יספיק אני מתכוון להתקין חלונות 7

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DarkAngely,

שלום לכולם , האם יש בלוח האם ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm כרטיס רשת מובנה? ואם לא, האם כרטיס שיושב על לוח אם מסוג : Mainboard Model P4S533 (0x172 - 0x5A7C60) LPCIO ----------------------------------------------------- Vendor AsusTek Model ASB100 יוכל להשתלב על הלוח אם החדש? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by kakikwaski,

לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים