עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lior408,

שלום לכולם. לא מבין גדול בלוחות אם.. אני בונה מפרט לשימושים ביתיים בסיסיים (אינטרנט/מוזיקה/סרטים), ככל הנראה דרך חנות פלונטר. מתלבט בין שני לוחות אם בתקציב דומה (המעבד יהיה 4160 i3 או 4330) - Gigabyte - GA-H81N במחיר 380 שח או ASRock - B85M-ITX במחיר 400 שח אלו לוחות אם למארז mini itx. אשמח לעצתכם מה עדיף. תודה. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by elior18,

יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :jump:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ilia990,

4g

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by maoros,

מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה כשההבדל במחירים הוא שהראשון יקר יותר במאה שקלים..?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asichen,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: 550 ש"ח כולל הרכבה - http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=09 490 ש"ח לא כולל הרכבה - http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB81000G&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 מה עדיף? מה אמין? מה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zerocool15,

מה משניהם עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ido,

אם אני קונה זכרונות SAMSUNG DDR, איך אני יודע שזה סמסונג מקורי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NETANELKOREN,

שלום. אחרי כמה סקירות ראיתי שה-GHZ של CORE 2 DUO E6600 הוא 2.44. בעוד כמה חודשיים ה-GHZ יגיע ל3.00 GHZ ומתי יגיע ל3.2 GHZ ומתי יגיע ל3.4 GHZ ומתי יגיע ל3.6 GHZ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות

10. ריכזנו עבורכם את כל מה שחשוב לדעת על תושבת AM5 החדשה של AMD ולוחות האם החדשים מבוססי ערכות השבבים B650 ו-X670 - כדי שתדעו היכן הכי שווה להשקיע את הכסף שלכםלכתבה

11. Started by abc2007,

מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65 או 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel עם מתח של 1.35? מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עכשיו שאני קונה SSD החלטתי לשדרג זיכרון גם על הדרך כי זה ממש זול. אני שואל אם זה בסדר לערבב סוגי זיכרונות בתזמונים שונים? יש לי את הקיט הזה היום: http://www.gskill.com/products.php?index=342 אני רוצה לקנות את זה בנוסף: http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19336 עולה 115 שקל (בלי המתכת לקירור עולה 103 יש הבדל בכלל?) ואני חייב פרופיל נמוך בגלל קירור למעבד שיש לי..זה בסדר לערבב בין הזיכרונות? אני אצתרך לעשות משו בביוס זה הלוח שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Athlon-WINGS,

עכשיו תאכלס, מי אוכל את מי KT880 או nForce 2 Ultra 400 ??? אם זה משנה, מדובר בלוחות: ABIT NF7-S2 ABIT KW7 KT880 שניהם אותו מחיר. ואל תגידו לי שעדיף כבר לוח לAMD64 כי אני מחליף לוח ל AXP שלי ואני לא מתכוון להחליף מעבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yonatan.mendelson,

לאחר המתנה ארוכה בהחלט - מסיבת עיתונאים רשמית של יצרנית השבבים מחר (יום שני, ה-8 באוקטובר) צפויה להעניק לנו את לוחות האם ממשפחת Z390 ואת מעבדי דור ה-Coffee Lake המחודש לכתבה

15. Started by 47,

תגידו לי, מתי הCHIPSEt הזה יצא?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מעבדי Comet Lake עוצמתיים לשוק הנייד אמורים להופיע במוצרים מסחריים בתוך זמן קצר - אך נראה כי דווקא מעבדי Comet Lake משודרגים עבור המחשבים הנייחים יעוכבו בשל אתגרים טכניים לכתבה

17. Started by 114508534,

היי חברים יש לי לוח אם של אסוס עם תושבת AM2 ואני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm‎ שהוא עם תושבת AM2+ , האם זה יתאים או שיש צורך להחליף לוח אם . תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by askme,

וואללה, עוד מעט יהיה צורך בטבלת exel למצוא ידיים ורגליים בסבך המעבדים מכל יצרנית. על כל פיפס ומכשיר בשוק היצרניות מוציאות מעבדים "תפורים" להם, או שמוציאות כי המתחרים הוציאו וצריך תגובה ועדיף כמה שיותר מהר. https://www.geektime.co.il/intel-pentium-celeron-update/amp/

20. לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shbd,

יש לי כבר תמעבד בערך כ- 3 חודשים. וכל קובץ אפשרי של וידאו לא משנה גם הגודל. יש גמגום של סאונד כזה שנתקע עם גמגום כזה לשנייה וזה מפריע בצפייה. מה שבטוח זאת לא בעיית תוכנה. ניסיתי בכל תוכנה אפשרית, עם עומס על המחשב וגם בלי. פשוט זה מגמגם בסאונד! (ככל שהקובץ גדול יותר יותר גמגומים בסאונד) האם הבעיה עם המעבד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by swampfrog,

היתי רוצה לדעת איזה מעבד של amd משתווה לביצוים של intel 2.8 800mhz או שהו בערך אותו מחיר של ה-intel.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, יצא לי הרבה פעמים לשמוע מחנויות ש"עדיף הרכבה שלנו כי אנחנו עושים בדיקות שהכל עובד כמו שצריך". רציתי לדעת על אילו בדיקות הם מדברים (בסביבה שעוד אין מערכת הפעלה מותקנת)? כשאני מרכיב מחשב אני פשוט מרכיב אותו ומתקין את מערכת ההפעלה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא Memtest אולי, אבל הם באמת מבצעים את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי ויכוח על זה עם חבר שלי אני אומר שהכמות של המגה יותר חשובה אז חשבתי לשאול ממכם לראות אולי עובדות מהשטח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים