עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Spootnik,

טוב חברהא ני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם הכי טוב שקיים בשוק אני מתלבט בין ה dfi ל abitv7 מה אתם ממליצים ובדרך על איזה מעבד אם ממליצים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  2. יצרנית החומרה מציגה קו מוצרים חדש של זיכרונות DDR4 לתושבת האקסטרים של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%98%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9c%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-ddr4/

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Lirux,

בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by djelectric,

Z97M GAMING של MSI הוא לוח אם לגיימרים ואוברקלוקרים שרוצים מחשב קומפקטי, אך בעל ביצועים. בדקנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a7%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-msi/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לפני השקת סדרת מעבדי Core בדור הבא של אינטל - החליטה ענקית הסיליקון לשנות את מיתוג מוצריה: כל הפרטים כאןלכתבה

6. Started by BIGWOLF,

אחרי שקראתי את החדשות של האתר המתיחסות לשני מעבדים אלה, רציתי לקבל מידע על עוד הבדלים בינהם. 1 - האם ההבדל הוא בדומה ל - ATHLON/DURON - או ATHLON XP/ATHLON MP 2 - האם יש שימושים ספיציפיים נוספים בהם יהיו מצתינים כל אחד מן המעבדים 3 - האם המעבדים יתמחו בתכנולוגיה הדומה ל - H.T - של INTEL 4 - איך יראה ATHLON K7 - הנוכחי ביחס למעבדים אלו (מהירויות) 5 - איך יראו המעבדים החדשים היחס ל - P4 - והאם INTEL - מיצרת דור חדש של מעבדים כתשובה ל -AMD תודה. ???

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. Started by ccc,

דינו אמר לי שעדיף לשים 2 סטיקים של זכרונות עכשיו אני עומד לפני קנייה מה לקנות 2 סטיקים של 128 או סטיק של 256 אני מעדיף 256 כי זה לא יתפוס לי סלוט אבל באמת יש חשיבות רבה ל2 סטיקים בלוחות האלה? ואם אני שם 2 סטקים צריך להגדיר את הביוס ולהשתגע או שזה אוטומטי מכפיל את המהירות.. תודה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  8. שלום לכולם בניתי מפרט למחשב פשוט שהפקטור העקרי מבחינתי הוא אמינות לאורך שנים על מארז HEC שהיה לי הכולל ספק HEC 300V הרכבתי את המפרט הנ"ל מעבד פנטיום כפול ליבה EA2200 לוח אם-ASUS P5KPL-CM או גיגה בייט G31M2SL הדומה לו בתכונותיו--מי עדיף מבחינת אמינות לאורך זמן המחיר זהה? זכרון קינגסטון- 1G (ללוחות שני סלוטים לכן הכנסתי רק סלוט אחד ע"מ שנוכל להרחיב בעתיד) HD פשוט של 160 כרטיס מסך למרות שיש מובנה (בשביל הנכדים) 8400 פשוט של גיגה בייט אשמח לתשובה מהירה גל

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by omerha,

PQI או PDP [ftp=ftp://http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1]http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1[/ftp] או http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-141-139&depa=1[ftp][/ftp]

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. אינטל משיקה באופן רשמי את סדרת Core Ultra 200 אשר ממשיכה את דרכה של Core 14. סדרה זאת כוללת שינויי ארכיטקטורה משמעותיים וגם הצהרות ביצועים שרק מתחננות למבחני ביצועים בפועללכתבה

11. Started by Hayehudim,

אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by gogober,

יש לי בעיה שהמחשב עולה הR דיסק לא נמצא בפריימרי MAIN אני מנסה לשנות את זה ואין שום תגובה בשאר המקומות בביוס אני משנה וזה אכן משתנה כמו כן הוא מתריע בעליה על בעיה בR דיסק שאומרת שהמידע בדיסק נמצא בסיכון (מתחת לאותן שורות של הפריימרי וסקנדרי זה מופיע) :s05:

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  13. אמרו לי בפורום אחר שהלוח הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3173&Pname=albatron בא עם כרטיס מסך מובנה .ואני לא רוצה לשלם כסף על הכרטיס המובנה אני רוצה לשלם נטו על האיכות של הלוח אז תציעו לי מפה עד 480 ש"ח ל amd am 2 x2 אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה שמאד מאד מומלץ לחרוג שיהיה מהאתר הזה בלבד> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=618

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי חברים ! יש לי לוח DQ6 ! עכשיו קניתי 1X2 OCZ 800 = 2GIGA שיהיה לי 1 גיגה ראם ! עכשיו קיבלתי מתנה ליומולדת 4 גיגה 2X2 TWINMOS 800 = 4 עכשיו יש לי 4 סלוטים בידיוק לשני הסטיקים של הארבע גיגה החדשים! אז עכשיו יהיה ליGIGA RAM 800MHZ 6 !!!! שווה לשים בכלל ???? אנייודע שאקס פי מזהה עד 3.25 אחרי עדכון 3.5 גיגה ראם ????? נכון ?! או שיש איזה פאץ עדכון ??? לאקס פי שאני לא יודע !!!!

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by uvuv,

מחפש לקנות לוח אם שתומך ב AMD 64BIT 3200 venice ובכרטיס מסך Gforce ti4800 8xAGP כל לוחות האם החדשים תומכים ב PCIE ולא ב AGP יש רק לוח אם אחד : AMD ?ASROCK? - ?939DUAL-SATA2 s939 שתומך ב AGP ובפיצרים חדשים כגון SATAII האם כדאי לקנות לוח אם של חברה מוכרת יותר (ASUS) שתומך רק ב AGP ובערכת צ'יפסט ישנה יותר (nforce3 או kt800pro או משהו בסגנון...) או לקנות לוח אם של חברה יחסית לא מוכרת...? כל זאת בהנחה שהלוחות עולים סכום זהה, וכן אין לי צורך בשלב זה להחליף כרטיס מסך ! במידה ואקנה לוח אם מדגם ישן (שתומך ב AGP) על איזה "ערכת שבבים" כדאי ללכת ? תודה ...

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by mitch,

שלום לכולם למחשב שלי יש לוח אם מסוג: Gigabyte GA-K8NF-9 האם אני יכול לשים עליו זכרונות של ddr2 (או רק ddr1)?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by a-gold,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה התקנתי XP מחדש אבל יש משהו שלא הותקן טוב במנהל התקנים(מצורפת תמונה) אז לכל בעלי אותו לוח או כל אחד אחר שיכול לעזור מה אני צריך להתקין מהדיסק של הדרייברים כדי שזה יסתדר??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  18. יש לי כמה שאלות: 1.) מה יותר מהיר DDR 333/400 או RDRAM 1066? 2.) מה יותר מהיר DDR 266/333 אן RDRAM 800? היום כבר אפשר לקנות DDR2? זה זיכרונות מיוחדים או שההבדל רק בלוח אם? 3.) מה יותר מהיר DDR2 333/400 או RDRAM 1066? האם הRDRAM ניתנים לאוברקלוקינג? איזה מיהרות זיכרון DDR מומלצת לאוברקלוקינג? מה ההבדל בין BUS ל FSB? ומה יותר חשוב? בתודה. MOOMOO

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by a-r,

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by speed42,

שלום לכולם. מעניין אותי מה ההבדל בפועל בין הזכרונות. לפי הנתונים היבשים ברור ש DDR3 יותר טוב מבחינת תדר, צריכת חשמל, פעולות בשנייה וכ'ו... אבל בפועל לדוגמא במשחקים או תוכנות מסוימות באמת יהיה הבדל שניתן לשים לב מבחינת ביצועים?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אינטל חוסכת כסף על האקרים ועושה זאת בעצמה - החברה פירסמה \"בטעות\" את הדור הבא של המחשבים הזעירים שלה, ה-NUC 2.0, עם מארזים חדשים ויכולות אלחוטיות משודרגות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%94/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yigal83,

אני עומד לקנות מחשב חדש (נוסף לקיים). על פי מה שקראתי כאן, יש העדפה רבה למעבדים של Intel בעלי ליבה כפולה על מעבדי AMD שמחירי הליבה הכפולה שלהם גבוהה. הצרכים שלי הינם: sound איכותי (מספר יציאות הרמקולים אינו חשוב), חיבור רשת 1G, SATA2. אני לא זקוק ל SLI וכנראה לא ל O.C. לכל הלוחות יש את האפשרות לעשות O.C. כלשהו כך שזה יספיק לי אם ארצה בעתיד. על הלוח בשלב זה יהיה 1GB זיכרון. המחשב ישמש למשחקים, אינטרנט, סרטים (צפיה וגם עיבוד ממצלמת וידאו). אילו דגמים של לוחות אם מומלצים (וכמובן לאילו מעבדים) בהתאם לתקציב שצויין? אגב התקציב יכול גם קצת "לנשום". מה הזיכרון המומלץ במקרה זה (מהירות וחברה) ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by *BYZ*,

עכשיו במפרטים המומלצים יש את Intel945P ASUS P5LD2 מקודם היה את GIGABYTE GA-945P-S3 איזה כדאי לקנות בשביל משחקים ולמה? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by hwforcer,

שלום, לאחרונה בדקתי את הנושא של איזה לוח הכי טוב ל QUAD ומצאתי את BAD AXE2 כמנצח וקניתי אותו.... עובד אכן הכל מצוין! אפילו שהQUAD שלי הוא ES B1 .... מה דעתכם על המפרט שלי?

25. Started by oneq,

שלום. אני רואה בזמן האחרון שבפורומים בחו"ל יש שנאה החברה של MSI בתחום לוחות האם. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם יש לזה בסיס מוצדק? הם גם טוענים שיש להם חרא של QC (בקרת איכות) בזמן האחרון, זאת אומרת שאין הבטחה לכך שהמוצר יגיע מוגמר עם איכות טובה והוא עלול להיות לא נקי מתקלות. לכן הם מציעים להתרחק מהם בכל תוקף. אני רוצה לקנות לוח אם של MSI, במקרה אני קונה לוח HIGH-END (בסביבות האלף שקל). לדעתכם לא צריך לקחת סיכון וללכת על לוח של ASUS או GIGABYTE? דרך אגב אני גולש דיי בקביעות ב tomshardware אז תציצו שם ותסתכלו מה אומרים. פה בארץ אני רואה אנשים קונים לוחות כאלה בלי בעיה. אולי זה משהו שלא קורה בארץ, אבל אני לא מאמין ויש לי עוד שאלה לא בנושא הזה. מייצבי מתח הם פאזות (phase) בל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.