עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש לכם טבלה פשוטה המראה איזה מעבד ראשי מומלץ לאיזו מטרה(משרדי, משחקים בסיסי,בינוני וכ"ו) מהזול אל היקר כולל מעבדי amd ? כך שאוכל להשוות בין שלל ההצעות שיש לספקים ובהן מעבדים שונים. כמובן שככל שהדרישות יותר גבוהות צריך גם זכרון,כרטיס מסך, ולוח יותר מהירים, אך לפחות בנושא המעבדים ברצוני לדעת מה עדיף לאיזו מטרה מהזול ליקר. תודה!

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  2. למשל מה עדף q9400 או E8500 שהם באותו מחיר בערך ? הבנתי שלא כל התוכנות והמשחקים משתמשים ב4 ליבות עד כמה זה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by Noder,

היי, קניתי אתמול מחשב חדש. במפרט קניתי זיכרון מסוג kingston hyperx pc8500 1066MHZ cl5 4GB שעלה 355 שקל וזאת משום שנגמר להם ה ocz htc reaper 800MZH cl4 שרציתי. אני לא שקט עם הבחירה הזאת..וחושב שאולי עדיף שהייתי לוקח : ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ במהירות 800 שעולה רק 20 שקל יותר או OCZ Blade Edition Dual Channel 1066 שעולה 10 שקל יותר מה אתם אומרים ? תודה!! אגב לוח אם : gigabye GA-EP43-UD3L ומעבד e7400

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  4. תקשיבו יש לי מעבד E6320 ביום ראשון אני משדרג כרטיס מסך ל 4830HD ועושה לו OC ומשדרג זכרונות ל4GB עכשיו מהירות המעבד שלי היא 1.86GHZ ואני לא רוצה לעשות לו OC כי אני פוחד להרוס אותו אז השאלה שלי האם המעבד שלי מספיק חזק כדי להחזיק את המשחקים החדשים על V.H עם פילטרים ב FPS גבוה משחקים כמו FALLOUT 3,AC,CALL OF JUAREZ וכו' ???

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by jackhammer,

לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל שBIOS זה לוח אז שמתי את זה פה אני רוצה לעשות במחשב שלי RECOVERY PARTITION ממש כמו בניידים שאחרי הפוסט אתה לוחץ F6 או משהו וזה לוקח אותך לRECOVERY עכשיו הבנתי את כל הקטע של יצירת הIMAGE עם GHOST והמחיצה הנפרדת מה שחסר לי זה לערוך את הביוס שלי שיציג לי את האפשרות הזאת של הF6 ושזה באמת יקח אותי לRECOVERY ולא סתם יהיה שורת טקסט שלא מגיבה איך אני עושה את זה? תודה למגיבים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. גם everest וגם cpuz לא מזהים לי כלום לגבי הזיכרון חוץ מזה שהוא 4G. לוח Gigabyte GA-EP43-DS3L, זיכרון OCZ 800M Reaper CL4. למה זה ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by Matan22494,

ראיתי פה פרסומת באתר לגבי Intel Xeon Quad-Core E5530 איך הם יהיו ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 1itay1,

כרגע יש לי 2GB אבל זה לא מספיק לי בכל מיני דברים שאני משתמש אני כרגע עם המעבד 8400 בלי OC (כניראה יהיה OC בקרוב) הMB שלי (EP45-DS3L) תומך עדDDR2 1066 אז רציתי לדעת איזה זכרון כדי לקנות אני גם רוצה הסבר (קראתי בנושאים הנעוצים) האם 1066 CL5 הוא כמו 800 CL4? חשבתי על G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB שהוא בהספק של 2.0V-2.1V שזה טוב לOC אני חושב. בכל מקרה עזרה בבקשה בברכה, איתי

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  9. למעבד i7 920 עם אוברקלוק נמוך-בינוני בעתיד. טריפל צאנל כמובן. CL6-7. יש לכם חברה מומלצת? יש יותר מדי שמות ואני לא יודע מי עדיף... אשמח לעזרה תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע. קונה מחשב חדש למטרות תלת מימד, אני אקנה את המעבד core I7 920. 1) איזה לוח אם מומלץ מתחת ל1100 שקל ? 2) זה נכנס בשאלה הקודמת אבל לידע כללי איזה ציפסט הולכים טוב עם הI7 ? 3) גם לידע כללי, איך נקרא המקום בלוח שיושב עליו המעבד? (כמו שלAMD זה AM2 בחדשים) 4) איזו חברת זיכרונות מומלצת עם הלוח ? אם זה חשוב לבחירת הלוח אז מידע על מה שיהיה במחשב: - כרטיס מסך של Nvidia 2XX לא יודע עדין איזה דגם בדיוק. אבל שיהיה SLI בלוח לעתיד - 8GBram ככה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר סוקטים של RAM אם יש דגם. - דיסק של טרה בייט אני מבין בכללי אבל לא לעומק בגלל זה אני שואל .. סליחה על הבורות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר !

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by etain2,

שלום, בעוד כמה ימים אני רוצה לקנות את המעבד הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6300~3~0.htm לפי האתר של אינטל http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?Boardname=dq965gf הלוח מתאים חלקית למעבד אבל לא ממש הבנתי. עם מישהו יוכל להסביר לי במה זה תלוי יעזור מאוד. גם פה http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?ProcNbr=E6300 יש איזה לוחות מתאימים למעבד אבל לא הבנתי במה זה תלוי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dima_s,

שלום! יש כזה לוח אם עם צ'יפסט של אינטל (לא X58) לתושבת 775 שתומך בSLI? אם יש כזה דבר תנו לי קישור בבקשה.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. אינטל? AMD ? מי מנצח במבדקים..?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by leok0,

http://www.techpowerup.com/img/09-06-24/47a.jpg

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by Noder,

היי, רציתי בבקשה לדעת האם מעבד E8400 וכ.מסך gtx 275 יחזיקו טוב על לוח אם ep43ds3l ?? (נגיד ספק vx 550W של קורסייר ו4 ג'יגה זיכרון) תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by reyrey_200,

האם הלוח אם שמוזכר בכותרת תומך באינטרנט אלחוטי ? זאת אומרת אם יש לי בבית ראוטר אלחוטי לא יהיה לי בעיה ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. ^^^^^^^^^^^

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  23. רק תגידו כן או לא בבקשה !

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  24. אני קונה מחשב לעריכה בתוכנות premiere, after effects (לא לפרנסה. אני לומד קולנוע- אני צריך לערוך פעם בשבוע שבועיים) בנוסף יהיו שימושים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט או שימוש בתוכנות אופיס. התקציב ללוח-אם הוא עד 450 ש"ח, עדיף כמה שפחות. המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB כרטיס מסך: Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E זכרונות: 2X2GB Kingston Value כונן קשיח: WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II + עוד כונן מהמחשב הקודם שלי WD 80 גיגה צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA *בנוסף, אני אקנה גם כרטיס firewire שצריך להתחבר ללוח. ****חובה לוודא שהלוח אם נמכר בחנויות KSP, שם אני קונה את המחשב! אשמ…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. איזה לוח אם טוב יותר ? GIGABYTE GA-EX58-UD4 או DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ל-OC

• 4 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים