עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Le-Fay,

אני משתמש בלוח EPOX 8KDA3J, למיטב הבנתי הוא אינו תומך ב dual memory. האם אני טועה? אם הוא אכן אינו תומך ב dual memory האם יש טעם בלקנות זכרונות המיועדים לעבוד בקונפיגורציה כזו ומגיעים באריזה של 2 ? (כגון: OCZ DDR PC4000 ) :s05:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה: מה עדיף שתי סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד או סטיק אחד של 4 ג'יגה. ההבדל במחיר הוא שלושה שקלים בלבד אז ככה שהמחיר פה לא חשוב. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2897 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 נ.ב: איזה חברה טובה יותר לזיכרונות Elixir או Crucial?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות 2GB זיכרון לסוקט 754 (1GBx2 כמובן). התקציב 1000-1100. (לשני סטיקים) הזכרונות בינם אני מתלבט הם: Samsung DDR 1024Mb 400MHz CL3 http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=306 PQI DDR 1024Mb 400MHz CL3 http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=21 DDR 1GB-400 MDT Germany http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=22 1Gb 400MHz A-DATA 540 ש"ח ב KSP הפרמר הכי חשוב לי הוא פוטנציאל ההמהרה (מערכת מבוססת ספרון). אם תוכלו לעזור לי לבחור אני אודה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הורכב לי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד רייזן 7 5800X על פי המפרט הוא תומך עד 3200 MGH הרכבתי זכרונות של 3600 MGH. לא נגעתי בכלום. כשאני נכנס ל CPU Z זה מראה שמהירות ה CORE היא 3600. וגם ב HWM MONITOR ו3600 ומעלה או שזה סתם מה שרששום שם.

5. Started by X-Style,

עוד שאלה: אני רואה הרבה פעמים במפרט של המחשבים שלכם שכתוב במעבד למשל: AMD 2500 @ 1000 או משהו כזה... זה אומר שיש לכם שתי מעבדים שהזיכרון הראשון שלו זה 2500 והשני זה 1000 או מה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן. אני מנסה לשרג מחשב יחסית ישן עם הלוח אם הבא: GA-8I915P Duo זה מחשב יחסית מוזר שבא עם 4 תושבות לזיכרון. 2 הם DDR1 ושתיים האחרות זה DDR2 . ב SPEC של היצרנית מופיע ההסבר הבא: DDR : 2 DDR DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) Supports 2.5V DDR DIMM Supports dual channel DDR 400/333 DIMM DDR II : 2 DDR II DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) Supports 1.8V DDR II DIMM Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM בנוסף רשום שאין לערבב זכרונות (או DDR או DDR2) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. ההגבלה של השתי גי'גה - זה עבור סלוט בודד ? או עבור שני הסלוטים? 2. והיותר חשובה - רשום שזה מקבל DDR2 533. האם זה יקבל לפי דעתכם גם 667 אבל יעבור על התדר הנמוך יותר? אני לא חו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Frequency,

איזה מעבד עדיף לקנות? QUAD CORE או Core 2 Duo אם אפשר תגידו ייתרונות וחסרונות ואם אפשר גם את הדגם המשתלם תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Netanel16,

אם יש לי מעבד 64 ביט, לדוגמא Athlon 64 , ואני משתמש במערכת הפעלה windows xp professional , אז המהירות המירבית של המעבד לא מנוצלת? אני שואל את זה בגלל שראיתי שיש מערכת הפעלה windows x64 , וחשבתי שאולי רק עם המערכת הפעלה הזאת המהירות המירבית של המעבד באמת מנוצלת. זה נכון? תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by User_Name,

שלום! מתכנן מחשב קטנטן לסלון, לצפייה בנטפליקס, קבצי 4k וכו', לא למשחקים. האם יש לי סיבה להעדיף את ה-3400g עם Vega 11 על פני 3200g בעל 4 הליבות בלבד ו-Vega 8? יורכב בתוך Asrock Deskmini a300 עם 8gb זיכרון ו-SSD nvme. תודה ואחלה סופ"ש

11. Started by Headspin,

יש לי לוח חדש וזכרות חדשים ומארז... הלוח החדש הוא IS7 קניתי איתו שני A-DATA 256X2 מה שכנראה הייתה טעות הייתי צריך לקנות ג'גה מהתחלה טוב במחשב הבא בקרוב... יצא מצב שנשאר לי סטיק אחד על 512MB DDR333 של סאמסונג מהדגמים המשובחים שלהם בהתחלה זה היה די מזמן.. השאלה היא האם כדאי להוסיף את הסאמסונג וכנראה לעבוד על 333 על 1 ג'גה זכרון....או לעבוד ב DUAL על 512 MB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש ומתלבט בסוגיית הזכרונות. בהתחלה שמתי 2 יחידות של 1GB קינגסטון 800 מגה"צ , ולאחר מכן הוספתי 120 ש"ח ושדגתי ל: CORSAIR TWIN2x2048-6400C5DHX 2x1GB 800MHZ XMS האם השדרוג הכרחי? האם יש סיכוי שהם פחות טובים מהקינגסטון? אני שנים רבות עובד עם קינגסטון ללא תקלות ודיי נעול עליהם, אבל בעקבות המלצות של חברים שדרגתי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כפי שאני יודע DDR זהו בעצם SDRAM שמשתמש בטכנולוגיית DOUBLE DATA RATE שבעצם מכפילה את כמות המידע שמועברת (BANDWITH) ויוצרת מהירות "אפקטיבית" כמו נגיד 166 מגה הרץ זה 333 מגה הרץ, אז איך זה פועל בעצם? למה זה ככה? דוגמא: RDRAM גם בעצם פועל כדוגמה, רק שRDRAM הוא דו ערוצי, משהו מוכן להסביר על ה DDR? ECC - משתמשים בזה ב RDRAM נכון? באילו עוד זכרונות משתמשים בזה? PARITY BIT - באילו זכרונות משתמשים בזה? DDR DUAL CHANNEL - אומרים שזה מכפיל את רוחב הפס ..איך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by iveco,

המעבד איי 5 2500 יש לו צריכה של 95W זה כולל מצב של עבודה ממושכת בטורבו ? 3.7GHZ ? שמחשבים את ה TDP של המעבד זה כולל מאמץ ממושך ? או שבשביל מאמץ ממושך כמו טורבו צריך גוף קרור מעל 95W ? אנטק A400 150W זה OVERKILL למעבד הזה ? או שעדיף לחסוך כסף ולקחת A30 PRO 95W של אנטק .

15. Started by RoyShefy,

אהלן! אני מתכנןן לקנות מחשב מבוסס AMD64. השאלה שלי היא מה כל ההבדלים בין שני המעבדים, יתרונות\חסרונות. וחשוב לי לדעת אם יש להם בקר DUALDDR מובנה במעבד. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות ואם אפשר המלצה של לוח אם עד 900 ש"ח. אני רוצה OC גדול (יש לי זכרונות 512X2 PC4000 PQI) וכמובן שמשחקים יעבדו טוב (מאוד). ואני מבקש חוות דעת על לוח אם ABIT 3-RD EYE 939 KT800 PRO.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ras81,

אני לפני קניה והמחיר די זהה. מה בדיוק ההבדל ומה עדיף ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. צמד מעבדי המובייל מהעידן החדש של AMD יגיע במסגרת שלושה דגמי מחשבים לפחות - שניים מהם מהשחקניות הגדולות ביותר בשוק לכתבה

19. המחשב שלי זה Intel Core 2 E6600 @ 2.40Ghz Abit IN9 32X-MAX Wi-Fi 680i G.Skill 2X F2-6400PHU1-1Gbhz DDR2 400Mhz (DDR2 800Mhz Geforce 8800 GTS 640MB Dell 2007WFP Gigabyte 3D Aurora ואני עובד עם ויסטה 64 ביט אני רוצה להוסיף זכרון ואין לי מושג על הבדלים בין חברות או מושגים של זכרונות.. אני רוצה שיהיו איכותיים וחזקים כי אני קורע את המחשב (משחקים ברמה הכי גבוהה, סרטים, מוזיקה, אינטרנט..) לא רוצה להתפשר בשביל כמה עשרות שקלים..אבל לא רוצה לשלם על משהו יקר כי הוא חדש או פלצני..לא עושה OC אבל אם אני אלמד יהיה נחמד שהוא יסחוב.. היום אין כל כך מה לעשות אם יותר מ 4 ג'יגה אבל אם שני כרטיסים של 2 ג'יגה לא הבדל משמעותי מ 2 של 1 אז אני מעדיף שישב לי במחשב 6 ג'יגה.. אז מה אתם מציעים? והאם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by onlyhuman,

שלום רב. קניתי את המעבד:Intel Core i7-4790K Processor (8M Cache, up to 4.40 GHz) וכרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB GDDR5 PCiE Video Graphics Card GV-N970G1 GAMING-4GD זכרונות: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב אם בכלל. פשוט גרסאת הK עלתה לי כמו הרגילה אז כבר העדפתי לקחת אותה. עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי,אני ממש לא מצליח להבין את ההבדלים . אני די בור בחומרה והתחלתי להתעסק בזה קצת יותר בזמן האחרון. מעוניין בלוח אם של גיגבייט ואני מבין שגרסאת הZ97 זה ל OC לעומת ה H97 שלא תומכת בזה. השאלה שלי,האם זה כל ההבדלים שעושים את זה לכל כך משמעותי במחיר? מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם. בעיקרון אני מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חבר'ה אני שוקל למכור לוח ומעבד שיש לי ולקנות לוח ומעבד חדשים בתקציב כולל של 900 שקל - כדאי? -> לוח nForce410 S754 ומעבד Sempron 2600+ ללוח S939 עם מעבד Athlon 3500+ תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני מחר הולך לקנות 256 מגה זיכרון ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת SDRAM או DDR יש לי אופציה לשניהם על הלוח אני רוצה לדעת מחירים של יחידת 256 לכל אחד מהם, ומהירויות... וכמה שיותר מהר, ומה יותר שווה לדעתכם יש לי P4 1.7GHz תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מה הבדל בין שתי הלוחת האלה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Killer-Storm,

אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים