עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by crazydiamond,

ברשותי מחשב פנטיום 3 1000 עם לוח אם TYAN TRINITY 400 האם תהיה לי קפיצה בביצועים ובמהירות אם אני אתקין במקומו לוח ASUS CUSL2 ? ואם כן האם הקפיצה בביצועים תהיה משמעותית? הלוח הנוכחי יציב מאוד אך במבחן של תוכנת SANDRA המעבד מקבל ציון נמוך משמעותית לעומת פנטיום 3 1000 שנמצא במאגר הנתונים של התוכנה, האם זהו נתון שניתן להסתמך עליו לגבי הרמה הכללית של המערכת, והאם החלפת לוח האם ל ASUS תניב תוצאות טובות יותר ב SANDRA. יש לציין כי הלוח של TYAN מבוסס על CHIPSET של VIA והלוח של ASUS מבוסס על INTEL 815. נא תגובתכם או תשובתכם רצוי מפורטת, אין משמעות כלכלית להחלפה אלא אופציה להחלפה עם חבר. בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה

5. Started by roes,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחזק עם E6600 אני אולי יעשה OC קטן מ 2.4GHZ ל 3.0GHZ (י OC של 600GHZ י) ^^^ אל תתחילו להגיד לי לעשוות OC יותר גדול כי אני יעשה את הOC שלמעלה (אם בכלל...) בקיצור, אני לא טחון בכסף ואני לא מתכוון להוציא על לוח אם איזה 1200+ שקל 1. אז מה כדאי ולמה? א. Asus P5LD2 הגרסא שתומכת בקונרו... (945) ב. Asus P5B (י 965) ג. DFI Infinity 975 (י 975) -> 2. לכולם יש SATA 2 נכון? לכולם יש יציאות USB 2.0 נכון? PCI ו- PCI express X16 זה ברור שיש לכולם אז אין לי צורך לשאול... *אני לא צריך כרטיס מסך מובנה כי אני אקנה 1900XT וכרטיס קול X-FI ,אבל את הכרטיס קול המובנה אפשר לבטל בביוס... 3. מעל לכמה דיסקים קשיחים נחשב RAID י?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אלוף במחשבים,

שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל... אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה.. קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!! קראתי על זה פה http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/ באמת המחירים יהיו כאלה זולים????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by neil4,

אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני עתיד לרכוש מערכת המבוססת על CORE I5 ואני מביא לוח אם מארצות הברית. ההתלבטות העומדת בפניי היא בין שתי הלוחות הבאים: Asus P7P55 D-E Gigabyte GA-P55A UD3 שני הלוחות תומכי SATA 3.0 ו-USB 3.0, לוחות פחות או יותר שווים לפי מה שהבנתי, מה אתם מציעים? אין מה להתייחס להבדלי המחירים, פשוט איזה מבין השניים עדיף ולמה? או שאין זה משנה. תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by STRENGTH,

המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rosesr,

AXP1800 סטפינג טוב מאוד או AXP1600 סטפינג טוב מאוד?(ל1800 אני מתכוון AROAI או משהו כזה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by OmerDude,

שלום לכולם, קיבלתי לאחרונה מחשב ישן פנטיום (פירוט בכותרת), אני רוצה להפוך אותו למכונת לינוקס אבל יש עליו רק 32 MB זיברון ואני אוצה לשדרג אותו, אני אשמח אם מישה יוכל להגיד לי איזה זיכרון אני צריך וגם איפה אפשר יהיה להשיג כזה. תודה לכולם, עמר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RnonR,

מבקש לשמוע אם יש הסתייגויות מהמפרט שחשבתי לרכוש. חשוב היה לי לוח mATX שיתאים למארז. חשובה לי גם יציאת s/pdif. מאחר שיש מיעוט לוחות עם יציאת s/pdif, חשבתי לרכוש מאלי אקספרסס מתאם. לפיכך, פסלתי את הלוחות של Gigabyte (אלו שאין להם יציאת s/pdif). כי אלו שיש להם header שנועד ל s/pdif מגיעים עם שני פינים בלבד ומתאימים לחיבור לכ. מסך בלבד. אם יש לוחות אחרים מתאימים, שיש להם יציאה דיגיטלית מראש, אשמח לשמוע. חוץ מלוח H170n wifi של Gigabyte, לא מצאתי משהו רלוונטי שאינו ATX. זה המפרט: לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-H270M-PLUS - ASUS - 1151 - H270 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 492/482 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-P…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gilke85,

שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים שיש לו מעבד AMD 64 ולוח אם תואם עם זכרון DDR אם אני קונה מעבד ATHLON 64X2 שמתאים לאותו סוקט (939) הוא יעבוד כמו שצריך? יש לי 3 גיגה זכרון DDR1 לא DDR2 ובנוסף מה עוד צריך לקנות ע"מ לעשות את ההחלפה כמו שצריך (משחה טרמית או משהו כזה לא?) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כדאי ב200 שקל? זיכרון למחשב KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ זיכרון סופר מהיר מהחברה מספר 1 בעולם בתחום הזכרונות למחשב KINGSTON ! * מהירות 667MHz מסוג DDR2 * זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר * יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz * מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL זכרון מקורי עם אחריות לכל החיים ע"י קינגסטון ישראל! מפרט טכני זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz ועוד שאלה: מה אני אמור לעשות עם הזיכרון 512 שיש לי עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by daniel0089,

אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן חברים. אני טכנאי מחשבים בדימוס,הרבה זמן שלא התעדכנתי בחומרה,ורציתי להתייעץ לגבי שדרוג הלוח מעבד וזכרונות. זה המפרט שלי: intel quad q9550 asus p5q-e ddr2 4gb 800 intel ssd 128gb wd 2t black asus gtx680 dc antec 650w coolermaster haf 935 בעקרון אני רוצה להחליף את המעבד לוח והזכרונות, אבל לא יודע באיזה סוקט לבחור. אז אשמח אם משהוא ישפוך לי קצת אור על הסוקטים ומה הכי מומלץ לי. לגבי השימושים: שרת ביתי מאולתר,משחקים ומכונות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ORrrr,

האם שווה לי להוסיף ג'יגה זכרון ובכך לבטל את הדואל צ'אנל אבל להרוויח יותר זכרון? האם אני ארגיש הבדל לעומת 2 ג'יגה או שחבל על הזמן ולקנות כבר 2 ג'יגה נוספים למרות שאני לא עובד ב 64 ביט ולהשאר עם דואל צ'אנל, או לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה וגם ככה הדואל צ'אנל לא ממש מועיל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shainov,

שלום לכולם..ברצוני לרכוש סט של 2*1GB מחברה כמו GSKILL או OCZ במחיר שלא יעלה על 150$ ולא ממש מצאתי עם משלוח לארץ.. במיוחד לא BUY IT NOW שזה מה שאני מחפש ולשלוח ארצה..חיפשתי את הHZ של GSKILL כי הם מאוד מומלצים ברחבי העולם ואנשים הגיעו איתם ל1100במאמץ מזערי..אז אודה לכל עזרה אפשרית ואם אפשר לינקים..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BLUE01,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ברכישת רכיבים לבניית מחשב HTPC. התקציב שלי מוגבל ולכן החלטתי כל חודש לקנות רכיב אחד ולהשלים את בניית המחשב תוך מספר חודשים. לפי ההגיון,בשיטה כזו, הדבר הראשון שיש לרכוש הוא המעבד ואז לבנות את המחשב סביבו ( כלומר רכישת המארז ולוח אם שיתאים לו מבחינת הגודל). אני צודק? לגביי המעבד: אני מייעד את המחשב בעיקר לסרטי FHD, הקלטות למיניהם ומעט משחקים ( בעתיד ברחוק גם רכישת מקרן מתוכננת). השאלה היא איזה מעבד מתאים לצרכים הללו? האם מעבד מרובע ליבה מסדרת ה או Q8XXX Q9XXX יתאים לצרכים הללו ויספק את צרכיי למספר שנים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sprite,

ראיתי שיש מעט מאוד לוחות אם עם הצ'יפ הזה, NFORCE 3, והלוח הזה נראה במחיר טוב יחסית. רציתי גם לדעת האם הצ'יפ הזה טוב יותר מה KT600 או אולי מה nForce 2 השאלה בנוגע לביצועים. שווה? לא שווה? אם לא שווה אשמח לקבל המלצות לגבי לוחות אם אחרים בטווח ה 700-800 שקל. כמובן שזה חייב להתאים ל AMD. 2600 במקרה שלי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ??? ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by prospect16,

יש לי מחשב די ישן , אך עשיתי לו כמה שדרוגים עם השנים, וכעת הגיע תורו של המעבד. כאמור יש לי את הi5 750 עם אוברקלוק ל3.9, אך לפעמים נופל. רציתי לדעת מה האפשרויות שדרוג שלי עם הלוח אם הזה: gigabyte p55a ud4 ותקציב של כ500 שקלים. איביי זו אפשרות מאוד רצויה על מנת לחסוך כסף. תודה רבה [emoji1]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים