עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה.. לפני כחצי שנה - שנה, כשתכננתי לקנות מחשב ולא יצא.. בניתי על לוח אם ASUS P5LD2. עכשיו שאני באמת מוכן נפשית (...וכספית) לרכישת המחשב רציתי לדעת האם להשאר בדעתי עם לוח אם זה? או שכבר יצאו אלטרנטיבות יותר טובות וחדשות יותר... נא עיזרו לי. תודה. חג שמח , והמשך יום נעים כמעט ושכחתי: הלוח אם לדברים הרגילים DUAL CORE 830 - מעבד... זכרון 1 GHZ.... וכאלה... אוברקלוק בעתיד בסבבה... וכאלה..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מעבד ברטון 2600+ של amd חח כמובן ולוח אם של epox 8rda3+ אני מריץ כל מיני בנצ'ים למערכת ומשווה אותם אחרי זה לאנשים אחרים (תמיד בלי oc) ושמתי לב שיש לי נפילה תמיד בביצועים של המעבד שלא עוקף בביצועיו את המעבדים של 2400 עדין amd, הבנתי שיש לי בעיה מכייון שלפעמים כשאני מפעיל את המחשב הוא מראה לי שהמהירות של המעבד היא 1250 בפוסט (כשהמחשב עולה) ורק אחרי שאני מפעיל ומכבה כמה פעמים זה חוזר ל-2600 (אהה וכן זה אומר oc fail למרות שלא עשיתי שום oc),לדוגמה באקווה מארק ה-cpu שלי מקבל 5,591 והשוויתי את זה לתוצאה אפילו של חבר בעל מעבד 2400 ואחד בעל 2500 ושניהם עוקפים אותי!! 2400 מקבל 5,900 2500 מקבל 6000+ לא יותר ממאה מעל ה-600, ורק אני מזדחל בסביבות 5500 מה זה יכל להיות? הכל חדש ז…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה. תודה מראש, אוהד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by curdi1,

האם יש טבלה או גרף המשווים ביצועים בין 2 המעבדים הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TheTNT.COM2,

שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by computers-man,

שלום, מחשב עם מעבד I3 כל הזמן נתקע: בדקתי ספק, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך והכל תקין לחלוטין כשאני מנסה לעשות בדיקה למעבד עם תוכנה דרך הוינדוס הוא תוקע את המחשב תוך פחות מדקה אני צריך תוכנה שתבדוק לי את המעבד לפני עליית מערכת ההפעלה כדי לראות שגיאות כלשהן ולהיות בטוח בודאות שזה המעבד תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HilaX3,

שלום, אני מחפשת המלצה לזכרונות תקציב - עד 400. (מעדיפה בפחות). נפח : 8GB DD3 לא משנה לי אם זה סטיק אחד או שניים. מיועד למחשב - CPU: Intel Core i7 920 C0 @ 3.8Ghz (עבר אוברקלוק) Motherboard: GIGABYTE EX58 Extreme Video Card: AMD Radeon HD6870 1GB @ 950\1150 Main (הולך להשתנות בעתיד הלא רחוק.) מדובר במחשב לגיימינג כבד. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אשמח להמלצה ללוח אם mATX למעבד AMD למעבד RYZEN AMD 2600 GEN2 שכולל WIFI מובנה. שיתמוך בזכרון עד 3000GHZ. ישמש קצת לעבודה תלת מימד, כרטיס מסך יהיה מסוג RX570. וישמש קצת לגיימינג קל לילד. האם ריאלי בטווח מחיר של בין 300-500 ש"ח? האם הWIFI המובנה יעיל? או עדיף לוח רגיל ולהוסיף מתאם WIFI שמתחבר לUSB. כי לפי מה שראיתי מתאמים לWIFI טובים עולים 200 + שח... תודה מראש לעוזירם.

9. הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ed1,

אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by X - DreaM,

אני קונה מעבד משומש AMD 1600XP רציתי לדעת איזה בדיקות לבצע כדי לראות שהוא תקין תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חבר'ה.. תשמעו, אני רוצה לקנות מחשב בקרוב.. תכננתי על e6550/e6750 ו 8800gt .. עכשיו לא נשאר לי הרבה בתקציב אז הייתי רוצה לקצץ איפה שאפשר אז רק רציתי לדעת.. מה באמת ההבדלים בין ה p31 ל p35 אני יודע שזה צ'יפסט חדש אבל עדיין אני רוצה לדעת האם זה בכלל ישפיע עליי?! ואם זה עד כדי כך הבדל גדול אז אני ינסה להשיג עוד כסף ולקחת את ה35 .. רק תגידו תודה למי שעוזר!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by benh,

האם הלוח אם מתאים ל: Core i7 2600 GTX560 TI והאם יאפשר SLI עתידי...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוודאי שלא מדובר על מקור התמונה: http://www.ocworkbench.com/2005/computex2005/day1/p3.htm SLI אלא על הטכנולוגיה המתחרה של ATI ניתן לראות שמדובר בשני מעבדי מערכת, סידור פני הלוח שונה לחלוטין מזה של דגם ה NF4 של DFI. מקור: http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2431&p=7 הערה: תערוכות מחשבים, ים בחדשות, נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aaviran,

כרגע יש לי במחשב 2X256MB במהירות 400Mhz בתזמונים 3-3-3-8, שעובדים בדואל. אני רוצה לקנות עוד זכרון, אבל אין לי הרבה.. ממ... כסף. השאלה שלי היא, האם תוספת של 2X256 תספיק לי, או שעדיף להשקיע קצת יותר [כמעט פי 2] ולקנות עוד 2X512. בנוסף, עדיף לי לקנות זכרונות עם אותם תזמונים כמו שלי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omri09,

ה- RAM שלי מוגדר כך: CL 5-4-4-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) 2.1 Volts http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel ב- CPUZ ישנם גם ערכי tRFC ו- CR, מה הם אומרים ועל אילו ערכים צריכים להיות מוגדרים? כרגע: tRFC- 46 CR- 2T

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. נגיד ואני רוצה לקנות 8GB זכרון למחשב , השאלה היא פשוטה , איזה מודולים עדיף לקחת , 4X2GB או 2X4GB , ואם אפשר הסבר קטן למה אחד מהם עדיף על השני , ואחרי זה איזה בדיוק זכרונות הייתם מציעים לקנות ? (8GB כן ) תודה לעוזרים מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by r1sk,

לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד, אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול; האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ? אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ? כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by חן מ,

היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bazar,

מחירים דומים למעבדים המוחלפים, אין עליות כמו שחשבו בגלל הבולדוזר. האכזבה היחידה היא שאין שום שיפור במהירויות השעון ורק שיפור של כ10% בIPC יחד עם TDP נמוך יותר. אבל מי שבאמת רוצה כבר ישלים את התדר לבד, מהמעט שראיתי הם עולים יפה ב OC. http://www.cpu-world.com//news_2011/2011121902_Prices_of_Ivy_Bridge_desktop_CPUs.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Crazy Angel,

שלום. הזמנתי מחשב חדש, עם מעבד AMD 3500+ S-939 המליצו לי על הלוח, MSI K8N Neo2 Platinum, הזמנתי אותו. עכשיו חברים אמרו לי שMSI מיוצר בסין, והם שמים חלקים גרועים והלוח אם יתחממם לי מאוד מהר, ואני יכול לשכוח מOC. האם הוא צודק? MSI מתחממים מהר, והם מורכבים מחלקים פשוטים וזולים? שווה לי לנסות לבטל את ההזמנה של הלוח אם? אם כן תנו עצות מה לקנות במקום.(הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות כיום, לא רוצה לחכות לNforce4)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני לא יודע למה לכוון כי בביוס אין אפשרות חדת משמש...יש AUTO .. MODE 0 ..MODE1 מוד 2 מוד 3....אוטו זה לא 50..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים