עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by daniel0089,

אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ziv13,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by onlyhuman,

שלום רב. קניתי את המעבד:Intel Core i7-4790K Processor (8M Cache, up to 4.40 GHz) וכרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB GDDR5 PCiE Video Graphics Card GV-N970G1 GAMING-4GD זכרונות: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב אם בכלל. פשוט גרסאת הK עלתה לי כמו הרגילה אז כבר העדפתי לקחת אותה. עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי,אני ממש לא מצליח להבין את ההבדלים . אני די בור בחומרה והתחלתי להתעסק בזה קצת יותר בזמן האחרון. מעוניין בלוח אם של גיגבייט ואני מבין שגרסאת הZ97 זה ל OC לעומת ה H97 שלא תומכת בזה. השאלה שלי,האם זה כל ההבדלים שעושים את זה לכל כך משמעותי במחיר? מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם. בעיקרון אני מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by roes,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחזק עם E6600 אני אולי יעשה OC קטן מ 2.4GHZ ל 3.0GHZ (י OC של 600GHZ י) ^^^ אל תתחילו להגיד לי לעשוות OC יותר גדול כי אני יעשה את הOC שלמעלה (אם בכלל...) בקיצור, אני לא טחון בכסף ואני לא מתכוון להוציא על לוח אם איזה 1200+ שקל 1. אז מה כדאי ולמה? א. Asus P5LD2 הגרסא שתומכת בקונרו... (945) ב. Asus P5B (י 965) ג. DFI Infinity 975 (י 975) -> 2. לכולם יש SATA 2 נכון? לכולם יש יציאות USB 2.0 נכון? PCI ו- PCI express X16 זה ברור שיש לכולם אז אין לי צורך לשאול... *אני לא צריך כרטיס מסך מובנה כי אני אקנה 1900XT וכרטיס קול X-FI ,אבל את הכרטיס קול המובנה אפשר לבטל בביוס... 3. מעל לכמה דיסקים קשיחים נחשב RAID י?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roeesnir,

הגיוני??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לאחרונה שידרגתי את חלקי המחשב שלי (לוח, הארד דיסק, זכרון) נשארתי עם המעבד הקצת ישן שלי( אינטל פנטיום 4 תומך היפר טידינג מהירות 3.0) אני צריך לדעת איזה מספר המעבד שלי , למשל אני רואה שיש אינטל פנטיום 4 520 ואינטל פנטיום 4 530 וכו', איך אני יכול לדעת איזה מספר המעבד שלי? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iCe_bLaSt,

מה יותר משתלם PIV4 2.4C עם איזה לוח טוב ... נגיד MSI neo2 או AXP 2800+ (barton core) עם לוח טוב נגיד E8rda+ או NF7R2 אה ... ונגיד שלא תוכנן OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yoav1000,

הלוחות בגירסת הP35!!! האם לקנות את הDS3R בגלל התמיכה בDDR3 בעתיד או שאין הבדל ואפשר לקנות את הDQ6 עם DDR2?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by X-Style,

עוד שאלה: אני רואה הרבה פעמים במפרט של המחשבים שלכם שכתוב במעבד למשל: AMD 2500 @ 1000 או משהו כזה... זה אומר שיש לכם שתי מעבדים שהזיכרון הראשון שלו זה 2500 והשני זה 1000 או מה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yossik17,

בביוס שלי(ga g31m-es2l( יש 2 מצבים של ACPI suspend mode 1,S1(POS) 2. S3(STR) כמו שהבנתי הSTR שומר לזיכרון הRAM אבל אני לא ממש מבין מה זה עושה. אז מה כדאי ולמה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by carz12345,

היי לכולם, שמתי לב כשתחת מאמץ ה-core voltage שלי מגיע ל1.360v דרך תוכנת cpu-z. אני לא עשיתי אוברקלוק או משהו הדבר היחיד שעשיתי בביוס זה: 1- הפעלת XMP 2- ביטול MCE תמונה שמראה את את הנתונים של המעבד בזמן שימוש בתוכנת cinebench. מעלות בין 72 ל77 במקסימום. core speed-4300 mhz. השאלה שלי היא האם זה רמה סבירה של core voltage? ואם לא איך אני משנה את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nec_000,

הכל התחיל בכך שלפני כמה ימים, אינטל השיקה לכאורה את מעבד 9900k אך אסרה על כל העיתונות הסוקרת מלפרסם סקירותיה עד ל- 20 לחודש. רק לגורם אחד שהוא גורם ממומן בתשלום מטעם אינטל, אושר להוציא "סקירה לכאורה". הבעיה היא שהסקירה הזו היתה paid article שיצר עוות נוראי במדידות ולכן במסקנות שנבעו ממנו. כל תעשיית הסוקרים ובצדק - התרעמה והתהפכה תרתי משמע על אינטל (והגורם המפרסם שמומן על ידה), עד שאינטל נשברה. היא הבינה שהנזק התדמיתי עליה מתחיל לעלות על התועלת. אז הנה בבקשה מה קורה שבוע לאחר מכן. יש כמה גורמים ברשת הסוקרים שממש לא כדאי להתעסק עימם, כמו jay2cents, כמו steve מ- hardwareunboxed, וכמו gamernexes.... ועוד. הם לא עושים הנחות לאף אחד - לא לאינטל לא…

15. כותרת אני צריכה לשים לב לאיזה מאפיין של הזיכרון? DDR2 זה מה שקונים היום נכון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by artv8,

בהמשך לנושא במפרטי מחשב הגעתי לשאלה באיזו פלטפורמה להשתמש אינטל או AMD. לינק לנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487225.0 בקיצור רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר ועד כמה. Athlon II x4 640 או i3 540 ולמה כאשר אני מחפש את המעבד של AMD באתר שלהם אני לא מוצא אותו (הוא לא קיים במבחר ) גם באתר של השוואת חומרה הוא לא נמצא. http://www.anandtech.com/bench/CPU/2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם !!! אני עומד לרכוש מעבד AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron לוח אם Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) וזיכרון DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory BH-5 Memory Chips רציתי שתגיבו תתנו הערות או הצעות !? איך נראת לכם המערכת הזאת !? נ.ב כל המחשב משודרג אצל רק הלוח אם המעבד הזיכרון לא יש ברשותי ג'י פורס 4 טי איי 4200 וכל מיני בלה בלה שאם תרצו לראות תלחצו על "המפרט שלי" הקיצר כמו שאמרתי להצעות רעיונות טענות שאלות תגובות מחמאות וברכות... אנא תשאירו את הודעתכם ואני אחזור בהקדם האפשרי... נ.ב שום מקלדת או עכבר נפגעו במהלך כתיבת ת'ארד זה... :saint:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by orends,

הזמנתי לא מזמן מחשב מפנדה עם לוח אם EPOX 4G4A וזיכרון CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2. האם כדאי לי להחליף את הזיכרון הנ"ל לMushkin 256mb DDR 3000? שניהם מגיעים עם צלעות קירור, השאלה הגדולה היא- מי יותר טוב בביצועים ובOC??? נציג פנדה אמר לי שהקורסאייר יותר טוב. נ.ב אל תתיחסו לזה אבל בהפרש המחיר אני לוקח AC3...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yosisharaby,

אני קונה מעבד core 2 1.86 1066fsb האם הלוח אם הזה מתאים למעבד? DG 965ssck

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by monya2007,

כפי שאומרת הכותרת אני מטלבת בין שני הלוחות האלו אני לא יודע אם אני יעשה SLI סביר להניח שאם אני יקח את הP5N-D אני יעשה SLI אבל יש מצב שאני יעשה גם SLI אם ה NSE אבל לא בטוח (כי אני גם לא סגור על כרטיס) אם אני לוקח את הP5N-D אז אני יקח שני 9800GTX אם אני לוקח STRIKE NSE אז אני לוקח שני גם שני 9800GTX אבל אני מקריב איכות מסך (ASUS VW222U במקום ה24 אינץ' שלהם ASUS MK241H) מה אתם אומרים שכדאי לי? נ.ב. זה מחשב לגיימינג והמעבד הוא Q9300 עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה את ה NSE בגלל יכולת הOC הטובה ששמעתי שיש לו +CPU/MEMORY LVL UP וגם כי יש לי מערכת קירור מים אהה והמחשב נקנה מחר!!! אז תענו לי מהר ככל האפשר בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ashadow,

ברשותי לוח אם GA-H55M-D2H CHIPSET H55 + מעבד I3. כרגע מותקן עליו זיכרון של 2GB. אני מעוניין לשדרג לDUAL של 4 (2X4GB) ולהתקין מערכת הפעלה 64BIT. כרטיס המסך מובנה על הלוח, לכן הבנתי לפי הגדרות היצרן שהמהירות המקסימלית שמומלץ לי לבחור היא 1600MHZ. איזה זיכרונות מומלץ לי לרכוש לטובת הנושא ?

22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by omri09,

ה- RAM שלי מוגדר כך: CL 5-4-4-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) 2.1 Volts http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel ב- CPUZ ישנם גם ערכי tRFC ו- CR, מה הם אומרים ועל אילו ערכים צריכים להיות מוגדרים? כרגע: tRFC- 46 CR- 2T

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, מחשב שקניתי לפני כ3 שנים. עם לוח 965P-DS3. הלוח מת ושלחתי את המחשב לתיקון תחת אחריות לIQPC. הם מצידם הציעו לי GIGABYTE GA-EP43-DS3 במקומו. האם זה שווה ? או שאני צריך להתמקח על זה שאני אמור לקבל לוח HIGH אם שילמתי בזמנו על HIGH. אשמח לדעתכם ותגובתכם, דן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים