עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מטרת המעבד היא משחקים 955 הוא 4 ליבות בעוד i3 רק 2 נכון שכיום כמעט ואין משחקים שתומכים ב4 ליבות אבל אם נלמד מלקחי העבר q6600 מול e8400 נראה שהיום עדיף המרובע... מה דעתכם ?

• 44 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by Burning Ice,

מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. רכשתי לאבא שלי מערכת קולנוע ביתית ב-KSP, המעבד PHENOM X3 720 ולוח ‏M4A785D-M PRO. הרכבתי הכל בבית, הפעלתי את המחשב ומופיע לי מסך: Bad BIOS Checksum. Starting recovery..." ועוד כמה פסים אדומים די מחוקים כאלה בשורות המסך. ניסיתי להוציא סוללה וג'אמפר כדי לאפס ביוס אבל כלום לא קרה, הכנסתי דיסק של לוח אם והחלה התקנה(כנראה של הביוס) ובסופה כתוב לי שצריך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. עשיתי כמו שהיה כתוב והמסך היה ריק, לא משנה מה שעשיתי המסך היה ריק. לקחתי את המחשב ל-KSP ואמרתי להם שהלוח תקול, הם ישר התחילו לבדוק ואכן כך, הלוח לא עובד. הם ניסו להחליף מעבד, זכרונות וכו... ועדיין לא עובד. ממה שאני ראיתי מהצד הם החליפו כמה לוחות(וגם מעבדים) ואותה התקלה קרתה לכולם. בסוף אמרו לי שאני …

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  4. מעבד: AMD phenom II X3 710 לוח: Gigabyte MA790X-DS4 מה דעתכם על השילוב בין השניים? הלוח קנוי כבר אז בעיקרון מומלץ בקשר למעבד? הצעה אחרת?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by yehielio,

חג שמח חברים יקרים אשמח לשמוע את דעתכם על השילוש הבא: מעבד:‏Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם: ABIT AN-M2 זכרון: 1GB Kingston HyperX CL5‎ תודה!

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  6. קיבלתי מחבר לוח GA-7DX_PLUS של ג'יגהבייט יחד עם 2 זכרונות שונים כ"א 256MB ומעבד XP1.6 1.)משום מה הזכרונות כאשר כל אחד מוכנס בנפרד אכן מראים 256MB אבל כאשר שניהם ביחד על הלוח, יש רק 393MB או משהו כזה, חבר שלי אמר שזה ככה מהיום שקנה והאמת הוא לא ניסה יותר מדי לפתור את זה, הנה כמה פרטים על שני הזכרונות השונים(אנסה לשחזר מה כתוב על הזכרונות): DIMM1 DDR256MB 266MHZ 4-2 0304 MT 46V32M8 TG - 75 B DIMM2 CRUICIAL MT01323 CT3264Z265.16T MT16VPPT3264AG-265A1 SG PC2100-25330-B1 CBNAR69000 200146 256MB, DDR, 266MHZ, CL2.5 זהו, זה פחות או יותר כל שכתוב על…

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …

• 14 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום , אני מחפש מידע לגבי תרומת הרכיבים במחשב למשחקים. מה הזכרון עושה? מה המעבד ומה הכרטיס מסך? יש איזה טקסט על זה? אם אני מוצא תקלה במשחק , איך אני יודע מאיזה רכיב זה נובע? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  9. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by Prism,

שלום לכם, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לשלב בין מעבדי AMD לבין לוחות האם שתומכים בהם. אני רוצה לקנות את הSempron 2500+ S-754, אבל אין לי מושג אילו לוחות אם תומכים בו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  11. עידכון? האם יצא עידכן ללוח שלי (gigabyte GA-8SQ800)? תודה

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by Xilver,

הכותרת אומרת הכל..

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Jenia24,

היי אני רוצה לשדרג את הAMD 4000X2 ל AMD X3 710 (יש אחלה הצעה ביד-2). השימוש במחשב הוא בעיקר מוזיקה,סרטים,גלישה ומשחקים. לשאלתי, האם שווה השידרוג? ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי השוואה בין ה-2. ועוד שאלה קטנה. האם כל דגם יכול להפתח ל-4 ליבות?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  14. מעבר פיתוח טכנולוגיות ה 65 וה 45 ננומטר משלב המחקר אל שלב פיתוח ייצור על פרוסות סיליקון. המשך מחקר ופיתוח משותף לגבי 32 ננו מטר. הסכמה לייצור מעבדים עבור AMD בטכנולוגיית 65 ו 90 ננו מטר גם אצל צד שלישי - כלומר אל במפעלי AMD או IBM. בזמנו, ב 12 ל 2002 חתמה AMD הסכם דומה עם IBM וכעת הוחלט בין החברות על הארכת תקופת ההיתקשרות עד 2008 ההסכם נחתם ב 15 ל 9, לפני שבוע. מקור: http://biz.yahoo.com/e/040921/amd8-k.html http://www.theinquirer.net/?article=18609

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בקשר ללוחות אם: 1. איזה לוח אם עדיף Asus P5KPL-CM או Intel G31 Pearl Creek http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG31PR/DG31PR-overview.htm או Gigabyte GAP31DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&%20ProductName=GA-P31-DS3L בת'כלס אני יודע שלא שאף אחד מהם לא שווה, אבל אני מנסה לבנות מחשב ואלו האלטרבטיבות היחידות. 2. בכל הלוחות שנתתי אין תמיכה ב PCIe 2 אלא מקסימום רק ב PCIE X16 אני רוצה יחד עם זאת לקנות Nvidia 9600GT והוא תומך ב PCIE 2 השאלות הן: א. האם תהיה בהכרח פגיעה בביצועים של הכ. מסך? ב. האם בכלל ניתן לחבר כ. מסך בעל PCIe 2 ללוח שבו אין תמיכה ב PCI…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Regev,

מה עדיף??? Samsung 256MB DDR PC-2700 Samsung 256MB DDR PC-2100 (x2) בקיצור - 256 מ"ב 333 מול 512 מ"ב 266.

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. ראיתי במפרטי המחשב המוכנים כי יש מפרט עם מעבד Intel Pentium G2020 / G2030 , ויש מפרט ביתי עם מעבד מתקדם יותר מסדרת Intel i3-3220 / i3-3240. במה יבוא לביטוי ההבדל בין המעבדים הללו כאשר עיקר הפעילות מיועדת לגלישה באינטרנט? שאלה נוספת: במחשב ביתי שכזה, מה ההבדל כאשר המאיץ הגרפי מובנה במעבד, או מובנה על לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. ליתר דיוק: Crucial Ballistix 512mb PC3200 (ddr400) 2-3-2-6 2.8v מחיר בארה"ב 138 דולר, אני מאמין שבארץ מקסימום אמור לעלות 660 שקל.. תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jeyjey,

יש הבדל גדול שהוא שווה את הכסף הזה?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  20. אני מתכוון לבעיית האי תאימות עם GF4. האם זה מתקן את זה?

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by ASHER 6800,

ערב טוב יש לי לוח אם של MSI דגם COMBO 915P הגירסה הראשונה ויש לי זכרון של 2X256 DDR 1 והלוח תומך עד 2 גיגה זיכרון או לDDR1 או לDDR 2 באתר של החברה זה אומר הזכרונות תומכים עד 533 DDR 2 ומלעלה ועכשיו לשאלה אם אני אשים שני גיגה זיכרון של DDR 2 של תדר 667 האם זה יעבוד ? על תדר העבודה הנ"ל ? או שמא ישאר על ה 533 ? או שאולי זה בכלל לא יעבוד עם 2 גיגה זכרון למרות שבאתר של MSI זה אומר שזה מגיע עד 1 גיגה ? ASHER

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by lmlm,

אני קונה AMD כפול ליבה ואני צריך המלצה של לוח אם טוב שיהיה לו חיבור של CROSSFIRE (ואני אולי אבל אולי מתכוון לעשות אובר למעבד עוד שנה שנתיים) וגם אני צריך זיכרונות אני קונה גיגהX2 אז תמליצו לי על חברות טובות תודה

• 11 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by HaimBi,

שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. שלום, אני בונה מחשב ואחת ההתלבטויות שלי היא בזכרונות, יצרן ומהירות CL - clock (תזמון) האם יש הבדל משמעותי בין CL10 ל - CL9 והאם באמת קיים הבדל משמעותי בין החברות? יש לציין שהמחשב הוא לעבודה ולא משחקים, עבודה חישובית וגרפית ושב- G.Skill המחיר יותר מפתה משמעותית והביקורות ברשת טובות מאוד. אלו הדגמים http://ksp.co.il/?uin=16277 http://ksp.co.il/?uin=17562 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10448 תודה רבה

25. Started by IntoXicaTeD,

יש לי וויכוח אם חבר שלי... אני טוען ש-AMD יותר מהירים והוא טוען שאינטל... רציתי לדעת אם הטעון שלי הוא הנכון הוא שלו, ואם יש השוואה בין שני המעבדים להוכיח מה יותר מהיר.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.