מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעקבות מחשב חדש שאני הולך לקנות בקרוב, רציתי לדעת איך הטכנולוגיה של הDDR 3 עדיפה על הDDR 2 ועד כמה היא מהירה יותר .. חשבתי שאם כבר אני אקנה, אני אלך על ה DDR 3 ולא DDR2, אני לוקח לוח P5QC s775 C2Q של אסוס, שתומך עד 1333MHZ בDDR 3. חשבתי ללכת על הזכרון g. skill cl7-7-7-18 pi(שאני רואה שהם בתזמון נמוך יחסית), ומחיר סביר של 400 שקל לשתי חתיכות של 2GB או שכדאי פשוט ללכת על זכרונות DDR2 2x2GB OCZ Reaper HPC Editio על תדר 1066MHZ שגם עולים בסביבות ה400 שקל?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! הביוס במחשב הישן שלי החליט שנמאס לו, אז חשבתי שאם כבר אני אחליף לוח-אם,אולי כדאי שיהיה איזה שידרוג קטנטן... הלוח אם שמת הוא gigabyte - GA-81848P(-L המעבד הוא פנטיום 4 3ghz. יש לוח אם שתומך במעבד הנ''ל וגם בDDR2 וPCIE ? ראיתי לוחות בסוקט 775 שתומכים בפנטיום4 אבל שלי יושב עכשיו בסוקט 478... תקנו אותי אם אני טועה - המעבד שלי לא יכול לשבת ב775 נכון ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי Q 9550 וזה ניראה כילו רק הליבה הרטשנה עובדת ואני רואה את זה לפי הטמפרטורות (יש לי OC ל 4 GHZ) במנוחה : CPU #1 / Core #1 36 °C CPU #1 / Core #2 31 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 38 °C במעמץ (הטמפרטורות המקסימליות בבדיקה יציבות של 8 שעות) CPU #1 / Core #1 72 °C CPU #1 / Core #2 64 °C CPU #1 / Core #3 66 °C CPU #1 / Core #4 65 °C חחח לפי הטמפרטורות אני יכול לראות שהליבה הראשונה הכי מתחמת (עובדת הכי הרבה) זה תקין ? או שיש בעיה עם המעבד ? ולמה הליבה השניה תמיד עובדת הכי פחות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ישן שיודע לקבל מודול זכרון של DDR2 במהירות של 533MHZ . מכיוון שהמודולים האלה כבר נדירים יחסית הם גם יקרים יותר. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במודול מהיר יותר כמו למשל DDR2 667MHZ במקום זה של ה533MHZ ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לשניהם מכפלה פתוחה.. אני לא חושב שבגלל ההבדל של זכרון הקאש יהיו כאלה הבדלים במחיר.. בטוח במעבדי אקסטרים יש משהו יחודי שאין ב-BE של AMD, הרי זה לא מחיר הגיוני כלל וכלל..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ניסיתי לעבור מ AMI BIOS ל AWARD BIOS כמו שראיתי באתר וגם בדפי הסברים של העדכון, והשתמשתי ב FLHAS של AMI ואיתו צרבתי קובץ של AWARD הצריבה הצלחה אבל החולה מת.... ז"א הצריבה הסתימה יפה והמחשב עולה ומראה את הגירסה החדשה שנצרבה מסוג AWARD אבל הוא נתקע בעמוד הראשון, ומציג שיש מעבד מותקן אבל זה לא המעבד שיש לי בלוח אם, וכותב למטה לחץDEL בשביל SETUP אבל המקלדת לא מתקשרת עם המחשב היא כאילו עדין לא נדלקה... ניסיתי מחדש לחזור לגירסת AMI שהייתה לפני ע"י לחיצה של CTRL+HOME בעת עליית המחשב אבל גם זה לא עבד.... בקיצור המחשב לא מקשיב לי... מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם P45 שיתן ביצועי OC טובים ובמחיר שלא יעלה על 600 שקל. מצאתי את זה כבר: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3882 השאלה האם יש טובים יותר... אני אשמח לקבל גם תשובות כמו: לא, אין.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי עידכון ביאוס חדש ללוח אם הישן שיש ברשותי, וכן אני יודע , אם זה לא מקולקל לא לגעת, אבל בכל זאת רציתי רק לדעת , מה זה אומר Disable PCI prefetch ? זה בעצם העידכון האחרון שיצא..
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות סוללה ללוח אם Asus Cusi-M, באיזור ר"ג/צפון ת"א.. איזו סוללה אני צריך ואיפה אפשר לרכוש כזו?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היא תעבור לפיקו מטר ? האם בעתיד צפויים לנו מעבדים קרים לגמריייי ??? וכמו כן כאלה שצורכים פחות חשמל ..... I3 הפסיכי ........... http://www.techpowerup.com/img/09-07-21/31a.png מה לגבי כרטיסי מסך ? זה תקף גם ?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היה רשום בפורום שמחשב שלא 64BIT לא קוורא זכרון מעל 3.5 אז אם אני קונה מחשב E8400 זה 64 ביט או לא האפ מעבד כזה יקרא את ה 4 גיגה זכרון עם לוח אם של GIGABAYT chipsetp4 ועוד משהו לפי דעתכם שווה להשקיע עכשיו בזכרון DDR3 או בתמיכה בו ועד כמה זה משנה המהירות של הזיכרון לצרכים של משחקים האם יש הבדל רציני בין 800 ל 1333 תןדה
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות מחיר לא משנה כל כך אבל גם לא יותר מידי.. יש לי לוח דגם asus striker II extreme כרגע יש לי זכרונות של Corsair 1333 שלפי דעתי ממש גרועים כדאי להוציא תזכרונות האלה צריך מגבת מטבח מרוב שהם רותחים כמו להוציא מגש בורקס מהתנור תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת לוח של מקורי של אינטל Intel Smackover DX58SO BOX או לוח אחר של GIGABYTE או ASUS?? מיועד בעיקר למשחקים אינטרנט ותוכנות קלות
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה עדיף Phenom II X2 550 + GA-770-UD3 האם כל הX2 550 בעלי מכפלה פתוחה? המעבד יכול לעבוד ב3.8GHZ עם קירור סטוק? או E6300 +P43DS3L + XIGAMTEK 963?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית אני מקווה שבחרתי את הפורום הנכון... אני מעוניין לבנות מערכת לאוברקלוק רציני במינימום השקעה מה שחשבתי עליו הוא: מעבד e5300 לוח gigabyte p31 זיכרון 2x2gb אני אשמח לחוות דעת ועצות מהמומחים בפורום תודה מראש RA96
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קריאת מאמרים על מעבדי פנום 2 נוכחתי לדעת שלא כולם תומכים ב DDR 3 ורק שני דגמים הם בעלי בקר מובנה ואלה הם הדגמים 955 - נמצא בכל חנות 925 - אינו זמין כלל שאלתי היא מדוע הדגם המוחלש יותר אינו זמין והאם זה גימיק שיווקי לקדם את הדגם החזק יותר. http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/amd-phenom-2-x4-925-955-p1.html הנה מאמר המשווה בינהם והרבה הבדל מלבד כמה מגצים אינו פונקציה בעיני. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט איזה לוח אם לקנות למעבד הזה: GIGABYTE GA-EX58-EXTREME או Asus P6T Deluxe V2? מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האלו,שמעתי דברים טובים על הלוח של גיגה אבל אשמח לחוות דעת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
4X1GB = 2X2GB מבחינת ביצועים והכל? תודה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי על המעבד החדש AMD athlon II X2 250 מסקירה שפורסמה ביוני 2009, אך לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ. מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו בארץ, ואם לא אז האם יש צפי מתי הוא יגיע לארץ? http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=63
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי זכרון 2x2GB של OCZ מסוג DDR3-1333MHZ סדרת GOLD. העניין הוא שאני שם לב שב- BIOS למרות הדגם שרשום בו בפירוש 1333 ה-BIOS מראה עבודה שלו רק ב-1033MHZ. השאלה שלי היא מדוע? פרטים: לוח אם של MSI מסדרת CLASSIC - ערכת P45 עם תמיכה ב-DUAL CHANNEL DDR3 הדגם P45 NEO מעבד INTEL CORE2QUAD Q8200
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום 2 סטיקים של 2G כלומר 4G זיכרון והחלפתי אותם ב4 סטיקים של חצי גיגה שהיו לי מקודם. הידקתי אותם ללוח כמו שצריך עם הקליפסים האלה אבל משום מה ויסטה מראה לי רק 2 גיגה לאומת הביוס שקולט את כל ה4... ניסיתי להכניס כל סטיק בנפרד לכל סלוט אפשרי והוא מראה לי 2 גיגה, כלומר, הסולטים והזכרונות תקינים. מה הבעיה אצלי? ווינדוס ויסטה 32 הום בייסיק SP2. <-----------------מפרט (חוץ מהזיכרון)
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה שמעניינ אותי אני יודע שיש לוחות אם שתומכים גם ב- SLI ויש לוחות אם שתומכים ב- CF אז השאלה שלי אם הלוחות אם תומכים גם ב- SLI וגם ב- CF ? ( הכוונה ללוח אחד שתומך בשניהם ) או שאלו טכנולוגיות שונות לחלוטין? אני מתכנן לקנות בסוף חודש מחשב... והולך להתחבר אל המחשב 88GT לבינתיים מכיוון שיוצאים הכרטיסים החדשים אז חשבתי שלבינתיים אני אשים את ה-88GT שלי ובעוד כחצי שנה אני אעשה CF או SLI בעתיד התקציב ללוח אם הוא 700 שקלים ואם יהיה צורך אני ארד בדיסק הקשיח אל 640GB וככה אני אחסוך עוד 130 שקל שהתקציב יהיה 830 שקלים לשים לב(!) אני קונה מן החנות TMS במזומן אז אפשר לחרוג בערך והתקציב הקסימלי יהיה 850 שקלים הנה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 13…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-