מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לכל מבקרי פורום זה שקראו כבר הודעה זו בפורום אחר, התנצלותי הכנה. צמאוני למידע בנושא זה גדול מכדי להסתפק בפורום אחד בלבד... ברצוני להרכיב מחשב חדש. מכיוון שזהו אינו פורום למפרטים, אמקד את שאלותי רק לנושאים הספציפים לפורום זה, אבל אתן את המפרט כולו בכל זאת כנקודת התייחסות: AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (PANDAS) Enermax 350W EG 365P VE מחיר 389 (PANDAS) WD 120gb 7200 ATA100 8mb Buffer מחיר 1050 (KSP) Plextor 48/24/48 מחיר 652 (PANDAS) DVD-ROM Asus 16/49 מחיר 300 (KSP) זהו מחשב מה…
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן,ואולי תחשבו שאני העתקתי את זה,אבל זה דיון שלי בפורום אחר קבלו ואני מקווה שאני יצליח: בקשה: הכרטיס הנבדק הוא לא אחר משאר Nvidia GeForce 6800NU מבית היצרן של Leadtek &n bsp; בהשוואות הבאות נבדוק כיצד פתיחת צינורות העיבודת של הכרטיס משניים עשר צינורות לשישיה עשר משפיעה על הכרטיס, ראשית,להלן ההוראות לפתיחת הכרטיס למי שרוצה לנסות זאת גם הוא על ה6800NU שלו Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/ Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter area Step 3. In the popup menu, click on the card icon Step 4. click on the nvstrap driver tab. Click the insta…
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני שוקל לשדרג אותו האם מישהו יכול לומר לי מהו השידרוג המקסימלי שאני יכול לעשות? לוח האם שלי הוא מדגם FOXCONN s775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L מעבד INTEL CEL 2.66GHZ 775 533FSB 256K זיכרון יש לי שתי כרטיסים של DDR RAM 512MG 400 MHHZ אני מקווה שהפרטים שמסרתי מספיקים.
-
- 9 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט המון מקומות (בחו"ל) שאפשר להזמין מהם את סדרת המעבדים החדשה של אינטל, ה E6X50 אבל לא מצאתי חנות אחת בארץ שמוכרת אותם. מישהו מכיר חנות שמוכרת או יכול להסביר לי למה לא מציעים אותם כבר?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מכם המלצה ללוח אם בדרישות הבאות: א. מעבד אינטל עד 3Ghz, אני לא חושב שיש צורך בתמיכה במעבדים החדשים אבל תגידו לי אתם.. ב. Sound Blaster ג. כרטיס רשת (מהירות לא חשובה) ד. Chipset 865 אלא אם תמליצו לי על משהו אחר ה. SATA ? אלא אם תגידו לי ללכת על ATA 133 או משהו כזה.. ו. ניטור טמפרטורות (אני יודע כמה שזה מפתיע שלא בכל הלוחות זה קיים) ז. Dual DDR אשמח גם להמלצות כלליות על חברות טובות יותר וכאלו שצריך להתרחק מהן.. המחיר לא ממש משנה אבל מן הסתם עדיף לא לברוח איתו.. אני יודע שניתן למצוא לוחות בסדרי גודל הזה במחירים של 600-700 שקל. תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול Live 5.1 ואני עומד לקנות לוח ABIT NF7 באיזה מהכרטיסי קול עדיף להשתמש, בשלי או המובנה על הלוח?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב, זה הסיפור: התקלקל לי הלוח אם (gigabyte 7vtxh) ואני צריך להחליף אותו. היה עליו מעבד AMD athlon 1.4 (לא XP עם השיטת דירוג, TBird), וזכרון DDR 266 MHZ, 256 MB. אני לא רוצה להחליף מעבד וזכרון, רק לוח אם. אני גם לא מתכוון לעשות OC. יש איזה המלצה למשהו טוב? עריכה: עשיתי קצת מחקר ומצאתי שלושה מועמדים: ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX Gigabyte GA-7VT600 1394 ( KT600 ) - ATX יש משהו מועדף מביניהם (או אולי משהו אחר)?
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין שני דגמים intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz איזה מעבד יותר טוב? השימושים הם למשחקים, אינטרנט והורדות סרטים ושירים. אם יש מעבד יותר טוב משני אלה במחיר הזה אשמח לקבל המלצות. תודה...
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם מדגם GA-EG43M-S2H עם שני זכרונות של 1G כ"א. אני מעוניין להוסיף זכרון (ע"מ שניתן יהיה להריץ virtual machine על המכונה). אשמח להמלצה על זכרון שיוכל להתאים. תודה רבה ושבת שלום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את לוח האם הקיים שלי H310 ללוח עם צ'יפסט Z390/Z270 כדי שאוכל לעשות OC למעבד מסדרה K דור 6. הבעיה שכל הלוחות שאני רואה עם התושבת LGA 1151, נכתב שהם תומכים במעבדים דורות 8 ו-9, אין אזכור לגבי דורות קודמים למרות שמדובר באותה התושבת. השאלה היא, האם המעבד שלי ייתמך (6600k) או שאין סיכוי כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה? אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזכרונות הם סינגל סייד, אני רוצה לעשות אותם בדואל צ'אנל כמו שאמרתי הלוח הוא dfi nf4 ultra-d תודה (: נ.ב - למה DFI היו חייבים לעשות את הספרון שלהם כזהההה גרועעעע??? בגיגהבייט לדוגמא זה מוסבר מעולה עם טבלה והכל...
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ?512MB 400MHz V-DATA? ל?512Mb 400MHz AData /VT? ??? הבדל משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב (המטרה עד ה10 לחודש), התקציב שלי הוא 4000 אבל כבר חרגתי ממנו. כעיקרון המליצו לי בפורום מפרטי מחשב את המעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ואני קראתי עליו קצת והוא ממש טוב אבל הבנתי שזה מעבד דור ישן כבר והוא רק 2MB cache לכן השאלה שלי האם שווה לי לחרוג בעוד 300 ש"ח ואני אכן ארגיש את השיפור בביצועים אם אני אקנה את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB Box שעולה 975 ש"ח האם השיפור ל4MB ו2.33GHz באמת יהיה מורגש ושווה את ההשקעה הנוספת של 300 ש"ח ? זה המפרט שאני מתכוון לקנות נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ¤ 685 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 650 מארזים Compucase HEC …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המעבד מיועד לתוכנות שיתוף, עריכת וידאו ועבודה מאסיבית עם וידאו. תקציב 3K. תודה מראש. .swg
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-