מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חברה מישהו קונה לי מארצות הברית לוח אם ורציתי לקבל המלצות ואם מישהו יודע אז גם חנות באזור ניו יורק מנהטן מעוניין גם לקבל דעה על הלוח הבא asus P5N-E SLI והאם הוא תומך בפנטיום 4 נ.ב. חשוב כרגע שהלוח יתמוך גם בפנטיום 4 וגם במעבדים החדשים ביותר היום טווח מחירים עד 150 דולר
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני בהתלבטויות רבות בקשר לקניית לוח אם. אני משתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ והשאלה העיקרית שלי היא האם יש לוחות ספציפיים שתומכים בזיכרון זה ואם כן איך אני מזהה אותם. מעבר לזה אני מצפה שתמליצו לי על לוח אם אמין אם ביצועים טובים. אני סומך עליכם חבר'ה. דרך אגב אם זה משנה או לא את בחירת הלוח אם אז המעבד שאני מתכוון לשים על הלוח זה או : Intel Pentium 4 2.6 Ghz 800Mhz או INTEL P-4 2.40GHZ 800MHZ FSB. תעזרו לי בבבקשה לבחור לוח אם פשוט שזו השקעה לטווח ארוך ואני את הלוח הכי אפקטיבי שמתאים לי הכי. תודה רבה שוב... :
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מה עדיף EPOX 8K35A2 או GIGABYTE 7VRXP REV2 ל GIGABYTE יש DUAL BIOS ו- כרטיס רשת מובנה!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וראיתי שלוחות אם מבוססי P35 כבר לא יקרים הרבה יותר ממבוססי P945. חוץ מהמחיר היותר גבוה של ה-P35, יש עוד סיבות שצריכות לגרום לי להסתכל על ה-P945? מבחינת תאימות לאחור - ה-P35 תומך בכל מה שה-P945 תומך בו? מבחינת זיכרון - P35 עובד עם סוג זיכרון אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על לוח אם סביר P35/P945 עד מחיר 600-700 ש"ח - למעבד Q6600, לא מיועד ל-OC ואין גם צורך בכרטיס גרפי ON BOARD וב-SLI/CROSSFIRE. תודה ושנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב לקראת סוף החודש הקרוב, המחשב ישמש אותי ל- 3 עד 4 שנים הבאות. המעבד שיבחר לקראת סוף אפריל יהיה מרובע ליבות, דגם מדויק יבחר לפי המחיר בזמן הרכישה. עיקר השימוש במחשב יהיה בסיסי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה, וצפייה בסרטים, מעבר לשימוש הבסיסי, עריכת תמונות בתוכנות גרפיקה כגון Corel Paint Shop Pro או Photoshop ומשחקים. אני בהחלט חושב לנסות לעבוד עם מערכת ההפעלה Vista. אין לי ידע ב- O.C לכן כרגע איני מתכנן לבצע, יתכן בהמשך כאשר היה לי ידע מתאים. בכול אופן אם יהיה הוא יהיה בסיסי. אני זקוק לעזרתכם בבחירת לוח אם, חשוב לי שיהיה איכותי ואמין (האם יש בתקציב של עד 900 ש"ח ? ) הכיוון הוא לרכוש לוח שתומך גם בזיכרונות DDR2 ו- DDR3, להרכיב בזמן הרכישה 2G של DDR2 ובעוד…
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת לוח אם חדש יש לי מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800GT המחשב משמש בעיקר למשחקים.... הלוח הקודם שלי (STRIKER EXTREME) שבק חיים... יש לי מערכת קירור מים למעבד כרטיס מסך (וגשרים/מוספטים ללוחות מסדרה ASUS 1) אני מעונין לעשות למחשב OC לסביבות ה 3.2 -3.4 אני מוכן להשקיע עד 1,600 שקל אבל רצוי שזה יהיה פחות... אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם... יוגב
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה לוחות אם: ABIT IS7-E (865pe) sata,raid,lan (מה ההבדל בינו לבין הIS7 הרגיל, האם ההבדל היחידי הוא שאין לזה FIREWIRE?) - ב540 MSI 865 NEO2-LS ב600 GIGABAYTE-8IPE1000L ב580 - מה הפיצ'רים שלו? EPOX 4PDA ב560 מה אני מחפש בלוח: אמינות פיצרים - אני צריך כרטיס קול טוב עליו וכרטיס רשת. ביצועים איך שהבנתי אין הבדל משמעותי בינהם אבל יהיה נחמד לשמוע המלצות מה קורה עם הPAT? מישהו יודע? לפני כמה חודשים הייתה ידיעה שאינטל חוסמת את השימוש בזה בלוחות 865 אבל אני עדיין רואה את הרישום PE, האם זה חסום או שעדיין אפשר להשתמש בזה? עקרונית אני דיי סגור על האביט, דבר ראשון יש לו על הלוח את כל היציאות של הכרטיס קול שזה נחמד וגם המחיר טוב והלוח אמרו לי אחלה. תקנו אותי אם אני טועה
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD socket 754 athlon 64 3000 ויש לי 2 אופציות ללוח אם: msi k8m או asus k8vx מי מהם יותר טוב ומומלץ מבחינת תוספות ביצועים כרטיסים מובנים ויכולות כלליות, אוברקלוקינג לא בא בחשבון בכלל, מחשב זה ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס אלה הם שני הלוחות היחידים ואני לא רוצה המלצה ללוח אחר. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב מבין 5 הלוחות האלו GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX GA-P35-DS3R rev. 1.0 GA-P35-DS4 rev. 1.x [ ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX ולמה אתם חושבים שהוא הכי טוב כולם בערך אותו מחיר
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לאחותי הקטנה שיתבסס על i5 4440 ואני תוהה איזו ערכת שבבים אני באמת צריך , המחשב תכלס לצרכים בסיסיים וקצת משחקים , ברור לי שבחירת הלוח אם או הציפסט לא באמת משפיע על החלטות אלו,אבל בגלל שזה מחשב לאחותי הקטנה אני לא בטוח מה כדאי h81 או b85? אני באמת צריך כל מני פיצרים שבאים בb85 או שלהסתפק בפשוט יותר? זה גם שאלה כלכלית כי יש הבדל בכל מני מקומות שאפילו לפעמים בין 50-100 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. התקציב למפרט כולו (ללא מסך וציוד הקפי) הוא כ-8000 ש"ח. המעבד יהיה קונרו E6600 עליו אני סגור ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון תואמים. אני יודע שהיו די הרבה ת'ראדים בנושא אבל רובם היו עבור אנשים שמתכננים לעשות OC, ואני לא מתכנן לעשות OC. בהתחלה חשבתי ללכת על הזכרון PQI 1GB x 2 667Mhz: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=677&category_id=8b2b34017f973a54cd7b609110e8351a& אבל אז ראיתי דיון בנושא בו נאמר שעדיף לקחת 533 עבור מי לא עושה OC אז האם באמת עדיף לי לרדת ל 533? כי אני לא רוצה להתפשר על איכות הזכרונות במפרט של 8000 ש"ח. ובקשר ללוח אם: ראיתי פה הרבה המלצות על DFI 975x שע…
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יהיה עדיף ? לקנות לוח טוב יותר וזכרונות פחות טובים ולעבוד עם מחלקים לזכרון או לקנות לוח פחות טוב וזכרונות טובים יותר ולעבוד ביחס של 1:1 ? התקציב הוא בינתיים 2700 ש"ח ללוח + זכרונות.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך להחליף לוח אם ומעבד. אני כבר לא מבין בזה מאחר שעברו 10 שנים מאז קניית המחשב, עם זאת הכרטיס מסך יחסית חדש (gtx 1060 6gb). הומלץ לי על רייזון 5 3600 am4 box עם לוח אם b450 Aurora elite. וזכרונות קרוסהיר 3200 cl 16 8×2gb ומאוורר למעבד. רציתי לדעת האם זה התוצר הכי חזק לסכום הזה (1800) בשביל משחקי fps ותוכנות עריכה. תודה רבה, שבת שלום ובריאות איתנה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
1.מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוכל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב הלוח אם שלי של MSI לא מתפקד כמו שצריך והגיע הזמן להחליפו כיום אני סטודנט כך שכסף אין לי הרבה להשקיע 1000 ש"ח +- האיתי מעוניין לישמוע את ההמלצות שלכם לגבי לוח אם חדש + מעבד של AMD כיום המיפרט שלי כך : Mainboard : MSI K9N Platinum (MS-7250) Chipset : nVidia nForce 570 SLI Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz corsair Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+ Hard Disk : SAMSUNG (80 GB) Hard Disk : ST310005 (1000 GB) DVD-Rom Drive : TSSTcorp CDDVDW SH-S223B SCSI CdRom Device DVD-Rom Drive : YXKHYB SLMN8123C9UR SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 22 …
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי כחלק מתהליך שידרוג השילוש,נשאר לי לבחור לוח אם וקירור מתאים כרגע יש לי מעבד 6700K וזיכרונות Crucial Ballistix Elite 16 GB אני מתכנן לבצע OC בינוני למעבד 4.7 וצפונה מחיפוש קצר בפורום מצאתי שני לוחות מומלצים. Asus MAXIMUS VIII RANGER Gigabyte GA-Z170X-UD5 LGA1151 ההפרש בין הלוחות בפלונטר עומד על 200 ש"ח בערך,בחנות אמרו לי שהבדל המשמעותי הוא בבקר של ה USB 3.1, לUD5 יש בקר של אינטל שנחשב לטוב יותר לא בטוח שזה מצדיק את התוספת. 1.האם כדאי לי ללכת על אחד מהלוחות הנ"ל,או להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקחת לוח אם מתקדם יותר? 2.בנוגע לקירור חשבתי ללכת על Scythe Ninja 4 אני רק לא בטוח אם הוא מספיק טוב לOC והאם הוא מספיק גבוה…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפני שאני קונה מחשב שהתחלה רציתי ללכת על שילוב של i7 920 ביחד עם זכרנות DDR3 Tri channel ולוח אם X58, הבנתי שזה לא משתלם לי מבחינת מחיר תועלת. אני קונה מחשב לצורך משחקים, OC, multitasking, עבודה משרדית, ועריכת תמונה. הבעיה שהדבר היחידי שלוחום האם של אינטל מציעים לי ו-amd לא זה תמיכה בזכרונות tri channel שאני חושב שזה די חשוב לעיסוקים שלי לא? דבר שני, מבחינת התסכלות לעתיד הלוחום את של amd הם נחותים מאלה של Intel לא? כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק בעוד כמה שנים.. אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לכל זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מה יותר טוב לוח אם Asus P5B Model Name P5B Processor SockeT 775 Chipset INTEL P965 FSB 1066/800/533 Memory 4DDR2 Dual Channel 400/533/667 Max Memory 4.0G IDE / SATA SATA*4 3Gb+1*100/66/33 RAID N Vga Slot PCIX Audio ADI 6-ch Lan RTL8111B PCI-E Gb LAN controller PCI/PCI-Ex1 3PCI +2PCI Express Usb Max 6 Form Factor ATX אחריות: 3 שנים או ABIT AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E CPU Support Intel Core 2 Duo Pentium® & Pentium® D processors with1066/800MHz FSB Support Intel® 2006FMB Conroe CPU Chipset Intel® P965 / ICH8 Chipset Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 8GB Supports Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered Non-ECC memory LAN …
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם לQ9300 מ NEWEGG או TIGERDIRECT, אני מחפש לוח בתקציב של עד 120$ ולוח שיוכל להביא אותי למהירות של 3 GHZ. חשוב מאוד שתהיה יציאה אופטית בלוח אם. כמו כן אשמח להמלצה על מאוורר שקט שקט. סתם שאלה, האם ה OC יגרום למחשב להיות רועש יותר בצורה ניכרת?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות amd 64 bit ואני צריך לוח אם זול, אני לא מתכנן oc ולא כלום , רק שיהיה ביצועים סבירים
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכל הגולשים! לאחר התלבטויות לא מעטות החלטתי בכל זאת ללכת לכיוון PIV וכניראה אני אקנה את אחד המעבדים הבאים: PIV 2.8C או PIV 3.0C או לחילופין PIV 3.2C. עכשיו, עומד לפני מיגוון עצום של לוחות אם ואני רוצה לקחת את הלוח שיתאים לי בצורה הטובה ביותר. אני צימצמתי את הרשימה במיקצת ואני מבקש את התיחסותכם אליה,( הרשימה תהיה בסוף הדיון). אני מחפש לוח יציב, אמין, וגם לוח שיוכל לעבור OC בעתיד (בעוד מיספר שנים , לא בזמן הקרוב) . את התקציב במדויק איני יודע עדיין אך כמובן שגג זה בערך 1200 - 1300 ש"ח. הלוח שאני מבקש את התיחסותכם אליהם הם: 1)Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2) Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 3)Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P אנא ממכם, …
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-