מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מחפש תחליף במחיר סביר ללוח הנ"ל שהלך פייפן אלא אם כן מישהו מכיר חנות (עדיף באזור המרכז) שיש להם אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום את המחשב קיבלתי עם לוח אם F2ga-MA78GM-UD עם גרסה F2. באתר הרישמי של GIGABYTE מצאתי שקיימת כבר גרסת BIOS של F7. הורדתי תוכנה לעדכון BIOS ןהיא אכן מצאה כי קיימת גרסה F7, אך כשאני מעדכן ומבצע איתחול, מופיע כי הגרסה הוחלפה מ-F2 ל-F3. למשהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את המפרט בצד אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח חשודה במקצת וגם התוכנה הנלווית של הASUS מתריעה על טמפרטורה של הלוח!! וגם שאלה אחרת הזכרונות הם 1066 אבל WINDOWS 7 מכיר ב 800 אני צריך להעלות דרך הביוס את התדרים השאלה האם לקחת בחשבון עוד פרמטר שאני מעלה את התדר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפסיחק לעבוד (אני לוחצת על הכפתור ושום דבר לא קורא) לאחר החלפת ספק כח והתיעצות עם חבר נאמר לי שכנראה אך לא בטוח שזה הלוח אם 1 אם זה לא הלוח אם מה כן יכול להיות הבעיה? איך בודקת מה צריכה להחליף 2. יש ברשותי מעבד מסוג אינטל 2 ג'גה הרץ שנקנה לפני כ- 6 שנים. כתוב עליו פוקסון . תחתית המעבד היא פלטה שטוחה בצבע זהב. עליה מרוחה מעין משחה שחורה. לא רשום כלום מעבר לזה. איזה לוח מתאים למעבד הזה? [br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 19:53:27 נ.ב אחרי שפירקתי את הלוח אם הישן. הבחנתי בכבל ירוק לבן שיוצא מכפתור ההפעלה של המחשב לכוון הלוח אם. עליו כתוב POWER LED והוא שבור. המגעים בסדר אבל הוא שבור
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מפרט למחשב שהשימושים שלו יהיו עבודה משרדית וניגון סרטי Full HD. מבחינת תקציב אני די גמיש כאשר הגבול הוא 1000 ש"ח חשוב לי לבחור במעבד שייתן יחס עלות-תועלת שמתאימה לדרישות שלי. האם עלי לקחת מעבד בעל 2 ליבות או עם 4 ליבות? AMD או INTEL ? ועוד שאלה בנושא ה - HD: האם כדאי להוסיף כרטיס מסך או לתת למעבד לבצע בעצמו את עיבוד סרטי ה- HD? אשמח לקבל גם המלצה על הלוח האם שלדתעכם כדי לרכוש יחד עם המעבד עליו אתם ממליצים תודה!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מהמעבדים הבאים עדיף: AMD PHENOM X4 945 AMD PHENOM X4 940 BE מבדיקה הבנתי שזה אותו מעבד בדיוק רק שה945 עם תושבת AM3 המאפשר עבודה עם DD3 (וגם תואמת לאחור בתושבת AM2 עם DDR2)וה940 בעלת מכפלה פתוחה המאפשרת OC בצורה קלה\טובה יותר ומיועדת לתושבת AM2 בלבד. מכיוון שאין לי כוונה לבצע OC, האם יש סיבה אחרת\נוספת שה940 עדיף על ה945 (המחיר הוא בהבדל של שקלים בודדים) ? כי זה נראה כאילו שבתכנון לטווח ארוך ה945 עדיף כי הוא מאפשר שדרוג טוב יותר. *המעבד מיועד למשחקים וירוכב על Gigabyte MA770-UD3 עם 4850 ככרטיס המסך. תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אם כן באסה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מעבד AMD X2 4000 DDRII 667 2GB לוח אם M3N78-EM AM2+ http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=amYCbidk7vhOQLWp&content=specifications כ.מסך על הלוח אם. מספיק לענות בכן או לא , השאלה היא פשוטה תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
http://www.techpowerup.com/101948/Pentium_E6500K_Surges_Past_6_GHz.html איך לעזאזאל אני משיג את המעבד הזה??? אולי נעשה קניה קבוצתית שלו או משהו? מה חושבים עליו.. תוצאה מאוד מפתיעה בעניי מעניין כמה הוא נותן בSPI .......... עריכה: ניראה לי יותר מתאים לאוברקלוקינג וקירור .
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הוספתי כרטיס של 2 גיגה על שניים של 512 כרגע יש לי 3גיגה השניים הישנים יותר חלשים (פרטים בקובץ המצורף) השאלה היא עם עדיף להשאר רק עם הכרטיס החדש באיזה סלוט להשתמש ואם כדאי פשוט להוסיף עוד כרטיס ???? כשבררתי על עוד כרטיס ראיתי שהם יותר מהירים משלי החדש לא מצאתי תואם ( המחשב עובד בסדר השימושים הם גראפיקה אריכת וידאו אפטר אפקט מיה פלאש פוטושופ אילוסטריטור) אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול לגבי הפונקצייה ADVANCED CLOCK CLABIRATION בלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD3P. יש אופציה בביוס שניתן לשנות תחת הACC כל מיני אחוזים שנעים מטווח של מינוס 12% ועד +12, מה זה אומר מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש על הלוח מעבד סלרון D 336 וחצי ג'יגה זיכרון 533. המחשב די צולע ואני רוצה להחיות אותו קצת. השימושים הם אינטרנט ועבודה "משרדית". חשבתי על 2 ג'יגה זיכרון (DDR2 800 יתאים?) ואז יהיו לי 2.5 ג'יגה. בעניין המעבד אני בבעיה. לפי המסמך הבא http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2304 אין יותר מידי מעבדים מתאימים. יש שם משהו שאפשר בכלל לקנות כיום או שעדיף לקנות גם לוח חדש? אני בהחלט מעדיף לא לקנות גם לוח אבל אם לא תהיה לי ברירה זה מה שיקרה. יש סיכוי ששדרוג של הזיכרון בלבד יחולל מהפכה? אני מעוניין להוציא על זה כמה שפחות. תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב. בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, המפרט שאני מתכנן לקנות הוא: AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3.1Ghz BOX OCZ Vendetta 2 Gigabyte GA-MA785GM-US2H G.Skill PI 2x2GB DDR2 800Mhz CL5 Gainward HD4850 512MB GDDR5 3.6Ghz Seagate ST3500418AS Barracuda 500GB 16MB Asus DRW-24B1ST x24 Lightscribe Antec 300 Silver Power 500W אני רוצה לוח אם שיוכל לפתוח לי ליבות נעולות (או כבויות) במעבד הנ"ל השאלה שלי היא: איזה לוח אם עדיף - מה ששמתי במפרט או זה? שניהם יוכלו לפתוח לי ליבות נעולות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי, הצ'יפסט שלו יותר מתקדם (790GX לעומת 785G) אבל הכרטיס קול שלו פחות טוב (ALC888 לעומת ALC889A) אז מה עדיף? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש, והחנות בה אקנה מוכרת רק לוחות אם אינטל. לא מצאתי דיונים או ביקורות על לוחות האם האלו, ואתם בדרך כלל ממליצים על לוחות של חברות אחרות. אני תוהה מדוע. הם יקרים יותר? פחות עתירי פיצ'רים? מוגבלים אחרת? אם הבעיה היא במחיר בלבד, אני אקנה בחנות בגלל נוחות ושירות טוב שקיבלתי שם. אם הסיבה אחרת - מעדיפה לדעת ולבחון את החלטתי. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג (לא יודעת מה זה), והדרישות מהמחשב הן יחסית צנועות - עובדה שכיום אני עושה כל מה שברצוני לעשות על פנטיום 3 בן חמש, ואם לוח האם שלו לא היה גוסס הייתי דוחה בינתיים את השדרוג. ספציפית, מבין המוצע באותה חנות אני מתלבטצת בין שני לוחות INTEL DP 45SG INTEL BLK DG 45ID הראשון יקר יותר, אבל יש לו אפשרות לזכרון מתק…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי זכרון חדש: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_9200_titanium_4gb_dual_channel_kit מה אני צריך לעשות על מנת שהלוח אם יזהה אותו במהירות 1150 ללא O.C למעבד?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי בלא מעט לוחות אם שאין להם יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) שיש להם חיבור s\pdif header. מה זה אומר החיבור הזה? האם זה אומר שאפשר לחבר חיבור סאונד דיגיטלי בצורה מסוימת? גם אם אין את החיבור הזה ישר על הלוח?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איפה ניתצן להשיג? דרייברים ותוכנות שמגיעות איתו בדיסק המקורי הלוח ASUS P4B533-M חיפשתי ולא מצאתי כלום תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי דרך מישהו שחזר לארץ חלקי ליבה למערכת i7 שאני מרכיב. אחד מהם זה זכרון של OCZ OCZ Gold 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227422 עשיתי טעות ורכשתי את גירסת GOLD במקום גירסת ה-PLATINUM. שהTIMING של GOLD Timing 8-8-8-24 שהTIMING של PLATINUM Timing 7-7-7-24 אני מתכוון להרכיב מערכת i7 920 עם הלוח של GIGABYTE הGA-X58-UD5 ולהמהיר את המעבד ל4 גיגה הרץ. המחשב נועד לעריכה, רינדורים ואפטר אפקטס. האם למכור בארץ (זה חדש באריזה) ולרכוש זכרון מהיר יותר? האם זה מאוד נורא ענין הלייטנסי? עד כמה זה ישפיע על הביצועים? או שהפרט הזה פחות עקרוני? במה זה ישפיע אם בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם דגם Asus M2A-VM HDMI עם 2 סטיקים של זכרון קינגסטון 1GB DDR2 מהירות 667MHZ = סה"כ 2 ג"ב אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה נוספים, אך איני יודע כיצד לחלק את הזכרון. ישנם 2 סלוטים פנויים בלוח האם כרגע. האם ניתן לקנות סטיקים של 800MHZ, עך אף שהישנים הם 667? האם לקנות סטיק אחד של 2 ג"ב או שניים של 1 ג"ב. האם לקנות דוקא של קינגסטון כמו הקודמים? ושאלה כללית, האם בכלל שווה לשדרג ל-4 ולא ל-3? האם יורגש שינוי בעבודה עם פוטושופ בווינדוס XP או 7 בעתיד? הנה הקישור ללוח האם שלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 מתוך אתר היצרן על לוח זה: 4 x 240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory archite…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-