עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nevodavid,

האם מערכת 64BIT מנצלת כמויות זיכרון יחסית גדולות כמו 12/16GB ? DDR3 כמובן. אני עובד כאנימטור ויש לי צורך לעבור בין Photoshop לAfter Effects לPremiere ובכלליות, התוכנות הללו לוקחות משאבים רבים... בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by BenBezalel,

שלום לכולם.! אני מעוניין לקנות זכרונות נוספים למחשב. ברשותי כרגע 2GB DDRII 800MHZ שלKINGSTONE אשר מורכב על לוח DG41TY שישלו שני כניסות והוא יכול לתמוך עד 8GB. בימים האחרונים עברתי ל-WIN7 32BIT בעיקרון אני רוצה להשאר עם ה- 32 ולא מעוניין לעבור ל- 64BIT. עכשיו האם כדאי לקנות עוד זכרון נוסף תואם למה שישלי?(לא נראה לי שישלי משהו כ''כ טוב) או לקנות שניים חדשים אותו דבר? התקציב הוא עד 400-500ש''ח.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by insane95,

היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by liordavid,

שאלה בכותרת... תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by dan9,

שבת שלום חברים תגידו יש לי לוח אם של AMD AM2 והמעבד שלו נשרף.. עכשיו ראיתי שיש חנוית שמוכרות עוד מעבדים מסוג AM2+ מרובעי ליבות ותלת ליבות.. לא ממש הצלחתי לזהות את הדגם של הלוח מה שכן אני יודעה שהמעבד שישב עליו היה חד ליבה ישן ועל הלוח היה רשום שיש גם תמיכה ב מעבד שתי ליבות החברה זה ASROCK! http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-GLAN&s= ב99% זה הדגם יש מצב שהלוח יכול לתמוך בAM2+ בערת איזה עידכון אולי? ואם כן אז גם במעבד שיות משתי ליבות?[br]פורסם בתאריך: 29.08.2009 בשעה 12:59:24 כרגע בדקתי וכן יש תמיכה..השאלה איך זה יעבוד? ואיך אני עושה את השידרוג ביוס כשאין לי מעבד שעובד רק בשביל העדכון..

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by eran131,

אני מקבל השבוע מחשב חדש ואני לא יודע אם יש לי או אין לי כרטיס רשת הלוח אם שלי הוא- GigaByte GA-MA770-UD3 Retail תודה רבה, ערן חדד

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי 1GB ראם, וזה לא ממש מספיק למחשב שלי. רציתי לדעת האם ישנה דרך כל שהיא להקצות 1GB על הדיסק הקשיח שלי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by roeezab,

שלום, השאלה בכותרת אולי לא הכי מובנת, אבל אני אסביר. כשאני מחפש באתרים של החנויות בארץ את המעבד הנ"ל, הוא לא מופיע בתוספת Black Edition, זאת בניגוד ל-720 שכן רשום עליו שהוא Black Edition. לעומת זאת, בכל מקום אחר באינטרנט, ה-550 תמיד מופיע בצירוף הכיתוב Black Edition. השאלה שלי היא האם המעבד 550 הוא רק BE או שיש לו גם גירסה שהיא לא? תודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by ranko,

ברצוני לבדוק תזכרון RAM שברשותי,הורדתי את תוכנת memtest86-3.5.iso לדיסק וצרבתי אותה,הפעלתי אותה במצב דוס. הבנתי שאסור שהתכונה תעשה יותר מ5-6 טסטים,מכיון שזה יכול לשרוף את הכרטיס זכרון. שאלתי היא וגם צרפתי תמונה, כמה טסטים עברתי עד עכשיו,כי פשוט התוכנה עבדה בערך 10 דקות,וזה הראה מספר 7# למעלה,ולמטה זה הראה בשורה של ה"פס" 0,דיינו זה טסט 7? ? 7? או 0,או לאן אני צריך להתסכל לשורה של ה"פס" או "טסט"? זה קצת מבלבל,בגלל זה החלטתי לעצור תבדיקה,ולעלות תשאלה פה תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 18:32:21 עוד תמונה[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Big_White,

כי אני לא מוצא לוחות אם בשבילו, כאילו יש לוח אבל ניראה לי משהו לא תקין בו כי הוא מעלה מסכים כחולים. זה לוח אם של tyan ‎

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. היי יש מעבד 2.53MHZ ,רשום 2.53mhz/256/533 , זה סוקט 478? רוני

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם ברצוני לשאול עם כדי לי לשדרג את המחשב לEVGA X58 SLI Classified 141-BL-E760-A1 Intel X58/ICH10R Chipset Supports Intel Core i7 Processors Triple Channel DDR3133 Mhz QPI FSB +גוף קירור Coolermaster V-8 ומעבד של CORE I7 920 ועד שאלה ה CORE I7 920, הוא 4 ליבות כי הסתבכתי עם המעבדים החשים האלה ...... תודה רבה לעונים... וברצוני לציין שהלוח אם שלי עכשיו הוא ASUS P5KR P35 ומעבד INTEL CORE 2DUO E6750 2.66GHZ

14. Started by eranir,

לקראת ההשקה של ה-i5, יש עד עכשיו בחנויות רק לוחות אם יחסית יקרים (כמו סדרת ה-UD של ג'יגהבייט ומקבילותיה). מתי להערכתכם יהיה ניתן למצוא לוחות זולים יותר (כמו ה-ds3 של ג'יגהבייט), או שהללו יוזלו משמעותית? ברור לי שאף אחד לא יודע באמת, פשוט מניסיון העבר

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  15. צרכים בסיסיים אבל מומלץ שישיש לוח טוב עם פיצרים טובים. מעדיף אישית GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by ProRules,

איך בודקים את הטמפ' של P35-DS3L דרך הBIOS?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by slrr,

למה לא מורידים את ה-FDD?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by TGA,

היו לי שני מחשבים ישנים מאוד בצד שישבו מלאה זמן ולא נגעתי בהם, לפני יומיים רציתי שהם יעופו מפה אז התחלתי לפרק חלק חלק מן המחשב. העלתי את שני לוחות האם של שני המחשבים ששניהם PC400 ליד2 והוא שואל אותי אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR SDRAM.. מישהו יכול להגיד לי אם שני הלוחות תומכים כי אני מנסה לבדוק ואני לא מוצא :\

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by CocainHore,

אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  21. Started by guysevi,

היי, לפני כמה זמן התחילה לי בעיה שהלוח אם Gigabyte EP35-DS3R לא מזהה דיסקים קשיחים בחיבורי SATA , הדיסקים עצמם טובים. הלוח עדיין באחריות, ואני מעוניין בשדרוג בתקווה שהם יסכימו לשדרג לי ללוח אחר בתוספת סמלית ובדרך אולי לשדרג גם את המעבד E6600,מפרט נכחי בצד. חשבתי ללכת על Gigabyte GAX48DS5 לאפשרות של קרוס-פייר בתמיכה מלאה במהירות X16 . ובמעבד Q9550 ככל הנראה או E8400 היעוד משחקים וסרטי HD. אשמח לשמוע עוד רעיונות והצעות גיא

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  22. שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by danikos,

שלום הזמנתי את הלוח הבא GA-MA785GMT-UD2H ובטעות הזמנתי 2x2GB של מושקין אבל DDR2 ב 1066 האם אני יכול לחבר אותם ללוח עם athlon x2 250 ? יש תאימות לאחור ? תודה אודה לתשובה מהירה כי אולי אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086

25. שלום חברים. התקנתי היום WINDOWS 7 X64 אחרי שהיה לי שבוע את הגירסת ה 32 והכל עבד חלק. רציתי לעבור שלב... והתקנתי את ה64 ביט. הכל עבד מצויין ממש חלק התקנתי משחקים ואפילו הספקתי לשחק. בערב עשיתי ריסט סתם לבדוק כמה זמן לוקח למחשב לעלות ...לא שהתקנתי דברים חדשים וקיבלתי מסך כחול שאומר לי שאני צצריך לעדכן את הביוס. עשיתי שוב ריסט ברוטלי ושוב מסך כחול. כיביתי את המחשב הוצאתי מהחשמל חיכיתי דקה והוינדוס עלה לי.... עכשיו לפני שהוא לא יעלה לי יותר אני לא מחכה אותו :-( עד שאני יודע בידיוק איך אני מעדכן את הביוס הזה!!! יש לי כמה שאלות. א.אם אני יכול מדיסק און קיי כי אין לי חשק לחבר את הכונן 1.44 ב. מה אני אמור להוריד אם יש לי GA-N680SLI-DQ6 ver 1.0 אני חושב שמפה …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים