עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jon bar,

מעבדי Xeon ו Itatium לשרתים Pentium אם מסוג ליבה המריצה 32bit coreTduo אם ליבה 64 bit בדוק מה המעבד לפני שאתה רוכש ואיזה תוכנות יש לך

2. Started by ctx,

אני וחבר קנינו לפני שבועיים 2 מחשבים עם לוח אם לוח אם gigabyte -GA-Z68MA-D2H-B3 בעל התקן USB3 המחשב מזהה את ה- USB3 אבל כשמחברים כרטיס\כונן (בעלי USB3 כמובן) הוא לא מזהה אותם ולא פותח כלום. הוא מראה כאילו שום דבר לא מחובר אליו. ה-USB2 עובד מעולה. ניסיתי כבר הכל, מהתקנה של הדריברים שהיגיעו עם המחשב ועד הורדה של חדשים מאינטנרנט והבעיה נשארה. הבעיה היא גם אצלי וגם במחשב של החבר. למישהו יש איזשהם רעיונות איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sarusi79,

אני רוצה אותו בעיקר לאוברקלוק אני מתלבט בין ASUS P4S533 לEPOX 4G4A+ מה עדיף לפי דעתכם???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 111111,

מישהו שמתעסק עם מחשבים (יבוא ומכירה וכו) אמר לי שה -AMD 64Bit מתחמם מאוד האם זה נכון? הוא המליץ לי על הפנטיום 2.8 עם מגה קאש (זה לא הפרסקוט?) מה אתם אומרים על כל זה? תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, לכל אלה שכבר קנו את המחשב שלהם וקנו 3800+ בטח נורא יתאכזבו... אבל לאלה שקונים תמחשב שלהם בקרוב אז הנה המחיר של ה-4200+ כפול ליבה ירד ב-800 שקלים! ובטח שזה עדיף על 3800+ הוא עולה עכשיו 2350 שקלים בנועה... נראה לי שרק הם הורידו תמחיר... אז הנה הלינק: http://212.179.113.224/noacomp/product.asp?productid=3735 תהנו איזה טוב זה אני כל קח שמח :DDDD

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sahargt,

שלום רצית לדעת מה את חושבים על הזיכרונות מהחברה הזו A-DATA טובים לOC ראיתי גם שממליצים עליהם בפורום מיפרטים. רציתי לדעת אם גם להם יש תיזמונים של 2.5, או שזה יותר גבוה. כי המחיר ממש טוב, בהשוואה לאחרים. או פרמטרים נוספים של תיזמון חוץ מ-CL?? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amilo,

עד כמה ההבדל בביצועים מורגש, והאם זה שווה את הפרש המחירים?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי מחשב INTEL P3 600mhz רציתי לדעת מה המעבד הכי מהיר שאני יכול למצוא ל P3 ? ואם אפשר קישור למקום שאפשר לקנות אותו בהכיל זול. תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pazer005,

אני קצת לא מעודכן למרות שניסיתי להסתכל הנעוצים: האם התושבת כבר יצאה ופשוט כל לוח תואם ל-amd64 החדשים של 4000+ כבר מתואמים לתושבת הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xXDevil4Xx,

חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889 כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KF,

שלום, מה הם ההבדלים בין 2 הזכרונות הללו ? ואילו עדיפים ? http://tms.co.il/product/4690 http://tms.co.il/product/4200 תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש מצב לירידת מחירים ביזכרונות האלו בכלל? או שזה המחיר הכי זול שיש היום? יש מצב שהמחירים שלהם יעלו כי הזיכרונות נהיים יותר נדירים? אני רוצה DDR2 667MHZ 2X 1GB KINGSTON CL5

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה. תודה מראש, אוהד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by wallace,

המפרט שלי רשום מימין, ואני מעוניין להחליף את ארבעת המודולים שיש לי, ל2 מודולים של 2GB. מה דעתכם על הזיכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=57&prodgroupid=132&id=865&type=1 התקציב: 500 ש"ח אוברקלוק: ללא תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Mr_Kevin,

יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מפרט המחשב שלי בצד ימין מה המשמעות מבחינת שיפור ביצועים בעבודה על מחשב במחלק 1:1 עיזרו לי להחליט בבקשה מה האופציה הטובה ביותר מבחינת ניצול המעבד ושיפור הביצועים כדי שאוכל להגדיר בBIOS את בחירתחם 1 האם כדאי לי להוריד את הזכרונות מ667 ל533 כדי שיעבדו במחלק 1:1 עם תדר הסטוק 266 של המעבד וכמובן הם יהיו גם בתזמונים יותר הדוקים בעקבות זה 2 האם כדאי לי להעלות את הבאס ל300 המקסימלי שלו (מגבלת לוח) ובכך תדר המעבד יהיה 2100 ותדר הזכרונות יהיה 600 ביחס 1:1 3 האם בכלל לא משמעותי לעבוד במחלק 1:1 אלא יותר כדאי יחס של 4:5 וכך כשאעלה את הבאס ל300 בתוספת לשיפור במהירות המעבד הזכרונות יעבדו על תדר של 745 אבל בתזמונים יותר נמוכים איזה אופציה היא הטובה ביותר מבחינת ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מי יודע איך אני יכול לדעת מה המהירות של ה- rdram שקניתי (800mhz או 400mhz). קניתי rdram 800 אבל כשאני מפעיל את המחשב (לפני שמתחיל ה- windows XP) כתוב rdram 400. האם זה בסדר או האם עבדו אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by heilper,

יש לי שאלה מעניינת asus היא לא מין סמל סטטוס במחשבים כי כל הלוחות שלה עולים יותר בלפחות 100 שקל ולא נותנים תוספת ביצועים מדהימה יציבות טובה יותר או מאפיינים שאין בלוחות אחרים אז איך זה שהם עדיין נחשבים חברה כל כך טובה? בנוסף מהסתכלות על הלוחות שלהם גם העיצוב לוח לא משהו מדהים לתקוע בנפורס2 את החיבור כוח הראשי ללוח אם ליד החיבורי כוננים ודיסקים זה לא קצת צפוף? (וכל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על כרטיסי מסך וכמה שהם עולים!!!!) (*אני במצב רוח לוחמני היום*)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by emule2,

אז ככה אני מעוניין בלוח אם יחסית זול אבל שיתמוך בדברים הבאים: 16 GB או יותר SATA 3 וב USB 3 כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה. ושאין לו כרטיס מסך מובנה. מצאתי את הלוח אם הזה GA-PA65-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp הוא תומך בכל הדברים הללו ונראה לי שהוא יחסית זול (הוא עולה 420 ואני מחפש משהו בין 350-550) השאלה אם יש משהו שעונה לדרישות שלי ויותר טוב? או שיש בעיה כולשהי איתו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by adamroe,

שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Q9400 2.6 GHZ לוח Gigabyte GA-EP45-UD3L כרטיס מסך Sapphire HD4670 512 MB זכרון g.skill DDR-2 4mb 900mhz dual (שני סטיקים של 2GB כ"א) מארז Coolermaste centurion 590 ספק Pc power silencer 500w (יש כמובן גם HD ו-כונן DVD אבל זה כבר פחות מעניין) לצערי, אחד מהסטיקים של הזכרון שבק (הוא מקצר את המחשב) ולכן אני תקוע רק עם 2 ג'יגה זכרון, והמחשב איטי בטירוף... הבעיה היא שזכרונות DDR-2 מאוד יקרים וחשבתי שאולי כבר כדאי לשדרג לוח אם ולקנות זכרונות DDR-3 (בהזדמנות הזאת - כבר 8 ג'יגה לפחות). רוב השימוש במחשב הוא לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים, כך שנראה לי טפשי להשקיע כסף בשילוש או בהחלפת המחשב לגמרי... תקנו אותי אם אני טועה. מישהו יכול להציע ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by paratrooper,

תגידו אנשים אם מישהו יודע , האם ניתן לדעת מספר סידורי או מספר מזהה כלשהו שמגיע על האריזה של המעבד במחשב בצורה תוכנתית כלומר האם המספר מוטבע עליו בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ilanb0,

מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?

25. Started by Albetron,

אני מתכוון בקרוב לרכוש מחשב שמכיל את הרכיבים הבאים: 1.I7 4770 2. R9 290 2. זיכרון פנימי 32 ג'יגה. איזה לוח אם עדיף לקחת? אבל שלא יהיה ממש יקר..רק אם זה לא יגביל אותי ממש בביצועים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.