מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד חדש.. לא מצאתי השוואה מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הנ"ל.. מישהו יודע איזה מהם עדיף עבור: ניגון וידאו בהבחנה גבוהה משחקים אימיול ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב במהירות תגובה סבירה תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איזה מומלץ ולמה - AMD או INTEL ? quad - duo - tripel ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקיי אז כולם אומרים שאינטל הם קצת יותר חזקים מAMD ויש את המעבד הזה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz ויש את זה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM הAMD הוא טריפל ובכל זאת הוא יותר זול מהINTEL. איך זה יכול להיות? הרי הAMD יותר חזק, לא?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
C2D 6320 1.8GHZ, Asus P5B, 4GB, HD4770, Toshiba Lcd 42 המחשב נקנה לפני שנתיים, לפני זמ מה הוספתי זיכרון והחלפתי כ.מסך. בסה"כ עם המחשב אני משתמש לשימושיים ביתיים, ואם זה משחקים אז רק Pro Evoltuion. יצא הדמו של המשחק החדש, לפי הדרישות המומלצות שלו, אני בסדר גמור, מלבד המעבד שהוא רושם לי לידו "BAD", ליד שאר הדברים רשום לי "GOOD". הדרישות של המשחק הוא למעבד - Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor, ולי יש 1.8GHZ, כמה באמת אני אמור להרגיש הבדל בביצועים של המשחק בגלל זה? אם אני מנסה לשחק על רזולוציה יחסית גבוהה שמוגדרת במשחק על 16:9 (הכי טוב למסך טלווזיה שלי) 1280X720, אז המשחק רץ חלק, בלי תקיעות, אבל מסתבר שאיטי יותר פשוט בתנועות השחקנים, מאשר למשל רזולוציה של 1024*76…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קשה לי להכריע בין המעבד E5504 2GH 4MB CACH 4.8GT לבין E5520 2.2GH 8MB CACHE 5.8GT שניהם מהסדרה החדשה. (על השרת יהיה 16G זכרון. אמנם שכמדומה לי, מהירות GT מתייחסת לקטע זכרון קטן המשתייך לליבה אחת, אליה המעבד יכול לפנות ללא תלות במעבדים האחרים. איני יודע מה גודל הזכרון הזה וכיצד זה נקבע) השאלה האם לשרת SQL יש משמעות להבדלים האלו, או שזה חשוב בעיקר לשרתי עיבוד מדיה? מעניין כי במעבדי I7 אינטל סיפקה 6.4GT וקאש של 8MB , מה ההגיון לתת ל XEON פחות.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש, הזמנתי אותו עם 4 גיגה http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 וב CPU ID כתוב לי שהוא pc2-6400 400MHZ האם הזכרון עובד על 400 ולא על 800?? ועוד משהוא קטן קיבלתי את המחשב על לוח של גיגבייט 770. עכשיו הוא אמור להיות 710SB על האריזה כתוב (REV2) אבל בCPUID כתוב שהוא 700SB אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא הזה... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים אני רוצה הצעה לשילוב טוב בין מעבד זיכרונות ולוח אם במחיר של 1500-1800 שח מעדיף לוח אם עם הרבה פיצ'רים כמו ESATA וכו' לשימושים עתידיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay ו http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 יש ביניהם הבדל מחיר לא קטן האם שווה את הביצועים או אפשר להתפשר? אם נוסיף גם קירור למעבד ועם OC האם ההבדל יצומצם?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני חייב לשדרג את המחשב שלי ואני צריך סטיק של זיכרון 1 ג'יגה ddr1 מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בזול ? .המחירים של סטיק כזה בחנויות בארץ נע בין 190 ל-270 .ראיתי באיביי סטיק כזה ב-10 דולר אבל אני לא רוצה לקחת סיכון . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מעבד AMD 4800X2 וזכרון 2GB DDR2. פתיחת קבצי RAR של סרט בלוריי לוקחת הרבה זמן יחסית לקבצים רגילים. שאלה ראשונה-איזה מעבדים הולכים חזק בשוק כיום? שאלה שניה-האם החלפת מעבד תזרז את פתיחת קבצי הבלוריי באופן משמעותי? תודה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הייתי רוצה מאוד לדעת איזה מהם עדיף למשחקים כבדים ובכללי לעתיד מכיוון שאני מתכנן לקנות את המחשב החדש שלי שבוע הבא, המחשב המיועד הוא בעל כ. מסך HD4850 של ג'יגבייט ומסך 20 אינץ' של סמסונג. המשחק העיקרי שאני מעוניין לשחק בו הוא GTA IV. האם עדיף לא להשקיע כל כך במעבד בכלל וללכת על C2D E7500 או AMD Athlon II x2 245/250 או משהו בסגנון? גם רציתי לדעת אם הלוח-אם יכול להשפיע על מהירות המחשב? בנוסף רציתי לדעת אם אפשר לשים כ. מסך HD4850 על כל לוחות האם בשוק למרות שלא רשום שהם PCI Express 2.0? אם יש תמיכה או אין יש הבדל במהירות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רואה במבחני ביצועים שהמעבד 720 נותן תמורה יפה לעלותו אולם זיכרונות DDR3 יקרים יותר מ DDR2 האם ה 720 יתן אותם ביצועים על לוח Gigabyte GA-M85M-US2H NVIDIA® GeForce 8200 Chipset AM2 Plus http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2718&products_id=25474 ללא בעיות בגלל השילוב של מעבד AM3 עם זיכרונות DDR 2 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרון של המחשב. לוח האם הוא GA-945P-S3 v 1.0 מעבד E6300 Allendale כרגע מותקנים 2X Corsair VS512MB667D2. האם זה נכון שהלוח תומך בכל היתר 1G לכל סלוט? האם זה נכון שהחומרה לא תומכת ב4G גם בתצורת 4X1G אפילו אם מערכת ההפעלה (לינוקס 64) תומכת? בהנחה שהתשובה לשתי השאלות חיובית אני אוסיף שני סטיקים של 1G המלצות? לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לגבי המעבד עם המכפלה הפתוחה אני יודע שספק אם הוא יגיע אבל המעבד הסטנדרטי האם צפוי להגיע ואם כן מתי?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, כתוב באתר של החברה על לוח האם שלי שהוא תומך בזיכרון DDR2 1066(OC) ברשימה של הזיכרונותהתומכים לא מופיע אפילו זיכרון אחד של 1066 אלא רק 800 ו667. השאלה מה יקרה אם אני אקנה זיכרון 1066 הוא יעבוד בתדר הזה או שמה יקרה?
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אתמול הרצתי בדיקה ושמתי לב למשהו מוזר http://up153.siz.co.il/up2/2zmy4ungoqwu.jpg CPU FREQUENCY יותר נמוך מאורגינל.. מה זה אומר
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברוצני להוסיף עוד 4GB זיכרון לאור הורדת מחירי הDDR2 וWIN 7 64 BIT שגירסתו הרשמית הולכת וקרבה. כרגע יש לי את הGSKILL PI 1000,האם הכרחי לשים זיכרון מאותה הרמה (חברה אני די בטוח שמה טוב אם יהיו של אותו היצרן) או שאפשרי לטפס מעלה לGSKILL PI BLACK EDITION 1066 ?? מחיר מצחיק של 320~ ש"ח ויש לי עוד 4GB אז רציתי לדעת אם זה די הכרחי לטובת העתיד או שפשוט לחכות עם זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי אנשים. קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי בת'רד הקודם. ולבעיה הנוכחית: התקנתי זכרונות חדשים מסוג OCZ Titanium PC2-9600 2X2GB במתח של 2.1 וולט בקירוב. CAS/RAS:5 5 5 18 עכשיו לגבי ה-SPD. בברירת מחדל, זה על 800MHZ אבל כשאני לוקח שליטה ידנית יש לי שם מהירויות לא מובנות... הלוח אם תומך עד 1200MHZ לפי מה שכתוב על הקופסא אבל ה-BIOS נותן לי אופציות מוזרות כגון: A->266 B->200 C->333 D->400 ואז בתפריט נפתחות לי מהירויות כמו A2.66 B3.00 C4.00 וכו'... כמובן אני קצת שולף מהזיכרון.... מה שאני לא מבין זה מדוע כתוב על הזיכרונות שהם תומכים במהירות של 1150MHZ והלוח אם תומך עד 1200 אבל ב-BIOS אני מקבל מהירויות כמו 1333 או 1600 או 1111MHZ??? כרגע הזיכרון מוגדר על 555.5MHZ FSB:D…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את המעבד E8500 כפול ליבה, כל ליבה במהירות 3.16GHZ. יצא לי להתקין את ויסטה מספר פעמים ובאחת מהפעמים כשהסתכלתי על ה-properties אני ראיתי שמהירות אחת הליבות ירדה ל-3.0GHZ והשניה נשארה באותה המהירות. הורדתי כלי של אינטל שבודק את הליבות ומבחינת הכלי הכל בסדר. חשבתי באמת שזו בעיה בויסטה. התקנתי ווינדוס 7 וגם שם אותה הבעיה. ליבה אחת איטית יותר מהשניה. מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שקראתי במדריך מה לעשות כגי שהוא יציג עשיתי ככה. הדלקתי את התאורה בו בחרתי באול טמפרטור ועשיתי אינבל על כולם חוץ מעל המעבד (שיראה רק את הטמפ של המעבד) אני עושה ריסט והוא מראה לי שעון בכלל ... מה עושים ומה אני צריך להגדיר שאני רוצה ליראות רק את המעבד בכל מקרה שאני לא עושה אינבל הוא מראה לי OPT 1-2-3- (פה הוא רושם N/A יענו אין כלום) ואז 4 פאוור NB SB MB איפה בכלל המעבד ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV ... אשמח עם תעזרו לי לבחור דגם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זכרונות מתאימים ללוח אם הישן שלי אינטל D850GB. האם הזכרונות שמציעים פה בטרייד זון מתאימים בשבילי? http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php?cat=28&stype=1&si=sdram&perpage=9&sort=1&stype=&limit=&cat=28&ppuser=0
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב על פלטפורמת ASUS M2A-VM עם מעבד AMD ATHLON 64X2 3800+. התקנתי תכנת ניטור של ASUS בשם PC PROBE II והתוצאה שקיבלתי זה אזהרה חמורה של VCORE- 1.26V. מה הבעייה ??? וכיצד פותרים אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD.. המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3 השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים) ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920 עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמאפשר זאת והכל אני רוצה לדעת מה הסיכויי הצלחה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-