מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בזמן האחרון התחילו לי ארטיפקים בכ.מ, וגם קרוב משפחה בארה"ב אז החלטתי שזה הזמן לשדרוג. כרגע המעבד שלי הוא C2D E6300, ואני מתכוון לקנות HD 4850 -> אני מניח שיהיה צוואר בקבוק. הלוח אם שלי הוא 965P-DS3, איזה מעבד במינימום כסף לא יעשה צוואר בקבוק לכ.מ ויתאים ללוח אם שלי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 865PE/848p chipset איזה מעבד הכי חזק אני יכול לשים עליו ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מתלבט אם כדאי לי לשדרג מ- E7300 ל- Q6700 בעלות של 500 ש"ח. אני עובד עם תוכנות שמנצלות ב- 100% את המעבד וצריכות כמה שיותר ליבות. האם ה-Q6700 יהיה פי 2 יותר מהיר? לשניהם אותה מהירות שעון, אבל אני לא יודע לגבי הארכיטקטורה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אפשרויות זיכרון: 1. 4 גיגה קינגסטון DDR2 800 או GEIL KIT 2*1024MB ?2GB? DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 WD - כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS או SEAGATE 500 GB SATA2 7200 RPM 16 MB תודה, יורם
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב עם מעבד Core I5 750 ולוח אם P55-UD3 ואני לא יודע איזה זיכרון בעל 4 ג'יגה ועם DDR 3 יתאים לי, אני הולך לקנות את המחשב בP-SEE ואני חושב שמצאתי זיכרונות של A-DATA שיתאימו לי, עכשיו אני מעוניין שתגידו לי איך הזיכרון שבחרתי ואיך החברה A-DATA?, עכשיו במחשב יש לי זיכרון שלהם של 1 ג'יגה DDR 2 ואני מאוד מרוצה, טוב הנה הזיכרון:http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1828
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה המפרט שלו: תמיכה במעבדי CPU Intel Socket 775 Core 2 Extreme processor Intel Socket 775 Core 2 Quad processor Intel Socket 775 Core 2 Duo processor Intel Socket 775 Pentium Dual-Core processor Intel Socket 775 Celeron processor ערכת שבבים Chipset North Bridge: Intel P45 Express Chipset South Bridge: Intel ICH10 Front Side Bus 1600/1333/1066/800MHz FSB זכרון Memory 4ix 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16GB of system memory 4ix 1.8V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory Support for DDR2 1066/800MHz memory modules Support for DDR3 1600/1333/1066MHz memory modules חריצי הרחבה Expansion Slots 1ix PCI Express x16 slot, running at x16…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בהנחה ששניהם עולים לי אותו דבר, מה הייתם בוחרים? לוח של ג'גבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082 או לוח של אינטל: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/D945GCLF2_atom_330/ הבנתי ששניהם בעלי אותו מעבד מובנה, Atom 330. מי מהם עדיף? המטרה היא לבנות מחשב קטן..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד 720BE ולוח אם MA-770-UD3. אני לא מעוניין להתעסק עם OC, אך האם כדי לפתוח את הליבה הרביעית, אני אמור להתעסק עם OC? או שיש דרך אוטומטית ופשוטה רק לפתוח את הליבה הרביעית ללא העלאת מהירות התדרים?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עוד כמה זמן אני אמור לרכוש מערכת חדשה (בינתיים אוסף פרטים אבל עדיין מעכב בשביל לחכות ל Radeon HD 5800 Series וכאלו, אבל זה לא הנקודה), ואני מתלבט בין 2 לוחות אם במחירים שונים לגמרי. האמנם המחיר לא משנה- אני יכול לעבוד ולחסוך את המאיות הנוספות אם זה שווה את זה, העניין הוא מה יתן ביצועים הרבה יותר טובים בהשוואה למטרות. אז ככה, ההתלבטות היא בין הלוחות- GIGABYTE GA-MA790X-UD4P בסביבות 650 ש"ח ולא אחר מה- ASUS Chrossair Formula III, שאמנם החנות היחידה בארץ שמייבאת אותו היא KSP, אבל יש לי קרובים בחו"ל כך שאין לי בעיה להזמין משם. והוא עולה בסביבות ה-1K. יעבדו עם המעבד AMD Phenom 2 X4 965. אז ככה, המטרות שלי הם בכללי עבודה ותנועה מהירה מאוד במערכת. השימושים הם משחקים, מוסיקה גליש…
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התקציב מדבר על הלוח וזכרונות בלבד, כמובן שהמלצות זולות יותר מבורכות.. מתוכנן OC בינוני לאיזור ה3.5 אם יתאפשר יותר אז מה טוב, אבל אין צורך ביותר מזה כל עוד המחיר כבר נכנס למשוואה.. ניתקלתי בבעיה שחיפשתי לוח שיתמוך בצורה נורמלית בריבוי כרטיסים, ז"א הלוחות הזולים יחסית תומכים ב x16 וx4 מה שבטוח יגביל, ושאפילו x8\x8 יגביל את הכרטיסים החדשים בגלל עוצמתם, אבל זה משהו שקראתי איפה שהוא אני לא בטוח לגבי זה... והשאלה הנוספת היא אם כדי לחכות ללוחות של חברות נוספות?, או לדגמים נוספים שצריכים לצאת בקרוב ולירידת מחירים מהחברות הקיימות בגלל שזו פלטפורמה מאוד חדשה?, או שאין למה לחכות והמחירים כבר יציבים.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
-
היי שלום לכולם אני נער בן 17 שמבין במחשבים ומשתדל לעזור לאנשים עשיתי ביקור אצל מישהי והיא רוצה להרחיב את הזיכרון (RAM) שלה בשביל שהמחשב שלה יעבוד יותר מהר. במחשב שלה יש WIN XP עם זיכרון 256 MB (המארז נראה קצת ישן..) הגברת עוסקת בתחום הגרפיקה (נראה לי הפרט הזה יעזור...) היא רוצה כרטיס בסביבות של עד 250 ש"ח (אני מדבר על כרטיס של 512 MB). 1.אלו נתונים אני צריך לדעת על המחשב שלה בשביל לקנות את הכרטיס הנכון שמתאים למחשב שלה? 2.איזה כרטיס אתם מציעים לי לקנות (התקציב הוא 250 ש"ח ואפשר לגלוש ל300 אם צריך)? אשמח לתגובות. תודה והמשך יום נעים.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד-Intel® Core2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB או מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz איזה מעבד לקחת?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מקוה שאיני מעלה כאן נושא חרוש בפורום. אך לפני שאני קונה מעבד אני רוצה להבין באופן תיאורטי כמה ליבות "יסתדרו" יותר טוב עם שתי מערכות הפעלה במחשב אחד. מדובר בלינוקס ווינדוס 7 (הבא עלינו לטובה :-) תודה מראש למגיבים...
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מנסה לבנות מערכת תקציבית לתלת מימד ודו (מאיה, פוטושופ) וקצת מתבלבל בין כל האופציות. מה לדעתכם השילוב המוצלח ביותר? לא הולך לעשות לא OC ולא מענין אותי שידרוג עתידי של המעבד. בנוסף בגלל שיקולי תקציב הכ. מסך יכול להיות OB כרגע (אולי בעתיד נקנה כרטייס מסך מיקצועי יותר) . ראיתי בהרבה פוסטים בפורום המלצות על מעבד אינטל ולוח אם עם G31. עד כמה יש משמעות לציפסט בדברים הללו ? בקיצור , אשמח להצעות ורעיונות
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח אם (לא חשוב לי היצרן) עם צ'יפסט של P43. עד כמה שאני יודע זה הצ'יפסט הכי זול שיש לו PCIE 2.0, נכון? שאלה נוספת, האם PCIE 2.0 מראה ביצועים טובים יותר לעומת הדור הישן יותר שלו?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לוח אם של GIGABYTE SOCKET AM3 ומעבד AMD כפול ליבה שמתאים ל-SOCKET AM3 והאים זיכרונות DDR2 667 MHZ מתאימים ללוח-אם SOCKET AM3 ובמידה ולא אבקש המלצה לזיכרונות שכן מתאימים תודה משה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי חברה... רציתי לדעת אם הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P תומך את המעבד הזה AMD Phenom II X2 550?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמעותי אם אני אקנה זיכרון מהסוג הזה http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 או 2 סטיקים מהסוג הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 2 סטיקים מהסוג השני עולים 50 שקלים פחות מהקיט של הסוג הראשון. בנוסף לקיט הראשון יש יחידת קירור עליו שאני לא יודע עד כמה זה שווה את התוספת מחיר לגבי המחשב, לא מתוכנן OC והמטרה היא שימושים כלליים וגיימינג מדי פעם
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב screen shot מפרט המחשב שלי, קיבלתי לאחרונה כרטיס זכרון שפרטיו: SAMSUNG PC2100U 256MB DDR CL2.5 האם אפשר להוסיף את הכרטיס למחשב? במידה וכן, האם עלי רק להכניס את הכרטיס ל slot הפנוי ולתת ל BIOS לעשות את שאר העבודה או שעלי לקנפג משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה מעבד עדיף לי לקנות i5 או AMD Phenom II x4 955? ואיתם כמובן לוח אם שתואם... מה עדיף ?T_T
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה לגבי שדרוג המחשב שלי. מפרט: Gigabyte 3D Aurora + enermax liberty 400W WD2500KS 16MB sata2+ WD1200 ide + WD5000AAKS + WD3200 LG DVDRW 4167B GIGABYTE 3D Rocket Cooler-Pro GH-PCU22-VG PNY optima pc2-5300 (4x1GB) SAPPHIRE RADEON HD3650 512MB DDR2 PCI-E asus p5kpl-cm Intel Pentium D950 לאחרונה גיליתי שהעבודה שלי דורשת יותר ממה שהמחשב נותן ואחרי בדיקות התגלה שהעומס הוא על המעבד, אז החלטתי להוריש לאחי הקטן את הלוח אם והמעבד שלי (זמן מושלם כי שלו בדיוק נשרפו) ולקנות משהו יותר חזק. אומנם מידי פעם אני משתמש במחשב למשחקים (שם המחשב פועל בצורה בהחלט מספיקה לי), השימוש הראשי שלי במחשב הוא לעבודה, מדובר בתוכנות כבדות שכל אחת מהן משתמשת כמעט בליבה לבד וכשאני מריץ כמה …
-
- 37 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W אני חושב לשדרג את המעבד למעבד הכי מהיר שמתאים ללוח האם הישן הזה ויש לי כמה שאלות. מוציאים את המעבד, מכניסים את החדש עם משחה תרמית וזהו הכל עובד, או שצריך להתקין משהו? איזה מעבד כדאי לי לשים? מאיפה לקנות אותו? האם זה המעבד שאני מחפש? - AMD Athlon 64BIT X2 7750+ Socket AM2 BOX
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-