עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by LielZ,

אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by RDragon,

אני מחפש זיכרון ל I5 ,קונה מערכת בIQPC. שאלתי אותם לפני שבוע אבל לא ענו לי. הבעיה שהזיכרונות המתאימים אצלם יקרים באופן מזוויע ואני חייב משהו זול יותר... אולי יש משהו בKSP או אייבורי? או משהו באשדוד. חשבתי לקחת את G.Skill 4GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 7-7-7-18 F3-10600CL7D-4GBPI מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2504&products_id=24663&PHPSESSID=c2b8cbdb7d37b8a4838ba30df2b61b9d ב400 אבל לא יכול לחכות 3+ שבועות וכו'

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by greenvector,

היי יש לי חבר (באמת חבר , לא אני) שקנה מחשב I5. מכרו לו עם 4 ג'יגה זיכרון שעובד על 1.9V (זה הזיכרון : http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=45&prodgroupid=126&id=840&type=1 ) לפי מה שהבנתי עם I5 ממולץ לכול היותר זיכרון שעובד עד 1.65V . מה ההשלכות של זה? הוא קנה כך את המחשב, האם הוא יכול לדרוש שיחליפו לו זיכרונות?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by Lapland,

אוקי קניתי לוח אם חיברתי אותו וכשהדלקתי תמחשב הוא אומר לי REBOOT AND SELECT BOOT DEVICE משהו כזה מה לעשות ? הלוח הוא של ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3

6. Started by Lapland,

כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by yossik17,

בביוס שלי(ga g31m-es2l( יש 2 מצבים של ACPI suspend mode 1,S1(POS) 2. S3(STR) כמו שהבנתי הSTR שומר לזיכרון הRAM אבל אני לא ממש מבין מה זה עושה. אז מה כדאי ולמה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שמעתי פעם שמעבדי Box עדיפים לאוברקלוק ממעבדי Tray.. לי זה נשמע כמו סיפור מעשייה, מה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב. כרגע המפרט שלי הוא: Q6600 2GB DDR2 800MHZ של כרוסאיר בשני סטיקים (נדמה לי שXMS2 זה הדגם) P35C-DS3R Shapphire ATI Radeon X1950PRO ספק 550W של כרוסאיר ובעיקרון אני מרגיש שהמחשב מתחיל קצת לקרטע.. זה נכון שזה בגלל שיש עליו לא מעט זבל, אבל בעיקרון אני רוצה למזער משחק בלי הרבה בעיות, לעשות מה בראש שלי ולהחזיר אותו חזרה בלי שיתקעו לי דברים, ולהריץ בו זמנית כמה תכניות שנוח לי... דברים שהרבה פעמים לא יוצא לי זה להריץ VISUAL STUDIO ברקע ואז ללכת לשחק, למזער את המשחק כשאני נזכר במשהו שאפשר לתקן בקוד ואז להמשיך לשחק. חשבתי לקחת 2*2GB (אותו דגם כמו האלה שיש לי רק ג'יגה יותר לכל סטיק) ולהוסיף אותם לקיימים. מה אתם חושבים? זה נראה כמו אובר…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by shiftysnip,

אהלן, הזמנתי מחשב לאחותי עם לוח EP43-DS3 GIGABYTE, אבל בסוף קיבלנו את הלוח הזה EP43-ES3G כיוון שלא היה לו במלאי וטען שלא מייצרים אותם יותר ! העם הלוח הוא בסדר ? יש למישהו ? או שכדי להחליף אותו במשהו אחר ? מחשב למשחקים. בבקשה עזרה לפני שמחר אני מחזיר לו תשובה ?? קניתי ב- R.S.M מחשב : Intel CORE2DUO e7500 Sapphire RADEON HD4830 GIGABYTE EP43-ES3G DDRII 800 2GB FSP 450W EPssilon

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by 1_Nike_1,

http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=zh-CN&tl=en&u=http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php%3Fcontent.30&prev=_t&rurl=translate.google.com לוחות שאיתם מצאו הצלחה:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. רכשתי לאבא שלי מערכת קולנוע ביתית ב-KSP, המעבד PHENOM X3 720 ולוח ‏M4A785D-M PRO. הרכבתי הכל בבית, הפעלתי את המחשב ומופיע לי מסך: Bad BIOS Checksum. Starting recovery..." ועוד כמה פסים אדומים די מחוקים כאלה בשורות המסך. ניסיתי להוציא סוללה וג'אמפר כדי לאפס ביוס אבל כלום לא קרה, הכנסתי דיסק של לוח אם והחלה התקנה(כנראה של הביוס) ובסופה כתוב לי שצריך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. עשיתי כמו שהיה כתוב והמסך היה ריק, לא משנה מה שעשיתי המסך היה ריק. לקחתי את המחשב ל-KSP ואמרתי להם שהלוח תקול, הם ישר התחילו לבדוק ואכן כך, הלוח לא עובד. הם ניסו להחליף מעבד, זכרונות וכו... ועדיין לא עובד. ממה שאני ראיתי מהצד הם החליפו כמה לוחות(וגם מעבדים) ואותה התקלה קרתה לכולם. בסוף אמרו לי שאני …

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by Lapland,

אין לי תקציב , תנו לי תלוח אם ההכי זול שאפשר למעבד הזה ולזכרונות 800MGHZ אבל לא לעבור את ה350 שקל בבקשה תודה רבה ! ד"א איך המעבד לOC עם קירור BOX וזכרונות 800MGHZ GSKIL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5S-2GBNT

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  15. קניתי היום מעבד חדש וכשהוצאתי את הישן שמתי לב ששני ריבועים למטה נראים קצת שונה מהאחרים. לא הצלחתי לקבוע בוודאות אם זה פינים עקומים. בכל מקרה, התקנתי את המעבד החדש והצלחתי להפעיל את המחשב. השאלה שלי בעצם, האם יכול להיות שהמעבד יעבוד אפילו אם לא מתקיים מגע בין כל הפינים למעבד? ואם כן, יכול להיות שזה גורם נזק למעבד? כי למעבד הישן הייתה בעיית התחממות והרגשתי ירידה דרסטית בביצועים אחרי כמה זמן. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. שלום לכולם מחפש HTPC בסגנון של Nvidia ION רק שיהיה בו תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד (DTSHD\TRUEHD) ישמש בעיקר לצפייה בסרטים 1080P וגלישה באינטרנט ! יחובר למסךLCD FHD 47 אינץ תודהר רבה שי

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  18. ההזמנה המקורית היתה G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS וקיבלתי G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS מה יותר טוב?! ומה היתרונות\חסרונות של מה שקיבלתי.. לעומת הדגם הקודם. תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם רציתי לדעת איך לבצע עידכון BIOS ללוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV.1.0 יש לי כרגע גירסא F4 ובאתר החברה יש גירסא F8 שכבר הורדתי ושמרתי זאת גירסא שתומכת במעבדי ה ATHLON II החדשים כרגע מורכב לי מעבד AMD ATHLON X24800+ במידה ואצליח לעדכן את הביוס בעזרתכם כמובן האים לאחר העידכון לא יהיו לי בעיות עים המעבד שמורכב לי כרגע?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by LielZ,

אוקיי אז ככה שבוע הבאה אני עומד להזמין מחשב חדש עם i5 עכשיו ההתלבטות שלי זה בין הלוח אם הזה. Gigabyte GA-P55-UD3 Gigabyte GA-P55-UD5 ההבדל בניהם הוא 410 שקל,אני רוצה לוח אם לoc חלק אמרו שיש הבדל וחלק אמרו שההבדל מזערי מה אתם אומרים שווה להשקיע ת400 שקל האלה או שזה לא יהיה כ"כ מורגש?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W

22. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות? גם ליפעמים זה על 60% שאני באינטרנט ולוחץ על קישורים אז זה קופץ לאיזה 57-60 ואז יורד לאט לאט יש לציין שאני על שולחן העבודה המעבד בין 0-4%

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. שלום, אני מעונין לשדרג את הזכרונות (המעפנים) שלי לזכרונות איכותיים יותר למטרת אוברקלוק, ואני צריך המלצות. אני מתלבט בין 800MHz ו CL4 לבין 1066MHz עם CL5 (כמובן שבשניהם מפזרי חום). הנה הדגמים שעליהם חשבתי, אשמח לקבל עוד המלצות והשוואות. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4085 תודה.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אני באמצע אוברקלוק ל Q6600 שלי ונתקלתי בבעיה.. בביוס למתחים של המעבד אפשר לעשות קפיצות קטנות קטנות, עד שמגיעים ל 1.60.. אפשר לעשות את זה רק 1.6, 1.8 ו 2... האם יש דרך לתת לדוגמה 1.625 (שזה פחות או יותר המתח שאני צריך ל 3.7GHz, בהתחשב בעובדה שזה יורד עם vdrops)? ניסיתי לשנות את זה ידנית (+ ואז הקלדתי מספר), אבל במקום לתת לי 1.625 הוא ישר נותן לי 1.8... מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.