עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by b127,

מחפש לוח לOC סביר ושיתמוך בויסטה בעתיד. המחשב מוזמן באיבורי, ואין להם לוחות של גיגהבייט, אז נא להמליץ על משהו אחר, במחיר של 400-700 +- מזמן לא התעדכנתי במצב השוק, אז קשה לי להחליט.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הלכתי לרשת להתעניין במחשב פשוט לבית עבור חבר. מסתבר שאחד הלוחות שנמכרים שם בחבילות הוא של ASUS מדגם P8H61-M LX R2.0. נכנסתי לעיין במפרט שלו ואני רואה שיש לו עדיין יציאות PS2 פרלל וסריאל (!). מה הקטע? למה זה עדיין שימושי למישהו? אני מבין שהלוח לא כזה ישן, אז למישהו יש איזה הסבר למה הם עדיין מכניסים את זה ללוחות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. הלוח הזה הוא של אפוקס והוא תומך בPC2700-איך הוא? ב. למה אי אפשר לחבר לוחות AMD למעבדי אינטל? אני יודע שאי אפשר, מעניין אותי למה... :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב חדש- לוח אסוס P5GDC DELUX, כרטיס 6600GT, זיכרון קינגסטון 512 מהיר, ומעבד 3.0 פנטיום. ביוס חדש ביותר מעודכן. ספק HEC 400 הדגם היקר יותר (שחכתי מה האותיות) לאחרונה יש לי בעיה- לאחר שאני עושה כיבוי, המחשב נכבה לגמרי. לאחר 4 שניות, הוא נדלק שוב. ואז צריל לכבות ידנית עם הכפתור... הדבר לא היה קורה עד עכשיו, וזה ממש מעצבן. מה עושים?מישהו נתקל בזה ? קשור ללוח? ספק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by niv_lavi,

אהלן אני מחפש 16 גיגה ddr 3 שיתאימו ללוח אם שמופיע בכותרת. האם יש דגשים מסוימים שעלי לחפש עבור הלוח הזה? בנוסף אני מעוניין לדעת האם ישנו הבדל בתצורה של 8x2 או 4x4? זה משנה? משפיע על משהו..? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המעבד שלי הוא נורתווד 2.8 .. יש לי את התוכנה CPU-Z אם איתה אפשר לראות אז באיזה שדה בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gritzman,

קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו

9. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nirko,

יש לי מעבד amd 2500 ברטון ורציתי לשאול למה כשאני בודק במאפיינים של "המחשב שלי" המעבד מזוהה בתור 1100mhz??? הבעיה אצלי, או שככה זה...?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1)אני רציתי לנקות את האבק שמצטבר בין חריצי גוף הקירור אז פירקתי אתו(פחות גאונים ממני היו משאירים את התושבת ומשתמשים בספרי אויר). 2) ניקיתי אותו 3) כאשר ניסיתי להחזירו למקום יש 4 תופסנים שמחזיקים את המעבד וגוף הקירור לתושבת. 4) כאשר חיזקתי כל אחד מתופסנים אחד התופסנים לא ניסגר כלל . 5) כי הוא נישבר החלק שאמור לתפוס את התפסן הזה! ....אני שברתי כי אני כלכך גאון ! 6) חיברתי הגוף קירור והמאוורר בעזרת אזיקון ...כי אני כלכך גאון !( : יופי גאון !yelclap:) 7) מה לעשות .... 8) פרטים : המאורר רגיל ASUS P4D8000 P-4 3G HT 512M 9) המאוור מרעיש מאוד גם כי הוא על 5000\4000 סיבובים כל הזמן 10) השבר נמצא על התושבת שנמצאת על הלוח האם (אממממ..... חלקים מאוד עדינים) 11) מה לעש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מנסה להעריך כדאיות שידרוג והתאמה ל GTX 1080 ואני מנסה להבין לאיזה מעבד המעבד שלי שווה ערך אם הוא i5 2500k באוברקלוק ממהירות בסיס של 3,500 ל 4,270 מגה הרץ יציב, שרץ כבר ארבע שנים נראה לי. אני יודע שהוא חזק יותר מה- 2600k אבל אני מחפש תשובה יותר מדוייקת. יש למשהו רעיון?

13. האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lmlm,

מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2968&p=2 http://biz.yahoo.com/bw/070417/20070416006532.html?.v=1 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=141048 לAMD תהיה עבודה קשה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאחר סקירה ארוכה חשקה מאוד נפשי באחד מ-2 סוגי לוחות: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#ov או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4337#ov אשר שניהם miniITX ומשלבים בתוכם את הWifi/Bluetoot ושניהם בצ'יפסט H77 או Z77 בהתאמה. הבעיה, לא מצאתי איפה לקנות אותם? (אני מחפש לקנות רק מהארץ) עזרתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכלום אני לפני קניה ורציתי חוות דעת על 2 הרכיבים שאני הולך לשדרג את המחשב שלי.. מעבד דגם: Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box ולוח אם דגם: Maximus IV Extreme העם הבחירה טובה ... השימוש שלי משחקים תוכנות כבדות לגרפיקה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 111111,

מישהו שמתעסק עם מחשבים (יבוא ומכירה וכו) אמר לי שה -AMD 64Bit מתחמם מאוד האם זה נכון? הוא המליץ לי על הפנטיום 2.8 עם מגה קאש (זה לא הפרסקוט?) מה אתם אומרים על כל זה? תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by גד :),

שמתי לב כשאני מדליק את המחשב, לפעמים כתוב: CPU ID OFF מה זה אומר, שהלוח לא מזהה את דגם המעבד, או שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב: אשמח לעזרה התקנתי כ.מסך חדש ומשום מה אין לי שמע בכלל במחשב אין לי מושג למה אבל פשוט לא עובד. התקנתי דרייברים מחדש בדקתי חיפשתי בעיות דומות עשיתי גם פירמוט, עשיתי הכל וכלום לא עובד משום מה גם רשום לי (speakers לא מחובר) ויש לי תמונה אחרת במקום רמקול תמונה של מגבר אני חושב אבל גם ניסיתי עם אוזניות ועדיין לא עובד. תמונה של מה שזה מראה לי: תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זכרונות PDP 512...... הם על תיזמונים של 2.5-3-3-6 עכשיו........ב400 מגה הרץ..... רציתי לדעת אם אפשר בכלל לשים אותם על 450 מגה הרץ או אפילו על 533 ......הם יעמדו בזה? ולכמה אני צריך להוריד את התיזמונים שלי כדי שזה יעבוד? תודה מראש..

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעדיף מחנות שנימצאת בטקסס תקציב עד200$ ובשקלים עד 1300 יש עדיפות ל2gb אני עושה oc!! אבל קחו בחשבון שאני לא יכול לתת יותר מ3v לזכרונות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, עיינתי במדריכים בראש הפורום ולאחר קצת נבירות הגעתי לנתונים הבאים: יש לי זיכרון DDR2 בנפח של 2 ג'יגה בייט, לאחרונה שידרגתי לWIN7 64BIT ואני מעוניין להכפיל את הנפח של הזכרון - לא עושה OC. אני יודע שהוא עובד על מהירות של 667MHz, אך לא הבנתי למה באתרים שמים לי נתונים כמו CL5 או CL4S וכדומה. מהתוכנה שאני משתמש בה נאמר לי שיש לי: Property Value OREN-PC Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None DRAM Frequency 335.0 MHz Memory Timings 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) Device Locator Slot 1 Part Number 8D223KK8MTETP Capacity 1024 MBytes Memory Type DDR2 (PC2-5300) Speed 333 MHz (DDR2 667) Supported Fr…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמעט 50 מעלות צלסיוס בעומס רגיל לא עם איזו תוכנה שמעמיסה עליו בכוונה.האם זה נורמלי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. פשוט לא להאמין , מחירי הזכרונות ירדו לשפל שקשה להאמין לפני פחות משנה קניתי GSKILL 2GB 800MHZ PK CL4 סביב 1000 ש"ח והיום המחיר ירד לבדיחה תראו את המחירים של סקיי פיסי , שנחשבת לחנות אמינה מאוד , פשוט לא להאמין http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=G%2ESkill&ShowSenon=1&fldPos=0 http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=Mushkin&ShowSenon=1&fldPos=0

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Impreza,

אני מתכנן עוד כמה חודשים להוסיף עוד סטיק זיכרון, המשחקים יעבדו לי יותר חלק? או שהכרטיס מסך שלי נחשב כבר לישן? כי רק קניתי את המחשב לפני איזה חודש+ ומשחקים עובדים סבבה אבל עדיין אני מרגיש שהייתי צריך לקנות 5900XT או משהו בסגנון

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים