מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב כשאני מדליק את המחשב, לפעמים כתוב: CPU ID OFF מה זה אומר, שהלוח לא מזהה את דגם המעבד, או שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עזרו לי למצוא לוח אם למפרט הבאלמשחקים כבדים) חשוב לציין שצריך להיות לו 4 סלוטים של ram ושיהיה יותר טוב מep43 ds3l של Gigabyte. חוץ מזה יש לי עדיפות לGigabyte תקציב:עד ככה 800 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 PCle צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר Logitech G5 Laser…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד). אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח. בדקתי אפשרות של: Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 והבנתי שבשבוע הבא יוצאים המעבדים החדשים של אינטל. האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת וכשהמעבדים החדשים יכנסו אז המחירים של ה i5 ירדו קצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במעבדים המופיעים במפרט של מחשב נייד dell ,מדגם vostro 1510 . ההבדל במחיר הוא של כ-600 ש"ח ואני מתלבט אם שווה להשקיע אותם במעבד T8100 Core 2 Duo 2.1GHz , או שההבדל זניח ואין טעם להוסיף כל כך הרבה כסף רק בשביל מעבד שהוא קצת יותר מתקדם? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החברה הציגה היום את החזון שלה לשנים הבאות בה תקן אחד מאחד ניטור תוכנתי בעזרת שבבים מובנים בכל רכיב חומרה אשר מספק למערכת ההפעלה ניטור אחיד של כל רכיבי המחשב ברמת טמפרטורה ,מהירות סיבוב מאוררים, מצב כולל ועוד הרבה דברים נוספים: ESA: Enthusiast System Architecture התקן כבר נתמך ע"י החברות הגדולות ביותר בתעשיית המחשבים. חובה לראות ! *מנהלים, אפשר לשים על זה חדשה ב HOMEPAGE ? תראו בעצמכם: http://www.hothardware.com/articleimages/Item1051/ESA_flash_FINAL.swf
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א.אני מחכה ל-22 ביולי לירידת המחירים,המעבד השני יעלה 530 דולר והשני 270,האם ההבדלים האדירים ביניהם שווים את התמורה? יש איזה טבלה של השוואות ביניהם? ב.האם כדאי לקנות את המעבדים האלו בכלל?הרי בדרך כלל תמיד שבונים משהו חדש אז הגרסאות הראשונות הם פחות טובות והם כמו אבי טיפוס שאחריהם מוציאים את הדברים האמיתיים,האם במבחני ביצועים המעבדים האלו מראים תוצאות טובות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובד עצות כבר מהעניין הזה. אז ככה לפני חודשיים בערך קניתי מחשב חדש עם מעבד e6750 לוח אם asus p5kpl-c http://www.skypc.co.il/pl_product~31143~10~0.htm כרטיס מסך 9600 palit sonic http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/12/ עכשיו העניין הוא כזה, לכרטיס מסך יש חיבור מיוחד של אודיו עם יציאת אופטית כמו שניתן לראות בקישור למטה ,אבל הוא אינו עובד משום שצריך לחבר כבל מהכרטיס מסך ללוח אם. עכשיו הכבל אינו מחובר ואיני יודע אם יש לי אפשרות לחבר אותו בכלל. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2253&page=3 הכבל בתמונה האחרונה ואני מחבר אותו לכרטיס מסך אבל ללוח אם אני לא מוצא חיבור מתאים. השאלהה היא אם יש לי בכלל חיבור מתאים בלוח אם לחבר את הכבל ואם כן אז אם אפשר להסביר לי …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר של המשפחה שמתעסק ברינדור פנה אלי, המשרד שלהם עובד עם MAYA ו-Maxwell, והוא טוען שהעבודה איטית גם עם מחשבים מבוססי Q6600. בדקתי קצת באתר של התוכנה והגעתי לבנצ'מארק הזה, והתוצאות שהשיגו משתמשים שונים: http://www.benchwell.com/index.php כמו שניתן לראות בראש הרשימה יש שרת מטורף עם 4 מעבדי XEON מרובעי ליבה (כלומר 16 ליבות) ו-32GB זיכרון והוא הציג זמן מרשים בהרצת הבנצ'מארק הזה. איזה לוח תומך ב-4 מעבדי Xeon? ב-PCRush לדוגמא לא ראיתי. ניסיתי להסתכל קצת במחירוני יבואנים, וראיתי שיש מחשבים עם 2 מעבדים כאלו ו-24GB באיזה 8000 דולר. כמו כן איזה סוג של זיכרון צריך לזה במקרה וחושבים להרכיב כזה דבר לבד? ECC Registered? נתתי לו קישור שיריץ את הבנצ'מארק שנראה מה התוצאה שהוא מקבל, אולי י…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לקחת את ה 6300 ב1000 או את ה 915 ב700 ואז להשקיע עוד בכ.מסך\לוח אם מה לדעתכם יותר טוב המחשב הוא לגרפיקה / בניית אתרים הוא צריך לפעול עם dreamweaver , photoshop and ie באותו זמן הנה המפרט עכשיו עם ה6300 והתקציב שלי הוא 3000 Gigabyte GA-945GM-S2 Intel 945G LGA 775 540 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח PALIT GeForce 7600GS Sonic 256Mb 620 ש"ח PQI 512Mb*2 DDRII PC5400 667MHz 630 ש"ח HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח סה"כ 3,095 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים E6300 7600GS 1GB DDR2 667 אני צריך לוח יציב וטוב בFPS למשחקים העם כידי לי ASROCK או S3 ומה ההבדל בינהם (לא מתקוון אוברקלוק)או בכלל עדיך לחסוך ל DS4?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, ברצוני לעשות שידרוג למחשב. הרכיבים הם כמובן מעבד, לוח-אם וזיכרונות. התקציב העומד על הפרק הוא כ-3000 ש"ח. אודה לכם מאוד עם תתנו לי 2 הצעות, 1. מבוסס INTEL. 2. מבוסס AMD. בתודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משדרג את הלוח שלי: ASUS A7A266 ואת המעבד שלי: AMD Athlon 1.33 ללוח ומעבד יותר חדשים. קיבלתי הצעה מהחנות של המחשב, בגלל שהוא דיי "חייב לי" על טירטורים בעבר וכאלה... כזו: לוח gigabyte 7vt600-L שהוא מוכר בד"כ ב-468 ש"ח (ראיתי כזה ב-377 ש"ח ב-zap...) ומעבד amd xp2000 שהוא מוכר בד"כ ב-520 ש"ח (ראיתי כזה ב-365 ש"ח ב-zap...) במחיר של 650 שקלים. עכשיו, אני לא יודע איך הלוח מבחינת ביצועים, מה שכן הוא מר לי, שבעוד 140 שקלים הוא יתן לי מעבד amd xp2500 על המעבד אני דיי סגור, אני חושב שאני אקח כמובן 2500, כי אם כבר אני משדרג אז שיהיה שידרוג... אבל בקשר ללוח אני בדילמה, לכן רציתי לשמוע דעותיכם בנוגע ללוח ולשאול שאלה כזו: יש לי מספר התקני IDE (צורב, DVD, ו-5 הארדיסקים) , המחוברים אל…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם אני יכול להחליף את המעבד שלי? יש לי אינטל פנטיום 4 אבל רק 1.5 ג'יגה הרץ ואני רוצה להחליף לפנטיום 4 לפחות 2.8 ג'יגה הרץ אז האם אני יכול? או שאני צריך בשביל זה לקנות מחשב חדש? והאם כל מה שיש לי עכשיו יענו כל החומרה תתאים למעבד החדש?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של שדרוג המחשב שלי ומחפש בנרות לוח אם של אסוס דגם Z97 WS ולאכזבתי הרבה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ. במקביל שמתי לב שגם דגם X99 WS נמכר רק בפלונטר, מישהו יודע מה הסיבה לחוסר פופולריות של הסדרה הזאת בישראל? מכיוון שהרבה ביקורות ברשת מאוד חיוביות כשזה נוגע לסדרה הזאת והמחיר אינו גבוהה משמעותית למשל מסדרת DELUX או PRO.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שיש מעבדים שלא תומכים ב virtual machine האם זה נכון ? האם המעבדים החדשים כן תומכים ב virtual machine ? מתכנן לקנות משב נייד בשביל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
AMD תריץ סדרת Ryzen בליתוגרפיית ייצור של 12 ננומטר, הצפי הוא איפשהו בשנה הבאה. כנראה מדובר בתשובה המיידית שלה ל-Coffee Lake והרצון להגביר את התדרים מעט. http://wccftech.com/amd-announces-2nd-gen-ryzen-vega-launching-12nm-2018/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני יורד ישר לעניין, יש לי חבר שיש לו מחשב ישן יחסית, המעבד שם מסדרת E4XXX, בזמנו שדרגתי לבחור כרטיס מסך ל GF 430, הבעיה שמספר פעמים הייתי נעלץ לקפוץ עליו כי לא נדלק המחשב, לבסוף נמצע כי הבעיה באחד מסטיקים של זכרונות, 1GB של DDR2, כרגע יש לו רק 1GB בעצם והמחשב מריץ WIN7, לאור העובדה שלא כלכלי בכלל לקנות DDR2, כי במחיר של 2GB אני קונה 4GB של DDR3, מה אתם ממליצים לעשות? יש איפו לקנות DDR2 בזול? אני מודע לעניין שברכיבים ישנים המחיר יקר יותר והרבה לרוב קונים מערכת חדשה, אני יודע שאם כרטיס מסך לא תהיה בעיה, אבל כמה יעלה לנו לקנות: לוח אם + זכרונות + מעבד? או שבכל זאת לקנות זכרון DDR2? מה גם שאני לא מוצע 4GB בסטיק אחד, לפחות לא בארץ, 2X2 יעלה לפחות 300 שקל, או ל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני בדילמה מעצבנת.. יש לי E8500 ו5770HD אני לא יודע אם לשדרג לquad אקסטרים כלשהו או פשוט לחסוך ללוח ומעבד חדש.. וכנראה זכרונות.. אם אני אקנה quad אז אני גם אקנה עוד 2 גיגה של ראם. מה לעשות בקיצור? שווה להשיג קוואד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 ב1400 שקל כדי לי לקנות את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2GB זכרון, E6750 מעבד וכרטיס מסך GT240 .. רוב המשחקים עובדים לי חלק, אבל עדיין בחלק הם נתקעים לפעמים, מה יותר משתלם לי להוסיף זכרון או להחליף מעבד ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב עם גל החום הזה שמתי לב להאטה במחשב שלי, כל מני תוכנות נתקעות , מתכבות והמחשב לא רוצה לעשות ריסט. כאלה . לא ניקיתי את המשחב מבפנים כשנתיים וחצי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות הבאות הן תקינות, או שאולי הן יכולות לגרום לבעיות: CPU Name String: Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz CPU Name: Intel Core 2 Duo E7200 (Wolfdale-3M) CPU Speed: 2266.70MHz (266.67 x 8.50) הטמפרטורות: TI MAXl: 105 core#o: 75 core#1: 57 נמדד באמצעות CORE TEMP , כאשר העומס על המעבד היה נמוך. נורמאלי או לא ? ומה ה TI MAX?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-