עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 87alon,

שלום לחברי הפורום קראתי מה שרשמו על הלוח הזה P5E שגם לי יש אותו וגם על בעיות של זכרונות למיניהם אבל לא ראיתי שמשהו מדבר על נושא של זכרונות 1200MHZ , השאלה שלי היא האם משהו יודע למה זכרונות בתדר כזה זה דווקא באוברקלוק, הרי אם שמים מעבד Q9650 למשל הוא כבר עובד בתדר 333MHZ של מהירות שעון של המחשב, ונותן אפשרות של 1200MHZ ויותר של הזכרון, אז למה רשום שזה דווקא באוברקלוק? ועוד שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by mazinya,

מה ההבדל בין ה Gigabyte MA78GM-US2H לבין ה- Gigabyte MA78GM-UD2H? מבחינת פרטים טכניים לא ראיתי הבדל. האם יש עדיפות לאחד על פני השני?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. שלום אני באמצע הזמנה של המעבד והלוח שרשומים למעלה(אני סגור על המעבד כי קיבלתי מחיר טוב עליו..אז נעזוב אותו כרגע) השאלה היא עכשיו איזה זכרונות לקחת ? 1066/1333 ? לא מתוכנן OC, השימוש העיקרי הוא משחקים..ההבדל במחירים שאני מקבל הוא בערך 60 שקל עבור 2 סטיקים של 2 ג'יגה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by ar2r,

עשו לי מפרט והציעו לי בו את המעבד: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 זה משתלם לתקציב של 700 למעבד? ראיתי בסביבות אותו מחיר AMD פנום עם ארבע ליבות חשבתי ללכת עלייו מה אתם מציעים ובכלל מה ההבדל בין אטלון ופנום?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אני בבעיה רצינית בטעות קרה שהתעקמו לי 2 פינים בתושבת מעבד בלוח אם [asus pq5 p45] הדבר הזה ניתן לתיקון או שכבר חייב להחליף את כל הלוח אם? בתמונה קצת קשה לראות אבל יש פין שכמעט ממש יצא מהמקום שלו ועוד אחד התעקם

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Jiv,

מעבד Gaming אני מדגיש עד 1000

7. Started by ROMANGO,

שלום רב . אני רכשתי מחשב עם מעבד Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb . אני התקנתי תוכנה ashampoo winoptimizer והרצתי בדיקת נתוני מערכת ומידע שקיבלתי שמספר CPU 4 ושם -( Pentium III ( A80525,p6k katmal, כך שאני לא מבין איזה סוג מעבד זה .

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by Zilson,

אני בשבוע הבא קונה מחשב ועדיין לא הצלחתי להתאים מעבד לשימושים שלי. יש לי 2500 למפרט עם מעבד E6300, ו3000 שקל למפרט עם מעבד Q9400(בגלל יכולת האימולציה של שניהם). השימושים שלי יהיו תוכנות כמו פוטושופ, משחקים(לקחתי 4850), סרטים וזהו. לאמא שלי יש תוכנת עיצוב ישראלית(כן ישראלית) שהדרישות שלה הן רק מעבד c2d פשוט עם מהירות 2GHZ+ וכל כרטיס מסך חוץ מ8400GS. קשה לי להחליט אם לבזבז את ה500 שקל האלה אל דבר שלא ישרת אותי בעתיד.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  9. אני מחפש זיכרון ללוח והמעבד שהיו בהגרלה אני לא הולך לעשות OC מטורף אבל אשמח אם תהיה אפשרות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח, אבל אין בעיה לחרוג אם יש משהו בסביבה הקרובה שיש לו תיזמונים ממש טובים אם בא עם קירור טוב יותר.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. על מה מומלץ ? יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 calibre version הוא באוברקלוק. ספק 450 - הוא יחזיק את המערכת. הארדיסק וCDROM יש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד i5 למחשב משחקים. 1. לא מעוניין בלוחות של Gigabyte (ניסיון רע איתם) 2. לא מבין מה ההבדל בין לוחות WB/KB ללוחות WG/KG של אינטל 3. מה לגבי Asus P7P55D Pro? האם המחיר שווה אותו? כרגע OC לא נחוץ. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by roee7777,

שלום, יש לי זכרונות G.Skill DDR3 4096MB 2000Mhz CL9 Ripjaws ולוח Gigabyte GA-P55-UD4 הזכרונות עובדים כרגע על 1333Mhz , וכשאני נכנס לביוס ומשנה ל- extream profile שהם יעבדו ב- 2000Mhz , אני שומר ועושה הפעלה מחדש של המחשב, והוא קורס ..שוב ושוב עד שהוא מחזיר אוטומטית את הזכרונות ל- 1333Mhz . מה לעשות?? ניסיתי את כל האפשרויות בביוס. הלוח הזה מגביל אותי? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by רומן גרוס,

ASUS G31 AM-PS או MSI G31TM-P35 ? באייבורי המליצו לי על ה MSI

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. אהלן, החלטתי ללכת על OC באופן פחות חובבני, ואני צריך שילוב בעד 1600 ש"ח. אבל קודם-מספר שאלות: האם כדאי להשאר עם ה Q6600 ולנסות להכנס ל 4GHz club בכל הכח, או שכדאי להחליף למעבד סוקט 1156/1136 (בהלעת התקציב כמובן)? כמובן שאני לא אחליף סוקט אם אינטל לא תנטוש את 775, אבל מה עם כן? אני אתקע עם לוח יקר ומפואר שלא שווה גרוש בגלל ש 775 חדל מלהתקיים? נגיד שאני אחליט להשאר עם 775, אלה הדרישות שלי מהלוח: 1) יכולת להתמודד עם באס של 500 ואף יותר. 2) תמיכה ב Raid 0 3) אני די בטוח שכדאי שיהיו קירורים לצ'יפסט וכל אלה. 4) אפשרות לקפיצות מתח קטנות מאוד גם בתדרים גבוההים (שלא כמו ב EP43 DS3L הקפיצות הן אמנם קטנות, אבל אחרי 1.6 יש רק 1.8 ו 2, וביניהם אין כלום.. 5) יהיה נחמד אופציה CF, למרות …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחפש כרטיסי זיכרון בתדרים של 800MHZ או 1066MHZ שיתאימו ללוח-אם שצוין בכותרת מחיר עד 200 ש"ח למערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT לכן אני לא צריך יותר מ3GB ועד כמה שאני יודעלוח זה תומך במתחים של 1.8V לזיכרונות בתןדה מראש משה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. האם הוא P43? G31 מאפשר לי לשים 4GB זכרון? לא נכון?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by IanCurtis,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 2X2GB , Asusp5b ווינדוס 7 32 ביט, מזהה כרגע 2.94 מתוך 4. (זה לא אמור לזהות לפחות 3 ומשהו?) הביוס ב-System Information מזהה, 3GB. הביוס זיהה את כל ה-4 לפני הפורמט, ב-XP הוא זיהה 2.97. לפי CPUZ יש 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB. יש משהו שניתן לעשות? כלומר דרך הביוס הדריכו אותי שאפשר לשנות איזה משהו מ-ENABLE ל-DISABLE שקשור לזיכרון, העניין הוא שאין לי מושג מה זה. אשמח לשמוע עיצות (חוץ מלהתקין 64 ביט)

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by Mr_Kevin,

יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו מכיר/קרא/ראה ? האם זה אותו צ'יפסט שיש על ה- geforce 8300/8200 רק בלי הרכיב של הכ.מסך ? מה לגבי רכיב ה-NCC שהבנתי צריך להיות עליו, האם הוא מקביל ל-ACC שיש בלוחות של amd 790 ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום , האם גוף הקירור Scythe Big Shuriken יכול להתאים למארז Antec NSK2480 עם לוח אם GA-MA785GM-UD2H ? אני שואל כי בפוסט אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431644.20 (למטה) דיברנו על זה שגוף הקירור עלול לגעת בזיכרון, או להגביל את ההוצאה שלו במידה וצריך. התמונה הזו - http://wolfgang.lonien.de/wp-content/uploads/2009/08/p8140061_800x600.jpg די ממחישה את סדרי הגודל, אך זו לא תמונה אמיתית, אלא מגוגל. אפשרות שניה היא ללכת על Scythe Shuriken Rev B שהוא קטן יותר, אך אני מעדיף את הראשון אם זה אפשרי. וזו דוגמא(שוב מגוגל) http://media.photobucket.com/image/scythe%20shuriken/Phantron/SFF/shruikenbetter.jpg מה שחשוב זה שהקירור יעשה את העבודה טוב, שלא יפריע לאף אחד, ואף…

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by roee7777,

i5 הוא מעבד מרובע ליבות, אז שמו לי בקופסא שלו מדבקה שכתוב עליה core2duo intel inside מוזר, לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yolh4f,

פשוט כולם אותו מחיר פחות או יותר שדומים בהתחלה חשבתי ללכת על הES2C אב ראיתי שיש הרבה דגמים דומים Gigabyte GA-G31M-ES2C Gigabyte GA-G31M-ES2L GIGABYTE GA-P31-ES3G הכול אותו מחיר אותו שם רק C בסוף L בסוף מה בדיוק האבדלים ומה יותר כדאי ? *סמתי לב עכשיו שיש עוד כמה דגמים בשמות שונים באותם סביבות מחירים מה הכי מומלץ מבין כולם ?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  24. מקור:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3648&p=3

• 6 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.