עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בוודאי שלא מדובר על מקור התמונה: http://www.ocworkbench.com/2005/computex2005/day1/p3.htm SLI אלא על הטכנולוגיה המתחרה של ATI ניתן לראות שמדובר בשני מעבדי מערכת, סידור פני הלוח שונה לחלוטין מזה של דגם ה NF4 של DFI. מקור: http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2431&p=7 הערה: תערוכות מחשבים, ים בחדשות, נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי תקציב של 8000 ש"ח למעבד ואני מתלבט בין A64 X2 4600+ לבין FX55 או FX 57 שייצא, או כדאי לחכות אם יצא A64 FX 57 X2 או משהו כזה? למחשב השני שאני קונה אני מתלבט בין venice ל san diego (בין השאר גם לO.C) מה יותר כדאי? תודות מראש

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  3. בכללי, לא צריך להתייחס למחיר, השאלה מה עדיף מביניהם, לABIT יש קרוספייר ולP35C יש DDR3, האם יש גם הבדל בביצועים? בתודה, אור כהן.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by SnoopyG,

אני חושב שזה די מובן מהכותרת... אבל אני אסביר בכל זאת.. קודם כל אני רוצה לקנות מארז... המארז שיש לי עכשיו גורם לחום בתוכו להגיע ל60 -70 מעלות... וזה לא טוב.. אז אני צריך איזה מארז מאוורר... לא אכפת איך הוא נראה.. גם אם יש לו אורות וגם אם אין לו.. אבל הוא צריך להיות בסביבות ה300-400 שקל ועם ספק של לפחות 400 ...ועוד משהו..חייב להיות לו צינור פליטה למאוורר צד.. שהמאוורר של המעבד יוציא את החום ישירות החוצה.. 2. זיכרון... כשחקן בטלפילד 2 אני צריך הרבה מחשב... ויש לי רק 512... אז אם מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה שאומרת איזה זיכרון יש לי במחשב.. אני אוכל להביא מידע לגביי הזיכרון שיש ליעכשיו.. ואז תוכלו לעזור לי בלקנות עוד 512 מ"ב.. 3. הכי פחות חשוב.. אבל בעיקרון המאוורר שיש לי…

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by RS4,

כי רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תגרסאות של הויסטה עכשיו או לחכות לגרסאות של ה64BIT

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום לכם! בעייתי היא כזו: לחבר שלי (תודה לאל, הבעיה לא במחשב שלי, אבל צריך לעזור לחבר!) יש מחשב עם פנטיום 4, 2.4 (או 2.6, אני לא זוכר. ביררתי את הדגם של הלוח אם GA-8SR533P, אבל מעבד לא...). עכשיו ככה, הוא קיבל מסכים כחולים עם error של בעיה בזיכרון (אח"כ הוא גם שרף את הזיכרון אבל זה כבר משהו אחר... ) בכול מקרה, הוא קנה זיכרון חדש, שם אותו (והפעם טוב, הסברתי לו איך להכניס זיכרון בלי לשרוף אותו...), הדליק את המחשב ו... לא מאתחל. לא מדליק את המסך, והכי גרוע - ישנו ציפצוף קבוע, לא פוסק עד שמכבים, מהמחשב. עכשיו אני יודע פחות או יותר לאבחן את קוד התקלה לפי מספר ציפצופים (עם עזרה אדיבה של אתרי חומרה וכו') אבל ציפצוף בילתי פוסק - קטונתי, ואני פונה לעזרתכם, האדיבה מאוד... מה יכו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב. לאחר קריאת אין ספור מאמרים וביקורות , עדיין לצערי לא קיבלתי תשובה מבר סמכה לגבי העניין שמבלבל אותי. אני מבצע שדרוג למחשב שלי. אני זקוק למחשב מאוד חזק. השדרוג יתבצע ב 2 שלבים. הראשון , החלפת לוח , מעבד וזכרונות. השני החלפת כ.מסך ודיסק קשיח. חשוב מאוד - ה OC יידרש רק בשלב מאוחר מאוד של השילוב במחשב , וזאת כדי להאריך את חיי השימוש בו. ההתלבטות הינה בין לוח ASUS P5B DELUXE לבין ABIT AB9 PRO. זכרונות - פה החלק המאוד בעייתי . 2 הלוחות תומכים רשמית בתדר של 800, אולם באתר של אסוס הם מוסיפים כמה שורות בנוגע לHYPERX של קינגסטון שרצים במהירות של 1066 ועובדים בתאימות עם הלוח.האם ניתן להבין מכך שהזכרונות והלוח אכן ירוצו במהירות 1066 ? זכרונות אלו קיימים בשוק והכסף לא מהווה ש…

• 10 תגובות
    • 569 צפיות
  8. היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nirbo,

מעולם לא היה לי לוח של חברה כלשהי חוץ מ- ASUS ו- INTEL. נאמר לי שהלוחות של Gigabyte טובים ואמינים. אני אשמח לשמוע דיעות של אנשים שמכירים ו/או משתמשים בלוחות של היצרן הזה. תודה!

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by crik,

אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bartleby,

? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by WarSoul,

שלום יש ברשותי מחשב פנטיום 4 אם לוח אם מבוסס על צ'יפסט 865p שלא תומך ב ddr2 . השאלה שלי זה מה יותר כדאי לי , לקנות שני סטיקים של ddr בעלי ג'יגה אחת . או לקנות לוח אם חדש ושני סטיקים של ddr2 . אני לא מתכננן אוברקלוק והמטרה של הקנייה היא למשחקים , רציתי לדעת אם שווה היום עדיין לקנות ddr . תודה מראש לעונים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ido.K,

אז ככה חברים החליפו לי את המעבד: AMD Athlon XP 2000 Sempron 2200 עכשיו רציתי לשאול אם יש שינויים גדולים בין שני המעבדים!? תודה ענקית לעוזרים,

14. חברים , רצ"ב מדריך מאתר מאוד נחמד (לפחות שמבינים בנינו) על הדרך הנכונה להרכיב MB (כולל כל הטעיות הנפוצות)!! חשוב לקרוא http://www.hardwaresecrets.com/article/145/1

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אוקיי אני מעוניין בלוח אם למפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤452 לוח אם: ? דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤419 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤635 מארז: ? מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מחיר: ¤107 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL MOUSE מחיר: ¤260 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤3104 הלוח צריך להיות מקסימום 600 שקל אבל לא סתם לזרוק לי לוח ב600 אם הלוח מתאים לדרישות והוא עולה 400 אז אני סבבה עם זה אני לא מתכנן …

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by bogdant,

:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול ... אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש(אני יודעה שרובכם אנשים מבוגרים ולא מבינים את משמעות שחופש ) אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ??? לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ddr2 כמובן. מהירות 667 או 800 - אם יש מציאות טובות במהירות 800 אז אני מוכן להשקיע עוד כמה שקלים, אולם אם יש הבדל משמעותי (נניח לפחות 100 ש"ח) אז אסתפק ב 600. צריך עזרה דחופה - אני חייב להרכיב ולהזמין את המפרט כמה שיותר מהר. תודה מראש לכל העוזרים, אשמח לכמה שיותר הצעות.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכם, עברתי על השירשורים פה והם מכילים המון מידע שימושי, אך עם זאת לא מתאימים לסיטואציה הספציפית שלי. לי יש לוח אם די ישן אינטל D845PESV שמצומד לP4 2.4GHz http://www.intel.com/design/motherbd/sv/index.htm צרפתי צילומי מסך רלוונטים ללוח האם והמעבד. עפ"י הבנתי אני צריך זכרונות DDR ללא DC ובלי כל מני טריקים ושטיקים. הלוח תומך עד זכרונות 333 אבל בגלל שהם לא זמינים אני אקח זכרונות של 400MHz.. מגבלה נוספת היא הצורך בשימוש בטכנולוגית 512 הישנה.. (כלומר 16 DIMM על כל מודול - 512 מגה בכל צד) יש לציין בנוסף שאני לא מתכוון להתחיל לדחוף אותם בOC אלא להשתמש בקביעות ברירת המחדל של הלוח/זיכרון. המערכת אינה משמשת לגיימינג אינטנסיבי אלא לעיבוד תמונות (פוטושופ וכד') ועל כן ת…

• 10 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by guy418,

המערכת היא intel q6600, ocz 4gb 1066mhz reaper.. כרגע אני לוקח את הhd4850.. המערכת מיועדת למשחקים, OC ואולי עוד כמה תוכנות.. חשבתי על הasus p5q אבל אז חשבתי אולי לקחת משהו ממש זול כמו הgigabyte ep35-ds3l ואז עם ההפרש שחסכתי לקחת HD4870.. מה אתם אומרים עדיף? אני לא בטוח אם הEP35 תומך בזכרונות 1066MHZ שאני לוקח.. ואני לאדע אם הכרטיס מסך שהוא PCIE 2 תומך לאחור בלוח אם שהוא PCIE 1? עריכה: ד"א המארז הוא cooler master cm690 עם ספק seasonic 500w.. והקירור למעבד אני לוקח scythe ninja 2 עריכה 2: איך הgigabyte ep43 ds3l? איך הוא יסתדר עם OC? אני רוצה להביא את הq6600 שלי למינימום 3GHZ.. אני לא מנסה לשבור שיאים אבל להגיע ל3.5~ יהיה גם נחמד.. הלוח יהיה מסוגל לזה?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  20. שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, יש לי לוח אם EX58 קניתי 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel לפי מה שראיתי בKSP הוא תומך בלוח אם שלי. מישהו פה יכול להסביר לי איך לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by no_way,

כרגע יש לי את הRAM הבא Type DDR3 Size 8192 MBytes Manufacturer G.Skill Max Bandwidth PC3-12800 (800 MHz) Part Number F3-1600C11-8GIS האם יש צורך לקנות בידיוק את אותו PART NUMBER ? או שמספיק לקנות G.SKILL AEGIS 16GB (2 x 8GB)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Vol,

מישהו יודע מתי נעשה השימוש הראשון במעבד של מחשב ומתי נעשה השימוש הראשון במעבד בתכלס (מחשבון ודברים בסיסיים כאלה) (סליחה שהשאלה קצת לא קשורה אבל היא בשביל עבודה לבית ספר) אם אתם לא יודעים באיזו שנה ספציפית נעשה השימוש הראשון במעבד (למחשבון וכדומה) או במעבד מחשב מספיקה לי אפילו המאה בה נעשה השימוש (המאה ה-18, ה-19 וכד') תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.