מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עם פנטיום 4 3 ג'יגהרץ ולוח של GB שלצערי לא תומך במעבדי CORE של אינטל. קיצור אני רוצה לשדרג: מעבד- רק של אינטל, חשבתי על E8400 או על Q6600 או על המרובעים החדשים שצריכים לצאת? לוח אם- איזה ערכת שבבים? P35 או X38? שימו לב שאני לא מתכוון לעשות OC... את הזכרונות DDR2 שלי, הכרטיס מסך וההארדיסקים אני משאיר מן הסתם, זה רק שדרוג. חשוב לי שהלוח אם יתמוך בכל הטכנולוגיות שצריך וכ'ו... שיהיה עם כרטיס רשת וקול מובנים, FIREWIRE וכל מה שצריך. התקצבי שלי הוא 2000-2500 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי כרגע סטיק של קינגסטון 512 מגה ורציתי להוסיף עוד סטיק של 512 וכך גם יהיה לי דואל יש פרטים על הזכרון שלי בתמונה עכשיו, בשביל דואל אני חייב אותו סטיק שיש לי או שאני יכול לקחת אחר(מחברה אחרת \תיזמונים שונים)? נראה לי שזה הזכרון שלי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=856 שהוא עולה 350 שח והנה סטיק של Twinmos שעולה 275(75 שח פחות משלי) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=652 יש איזו הצדקה למה הזכרון הראשון יותר יקר? ואיך אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1389 ?? הקיצר אם אפשר תפרטו קצת ד"א כמה זמן נותנת ksp אחריות על הזכרונות? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים,אבקש דיעות נוספות במסגרת התקציב שצויין,כאשר השימושים יהיו כאמור לעיבוד גראפי ועיבוד וידאו,משחקי רשת מעת לעת ואוליי oc קליל בעתיד.אני די סגור על כמות הזכרון(2 ג'יגה). החשש העיקרי שלי הוא חוסר תאימות בין הרכיבים,דבר שאיני מבין בו ,כך שאשמח גם לקבל המלצות מכאלה שיש להם שילובים פועלים ומוכחים . תודה
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ועכשיו בנו לי מפרמט ב-KSP והיום הלכתי לפנדה ונתנו לי זיכרונות שונים מהזיכרונות שביקשתי ועכשיו רציתי לדעת מה ההפרשים בין הזכרונות האלה ומי יותר טוב מ-KSP: 512Mb 400MHz Samsung מפנדה: PQI 523MB DDR400 PC3200 כמובן שזה שניים במחשב.
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב חדש: gigabyte p35s3r ocz platinum 4-5-4-15 enermax librety 500 hd2600xt ddr3 מארז ג'יגהבייט האוררה arctic cooling freezer מחר מגיעים לחנות מעבדים חדשים מסדרה e8000 בחרתי כרגע ב e8200 והוא עולה בדיוק כמו Q6600 אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף לקנות או שאולי כדאי להוסיף קצת ולקנות e8400 במהירות 3GHZ וכמו כן רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל ממולץ? והאם המאורר מספיק טוב לאוברקלוקינג? יש לי אפשרות לקנות זכרונות מארה"ב הזכרונות שבחרתי מספיק טובים או שכדאי לקנות משהו יותר חזק?
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
למי שלא הבין, הכוונה לזיכרון RAM. אז מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום , אפתח בכך שזהו פורום מעולה ! ברצוני לקנות את הרכיבים שכתבתי בנושא ההודעה. המעבד בחרתי Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box שמחירו סביב 1100 ש"ח. לגבי הלוח-אם והמארז אצטרך עזרה , מה מתאים ? מהמחשב הישן אני לוקח. כרטיס קול LIVE 5.1 כרטיס GF4 MSI TI4600 ואת הזכרונות 2X - SAMSUNG 256/800 RDRAM . האם זה מתאים ? סכום השקעה: 2500 ש"ח .
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אנשים אני רוצה קצת חוות דעת בקשר ללוח albatron KX18D אני קניתי לוח כזה ומעבד amd athlon 2500 + רציתי חוות דעת זה חשוב לי כמה שיותר תמיכת הלוח הם : otp,sata,ddr400 dual,nforce ii(400),lan 10/200,s.b nvidia(ac97) ...m וזהו אני חושב http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/manual.asp?pro_id=72 הנה קישור !!!
-
- 10 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1 גיג כל אחד. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 מה התיזמונים של הזכרון הזה? האם הוא טוב? הבנתי גם שבשביל משחקים לא חשוב תיזמונים נמוכים? זה נכון? אני גיימר כבד ועיקר הפעילות שלי במחשב היא משחקים. יש אולי זכרון יותר טוב מהסאמסונג בשביל הצרכים שלי? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי ידיעה משמחת שידידה שלי יכולה לקנות דרך אינטל מעבד אקסטרים די בזול . הבעיה שרק לפני שלושה שבועות קניתי את ה Q9550 ואני לא סגור אם זה שדרוג ראוי(יאללה מחלה ממכרת השדרגת הזאת) בכל אופן האופציות הן: QX9775² 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop QX9770 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop Intel® Core 2 Extreme Processor QX9650 Intel® Core 2 Extreme Processor QX6850 אני לא סגור בדיוק על המחירים אבל זה בערך חצי... השאלה אם זה שדרוג ראוי. המפרט שלי כאן בצד . הוספתי מערכת קירור מים מבוססת על D TEK ורדיאטור משולש. משאבה של SWIIFTECH המוכרת והטובה. קדימה אנשים.... כדאי? הלוח לא יהיה צוואר בקבוק לסדרה 7?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פתחתי גם נושא חדש בפורום מארזים, אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באינטנסיביות, אני חייב מחשב חדש (כיוון: הארדקור גיימינג) ומתכוון מהחודש הקרוב להתחיל לקנות אחד בחלקים, עכשיו יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... אני צריך לקנות לוח אם שאני אוכל לחבר כבר עכשיו למחשב המעפן שיש לי ולהפעיל את ה8800GT שלי עליו בינתיים, עד שאני אקנה מארז חדש ואז מעבד חדש, ספק, זכרון וכ"מ וכל העסק... אני לא מודע ממש למחירים של לוחות אם איכותיים מול פחות איכותיים אבל ראיתי בZAP לוחות אם פופולריים ב800 שקל!! זה לא יקר בטירוף? בכל מקרה אשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך המעבד הזה למשחקים ולאוברקלוק?? חבר שלי רוצה לקנות אותו
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אנשים, כרגע יש ברשותי זיכרון של 1 ג'יגה מסוג ?(OCZ GOLD 800MHZ DUAL CHANNEL(2* 512 אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה של חברת KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL, כך שבסופו של דבר יש לי סה"כ 3 ג'יגה זיכרון. יש לציין גם שתיזמוני השעון של שני סוגי הזכרונות שונים. ocz - 5-5-5-12 וה- KINGSTON - 4-4-4-12 שאלתי היא האם ישנה אפשרות לשלב זיכרונות של שני יצרנים שונים. ד"א, לוח האם שלי: GIGABYTE 965P-DS4 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהמחיר של הזכרונות DDR2 לסוגיהם עלה. אבל לא ראיתי באף חנות מחירים עדכניים. הכל נשאר כמו שהיה.. אפשר בבקשה לקבל מקום שמוכר את הזכרונות במחיר עדכני? ואם נגיד Twinmos 512Mb 667Mhz היה עולה 300 ש"ח. כמה יעלה עכשיו? תודה (לא ראיתי על זה דיון אז פתחתי, אם כבר יש על זה דיון תנעלו)
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בקרוב מאוד והחלטתי ללכת על ה-A64 אבל קצת קשה לי להחליט באיזה לוח אם לבחור. אני בחרתי שישה לוחות אם ואני צריך שתגידו לי לפי דעתכם איזה לוח אני צריך לקנות (אני קונה בארה"ב): Abit KV8 PRO; 105$ ASRock K8S8X; 84$ Foxconn 755A01-6EKSR; 92$ AOpen AK86-L; 89.50$ ECS "755-A2 V1.0" 86$ 86$ Chaintech VNF3-250 תודה רבה מראש. אגב, המעבד שאני קונה הוא: AMD A64 3200+ 1024kb cache
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן אנשים, כמו שאתם רואים בתמונה, יש לי 2X512MB DDR2 533MHZ, אני יודע שזה די עתיק, אבל זה מה יש. אני צריך שתעזרו לי להבין מהתמונה אם אני אוכל לשים עוד זכרון במחשב (לדוגמא, לקנות עוד מודול של 1 ג'יגה ולשים אותו) תודה לכל העוזרים! (בתמונה: הסלוטים הכחולים בשימוש, השחורים לא... מה ההבדל בין השחורים לכחולים???) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם שווה לשלם 300 שקל בשביל לקחת 2.6 ולא 2.4 גיגה הרץ ?
-
שלום. על לוח אם של OCTEK שהפסיק לתפקד מצאתי ארבעה קבלים שנזל מהם חומר. אם זה חשוב- אז זהו טור של ארבעה מצד שמאל של המעבד. השכן שלי, אלקטרונאי מוכשר, שמע את הבעיה והודיע לי : "אין בעיה, תביא את המחשב ואני אחליף לך את הקבלים והכל יעבוד יופי". זה נכון? הוא יודע על מה הוא מדבר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 8K5A2+. האם אני יכול לחבר אליו יותר מ 4 כונני IDE (כמו בדרך כלל) ? האם ה RAID עוזר במשהו? למשל, 4 דיסקים קשיחים ו CD (כולם כאמור ב IDE).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן.. ו אני מתוכוון בחופש הגדול לשדרג את המחשב שלי.. ו אני מתכוון לקנות לוח אם חדש אני צריך ש הלוח יהיה של asus הלוח אמור לענות על הדרישות הבאות: ?P4 3.0 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit? ddr1 400mhz pci-e ו זהו אני חושב.. ו אם אפשר שהלוח יעלה בסביבות ה 500 +- תודה רבה לעזרים זה חושוב נורא
-
- 10 תגובות
- 597 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כותרת שווה אלף מילים...P:</p><p>לוח אם טוב שיתמוך בAM2 רצוי שמה שיותר זול!</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-