עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by general328,

יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  2. שלום, אני מתכוון לרכוש מעבד i5 ולוח אם מתאים, מי יודע היכן יש זכרונות זולים וזמינים לרכישה? אני מעדיף לרכוש הכי זולים עכשיו ולהשקיע יותר אח"כ כשהמחירים ירדו. יש בכל מיני אתרים, אבל לא לאספקה מיידית, מי מכיר היכן זמין?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by rap_tr,

בסה"כ קיים הבדל מבחינה פיזית בין DDR ל-DDR2 ? יש פה מחשב עם 2X256 ב-DDR ואני רוצה להוסיף 2GB של DDR2 זה אפשרי? ידוע לי שהשאלה אולי לא הכי חכמה, אבל אני רוצה להבין ואשמח להסבר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by b.tiger,

מה ההמשק של לוח האם msi MS-7267 זה PCI-E??

6. סתם עבר לי בראש כי החיבורים ממש זהים... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by tom57,

כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by ar2r,

זכרונות DDR2 מסוג CL6 יתאימו ללוח שלי ?Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  9. היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by canabatz,

קניתי מעבד לפני שנה וחצי ויותר ,לא זכור לי בדיוק! המעבד הוא Q9450 ,רציתי לדעת לאיזה מעבד הוא משתווה מתוך המעבדים שיצאו לאחרונה? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by es88,

HD4770 2x2GB DDR2 800Mhz xp 32bit אני יודע ש-32 ביט, אמור לזהות עד איזה 3.5 מהזיכרון. אצלי הוא מזהה 2.93, העניין הוא אחר, כאשר ה-Remap בביוס נמצא על Disable הביוס מזהה 3GB, בווינדוס הוא מזהה 2.94, כאשר זה נמצא על Enable (וככה הבנתי שזה אמור להיות שיש 4GB) הביוס מזהה 4GB, אבל הווינדוס מזהה 2.00. למישהו יש הסבר לזה? עדכנתי ביוס, עשיתי פרמוט למחשב, נשאר אותו דבר.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by bora8,

שלום אני קונה מחשב מבוסס I5 רציתי לדעת לאיזה לוח יש כרטיס קול טוב יותר המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטי HD וקצת עריכות וידאו ‏Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwO7uzOlu1js0TqM&templete=2 או ‏P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://asus.com/product.aspx?P_ID=YhNWZrOT1OWycIgo&templete=2

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by חגי7,

אני רוצה להרכיב מחשב מבוסס על i7 860. באיזה לוח אם כדאי לי להשתמש? אני לא מתכוון לעשות OC (מעבר ל-TurboBoost שמגיע כסטנדרט), לא מתכוון לשחק במשהו רציני (כלומר כל כרטיסי המסך הכפולים וכד' לא רלוונטים), אבל כן מתכוון להשתמש ביישומים שיגרמו ל-CPU לעבוד הרבה וקשה (VM, עיבוד נתונים וכו'). אני גם רוצה שהטיפול במחשב יהיה קל - לוח מרווח שלא צריך אצבעות של ילד בן 5 בשביל להגיע לכל החורים שלו. וגם כמה שפחות מאווררים, כלומר לוח שיכול לעבוד עם קירור פסיבי על ה-chipset ועל שאר הרכיבים. כמו כן, כמובן לוח אמין מכל הכיוונים (חברה, אחריות, BIOS, רכיבים וכד'). על איזה לוח אתם ממליצים? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by mosh131,

אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by HeroesCut,

ראיתי באתר אייבורי על המארז של Thermaltake Spedo Advance Package VI90001W2Z שרשום שזה מתאים ללוחות אם Motherboards Micro ATX , Standard ATX , האם הלוח אם שלי מתאים למארז?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  17. יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר: msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by rafi_d,

שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H 1. מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? האם אין עדיפות לרגיל או שנושא הHDMI הוא העיקר, והוא מצוי רק במיקרו ? 2. יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות על פני השני (לעיל) ? 3. יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום ח'ברה מה שלומכם? חבר מתכנן לקנות מחשב ונרתמתי למשימה כמובן. השימושים הם סרטי HD ומעט מאוד משחקים אם בכלל ולכן הגעתי למסקנה שה-720BE ייתן את המענה כאן. ההתלבטות היא הלוח ששם יש דרישות: 1) אין שום צורך ביציאות מסויימות אלא רק מאופציית ה-ACC שמאפשר בתיאוריה ליבה 4. משיטוט ברשת מצאתי שה-GA-MA770T-UD3P תומך באופציה והיה מוצלח גם בביוס F2C וגם ב-F3. בהתבסס על המאמר הזה: http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html הדבר מצריך זיכרון DDR3 שלא כל כך יקר יותר אבל השאלה היא האם הוא הכרחי? לפי ביקורות שונות אחוז השיפור לא מצדיק תוספת במחיר אבל אם זה הלוח היחידי שתומך באפשרות (במחיר הגיוני) הוא מוכן לקחת את ההשקעה הקטנה הזאת. השאלה היא האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by xj5,

אז ככה הרכבתי מפרט שלם על מחשב עם CORE I5 ואחרי שהזמנתי מהחנות אמרו שיש להם בעיה עם לספק לי את הזכרונות(בחרתי OCZ ריפר ממש טובים) ואני צריך לבחור זכרונות חדשים אז חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 מה דעתכם? איך החברה הזאת בכלל?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by spike_staff,

שלום לכולם! לפי משהבנתי באתר היצרן http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=P45TurboTwins2000 זה לוח אם יחיד בעולם עם צ'יפסט P45 וSLI. זה לוח די מוזר תומך ב-DDR2 או 3 וגם CF או SLI. אם מישהו יודע איך הלוח הזה מבחינת אוברקלוק לQUAD CORE? והאם גם SLI רץ בלוח הזה X16X8. אם כן כמה ביצועים אני מאבד כשאני משתמש בשני כרטיסים של 260 GTX? תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by ag43,

האם משנה איזה סוג סוללה (5v,3v,1.5v וכו') לחבר ללוח אם? מדובר במחשב נייד מדגם hp compaq nc6220. על הסוללה הנוכחית לא מצוין מתח.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  23. Started by LielZ,

Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E gigabyte p55 ud5 מה אתם הכי ממליצים.?ואם אפשר הסבר מיועד לoc בעיקר.וגם שיהיה טוב בכללי.מה עדיף משלושתם?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by catsmonster,

אני מנסה לחפש לוח אם שיתאים ל- I5 אבל כל מה שיש בKSP עולה הכי זול 700 ש"ח, האם יש לוח אם שפספסתי או שעדיין לו יצאו לוחות אם זולים יותר ל- I5? ואם כן מתי אמורים לצאת הלוחות אם הזולים יותר שמתאימים ל- I5?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, לפני כשבועיים ביקשתי עזרה בנוגע לזכרונות מתאימים ל-i5 ועפ"י רוב נאמר כאן כי מותר ורצוי להשתמש בזכרונות במתח 1.65 וולט ומטה. העבודות הן כי עפ"י אתר אינטל רשום במפורש שיש להשתמש בזכרונות במתח 1.5 וולט +- 5 אחוז משמע מקסימום 1.575 וולט. עובדה נוספת שנוגדת את העובדה הראשונה היא שבאתרים של חברות יצרני הזכרונות הגדולים (OCZ, Corsair, Kingston) מציעים זכרונות שמותאמים ל-i5 אך המתח שלהם נע בין 1.6-1.7 וולט. לפני שאני מוציא 5000 ש"ח או יותר על מחשב חשוב לי לא למהר ולקנות זיכרון שיכול להיות הרסני למחשב אז פניתי לאינטל בסוגייה זו והצגתי בפניהם לינקים לאתרים של יצרני הזכרונות וזאת התשובה שקיבלתי: Hello Dean, Thank you for contacting Intel Customer Support. As the manufac…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים