מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם p4p800 deluxe,מעבד פנטיום 4 3.2GHZ כרטיס מסך FX 5700 - 256MB אני שמתי זיכרונות קינסטון 4GB -DDR 400 בחלונות XP 32BIT מזהה זיכרונות בסה"כ 3.50GB ולא מזהה את כל הזיכרונות מלאים שיראה 4GB... אני יודע שיש עידכון חדש לחלונות XP באתר מיקרוסופט שיזהה לי בגודל 4GB. אני חיפשתי באתר מיקרוסופט ולא מצאתי.וגם נסיתי באתר חיפוש גוגל וגם שם לא מצאתי. אני מעדיף לימצוא באתר מיקרוסופט עידכון שיזהה 4GB מלאים. אם במקרה מצאתם עידכון באתר מיקרוסופט.רציתי לדעת עד כמה מגבלה אחרי עידכון שיזהה 4GB ואם אפשר להוסיף עוד זיכרונות ל- 8GB או 16GB האם העידכון יזהה זיכרונות כאלה? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
התלבטתי אם כאן המקום... הנה הבעיה: מדובר במערכת XP , על E2180 . הכוונה לשדרג לWIN7 בעתיד הקרוב. לטובת יישומים שאולי לא ירוצו על 7 - פורסם כי $M מציעה "מוד" תואם XP - http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html לי קורצת העובדה שמאמץ השדרוג - אולי קטן יותר. אממה... המכונה הווירטואלית שלהם דורשת מעבד תומך VT! מה דעתכם, שווה/נדרש לשדרג מעבד ? ואם כן - לאיזה ? הבנתי שבקרוב יציעו 5300 עם VT, האם זה הפתרון המועדף ? או שכל העסק הזה הוא גימיק, ופשוט - יש להתקין כל מה שאפשר מחדש, ולזרוק את הישן לפח... הנה עוד כתבה שמצאתי כרגע בנושא: http://www.withinwindows.com/2009/04/25/windows-xp-mode-internals-part-1-overview/
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד מחברת AMD עם חיבור של 939 socket, אבל אני לא מצאתי באתרי השוואת מחירים את הדגם הספציפי שאני מחפש. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר חנות כלשהי באזור המרכז שמוכרת מעבדים עם חיבורים כאלה? הדגם שאני מחפש הוא: AMD ATHLON 64 X2 3800+ SOCKET 939 הדגם שיש לי כרגע הוא: AMD Athlon 64 Processor 3500+ ~2.2GHz אם מישהו יודע היכן אוכל לקנות מעבדי 939 בארץ אני אודה לו על השיתוף!
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש של גיגבייט דגם MA770UD3 ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 2 גיגה למישהו יש פה לוח כזה ועשה את זה כבר?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 6300 על לוח 965P-DS4 עם 2GB 400HZ כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512 אני רוצה לשדרג את המחשב ביחס עלות/תמורה הכי טוב שאני יכול להשיג. חשבתי לשדרג את המעבד לE6300. האם אני ארגיש שיפור משמעותי ? האם כדאי לשדרג משהו נוסף מעבר לזה? (זיכרון לוח אם). המטרה פה זה מינימום עלות מקסימום שיפור. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אין על זה בסטיקי! השאלה היא מה זה עושה? האם אפשר לבטל את זה? זה מפריע לOC? ???
-
- 11 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
יש לי הזמנה של Core i5 עם זכרון של 6GB/DDR3/1333MHZ/KINGSTONE זה שלוש יחידות של 2GB. 7-7-7-24 CL 2GBX3, ראיתי בכמה מקומות שI5 לא תומך בטירפל צ'אנל זה אומר שאני אצטרך לוותר על 2GB??
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב ואני רק רוצה לוודא שהטמפ' תקינות. המעבד הוא 720BE לוח אם MA770-UD3 הביוס מעודכן לגרסת FD
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
פרימטתי מחשב שלי חבר ואין לו דרייברים ללוח אם איך אני מוצא את השם של הלוח אם ? הלוח אם של ASUS
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מחשב מיועד לגלישה וסרטים ועבודה עם מכונות וירטואליים (VIRTUALPC ו -VMWARE) מעדיף לוח ASUS ולפחות 4 גיגה זכרון עם אופציה להרחבה (סלוטים ריקים) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש עליהם מידע קטן או משהו? מחיר? משהו??.... אני יודע שהם 12 ליבות, אבל חוץ מזה כלום... כי ממתי שהכריזו על מעבדי i9 אני מחפש עליהם מידע או משהו ואני לא מוצא....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם והאם ההבדל שווה תוספת של 130? אני קונה היום מפרט עם I5 ורציתי לדעת אם התוספת של ה130 שווה(מטרת משחקים), בעתיד מקווה לשני כרטיסי מסך, אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין הביצועים בין שני המעבדים אם המטרה העיקרית שלי היא משחקים.. עוד שאלה, האם הלוח אם הזה: GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a מתאים למעבד של AMD?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בסה"כ קיים הבדל מבחינה פיזית בין DDR ל-DDR2 ? יש פה מחשב עם 2X256 ב-DDR ואני רוצה להוסיף 2GB של DDR2 זה אפשרי? ידוע לי שהשאלה אולי לא הכי חכמה, אבל אני רוצה להבין ואשמח להסבר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב, חבר נתקל בבעיה שה־USB הפסיק לעבוד לו לפתע ניסיתי כל דבר אפשרי, לאפס את ההגדרות של ה־BIOS והכל דבר לא הועיל קיבלתי כמה הודעות לא מועילות מה־dmesg של לינוקס, כשחיפשתי מצאתי בעיקר באגים שלא נפתרו ואז החלטתי לעצור את המסך כשמופיעה גרסת ה־BIOS עם הפעלת המחשב ונתקלתי בממצא הבא: על לוח האם מותקנת קושחת BIOS בגירסה F8, כשחיפשתי את הגרסה העדכנית ביותר באתר של Gigabyte נוכחתי לגלות שהגירסה החדשה ביותר היא F4 הדגם המדובר הוא (Rev 1.x) 8S661FXM , מעבד 2.6 (לא שזה משנה משהו) תיארתי לעצמי שכל שעלי לעשות הוא להוריד את הגרסה האמיתית מאתר היצרן יחד עם תוכנת ה־Flasher ופשוט לצרוב קושחה אחרת ל־BIOS ואז לאחר הפעלת התוכנה והנסיון לדרגוש (שדרוג אחורה) של הקושחה נתקלתי בבעיה הבאה: …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש (כרגע הוא בבדיקות ובתיקון) עכשיו אחת הבעיות שקיימות שהיא שהתוכנות SPEEDFAN ו-EVEREST מציגות לי שהמעבד על טמפ' של כ-82 C , דיברתי עם הטכנאי היום והוא אומר שזה בעיה שקיימת בחיישני טמפ' בכל הלוחות אם מדגם זה, זה נכון? נ.ב ה-EVEREST וה-SpeedFan הן מהגרסאות הכי חדשות!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחשב שכרגע בנוי על : מעבד : AMD ATHLON X2 64 bit 5200 socket AM2 2.66GHz 90nm לוח אם : ASUS M2N-MXCE NFORCE 6100 DDRII 1066MHz זכרון : TRANSCEND 2G DDRII 800MHz המחשב כמו שהוא היום משמש לעריכת וידאו עם ADOBE PREMEIRE ולא ממש סוחב (הCPU על 80-90% רוב הזמן, 100% בזמן רינדור). מה אפשר לשדרג במינימום השקעה ומקסימום תועלת למטרה הזאת ? (לא משמש למשחקים).
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מעבד i5 ולוח אם מתאים, מי יודע היכן יש זכרונות זולים וזמינים לרכישה? אני מעדיף לרכוש הכי זולים עכשיו ולהשקיע יותר אח"כ כשהמחירים ירדו. יש בכל מיני אתרים, אבל לא לאספקה מיידית, מי מכיר היכן זמין?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
סתם עבר לי בראש כי החיבורים ממש זהים... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-