מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את המחשב ואני רק רוצה לוודא שהטמפ' תקינות. המעבד הוא 720BE לוח אם MA770-UD3 הביוס מעודכן לגרסת FD
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
פרימטתי מחשב שלי חבר ואין לו דרייברים ללוח אם איך אני מוצא את השם של הלוח אם ? הלוח אם של ASUS
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מחשב מיועד לגלישה וסרטים ועבודה עם מכונות וירטואליים (VIRTUALPC ו -VMWARE) מעדיף לוח ASUS ולפחות 4 גיגה זכרון עם אופציה להרחבה (סלוטים ריקים) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש עליהם מידע קטן או משהו? מחיר? משהו??.... אני יודע שהם 12 ליבות, אבל חוץ מזה כלום... כי ממתי שהכריזו על מעבדי i9 אני מחפש עליהם מידע או משהו ואני לא מוצא....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם והאם ההבדל שווה תוספת של 130? אני קונה היום מפרט עם I5 ורציתי לדעת אם התוספת של ה130 שווה(מטרת משחקים), בעתיד מקווה לשני כרטיסי מסך, אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין הביצועים בין שני המעבדים אם המטרה העיקרית שלי היא משחקים.. עוד שאלה, האם הלוח אם הזה: GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a מתאים למעבד של AMD?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בסה"כ קיים הבדל מבחינה פיזית בין DDR ל-DDR2 ? יש פה מחשב עם 2X256 ב-DDR ואני רוצה להוסיף 2GB של DDR2 זה אפשרי? ידוע לי שהשאלה אולי לא הכי חכמה, אבל אני רוצה להבין ואשמח להסבר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, חבר נתקל בבעיה שה־USB הפסיק לעבוד לו לפתע ניסיתי כל דבר אפשרי, לאפס את ההגדרות של ה־BIOS והכל דבר לא הועיל קיבלתי כמה הודעות לא מועילות מה־dmesg של לינוקס, כשחיפשתי מצאתי בעיקר באגים שלא נפתרו ואז החלטתי לעצור את המסך כשמופיעה גרסת ה־BIOS עם הפעלת המחשב ונתקלתי בממצא הבא: על לוח האם מותקנת קושחת BIOS בגירסה F8, כשחיפשתי את הגרסה העדכנית ביותר באתר של Gigabyte נוכחתי לגלות שהגירסה החדשה ביותר היא F4 הדגם המדובר הוא (Rev 1.x) 8S661FXM , מעבד 2.6 (לא שזה משנה משהו) תיארתי לעצמי שכל שעלי לעשות הוא להוריד את הגרסה האמיתית מאתר היצרן יחד עם תוכנת ה־Flasher ופשוט לצרוב קושחה אחרת ל־BIOS ואז לאחר הפעלת התוכנה והנסיון לדרגוש (שדרוג אחורה) של הקושחה נתקלתי בבעיה הבאה: …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש (כרגע הוא בבדיקות ובתיקון) עכשיו אחת הבעיות שקיימות שהיא שהתוכנות SPEEDFAN ו-EVEREST מציגות לי שהמעבד על טמפ' של כ-82 C , דיברתי עם הטכנאי היום והוא אומר שזה בעיה שקיימת בחיישני טמפ' בכל הלוחות אם מדגם זה, זה נכון? נ.ב ה-EVEREST וה-SpeedFan הן מהגרסאות הכי חדשות!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחשב שכרגע בנוי על : מעבד : AMD ATHLON X2 64 bit 5200 socket AM2 2.66GHz 90nm לוח אם : ASUS M2N-MXCE NFORCE 6100 DDRII 1066MHz זכרון : TRANSCEND 2G DDRII 800MHz המחשב כמו שהוא היום משמש לעריכת וידאו עם ADOBE PREMEIRE ולא ממש סוחב (הCPU על 80-90% רוב הזמן, 100% בזמן רינדור). מה אפשר לשדרג במינימום השקעה ומקסימום תועלת למטרה הזאת ? (לא משמש למשחקים).
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מעבד i5 ולוח אם מתאים, מי יודע היכן יש זכרונות זולים וזמינים לרכישה? אני מעדיף לרכוש הכי זולים עכשיו ולהשקיע יותר אח"כ כשהמחירים ירדו. יש בכל מיני אתרים, אבל לא לאספקה מיידית, מי מכיר היכן זמין?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
סתם עבר לי בראש כי החיבורים ממש זהים... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת מחשב חדשה, התקנתי XP מ כונן CD ישן בחיבור IDE. אתמול החלפתי לכונן CD חדש בחיבור SATA. הכונן נראה תקין,מצליח להפעיל מחלונות. שאני רוצה לאתחל את המערכת מהCD הוא נכשל, בביוס הגדרתי את הCD כראשוני,אני מגיע למסך press any key to boot from cd ומשם הוא עובר ל הרד דרייב. עדכנתי ביוס. לוח של גיגה בייט G31 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זכרונות DDR2 מסוג CL6 יתאימו ללוח שלי ?Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי כאן שממליצים מי שרוכש נגיד את ה 7500 עדיף לו לקחת את ה 6300 בגלל מחיר ? או מה מה ההבדל בינהם כמה הרצים במהירות ? נגיד מדובר על שימוש כללי להכל אז אמרו שה CD2 עדיף עם ליבה כפולה משותפת......והיום שממליצים על 6300 הוא סך הכל DUAL CORE אז מה פיתאום הוא יותר טוב מה CD2 ,,,לא מובן מישהו מיכול להסביר במהירות הוא קרוב גם ל 8400
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ראיתי באתר אייבורי על המארז של Thermaltake Spedo Advance Package VI90001W2Z שרשום שזה מתאים ללוחות אם Motherboards Micro ATX , Standard ATX , האם הלוח אם שלי מתאים למארז?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר: msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-