עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה לדעת אילו מעבדים יעבדו על הלוח msi p965 neo רישמית וגם לא רשמית

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

מהירות ה-FSB של ה-805 ללא OC היא 533. באיזה מהירות מקסימלית יעבדו זכרונות 667 ?

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by 3liran,

למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rock-night,

אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  7. מעבד I5-750 לוח אם INTEL DP55WB זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) F3-12800CL9D-8GBRL והאם שילוב של זיכרון במהירות של DDR3 12800 וDDR3 10666 יכולים לעבוד ביחד על הלוח אם הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  8. 1. Super Talner 2048 2X1024 2.Samsung 2X1024 3. G.Skill 2X1024 F2 6400CL5D 2GBNQ מה הכי איכותי עזבו מחירים מה הכי טוב ואיכותי ל Oc

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by quepasa,

ראיתי לא ממזמן קירור למוספט מה זה ???????? תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by ryan_b,

מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by potpockey,

:asthanos:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. כרגע אני עם E6750 ו 4 גיגה זכרון. אני משתמש במחשב כדי להפעיל NETWORK SIMULATOR בשם GNS3. הסימולטור עצמו לא דורש כח רב אלא כל ראוטר (או ציוד רשת אחר) שהוא מדמה מריץ INSTANCE של VM ולכן דורש כח עיבוד וזכרון רב (פחות זכרון יותר כח עיבוד). כרגע במעבד הנכחי אני מסוגל להריץ 4-5 התקנים במקביל והשימוש במעבד מגיע ל 100% והמחשב לא סוחב חוץ מזה. לכן אני מחפש מעבד חזק (4 ליבות או יותר) שאני אהיה מסוגל להריץ שם כ 10 התקנים במקביל בלי לגרום לגסיסתו של המחשב. אני לא מתכוון להשקיע הון רב (וגם לא מתכוון לעשות OC - אלא להשתמש בן OUT OF THE BOX) ולכן אני מתלבט בין Q6600 ל 9950 של AMD... מה לדעתם יתאים יותר למערכת כזאת? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  13. לוח כפול שקעי 940 מבוסס NF4 PRO כאשר בכל שקע כפול ליבות דגם 866 במהירות שעון של 2.2 גיגה הרץ. א. Opteron 248 x 2 מול Opteron 866 x 1 האופטרון כפול הליבות משיג באופן שיטתי ביצועים יותר טובים ! ב. יחס תוספת הביצועים במעבר מ 2 ל 4 ליבות הוא ביחס ישר לכמות הליבות (במבחני ביצועים שזה רלוונטי לגביהם) ! מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/dualcore-opteron-4.htm הערה: על פניו נראה טוב מאוד, נחכה למבחני ביצועים נוספים, רצוי באנגלית. זה הלוח של TYAN עליו בוצעה הסקירה, מבוסס NF4 PRO עם SLI של 2 * PCI-E * 16 ושני שקעי 940 שמאפשרים כעת 4 ליבות, זה הלוח הכי טוב כנראה בעולם לתחנות עבודה לכל מטרה שהיא: הלוח הזה נמכר בארץ - מחיר 3400 שקל, לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/c…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by amit22,

מה אתם חושבים על המעבד amd athlon xp 2500 העם הוא המעבד האידאלי בתקציב של 550 שקל למשחקים

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  15. אני מתלבט בין2 הלוחות האלה ASUS P5Q3 DELUXE WIFI P45 DDR3 ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP X48 DDR3 היתרון המשמעותי שמבחינתי עושה את ה-X48 לעדיף זה שאפשר להריץ מערךCF על X16 כפול ולא X8 ב-P45 מה דעתכם? איזה מעבד הייתם ממליצים לשדך ללוח הזה?... אין לי כל כך מגבלות תקציב אבל חשוב לי גם לא לזרוק סתם כסף...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roes,

הזיכרונות התייקרו בטרוף!! למה המחירים כל כך עלו? לדוגמא: (סתם איזה זיכרון בשביל להדגים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 הזיכרון הזה עלה פעם 1,200 ועכשיו הוא עולה 1,750 !!!ו *בעיקרון, היום הזיכרון הזה היה אמור לעלות פחות מ 1200 כי עבר הרבה זמן והמחיר צריך לרדת וסיבה נוספת היא ששוק הזיכרונות מתפתח והחברות מפתחות זיכרונות יותר ויותר טובים (הרבה יותר מהירים) ובכלל בקרוב כנראה יצא DDR3 בקיצור, למה המחירים כל-כך עלו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

השאלה: ------ אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ATHLON XP, המחיר של ה-ATHLON 2000+ הוא 1000ש"ח, ושל ה-1800+ 650ש"ח, מה יותר משתלם? ההפרש בביצועים שווה את הכסף? (אני מעדיף ממישהו שניסה את שתיהם, אבל גם מי שיודע בתור ידע כללי) לבקשה: ------ עם למישהו יש איזה מקום שאפשר לראות השוואה בין ביצועי מעבדים אז אני רוצה שיתן לי את הכתובת, גם השוואה בין האטלונים, וגם השוואה בין אטלון לפנטיום4. תודה מראש, gonzila

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E מעוניין להגיע למהירות 3.5Ghz . איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע?) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by M.I.21,

שינוי לוח אם בווינדוס 7 בלי שיהיה צורך לפרמט את המערכת הפעלה איך עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofir38,

כמו בכותרת אני קונה מערכת מחשב חדשה שתכלול Q9450 ו HD4870 אני מעוניין בלוח אם כמה שיותר טוב למערכת הזאת (כמובן גם OC מכובד) שיהיה אפשרות לRAID וכל הפיצ'רים הטובים האלו. לא משנה לי איזה חברה העיקר חוץ מMSI. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by bilbo,

אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by fatalmelody,

הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו. השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  23. ftp://ftp.software.ibm.com/eserver/benchmarks/news/newsblurb_x3455_speccpu_091007.pdf תעשו את ההשואות לבד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Ofir87,

ערב טוב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (סטילס וכן עריכת וידאו). החלטתי לרכוש את ה-i7 2600K (להבנתי הוא המעבד הטוב ביותר בטווח המחירים שעוד נחשב ל"נורמלי"?), רציתי לקבל המלצה על לוח-אם תואם שיספק יחס ביצועים-פונקציונאליות טוב ככל האפשר. בפורום מפרטים הומלץ לי על לוח-אם של ASRock או של Intel - שנים לא התעדכנתי בתחום החומרה אבל זכרוני אומר לי שבתחום זה דווקא Gigabyte או ASUS אמורות לשלוט, לא? (כמובן ש-ASUS "דופקים" מחירים בשמיים). אשמח לכל יעוץ/הארה/הערה שהיא. תודה רבה ולילה טוב

25. Started by ashbit_q,

אמרו לי כשקניתי אית המחשב והוא עבד לי על 3.4 גיגהרטז שזה טבעי שאם תוכנה או משחק לא פועלים על מרוע ליבות שמהירות אחת הליבות עולה TOORBO BOOST השאלה שלי האם ווינדוס יודע לנצל את ארבעת הליבות של המעבד I7? לדוגמה אם אני מתקין משחק למעשה זה נחשב פעולה של הווינדוס והוא ישתמש בכל הכוח של המעבד אבל, הבעיה שכשהתקנתי משחק המעבד מתאמץ בין 10-20 אחוז (נגיד שההתקנה לא תומכת במרובע ליבות) והמחשב זז לאט בזמן הזה במקום לעבוד על 30% ובלי להיתקע, אם משהוא יכול להסביר איך הווידוס 7 64 ביט עובד עם מעבד I7 תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.