מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. ???
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך במעבד intel core 2 duo 6300 אך שיש לו כרטיס מסך onboard ויציאת tv-out לא הצלחתי למצוא ממש חשוב לי יציאת ה tv-out והכרטיס מסך אונבורד זה יחסוך לי הרבה כסף מקניית כרטיס מסך נפרד. אני צריך את יציאת tv out יותר מהכרטיס מסך כלומר אני משתמש במחשב לעבודות משרדיות ולא למשחקים והיציאה tv-out היא לצורך צפיה בסרטים מהמחשב לטלויזיה. אנא עזרו לי לפתור את הבעיה תודה.
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
מעבד סמפרון 939 במהירות 3000+ NBBWE 0604EPMW אני רוצה לדעת איך הוא בOC...
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מת לי המעבד ואני מחפש לקנות חדש (או אפילו יד שנייה) ואני לא מוצא כאילו בלעה אותם האדמה!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד?
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כשניסיתי להוריד את המעבד מהלוח אם הוא יצא בסדר ביחד עם הצלעות קירור והמאוורר עליו כשכולם מחוברים. קראתי איפשהו שכשמוצאים את המעבד אז אין ברירה אלא להפריד את גוף הקירור מהמעבד. איך יכול להיות שאצלי הכל יצא ביחד? תודה לכל המגיבים!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 512 זכרון ואני משתמש רק ב 300 בערך ככה שכל הזמן יש לי RAM פנוי, אם אני אוסיף עוד 512 אני ארגיש שינוי ? אם כן למה ?
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם gigabyte 8Ip45PG, ובגלל תקלה טכנית מסויימת המליצו לי לעשות CLR_CMOS. קראתי את המדריך שבא עם לוח האם, ומצאתי את החלק שמסביר על הנושא. כתוב שם שאני צריך לקצר את פין 1 ו-2 (משער שזה אומר לגרום להם לגעת אחד בשני) אבל איך אני עושה את זה? עם האצבעות, בזמן שהמחשב מחובר לחשמל או שאמור להיות מכשיר מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה המפרט זה GA-G33M-DS2R עם כל מה שרשום מטה. דיסק של WD500AAKS מחובר בSATA ועוד דיסק של סגייט 250 7200.10 מחובר בeSATA. עכשיו אני רוצה לעשות את הסגייט הנייד שיעבוד עם פונקצית הHOT PLUG...אבל אני לא מצליח.. ניסיתי בביוס לשנות את הSATA RAID/AHCI Mode לAHCI וזה לא עובד...מה אני עושה לא נכון?? ואולי בכלל אי אפשר...? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב שלם לפני שבוע בערך, עכשיו עם המארז החדש שקניתי לא היו ברגים. אז התקשרתי לחנות והם שלחו לי ברגים בדואר רשום שהגיעו אחרי שבוע (יום שישי). אז בנתיים מיקמתי את כל החלקים החדשים של המחשב במארז ישן (פיתרון זמני עד שיגיעו הברגים למארז החדש). אז הברגים הגיעו, אבל יש בעיה: אני תמיד מיקמתי את לוח האם במארז ע"י הברגים האלה, שבורג אחד ממקמים על המארז ואז שמים מעליו את לוח האם ואז מבריגים מעל זה עוד בורד. אבל שוב, מרוב חוסר יעילות מוחלט, החנות לא שלחה לי את הברגים האלה. היא שלחה לי ברגים לבנים, שבצד אחד אפשר להבריג את הבורג למארז ומהצד השני יש כזאת צורת חץ. עכשיו, אני מתקשה להתקיין את לוח האם במארז עם ברגים כאלה כי אני לא יודע מה לעשות איתם. אני צריך קודם להבריג אותם ע…
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב לתקן אותו, די ישן-מלפני שנתיים-שלוש (לא בטוח איזה מעבד כי אני עדיין לא הפעלתי את המחשב בגלל הבעיה שיש). הלוח אם הוא: [url=]http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 הזיכרון הוא: 256MB 266DDR אני יודע איך להרכיב זיכרון, ועשיתי את זה במלא מחשבים. אבל משום מה אני לא מצליח להרכיב את הזיכרון הזה על לוח האם. אני יודע שיש 4 סלוטים של זיכרון על לוח האם, 2 SDRAM ו-2 DDR. זיהיתי את שני סלוטים ה-DDR, וניסיתי על אחד מהם להרכיב את הזיכרון, אבל הזיכרון פשוט לא נכנס למקום שלו. אני מתכוון הוא מתאים מבחינת הגודל לגודל הסלוט, אבל הוא פשוט מסרב "לשקוע" בתוך הסלוט. אני לוחץ עליו והוא פשוט לא נכנס. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הלוח אם הוא p4s533mx של אסוס (כן , אני יודע שהוא ישן ) . בעיקר מעניין אותי כמה סלוטים של זכרון יש לו ובאיזה מהירויות זכרון הוא תומך . חוץ מזה , אני צריך לדעת מה המעבד החזק ביותר שאפשר להרכיב על הלוח הזה . כל עזרה תתקבל בברכה .
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
צהריים טובים לכם,אשמח לקבל עזרה,אני קצת מבולבל בנושא של הזיכרונות. ??? איזה זיכרונות יש ואיזה ולאיזה מעבדים ולוחות הם מותאמים? אילו הטובים ואילו הפחות טובים? תודה רבה לכם על העזרה. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מעבדים יצאו ב12 לנובמבר, וכמה הם יעלו? במקור אחד כתוב שמעבד הדגל QX9650 יעלה 999 דולר. במקור שני כתוב 200 דולר. במקור אחד כתוב שרק מעבד הדגל יצא ב12 במקור אחר כתוב שכמה מעבדים יצאו ב12. מישהו יכול לעשות לי סדר במוח?!
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בעקבות כל מיני פרסומים של באנדלים בגל מיני חנויות אונליין, אני אשמח אם תוכלו להסביר כמה דברים: 1. האם ההבדלים ב- DDR הם רק במהירות הזכרונות? 2. באיזה מהירויות עובדים ה- pc2100, pc2700 וכו'...? 3. מה זה בדיוק FSB? אני שואל כי אני רואה (למשל ב- zigzag2000) פרסום של לוח שה-FSB שלו הוא 200/266, ומגיע עם זכרונות 333... איך זה עובד לעזאזל? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להחליף את שלושתם אני רוצה בעיקרון רק אינטל מסיבות לא ידועות... תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שירות נאמן, לעיתים יותר ובעיקר פחות, של כ-18 חודשים, במתכונת של כמעט 24/7 במהירות באס של 475 מה"צ החליט הלוח אם (GA-965P-DS3) לצאת לפרישה מוקדמת ללא אישור. המוות היה צפוי כיוון שהוא עשה בעיות בחודש האחרון. בכל אופן אני צריך המלצה ללוח אם חדש עבור C2D 6300 ותומך DDR2. הלוח צריך להיות מסוגל להחזיק 450 מה"צ לפחות (הזכרון מסוגל תאורתית להגיע ל-1.1-1.2 ג"הצ). אני צריך שללוח יהיה כרטיס קול מובנה סביר, לפחות כמו הנוכחי ו-2 חריצי PCI (הישנים) שלא צמודים לחריץ ה-PCIe x16, והכי חשוב חורי הרכבה לגוף קירור (Ninja). כל השאר לא חשוב. אם לא יהיו שנויים משמעותיים, אז אולי עדיף לקחת עוד DS3 ולהמנע מהצורך להתקין XP מחדש?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מוכר לוח אם: GIGABYTE GA-6VTXE VIA 694T AGPset socket-370 מעבד: Celeron 900MHZ זכרונות פנימיים: שני 64 SDRAM ?????? בכמה אני יכול למכור את זה ... ובדוגרי! בלי צחוקים בבקשה ... איזה אחד רוצה לקנות ממני כי יש לו מחשב גרוע אז הוא רוצה את שלי ... תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחירו של הלוח שלי בשוק בארץ עומד על משהו כמו 690 שקל! איזה לוח כדיי להזמין במקומו? כי הוא לא עובד טוב עם כרטיסי NV17 שאני משתמש בהם! ועידכון ביוס לא עזר לי ולא עזר להרבה אנשים ברשת שדברתי איתם ! אז תמליצו לי בבקשה תודה מראש :-)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי .. שמעו אם אני עכשיו מחליף לוח אם , אז הלך 2 גיגה ראם ? זה יענו בתוך הלוח אם או איך ? וכשאני קונה לוח אם זה בא ביחד עם הראם או מה ? לא הבנתי תקטע הזה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם MSI K8N NEO4 MS-7125 VER.1 רציתי לדעת אם יש לי בלוח הזה יציאה של קול שאני יכול לחבר לכרטיס מסך שלי (S/PDIF) כדי שאוכל לשמוע קול דרך היציאה HDMI שיש לי בכרטיס מסך הכרטיס מסך שיש לי הוא GF9500GT + HDMI והוא מחובר לLCD 37 אינצ' רואים תמונה טובה אבל לא שומעים כלום תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז קודם כל תודה שנכסת! אלה פרטי הביוס: [ BIOS ] BIOS Properties: Version Award Software International, Inc. Release Date 04/07/1999 Size 256 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD Supported Standards DMI, APM, ACPI, ESCD, PnP Expansion Capabilities ISA, PCI, AGP, USB וזה דגם לוח האם: [ Motherboard ] Motherboard Properties: Manufacturer http://www.abit.com.tw Product i440BX-W977(BX6 Rev2.0)
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה (חוץ מלהחליף אותם ) והמליצו לי על שדרוג של 512 זיכרון (שזה מה שיש לי עכשיו) עם 400hz ואני לא יודע אם אני חייב שזה יהיה באותם הרצים כמו בזכרונות שיש לי עשיו בתוך המחשב (2 של 256) לא יודע מה לצלם אבל הבאתי צילום מהאוורסט של הזכרון והלוח אם http://img169.imageshack.us/img169/8147/mbwn2.png http://img48.imageshack.us/img48/687/z1ue8.png http://img48.imageshack.us/img48/4655/z2bc4.png שמתי לב בזאפ שרוב הזכרונות עולים בערך אותו דבר ורציתי לדעת איזה זיכרון לא רק יתאים למחשב אלא גם מה יתן את הביצועים הכי טובים ביחס למחיר אם אני כבר קונה משהו וטיפה משקיע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? אני מחפש זיכרון שיהיה תואם אבל הכי זול שאפשר. סה"כ 1 גיגה. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-