עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by galza,

כרגע ברשותי מעבד i5 3550 לוח אם גיגה בייט h77-ds3h זכרונות 2×4 גיגה (סהכ 8 גיגה) קינגסטון גנסיס 1600 mhz בתקציב של 2000 ש"ח האם אפשר להחליף את השילוש למשהו יותר חזק? או שעדיף להשאיר את מה שיש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by FatherBoard,

כשאני משחק ב-UT 2003 אז הוא מקרטע חבל"ז... כשאני יוצא מהמשחק אז זה אומר שהזיכרון הוירטואלי נמוך. יש לי 256MB DDR ועד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה. זה נורמלי? מה ואיך אפשר לעשות עם הזכרון הוירטואלי הזה? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Charybdis,

שלום, ניסיתי להתקין windows xp sp2 ולא הצלחתי. משיטוט קצר באינטרנט, ראיתי שיש לבצע צריבת ביוס. שאלתי היא: מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה? קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזה מסוכן אבל גם ראיתי שללוח שיש במחשב, ישנה אפשרות לשחזר את עצמו. מישהו שמע על כך? בתודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ruotsi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב עם המפרט הבא: Core 2 Duo E6300 Leadtek 7600GT 2GB 667 DDRII memory Seagate 160GB 8mb S-ATAII Compucase 6a19c Enermax 350W כל מה שחסר לי למפרט זה בעצם לוח אם. יש לכם המלצות? רק שלא יהיה יקר מדי

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The Shark,

שלום, יש לי בעיה שכבר נמשכת חודשים... המחשב שלי, בשעות עומס (משחקים בדר"כ), נכבה ומשמיע ציפצופים. לי היה ברור מלכתחילה שהבעיה היא בעיה של חום, אבל החבר'ה מהחנות השכונתית (מרדנית) התעקשו שזה וירוסים וכו'...... עד שישבתי איתם בחנות והוכחתי להם שזאת בעיה של חום. בכל מקרה, הם שמו לי משחה טרמית, הבעיה הסתדרה לתקופה של חודש וחצי בערך. אבל בימים האחרונים הבעיה חזרה..... מה עליי לעשות? כל חודש ללכת אליהם שישימו לי משחה טרמית?! לא נראה לי שזה אמור להיות ככה. אני לא שם בעצמי כי אני די מפחד שבטעות אני אשרוף את המעבד או משהו... מה הפיתרון? יש סוג של משחה טרמית שלא מתאדה? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lharpaz,

כמה שאלות: מה ההבדל בין מעבדי ה-Sempron ל-Athlon ? מה ההבדל בין הסלרון לפנטיום ? מתי ההבדל יבוא לידי ביטוי? (באילו יישומים?) בקרוב אני אצטרך להרכיב מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם: גלישה באינטרנט, יישומי office, וקצת סרטים. האם במחשב כזה יורגש ההבדל בין המעבדים? מה כדאי לשים? (שיקול של עלות-תועלת). תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zeev1,

באתר cpubenchmark מופיע שבהרצות שלהם למעבד e6500 יש ציון גבוה יותר (2075 ) מאשר למעבד e7500 שלו יש ציון (1997) האם זה אומר שהמעבד e6500 עם הנתונים הנחותים יותר 2m cache ,2.93mhz,1066 fsb יהיה מהיר יותר ועדיף על המעבד e7500 עם הנתונים 3m cache ,2.93mhz,1066 fsb מה ההסבר לכך והאים עדיף לקחת את ה e6500 . http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Pentium+Dual-Core+E6500+%40+2.93GHz http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+E7500+%40+2.93GHz

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. תקציב דל למחשב בסיסי עבור אינטרנט\אופיס\מוזיקה\סרטים. לוח-אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H Intel מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 Processor 3.0GHz 1066FSB 3Mb זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz או Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz (שתי סטיקים של 2GB). מה דעתכם? יש מקום לשיפור? באותו מסגרת תקציב לא יכול לחרוג ממנה. איפה כדאי לקנות? איך המוצרים של KSP\SKYPC\RSM\PANDAS? ועוד שאלה בבקשה. איך מעבד E6550 יותר טוב מהמעבד הזה E7500? זה לא כמה דגמים לפני? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SubX,

יש לי עוד מחשב בבית עם ביוס של AMI שמעתי שאפשר לשדרג ל AWARD הפרטים של הלוח לפי תוכנה : (אין ללוח הזה דגם !) Program: Unicore BIOS Wizard Version 1.5 Program: Unicore Chip Detect v0.72 2000.03.10 BIOS Date: 07/23/97 BIOS Type: American Megatrends licensed to Intel BIOS ID: BIOS Version 1.00.03.DN0E Flash: Intel DN0E motherboard Chipset: Intel Triton 430VX rev 2 Superio: NSC 306 rev 11 found at port 2Eh אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לשדרג את הביוס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני חדש כאן היכן ניתן למצוא חומר לימוד בעברית על לוחות אם על ביוס שם אוכל ללמוד הגדרות הרכבות סוגים הסטוריה וכו'? תודה משההשם :AR15:

12. Started by nadavov,

שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RGod,

הלוח הזה תומך גם ב AGP וגם ב PCIE רשום שהוא תמוך בבאס של 1066 כלומר גם CORE2 -E6300 רשום שתומך ב 667 זיכרון איך הלוח אם הזה בכללי מומלץ ?איך הוא ב OC <??פשוט לוח אם זול מאוד . שמעתי שיש לו בעיה אם ה PCIE שהוא תומך רק ב כפול 4 או משהו כזה ולא ב כפול 16 ?<

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zamir21,

יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h] אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K האם יש הבדל ביניהם? בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ? האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roeiw,

אף פעם לא הבנתי בדיוק מזה. :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שבת שלום לכולם יש לי לוח אם Abit AL8-V שמחובר בחיבור 20 Pin וקיימת אופציה לחבר עוד 4 Pin נוספים! השאלה שלי היא, מתי אני מחבר את הארבה פינים הנוספים? או שלא מחברים אותם כלל?

18. כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by liram21,

מה יותר כדאי מבין שני הלוחות האלה: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 ASUS P8P67-M Pro מה יותר כדאי מבחינת מערך מרובה כרטיסים(בעתיד), מהירות זיכרונות, כניסות וכד' למערכת הזו: i5 2500K G.Skill 1600MHz 2x2GB Ripjaws X Edition Asus HD6950 2GB (שיעבור המרה ל-6970).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני עומד לקנות מחשב עם AMD 3200+ S939 אבל הלוחות אם למעבדי AMD תומכים רק ב-400 MHZ. האם עדיף כבר לקנות INTEL ו-533 MHZ עם זה? אני משחק הרבה משחקי מחשב כבדים ומתכנן לקנות ג'יגה ראם...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בהשוואה למעבדי דור 8 של אינטל ולמעבדי ריזן של AMD

22. מי שזוכר אני רציתי את ה- OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 בסוף הלכתי צעד אחד קדימה וקניתי את ה- OCZ DDR2 FlexXLC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL3 שתי קיטים כאלה סה"כ 4 גיגה... כרגע לקחתי רק 2 גיגה + הזמנה לעוד 2 גיגה כי לא היה במלאי סה"כ 4 גיגה מהזיכרון המפלצתי הזה!! חברה CL3!!!! יאללה עוד 14 יום נקבל את הקיט השני ואז יהיה פיצוץ !!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ronenur,

שלום! רציתי לשאול מה ההבדל בין לוח אם ATX למיקרו ATX חוץ מהגודל. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by idanashh,

איזה לוח אם יש לאוברקלוק ממוצע בסכומים הנעים בין 400-650 ש"ח ואים אתם יכולים תנו לי דוגמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by XCG120,

בעדכון ביוס בחברות כמו ASUS יש רשימה של עדכונים מהעדכון הישן ביותר לחדש ביותר שמתקנים באגים וכו.. השאלה שלי האים אני מתחיל לעדכן את הביוס אחד אחד מהישן לחדש?, כי הרי התיקון של הבאגים בעדכון הישן לא נמצא בחדש, או שאני מעדכן רק את החדש ביותר?, כי אים בחדש יש גם את העדכונים הישנים הקובץ היה מגיע לפחות למגביטים ספורים וזה לא המצב מה הדרך לעדכון נכון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים