מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום עדכנתי את הביוס ללוח אם ועכשיו המחשב לא נדלק לי, לא עושה אפילו את הצפצוף של ההדלקה. האם זה אומר שצריך לזרוק את הלוח או שאפשר להציל את המצב ואיך? לא אמור להיות ללוח הזה ביוס חירום או משהו דומה? ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה ו/או ע"י CMOS ולא עזר אשמח לכל עזרה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן היכן ניתן למצוא חומר לימוד בעברית על לוחות אם על ביוס שם אוכל ללמוד הגדרות הרכבות סוגים הסטוריה וכו'? תודה משההשם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לוח אם יש לאוברקלוק ממוצע בסכומים הנעים בין 400-650 ש"ח ואים אתם יכולים תנו לי דוגמה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם הלוח: DFI LanParty NF4 SLI-DR (Nforce 4 ultra) - 939 תומך במעבד Opteron 165 בתושבת 939 למרות שלא מצויין שם ? יש פה בעלי ניסיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב דרייבר לכרטיס קול שמובנה בלוח אם INTEL DG965RYCK ROGERS CITY כבר שבוע מחפש לא מוצא תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב לעצמי מחשב חדש קניתי זכרון של patriot ddr2 800 2gb ו 8800GTS 640mb oced אני קונה e6600 ואני לא ממש מבין בלוחות אם של היום לכן אתם כאן תודה
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, כנראה עם מעבד I5 760 שווה לחכות לSandy Bridge? האם המחירים שלהם יהיו בסדר הגודל של המעבדים כיום? והאם הם יובילו להורדת המחירים של המעבדים הנוכחיים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h ואני רוצה לדעת האם הוא 32BIT או תומך 64BIT... אני רוצה להתקין עליו את הגירסא המתאימה לו מבחינת וינדוס. ודרך אגב מה מומלת ללוח אם כזה 7 או ויסטה? בנוסך אני רוצה לקנות זכרונות חדשים הלוח תומך עד 4GB DDR2 800MHZ התוכלו להמליץ לי במחיר סביר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8600 3.33Ghz או Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz בעיקר עבור הסימולטור של מייקרוסופט FSX שידוע כזולל CPU, וכן עבור קרייסיס, COD4 וכו', לפי בנצ'מרקים ה Q9550 נותן תוצואות טובות יותר, אבל אני קורא באינטרנט דעות של אנשים שאומרים שעבור FSX ה E8500 הוא ה מעבד, וכרגע יש גם את E8600 שאפשר לעשות לו עוד OC (או שלא?), הכרטיס מסך שיעבוד איתו הוא HD4870. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,טוב בגדול השאלה בכותרת אבל אני ארחיב. לפני 6-7 שנים קניתי מחשב,פנטיום 3,בזמנו זה היה מחשב חדש ומגניב שעלה מלא כסף(6000 ש"ח).עשיתי סקר שוק וגיליתי שהכי זול יהיה לקנות אצל בחור אחד שעבד בצורה פרטית(הוא לא עבד מחנות,אבל הוא היה רשום כעסק חוקי).בכל אופן הבחור סגר מזמן את הבסטה. לא מזמן(לפני שנתיים ;D אבל שככתי מזה) המחשב הפסיק לעבוד(אני מדליק אותו ויש רק מסך שחור וקו לבן מהבהב), לפי התקלה אני מניח שהבעיה במעבד. אם זכרוני אינו מטעה אותי,אינטל מביאים אחריות לכל החיים למעבדים שלהם.אני רוצה להחליף את שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעדכון ביוס בחברות כמו ASUS יש רשימה של עדכונים מהעדכון הישן ביותר לחדש ביותר שמתקנים באגים וכו.. השאלה שלי האים אני מתחיל לעדכן את הביוס אחד אחד מהישן לחדש?, כי הרי התיקון של הבאגים בעדכון הישן לא נמצא בחדש, או שאני מעדכן רק את החדש ביותר?, כי אים בחדש יש גם את העדכונים הישנים הקובץ היה מגיע לפחות למגביטים ספורים וזה לא המצב מה הדרך לעדכון נכון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם לאחרונה אני בוחן כמה סמארטפונים לפני קנייה, ולפעמים כשאני משווה מעבד (SoC) סלולרי אחד לשני באתרי ההשוואות, אני נתקל באזכור של יכולות Video Encoding ו-Video Decoding, חומרתיות כמובן.. מה שהופך את זה להרבה יותר מהיר (ויעיל) מאשר מימוש תוכנתי שהיה רץ עם פקודות על המעבד. לדוגמא, ממעבד אחד: אני תוהה לעצמי, האם גם במעבדים שיש לנו במחשב שולחני/נייד גם יש יכולות Video Encoding ו-Decoding חומרתיות? במידה וכן, האם זה בכל הדגמים של המעבדים, או רק בקבוצה מסוימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מכול ההמלצות יצאתי מבולבל אני מתכנן לקנות מחשב כאשר מטרתו העיקרית היא למשחקים וקצת לתוכנות ואינטרנט השאלה היא האם עדיף לקנות כפול ליבה 920 D 2.6 או מעבד עם ליבה אחת שהוא לדוגמא 3.2 (שזה נישמע די מעודכן) הפחד כמובן נובע מהעובדה שאני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי כמה שנים טובות האם בבדיקה השוואתית 2.6 כפול ליבה הוא יותר מהיר מ 3.2 חד ליבתי ולמה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, את המחשב הנייד הנוכחי שלי (שממנו אני כותב) רכשתי ביוני 2013 (לאחר ההודעה שלי בפורום הייעוץ) והוא כבר לא כ"כ סוחב. רציתי לקנות מחשב חדש והפעם בשונה מכל חיי, רציתי להשקיע סכום גדול יותר במחשב טוב ולא לחפש את הזול ביותר. אבל כשנכנסתי לפורום הייעוץ לפני קניית מחשב ראיתי נושא דביק שהזהיר שחומרה חדשה בדרך. אני יכול לחכות עוד כמה חודשים אבל חשבתי לקנות במקביל SSD מחו"ל כי הבנתי שהמחירים שלהם בחגי הקניות של נובמבר ירדו לשפל רציני. בקצרה, השאלות שלי הן: 1. עוד כמה זמן, להערכתכם, תהיה ירידת מחיר מורגשת בדגמים הישנים של המחשבים הניידים כתוצאה מכניסת המעבדים החדשים? 2. האם הירידה הנ"ל תהיה משמעותית? 10%? 20%? יותר? אם זה משנה, חשבתי בכיוון של מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי זה לוח ASUS ROG Maximus XII Hero Z490 מעבד I9 10900K זכרון g.skill ddr4 trident-z 2x16gb 3600mhz כרטיס מסך ASUS ROG STRIX RTX 3080 TI המטרות שלי מהמחשב זה נטו גיימינג האם כדאי לשדרג ל12900K ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את כל הבאנדל הזה? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מספקי החומרה המוכרים באירופה (גרמניה ליתר דיוק) הידוע בשמו Mindfactory מתעד את סטטיסטיקת המכירות שלו ומשתף את קהל הגולשים בממצאים. מטה נראה תמונת מצב עדכנית מיום 7.2.2018 המספרת את כל הספור בגזרת המעבדים: ניתן לראות איך טרום השקת ryzen של AMD ,המשווק המדובר כלל אינו מוכר מעבדי AMD, וברגע ש- ryzen נכנס לתמונה במרץ 2017 נתח השוק של AMD בגזרת המעבדים הולך וצובר תאוצה, עד כדי לקיחת הובלה בחודש אוגוסט 2017. הדבר הזה הוא כלל לא צחוק ואין ספק שאינטל חשה אותו היטב מהשטח, לא בכדי אצה רצה וזירזה את השקת דור 8 של מעבדיה, במטרה להשיב אש ולהחזיר את הנתח שוק שאבד לה בחזרה. בכל אופן המצב המשיך לצבור תאוצה עד שיאו בחודש נוב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס AMD בתקציב של 5000 שקל כולל מסך תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם מעבד -I7 3770K וזכרון מותקן של 8GB - זוג סטיקים G SKILL f3-12800cl9-4gbsr2. ברצוני להוסיף עוד 8GB לקיים בצורת זוג סטיקים נוסף. אינני מאתר את הדגם הזה בדיוק, אך ב- NEWEGG איתרתי את הדגם: G.SKILL Sniper Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3L 1600 (PC3L 12800) Low Voltage Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBSR1 האם אוכל להוסיף את הזוג הזה (251 ש"ח מחירו) לקיים ללא בעיות תאימות? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם 512 זיכרון שלפי הזיכרון הנותר שלי יותר מידיי ממנו משמש את הכרטיס מסך במחשב הקודם לא היתה לי בעיה על ידי כניסה לביוס כשעולה המחשב (DEL) היתה לי את האפשרות לתת לכרטיס כמה זיכרון שאני מחליט אבל במחשב הזה אין אפשרות לעשות DEL ולהיכנס לביוס אז איך אני עושה את זה? מצורפת תמונת מסך עם פרטי המחשב בברכה ליריק [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-