מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי מעבד i5 4460, מתוך תכנון להשתמש בלוחם אם B85 כלשהו. אבל לצערי בדיעבד קראתי וגיליתי שפרט ל-H97 ו-Z97, לוחום האם לא תומכים במעבדים שהם haswell refresh כמו ה-i5 4460. אבל מסתבר שאפשר לעשות עדכון BIOS ללוחות האם הישנים כך שכן יתמכו. אז יש לי שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שמוכרים לוחות אם ישנים כמו B85 כך שהמפעל כבר עדכן את ה-BIOS שלהם? בכל זאת עברה כמעט שנה, ואם כן, האם יש לי דרך לדעת את זה לפני שאני קונה מחנות כלשהי? 2. כמה מסובך/מסוכן זה לעדכן BIOS ללוח אם בלי שהתקנתי עליו את המעבד/מערכת הפעלה וכו'? אם אף אחת מהאופציות האלה לא ראלית אני מניח שהאופציה הכי זולה שלי היא לוח אם H97 כלשהו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן איזה לוח הוא ומה מחירו? 1. תומך קונרו לצורך רכישת מעבד E6300 2. תומך DDR הרגיל ולא DDR2 3. תומך PCIE 4. תומך IDE הסיבות: אני בקרוב מעוניין לשדרג את המחשב אך מכיוון שיש לי תקציב מאוד נמוך חשבתי לשדרג את המעבד וכרטיס המסך לשמור את הזכרונות וההארדיסקים שיש לי ובינתיים להביא לוח שיאפשר לי זאת אח"כ בעתיד אני כבר אשדרג לוח וזכרונות והארדיסקים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד עיניינה אותי השאלה הזאת תמיד יש את הסלרון שהוא חלש מהפנטיום אבל מה המאפיינים שלו שמחלישים אותו? מה סירסו בו שהוא יותר חלש? הסמפרון של AMD זה כמו סלרון?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הביצועים של E6600 בבאס 400 יהיו זהים לביצועים של E4400 בבאס 400? ביצועים שונים? מי יקח? מה המכפלה של E4400 והאם אפשר להגיע איתו לבאס 400 מבלי להעלות יותר מדי מתחים? הבנתי שהליבה של E6600 היא קונרו ושל הE4400 היא אלנדל, יש הבדל ביניהן?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שאלה בכותרת, האם הלוח הזה טוב באמת לאוברקלוק? ויש פה מישהו שהגיע איתו לביצועים גבוהים? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הגיגבייט ואני יכול להחליף לאביט, ההבדל הוא שהאביט עם ציפסט אינטל 875 והגיגבייט עם ציפסט של סיס 1. האם נכון שהציפסטים הללו של אינטל (865,875) גורמים לריסט בגלל התחממות יתר ? 2. איזה מהם עדיף למשתמש הבייתי ? מפרט מחשב: 1 גיגה זיכרון דואל צאנאל 2 מעבד 2.6 אינטל פנטיום 3 לוח GIGABYTE 8S655FX ULTRA SIS תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לאט לאט ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון. התכנון היה לקנות i5 כלשהו ,אבל יצא לי לקנות את ה6700K ממש בזול ,אז אני כבר אעדיף שיהיה לי לוח Z170 כלשהו(שתהיה אופציה לOC) וזכרון 16G יש אופציה לKSP אילת אם יש משהו ממש משתלם אני אעשה בו OC בעתיד,השימוש יהיה משחקים בעיקר,שאר החלקים לא ידועים כרגע...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אין לוחות שתומכים בזיכרון של 3700. אז איך אני יכול להפעיל אותם על לוחות האם של היום בשוק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זכרון חדש למחשב שלי. כרגע יש לי 256MB DDR (ישן, אני יודע...) לפי CPU-Z , התדירות שלו היא 166MHZ (אמרו לי שזה בעצם פי שניים או משהו כזה - אני אשמח להסבר ...) אני זקוק לזכרון של 1GB וכנראה אני אקנה את זה: 400MHZ ?1GB Corsair (Value) CL3? (בהמלצת חבר) יש לי מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte ורציתי לדעת איך אני יכול להיות בטוח שהזיכרון "ירוץ" על המעבד. כלומר, האם CPU יכולה "להגיד" לי שהזיכרון מתאים, ואם כן - איפה אני יכול לראות את זה? אני כמובן מתכוון להוציא את הזיכרון הקיים... תודה מראש על העזרה, RedFox.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי דף עבודה בלימודים בנושא מעבדים והשוואתם, כל מעבד אני צריך לבדוק חברה ,כמה ליבות,soc ,צריכת חשמל tdp ,גודל זיכרון מטמון ומהירות שעות וייעוד: נייד,נייח,שרת,נטבוק,טבלט או סמרטפון. סתם לדוגמא : i3-2120 מצאתי את כל הפרטים האלה אבל איך אני יודע אם הוא קיים גם לנייח וגם לנייד? אני אשמח לעזרה רק בנושא הייעוד שלו: pentium iv 2.8 itanium2 a5x celeron5 xeon e7-8830 opteron turion tegra3 athlon 64 x2 i7-376qm atom n2600 c7-m e3-1225 core 2 duo e8400 a9 -arm turion 64 x2 i7-3770 i5-3320m i3-2120 אני לא מבקש שתחפשו לי את זה.. פשוט אם אתם יודעים מה הייעוד של כל אחד מהמעבדים: נייד,נייח,שרת,נטבוק,טבלט או סמרטפון יעזור,חיפשתי אך לא מצאתי ברשת. תודה@!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בלהדליק מחשב עם הלוח אם הספציפי הזה מרחוק דרך ה-LAN. לגרסת ביוס קוראים: IG31C-M7S. עכשיו, בהגדרות בביוס אני נכנס ל-Advanced -> Power config ואז מופיע לי מסך עם הכותרת ACPI (לא power config). שמה יש תת תפריט שנקרא: Advanced Resume Event controls. ושם אפשר לאפשר את האפשרות: Resume on PME#. (עם הסולמית) עכשיו בדקתי בהוראות של הביוס וכתוב: When you select Enabled, a PME signal from PCI card returns the system to Full ON state. ואז כתוב שאני צריך כרטיס רשת שיתמוך בWOL....... עכשיו השאלה שלי היא כזו: זה נראה כאילו אפשר לעשות WOL ללוח M. אבל השאלה שלי אם WOL יעבוד גם במצב שהמחשב כבוי לגמרי, ולא רק במצב המתנה. (שאני מבין שמצב המתנה זה ACPI) ,תודה מראש לעוזרים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי לוח P43T ES3G עם מעבד Q6600 לאחרונה קניתי מעבד W5430 שהוא 771 ניסיתי לחבר את המעבד ללוח , והמחשב עולה , אך מגיע לוינדוס - וקורס מה עליי לעשות ? יש לי ביוס F7 , יש מדבקה על המעבד מסתירה שני פינים כמו שאמור להיות והמוכר הסיני גם כנראה עשה לו '' מגרעות'' כדי שאוכל לחבר אותו ללוח שלי כי הבנתי שהוא יושב קצת אחרת אך עדיין ללא הועיל - הוינדוס קורס שאני מחזיר את המעבד הישן הוינדוס עולה מישהו התנסה בMOD מ771 ל775 ?? ראיתי בנוסף סרטון , יש לוח כמו שלי ואת אותו דגם של מעבד (כמעט E5450 ) וזה פועל וגם הבחור עשה אוברקלוק אז מה עליי לעשות ? מישהו יודע ? מצורף הסרטון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש מבית gigabyte, דגם GA-8SG667 (מבוסס על 648 SIS), וב- BIOS אין נתונים על טמפרטורה המעבד, ניסיתי אם כל מיני תוכנות, אם תוצאות שונות ומשונות. כאשר אני מפעיל תוכנה (לדוגמה MBM5), הטמפרטורה קופצת מ-22 ל-48 ל-33 ל-87 ל-120- (כן, 120- מעלות) אני רוצה לדעת מטמפרטורה המעבד לפני שמתחיל לעשות OC רציני, אחרת יכול לשרוף הכל. תודה על עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן יחסית של מעבד אינטל E4500 וזכרון DDR2 6400 יש ברשותי 4סטיקים של 1 גיגב כאשר זוג ראשון ומקורי שהיו במחשב : ocz platinum xtc ddr2 pc6400 וזוג " חדש " מסוג : geil ocz platinum xtc ddr2 pc6400 כאשר ניסתי לחבר אותם במקביל המחשב לא עולה, האם יש דרך לפתור את הבעיה ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם בוט מהיר יותר וגם תיקוני באגים למיניהם http://forum.gigabyte.de/forumdownload/betabios/betabios2.htm
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ההבדלים מהותיים? המחשב מיועד למשחקים ואוברקלוק. והאם יש הבדל אמיתי בין CL4 ל-CL5?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לקחת כרטיס אחד של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 מאשר 2 כרטיסים של G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 בעיקרון המחיר של כרטיס אחד של 4 ג'יגה עולה 275 ש"ח ו 2 של 2 ג'יגה עולה 280 ש"ח... אז ההבדל הוא 5 ש"ח בלבד. יש עדיפות מסויימת? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי לו של ג'יגהבייט מדגם GA-P67X-UD3-B3. באתר של ג'יגהבייט ראיתי שיש עדכון לביוס חדש מסוג UEFI. עידכנתי את הביוס שלי מגירסה F9 ל U1a ומאז 2 היציאות USB3 שלי מאחורי הלוח אינן עובדות. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה USB3 לגרסה הכי עדכנית מהאתר ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל תקין ואין שום סימני שאלה צהובים שמעידים על בעיה כלשהי. ניסיתי לשחק בביוס עם כל ההגדרות שנראות לי רלוונטיות ועשיתי ENABLE על USB3 וגם על XHCI אך עדיין לא עזר. אודה לעזרתכם עריכה - בטעות פרסמתי בפואום לא נכון, נא להעביר לפורום לוחות אם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב עם המפרט הבא: Core 2 Duo E6300 Leadtek 7600GT 2GB 667 DDRII memory Seagate 160GB 8mb S-ATAII Compucase 6a19c Enermax 350W כל מה שחסר לי למפרט זה בעצם לוח אם. יש לכם המלצות? רק שלא יהיה יקר מדי
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-