מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח+מעבד בתקציב של עד 1000 ש"ח. ברשותי זכרון 2G DDR2 וכרטיס מסך 9800GT בתקציב הזה עדיף אינטל או AMD? המחשב מיועד למשחקים כבדים אם אפשר בפחות מ1000 יהיה עדיף.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי הצעה ל QX9650 האם כדאי להחליף ? בגדול הדבר היחיד שמעצבן אותי במעבד שלי שקיבלתי מחבר שאין לו וירטואליזציה... וזה מתחיל להעיק עליי. האם הביצועים טובים יותר ? האם יהיה שינוי מהותי..שהמעבד שלי כרגע קרוב לסטוק של QX
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי: לוח אם - ABIT IB9, P965, תומך בDDR2 800 ו667 מעבד - Core 2 Dou E6300 הזיכרון שלי כרגע הוא 512*2 667 של G-SKILL אני רוצה לקנות ארבע כרטיסים של 2GB כל אחד כדי להוציא מהמחשב הכל : איזה חברות עכשו הכי טובות בשוק? איזה דגם כדי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש זול (לשימוש ביתי- אינטרנט ואופיס ואולי צפייה בסרטים) ומתלבט בין אינטל ל-AMD. המעבד שאני מתכנן לקנות אמור להיות בסיסי, בסגנון ה-E6300 או המקביל לו ב-AMD. רציתי לדעת אם אפשרות שדרוג בעתיד צריכה להוות שיקול במקרה הזה. בכל מקרה אם יהיה שדרוג הוא יהיה עוד כשנתיים. האם עד אז שדרוג יהיה ריאלי בכלל או שהטכנולוגיה כבר תתיישן יותר מדי? איזה שילוב של מעבד ולוח אם יהיה הכי טוב לשימושים שלי מבחינת עלות/תועלת ומבחינת שדרוג עתידי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע החלטתי סוף סוף לשדרג את המחשב Athlon 64 x2 5000 הישן שלי. קפצתי לאחת לחנות מחשבים ורכשתי לעצמי מעבד Phenom II 940 ב790 ש"ח (החנות בזאפ) ותקעתי אותו בלוח AM2 המיושן שלי. הפלא ופלא, הכל עבד ללא כל בעיה. בעזרת תוכנת AMD overdrive המהרתי את המעבד למהירות 3.6 וזכיתי למחשב מודרני בגרושים. אילו הייתי ההולך על אינטל הייתי יכול רק לחלום על שדרוג במחיר מגוחך שכזה. AMD הם היחידים שתומכים באופן אקטיבי ופעיל באופצית השדרוג לפחות דור אחד אחורה. וחבל שמעט אנשים שמים לזה לב ולוקחים את זה בחשבון בהליך קנית המחשב שלהם. הרי ההבדלים במבחני הביצועים לא באמת מובחנים על ידי אנשים שלא מריצים פעולות חישוב לאורך כל היום וגם ככה ההבדלים בביצועים בין במעבדי אינטל וAMD באותה רמת מחיר הוא מזערי …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אם יש אפשרות למהירות לוח 1333 ומעבד C2Q (8200) זה יהיה נחמד כל תוספת רק תועיל יש לי 2G זיכרונות וכרטיס מסך 4670 תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הלוח MSI K8N NEO2 PLATINUM והוא נשאר עם המעבד הנ''ל + 2GB DDR1 מכיוון שכבר אי אפשר למצוא לוחות 939 אפילו ביד שניה חשבנו למכור אותו. כמה לדעתכם הוא שווה (ביחד עם הסינק המקורי) ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל מעבד i5 ובנוסף את הלוח אם, Gigabyte GA-P55-US3L כשהגעתי לאחת החנויות גליתי כי הלוח אינו תומך בכל הזכרונות DDR3 ויש זכרונות DDR3 שלא יפעלו על הלוח, אני מעוניין לקנות את הקיט של CORSAIR XMS3 2X2GB 1600MHz CL9 CMX4GX3M2A1600C9 האם זה יעבוד לי? גיל
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג את המעבד כבר תקופה אבל אני לא יודע איזה מעבד יתאים.. העיניין שאני חשבתי לקנות לוח חדש וליקנות גם C2Q אבל זה יקר לי לכן אני חושב לנצל את מה שיש לי עד הסוף. יש לי לוח אם ישן יחסית Abit AA8 Duramax תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תקציב כמו שאתם רואים מאוד מוגבל... ברור לי שיש לוחות גם ב1500 שקל השאלה היא מה אני מפסיד על חשבון התפשרות במחיר? מבחינת OC מתוכנן OC קל ביותר...
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני פשוט מחפש לוח שתומך בQUAD CORE, אינטל כמובן, זכרון DDR2 וכמה שיותר זול. אוןפציית הSLI כרגע לא חיונית כי אני לא מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך אבל שתהיה את האופציה. ראיתי את הלוח הזה בזאפ בחנות אחת ורציתי לדעת מה אתם אומרים.... תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המפרט שעליו יורכבו המעבד והלוח הוא: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 105 1 105 Compucase 66RC Midi Tower (No PSU) 195 1 195 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail) 270 1 270 ישמש את החברה בעיקר לעבודה שוטפת (מייל אינטרנט אופיס סרטים שירים וכו') ולפעמים למשחקים (סימס3 משחקי מכוניות וכאלה. לא משהו מטורף). לא יתבצע OC אני לא ממש מעודכן אבל לפי מה שראיתי המעבדים שממולצים היום הם של AMD ולא INTEL. יש סיבה מיוחד שפספסתי? אודה מראש לעזורים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות שאני לא מוצא להן תשובה או שפשוט בקריאה של מאמרים בנושא עדיין לא הבנתי את התשובה כי הכל רשום בשפה טכנית קצת מסובכת אז בכל אופן ריכזתי פה כמה שאלות שעדיין לא מצאתי להן תשובה או לא הבנתי א.מה זה DMI קראתי במאמרים פה שלמחשבי I5 יש שימוש בdmi לעומת qpi ? ב.לפי הבנתי qpi מקשר בין המעבדים בליבה במחשבי הדור החדש I7 רציתי לדעת בשביל מה צריך לקשר בין ליבות הרי הם לעומת מחשבי core2 יושבים יחד על אותו פיסה לא? אז למה צריך לקשר בינהם? ג. אם יש הרבה זיכרון פיזי בשביל מה צריך וירטואלי? לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב? ד.במערכת 32 ביט הזיכרון מחולק ל2 2 גיגה יוקצו למערכת ו2 לתכניות. איך משנים את זה? ומה עדיף? …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת בעיקרון המתרות קלות מאוד יחסית להיום והדבר הכי כבד זה הרצה של סירטי HD (לא משחקים רק סרטים) עכשיו אני לא רוצה מעבדים כמו אטום אלה מעבד סטנדרטי רק מהדגמים הזולים כפול ליבה סטנדרטי הכי זול שאפשר יספיק בהחלט כמו כן צריך 2 גיגה זיכרון לא יותר ולא פחות גם פה דגם הכי זול יספיק כרטיס מסך OB שיתמוך בDX10 והרצת סירטי HD לא חשוב לי כל כך אם זה אינטל \AMD או הנווידה -אבל בכללי דגש על זול
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 1333MHZ לבין 1600MHZ ההבדל ביינהם הוא 23 ש"ח לפי משהבנתי אין הבדל כי המעבד תומך ב1333MHZ או שאני טועה וזה שווה את הכסף..?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
עם איזה לוח וכמה הוא עולה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים שלשה G.SKILL DDR2 1066MHZ 2*2048 במחיר של פחות מ 300 שקל היום רוצים על זה באותה חנות SKYPC יותר מכפול איך זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיפים למעבד I5 שיבצע OC בסיסי: כרגע לוח האם הוא GA-p55-UD3L 1333MHZ http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL7D-4GBRH~15~0.htm או 1600MHZ http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBRH~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBRM~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL9D-4GBRL~15~0.htm או אולי בכלל 2000MHZ CL9 באותו מחיר בפורום מפרטי מחשב קיבלתי ביקורות קשות על זה שכל זיכרון מעל 1333M הוא מעל 1.5V וזה עלול לפגוע במעבד אבל בפורום *צונזר*.net הם ממליצים בעיקר על 1600MHZ 1.5V למעבדים I5 ו I7 מה כדאי לקנות? - כולם מבחינתי די אותו מחיר(100 ש"ח מהנמוך לג…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-