מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שלום מה ההבדלים בין המעבדים XNON מסדרת 5600 למעבדי I7 האם לאנשי מקצוע (גרפיקה,מוזיקה) לא עדיף לקנות מעבד XNON תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מה אומר ה 512K במעבד AMD Athlon 2500 ? ומה מהירות ה FSB שלו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש. אני מחכה לתושבת AM3 החדשה. יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה? אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע. תודה.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה נכון ש Intel הביאה לamd כספים ופיתחה אותה ו amd הייתה יד ימינה עד שהיוצרות התפהכו והאח הקטן התמרד.....amd פיתחה כל מיני דברים לאינטל ואינטל לא האמינה ש amd תעשה צעד נגדה?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח הזה: ASUS p5ad2-e premium דוד שלי רוצה לקנות אותו ממישהו (יד שניה) ב400 ש"ח...כדאי? איך הלוח בכללי לא מצאתי אותו בזאפ ממש ואני רוצה לדעת אם יש לו כרטיס מסך מובנה ואיך הוא בכללי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
עבור כל אלו שיש להם תקציב בינוני ומעלה ,לוחות שמבוססים על P55 ,H55 , הם כיום בחירה גרועה ולא משתלמת וזאת מכמה וכמה סיבות ,כדלהלן : תמיכה בעייתית בפורמטים חדשים כמו USB3 ,SATA6 , עקב רוחב הפס המוגבל, כך שהתקני 3 - USB SATA6 יעבדו בצורה מסורסת למדי ולא יאפשרו את מיצוי מלוא הפוטנציאל הגלום בהם. בעיות ב OC גבוהה ,עד כדי גרימת נזק פיזי בלתי הפיך למעבד עקב שימוש בתושבות פחות איכותיות . העדר תמיכה מלאה ב-SLI\CROSSFIRE של שני כרטיסי מסך HIGH END,שעלול להיות בעיה, כבר בעתיד הקרוב עקב המעבר הצפוי לטכנולוגיית תלת ממד במסכים , דבר שידרוש כרטיסי מסך חזקים יותר ובהתאם לכך רוחב פס גבוהה יותר כדי לתקשר עם הזיכרון והמעבד בצורה יעילה. נכון לעכשיו, כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בלוחות א…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא יודעים... אבל זה ממש חשוב לי... אני חיב לדעת בערך מתי יהיה כבר תאריך רשמי של השקה... אני חייב את התאריך... אני מתכנן לקנות מחשב בארה"ב.. ועוד שאלה שקשורה לנושא... מתי יצאו לוחות אם שתומכים בקונרו?...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם לוח K8NS ultra 939 מתאים לכרטיס מסך xfx 6800 של pine רק למבינים...
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים ו-11 חודשים, הלוח אם שלו התקלקל והוא עדיין באחריות, חנות המחשבים לקחה אותו להחלפה ואמרה שלוח אם זה כבר לא קיים וכי הם מוכנים להחליף לי ללוח אחר אך ואני אוסיף את ההפרש. הלוח שהיה לי היה: Dfi infinity nf4 sli למעבדי AMD שתומך ב-DDR1 בלבד... עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: בלוח שלי יש זכרונות איכותיים של CORSAIRE XMS 400 MHZ CL2 שעלו לי בסביבות ה-600 ש"ח. בעל החנות אמר לי שיתן לי זכרונות DDR2 במקומם אך בפועל הזכרונות שלי הרבה יותר יקרים, אתם ממליצים שכדאי לשדרג כבר את הלוח ולעבור ל DDR2 או להתעקש איתו שיממש את האחריות גם אם זה כרוך בהרבה זמן? כמוכן במידה ואתם ממליצים על לוח חדש, על איזה לוח אתם ממליצים לי? הוא אמר לי שאני יכול לבחור איזה לוח שאנ…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לעבור צד ולרכוש מחשב של אפל. כרגע יש לי מפרט רציני (אפשר לראות במפרט שלי), ואני תוהה כמה תהיה שונה חוויית השימוש מבחינת זריזות בין המחשב הנוכחי שלי ל MAC MINI עם מעבד 2 ליבות במהירות 2.5-2.8. נניח שגם שם יהיה SSD וזיכרון 8-16GB. השימושים שלי הם בעיקר גלישה כבדה. כלומר עשרות טאבים פתוחים בו זמנית וחשוב לי שהמחשב לא ירגיש את זה (כמו הנוכחי) מבחינת זריזות ושימוש.
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב...?? asus:a7n266-vm זה עםnforce ל-amd
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן לכולם הגיע הזמן להחליף את השילוש המזדקן שלי למשהו רציני יותר אשמח לעצות צריך זיכרונות לוח ומעבד עד 3K תוכלו לראות במפרט שלי שיש לי תGTX660 שאני ישאיר אותו לבינתיים צריך 5-6 חיבורי SATA בלוח(4 הארדיסקים +SSD בעתיד) ל באטלפילד GTA וכו.. אפשרי למטרת OC לא קריטי תודהה
-
- 37 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי יותר פרט למהירות ה BUS בין REV 1 ו REV 3.3? (למשל, תמיכה במעבדים עתידיים, קירור טוב יותר, תיקוני באגים) פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה, אומרת שהם לא יודעים איזה REV זה...
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מתי יצא ? כמה יציאות SATA ? כרטיס מסך מובנה איזה ?ואכותו ? http://www.geekextreme.com/content/view/12613/7/ מה ההבדל בין RD890 לבין RS 880 ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שחיברתי 4 גיגה 2*2 המחשב זיהה רק 3. הוספתי עוד 2 גיגה באותם מהירויות והמחשב זיהה רק 5. רצוי לומר שהדריברים התקנתי הכי חדשים המתאימים ל64BIT ועשיתי עדכון של הWINDOWS. יש למישהו הצעות לפתרון הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה בירורים ראשוניים לגבי מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב. יש לי אפשרות להשיג כמה רכיבים קטנים מארה"ב, והסתכלתי על מחירים ב-newegg של זיכרון, ואני רואה שסטיק אחד של 8 ג'יגה עולה בערך 5 דולר יותר משניים של 4. יש איזשהם יתרונות/חסרונות בכל אחת מהקונפיגורציות? על פניו, אם הם מתפקדים אותו דבר בדיוק אז הייתי מעדיף לקנות סטיק אחד של 8 ג'יגה כדי שבשדרוגים עתידיים אני אוכל ככה למקסם את ה-RAM שלוח האם תומך בו בלי לזרוק זכרונות קטנים יותר. אבל אולי יש הבדלים במהירות, אולי לוחות אם בכלל לא תומכים רק בסטיק אחד של זיכרון (ועוד בנפח גדול כזה). אולי לא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד כך שאם הזיכרון הזה מתקלקל אז לא יהיה לי איך להריץ את המחשב בכלל, ואולי אני מתכנן ר…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלו המעבדים החדשים של אנטל ואם שווה לי לחכות להם או שכדאי לי לקחת כבר עכשיו מעבד 2 ליבות מהסדרה הראשונה של שתי ליבות של אינטל( D930 ) בבקשה תביאו לי מחירים של המעבדים לפי גה"ץ וFBS וכו' וגם תוצאות של השיפורים שלהם מהסדרה הראשונה של השתי ליבות מה השוני בניהם
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות ללוח של ג'יגהבייט דגם DS3P עם צ'יפסט של P35 אוכבר עכשיו לרכוש עם צ'יפסט של 965P??? האם יהיו אילו שהם יתרונות על פני הצ'יפסט ה"ותיק" או שסתם לעמוד ב"חזית הטכנולוגיה"????? אני עוד אנצל את האשכול הזה על מנת להתייעץ איתכם על כך שאני מעוניין לרכוש עם הלוח (לא משנה איזה), זכרונות של קינגסטון 2X1GB ובנוסף מעבד 6420 של אינטל. אני מעוניין לעשות למערכת OC כך שהמעבד יעבוד על 3GHZ ולפי המספרים שראיתי ממש אין לא בעייה. השאלה היא האם עם הלוחות המדוברים והזיכרונות זו המערכת שתספק את הסחורה??? מצטער על כל השאלות אבל אני צמא למידע ויותר מזה צמא למחשב חדש....
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד טוב למחשב שלי, המטרה היא בעיקר שיריץ משחקים חלק על הגדרות גבוהות - כי יש לי כרטיס מסך טוב, חסר לי רק המעבד.. הPENTIUM 4 3GHZ - כבר לא מעלה לי משחקים עכשווים... אז יש לי 1000 שקל - אם אפשר פחות אז יותר טוב, מעבד שייתן לי את התוצאות הכי טובות. ראיתי לפי הטבלת ביצועים ( http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html ) את המעבד הזה - PHENOM 9500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=682195 אבל אין בעיה שהלוח אם שלי הוא INTEL וזה מעבד AMD?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אוף. אחרי כל הזמן הזה שעשיתי סקר שוק התסובבתי באתרים וקראתי חומרים על לוחות אם וכל מיני דברים עכשיו אינטל אומרת שהלוחות הנוכחיים לא יתמכו במעבד Prescott !!! מה לעשות?!?! איזה לוח לקנות? לחכות? תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח . החנות אומרת שהוא OEM . נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE. רימו אותי?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-