מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בהמלצה ללוח אם טוב לצרכים שלי. HD משחקים כבדים תמיכה בזכרונות DDR2 1066 שיעברו אוברקלוק ומעבד QUAD שגם יעבוד OC כנראה. על מה ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני יודע שמליוני אנשים שאלו את זה... אבל בכול זאת מתי יוצאים המעבדים החדשים של AMD בתושבת 939 ?:OOO ומה יהיה מחירם? בתודה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הוספתי קיט:2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש- בחנות של הדובים ראיתי שמדגישים AMD 1700+ 0.13M לעומת 1800 0.18M האם קיים גם 1700 0.13M- כי בחנויות אחרות שבהן לא מצוין 0.13 או 0.18 המחיר ל 1700 הוא יותר זול.-אבל אולי זה 0.18 ? ועוד משהו- לא מתוכנן OC רציני- אבל נאי רוצתה שתהיה לי את האופציה הזאת. במידה וקניתי אחד מהמעבדים שמיוצר ב 0.13M- האם הקירור המקורי שלו יספיק (ARCTIC SILVER עליו) או צריך קירור נוסף כמו וולקנו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. היום קניתי מודול זיכרון נוסף בגודל 512MB, ויש לי ספקות לגבי "מקוריותו". הסיפור בקצרה - התקשרתי לחנות מקומית, שאותה אני מכיר היטב כבר שנים, ואמרתי שברצוני לקנות 512MB זיכרון, שב KSP מוכרים מודול כזה ב 320 ש"ח, ושאלתי האם יש להם זיכרון במחיר דומה. לאחר בירור קצר נאמר לי שיש להם זיכרון של יונדאי (?) במחיר 360 ש"ח. ניגשתי לחנות ולבסוף קניתי את הזיכרון ב 350 ש"ח (בדקתי שהוא עובד כבר בחנות) ונאמר לי שיש עליו 3 שנות אחריות. כשהגעתי הביתה, הוצאתי את הזיכרון ורשמתי את כל הנתונים שהופיעו עליו. תוכנות Everest ו CPU-Z לא זיהו את ייצרן המודול. הנתונים שהופיעו על הזיכרון הם: מדבקה עם הכיתוב: HH group 512MB DDR PC-400 (N) הזיכרון בנוי מ-8 שבבים בכל צד, כאשר על כל …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב, ואני לא יודע באיזה לוח לבחור... תחילה רציתי בabit nf7 s2 אבל אמרו לי שהוא לא ממש מוצלח... בכל מקרה אני צריך המלצה על לוח אם במחיר של כ-450 שקלים. מה אתם אומרים על epox או gigabyte או אפילו על asus... מה הכי כדי במחיר הזה? * זה משמעותי אם הלוח תומך בsata או לא? תודה.
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תראד לפני כמה שבועות אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. אני עכשיו על מחשב של חבר (אז יש לי זמן מוגבל יחסית) יש בו WINXP זה P3 866. בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הBIOS (בלוח שלי 8KDA3J) והדיסקט כנראה היה דפוק. לחצתי Alt+F2 ובצעתי את הFlash לאחר מכן עלה המסך הבא : אני מכניס System Disk, שהכנתי ב www.bootdisk.com (win98se) ואז הוא רוצה את awdflash.exe : OK, אז אני מכניס את ה awdflash.exe, ביחד עם קובץ הBIN (הקבצים הורדו מהאתר של Epox.org).חשוב לציין, שהוספתי גם את ה autoexec.bat הנדרש, ביחד עם ובתוכו שורות הקוד הבאות, ששמרתי על הדיסקט. @ECHO OFF @AWDFLASH kda35105.BIN /py ולאחר מכן עולה המסך הבא : אני מקליד את שם הקובץ BIN, לוחץ על אנטר והוא…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לשפר את המעבד למחשב (כרגע 5200+ של AMD) אז אני רוצה E5200 ולעשות לו OC של מעל 3GHZ עם הקירור OCZ Vendetta 2 עכשיו אני צריך לוח אם ב500 שקל לאובר קלוק. יש משהו מומלץ וטוב?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האחד מרובע ליבה והשני כפול ליבה. כל מה שאני רוצה לדעת, איזה מעבד טוב יותר למשחקים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח K8NS מעבד A64 3000+ 754 יש לי פשוט עוד סטיק של 512 שסתם שוכב בקופסה אז חשבתי להוסיף אותו האם כדי? כמובן המהירות תרד ל 333MHZ.
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב השבוע,ורציתי לדעת ב100% האם המעבד AMD Athlon 64 X2 4200 תואם ללוח האם ASUS M3A78-EMH HDMI והאם גם כל שאר המרובעי ליבות של AMD תומכים בלוח האם. תודה
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte MA78GM-S2H rev.1.0, עליו יש מעבד AMD Athlon 64 X2 5200. הלוח סובל מבעיה ידועה של התחממות הNorthBridge, המובילה לכיבוי המחשב. יתר החלקים בטמפ' נורמלית ויש אוורור נאות במארז (דנתי בזה בהודעה ישנה בפורומים של HWzone). אני מתלבט בין שתי אופציות - רכישת קירור איכותי לצ'יפסט (צלעות+משחה+מאוורר 80) בסכום של בערך 200 ש"ח, או רכישת לוח אם חדש בסכום של בערך 450 ש"ח. המחשב במקור שמש לHTPC, אולם כעת הוא משמש כמחשב משפחתי רגיל, בלי שימושים מיוחדים. בהתחשב בהיצע הלוחות היום שמתאימים למעבד הזה, האם יש טעם לשדרג את הלוח, או שעדיף לקנות קירור הולם וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי בחדשות באתר שהחודש צריך לצאת מעבד חדש של אינטל (3.8 גיגה הרץ). היה כתוב גם שאחרי המעבד הזה אינטל הולכת להוציא מעבדי ליבה כפולה. האם כדאי לקנות מעבד החודש לאחר יציאת המעבד החדש (בגלל נפילת המחירים הצפוייה) (אני לא אקנה 3.8 אלה 3.2 או 3.4, תלוי כמה יעלה...) או שכדאי לחכות למעבדים של הליבה הכפולה? יש הבדל רציני בביצועים? מה זה בעצם אומר שתהיה להם ליבה כפולה? כיום אני עם P4 1.5 גיגה הרץ ואני רוצה לשדרג...
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במה חלק מסוים במחשב שהוא כפול ליבה יותר טוב מליבה אחת? האם ההבדל משמעותי ביניהם? מה זאת אמרת ליבה?
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני עורך וידאו,ולאחרונה אני נתקל בתקלות שמבינים בתחום וגם אני סבורים כי זה נובע מזיכרון תקול. הלוח שלי - asus p4c800 e delux זיכרון- 2 סטיקים של קינגסטון 400MHZ , 512MB כל אחד, יחד 1 GB שעובדים ב DUAL. (עובדים בערך פחות מחצי שנה) יש סיכוי שאחד מהם תקול או שניהם, אך אין לי דרך לבדוק... בדקתי כך- הוצאת אחד, עבודה רגילה כמו שתמיד אני עובד במצבים שהמחשב עושה את התקלות האלה, ולראות אם הכל רץ טוב, ואח"כ שמתי את השני, ובדקתי שוב באותה צורה. האמת זה דיי בלבל אותי, כי : 1. פתאום אני עובד על 512, וקודם זה 1 GB, ככה שהמהירות והכוח ירד. 2. דברים שלא היו טובים בראשון, טובים בשני ולהפך. השתמשתי בתוכנה SYSTEM MECHANIC, שבודקת זכרונות גם. בבדיקה, וב DEFREGMANT הכל נראה תקין. מה עושים? הא…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כיום יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: מעבד P3 450 MHZ לוח אם ABIT BX6 זיכרון 512MB SDRAM כרטיס מסך RIVA TNT2 32 MB מהו השידרוג הטוב ביותר שאני יכול להשיג למחשב ב - 1200 ש"ח? חשבתי על מעבד AMD AXP1700, לוח אם תומך SDRAM + כרטיס מסך בכסף שישאר. מה דעתכם על Gigabyte GA-7ZXE VIA KT133A ב - 374 ש"ח + AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN ב - 402 ש"ח + ATI RADEON 9000 TV,DVI 64MB ב - 430 ש"ח סה"כ: 1206 ש"ח או כרטיס מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 64MB,TV ב - 340ש"ח לחילופין אני יכול לקנות כרטיס מסך שהמעבד והלוח הנוכחיים יוכלו לנצל אותו עד המקסימום (חשבתי על ATI RADEON 9100 64 MB), בת…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות לחבר שלי נשרף משהו במחשב ואנחנו לא יודעים בוודאות מה זה... כשהדלקנו את המחשב היה ריח של שרוף ועם הזמן התחיל לצאת עשן מהלוח ממש קרוב לזכרונות, חוץ מזה גם ראיתי ניצוץ קטן מתחת לזכרון הוצאנו את שני הסטיקים שהיו קרובים יותר למקור העשן והשארנו את הסטיק הרחוק וזה קרה שוב אחרי שפירקנו את הלוח ראיתי ממש מתחת לסלוטים של הזכרונות כזה חלק שחור שמולחם ללוח אם, הוא היה קצת עקום ולא ישר כמו השני שהיה לידו אני כמעט בטוח שזה הלוח אם אבל אני לא רוצה שהוא סתם יזרוק כסף על לוח חדש כשהבעיה לא בלוח אם... מישהו יכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב ב KSP ומבחר הזכרונות שם מאד מצומצם בקטגוריה של DDR II 800. אז בעצם ההתלבטות שלי היא בין: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 במחיר של 1170שח או 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 במחיר של 375שח. (אני יקח אז שלושה סטיקים במחיר 1125שח) האם הזכרון הזה של TWINMOS נחשב ברמה טובה וזה לא יהיה הימור מצדי ללכת עליו? האם תהיה פגיעה בביצועים? כי מצד אחד ה corsair עם תזמונים טובים יותר אבל מה TWINMOS יהיה לי 3GB. המעבד הוא E6600 לוח אם GA-965G-DS3 לא מתכנן oc.
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי מחשב חדש ואני לפני רכישת כרטיס מסך (כעת אני משתמש בOnBoard) חשבתי קצת על כל ההמלצות, ההשוואות והמאמרים שלכם. קודם כל רוצה לומר תודה גדולה כלכך לכל מי שהשקיע. זה המקום הראשון שאני ניגש אליו כדי לבחור משהו לפני קניה, או כדי ללמוד על חומרה חדשה (מבחינתי). יש לציין שקראתי את המדריך לPCIE כאן באתר, וקראתי לפחות 10 דיונים בפורומים כאן לגבי השאלה שלי לפני שהחלטתי לפרסם אותה כעת, כי לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלתי. אני מתלבט בין 9600GT או HD 4850/3850, וגיליתי שחלקם רצים על PCIE 2.0. הלכתי ובדקתי את לוח האם שלי, GA-MA69VM-S2, וגיליתי כמה נתונים על סלוט הPCIE שלו: נתוני עמוד הOverView: Revolutionary PCI Express interface provides scalable bandwidth for mu…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מספר שאלות ביחס לקונפיגורציה החדשה שלי: מפרט: לוח: Gigabyte GA-G33-DS33R מעבד: E6550 זיכרון: 4GB Crosair 667mhz כ. מסך: ATI X1600XT כ. קשיח: samsung 320GB 16mb , WD SE 250GB 16MB וכו... 1. ויסטה מזהה לי רק 3.2GB במקום 4GB מה קורה פה ? 2. הבנצ' של וויסטה מדרג לי את המעבד ב 5, זה לא אמור להיות הרבה יותר גבוהה עברתי מ E6300 ל E6550 שזה עולם ולא עליתי בדירוג ? מעניין. למישהו יש הסברים או רעיונות ? דניאל
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים בסטוק ומבחינת ביצועים באוברקלוק. סטוק:HDTV , משחקים אוברקלוק: משחקים, HDTV כמו באוברקלוק לא לשיא מטורף. המפרט המתוכנן לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 כרטיס מסך עדין לא נבחר. תודה
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הזכרונות יהיו אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איזה מעבד + לוח כדאי לקנות בשביל OC גבוה (שמטרתו ביצועים גבוהים לא שיאים חדשים) חשבתי על e4300 או e6300 ולוח 965P DS3 משהו כזה... יש הצעות אחרות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שאני מתחיל להגיע ל70% זיכרון מנוצל במחשב בקלות, אני חושב שחלק גדול מזה זה בגלל שאני פותח המון חלונות במקביל בדפדפן. כדאי להקל קצת על העומס, ולזרז קצת את המחשב רציתי להוסיף עוד 4GB או אפילו 8GB של זכרון למחשב ואני זקוק להמלצתכם יש לי תקצית של כ200 שקלים שאיתו אני יכול לקנות יחידה בודדת של 4 או 8 GB של ראם למחשב (מסתבר שההבדל לא כזה גדול) מתלבט בין: 205 שקל זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 ל- 178 שקל זיכרון למחשב Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600Mhz CL9 האם המחשב ידע לנצל את ה8GB ולעבוד כמו שצריך עם הזכרון שקיים אצלי במחשב? השימושים שלי הם המון טאבים במק…
-
- 10 תגובות
- 9.8k צפיות
- 1 follower
-