מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים..איזה חלקים אני צריך לשדרג במחשב כדי שהוא יריץ משחקים כבדים ובכללי שהוא לא יהיה תקוע כמו עכשיו..בכללי עכשיו לוקח לו כמעט 40 דקות לעלות כמו שצריך..המפרט שלי הוא כזה:לוח אם: ASUS H81M-A מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHzספק: 550Wזכרון: 8GBכרטיס מסך:NVIDIA GeForce GTX 660 אם צריך עוד פרטים אני ירשום לכם רק תגידו... תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: מעבד אינטל 1.7 כרטיס מסך: ג'פורס 2 HD: 40 ג'גה... לוח אם: ישן אבל תומך בDDR וSDRAM עד 1G אך עד מהירות של 266/333 זיכרון: 2 סטיקים של SDRAM 128 במהירות 100MHZ החלטתי שאני חייב לשפר את מהירות המחשב שלי! אני לא מריץ בו שום משחק או תוכנה כבדה (הכל במחשב השני בבית) אבל עדיין הכל זזה בו לאט... אני מוכר את 2 הסטיקים שיש לי + עוד 1 מאותו סוג ואז מוסיף עוד כסף כדי לקנות אחד משני אלה: 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 או 1024 DDR 400 MHZ CAS 2.5/3 ממה שאני קראתי ויודע זה לא משנה עם התדר יהיה גבוהה יותר כי הוא יעבוד במהירות הנמוכה ביותר - לוח אם או זיכרון ובמקרה הזה זה לוח אם... כל המטרה של ה"מיני שדרוג" הזה הוא שהמחשב יזוז - יפעל קצת יותר מהר... רציתי להתייעץ איתכם מה יותר כ…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA /VT WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT ATX MIDI PFC, usb ה-everst מראה 45 מעלות ללוח ולדיסק 38 במצב מנוחה, אבל מזייף לגבי המעבד, ה-easy tuner 4 שהגיע עם הלוח לא מציד אף טמפ' של אף רכיב במחשב או נתונים על מאווררים (הוא אמור להציג לא?! האם רק אצלי הוא לא מציג??? הוא כן מציג מתחים ומהירות מעבד ו-FSB). שלחתי מייל לתמיכה של ג'יגה בייט אבל הם לא עונים. (ניסיתי את גירסה 5 של easy tuner אבל היא גם לא מציגה טמפ'... אולי יש בעיה בלוח?) הקירור של המעבד הוא מה שבא עם המעבד הזה בלי תוספות של משחה טרמית חיצונית. היום אמנם שרב אבל זה צריך להיות ככה?…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שאוכל להגיע לOC גבוה ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם בשביל מעבד AMD Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 ראיתי שיש הבדל די גדול במספר הפריימים בלוח של אסוס אבל שמעתי ממישהו שאמר שלוחות של אסוס לא טובים לAMD זה נכון ? והאם הלוח של אסוס תומך בכל מה שג'יגה בייט תומך ? והאם זה באמת שווה את המחיר ? תודה רבה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שקורה שאין תחרות בשוק - וזו רק ההתחלה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=215998
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב כרגע אתם רואים בחתימה איזה זיכרון יש לי... הוא די מגביל מבחית אוברקלוק אבל הוא עובד ב-T1 2.5-3-3-6 אני יכול להביא את ה OCZ EL DDR PC-4000 Gold GX XTC 2GB Dual Channel ב-1200 בערך חדש. שווה לי? עד כמה יהיה השיפור ומה יהיה ניתן להשיג עם הזכרונות באוברקלוק?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי היום יש לי i7 4770 16gb ram 1080ti עם המסך הזה 144H https://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2430.html השימוש העיקרי הוא גיימניג כבד כל המשחקי באטל רויאל וסורבייבל אפילו אלו עם האופטמיזיה בשני שקל בין השאר COD BO4 BF V RDR2 אם יצא למחשב בקיצור סגנון האונליין פחות סינגלים כל המשחקים המאוד כבדים אני מקבל על מקסימום הגדרות באיזור 70-110FPS רציתי לדעת אם כדאי לשדרג למעבד חדש אם זה תמורה לביצועים? מה אתם אומרים ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות שלושה חלקים: מעבד AMD XP 2000MHZ זיכרון 333MHZ 256MB DDR לוח אם(תמליצו על משהו טוב) אני מקווה שהמערכת לא תעלה יותר מ1500ש"ח. עריכה ע"י biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית, ופירסום הודעה בפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני כותב לה כמה מעלות מקסימום וכמה מעלות מינימום כשהמעבד יגיע, היא תפסיק את המחשב, יש לי AMD ATHLON XP 1800+, כמה מעלות מקסימום אתם מציעים שאני יגדיר לו וכמה מינימום (למרות שהוא לא יגיע למינימום). חשבתי על 65 מקסימום ו5 מינימום. זה טוב או לא????? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בנסיון להעביר את ה-P4-530 ..האם לוח ה-MSI יקלוט אותו..?כי מבחינת ביצועים הוא מראה נתונים גבוהים יותר... מצורפים תצלומים של שניהם...תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מותג עם לוח אם סיני בעל חיבור atx 12v עם 4 פינים במקום 8 פינים כמו בלוחות אם האיכותיים יותר לפי מיטב הבנתי בחיבור עם ה8 פינים יש מתח ישיר למעבד ככה שבמקרה והמעבד במאמץ הוא ימשיך לקבל את המתח שהוא צריך בלי נפילות. השאלה שלי כמה זה משמעותי? זה מחשב שמשמש לעבודה יומיומית+ bf3 מידי פעם. מעבד core i5 3470 ספק coolermaster gx650W תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זכרון של 2 גיגה 667\800 (2*1024 בשביל לנצל את הדואל צ'נל) עכשיו התקציב שלי הוא 1300 שקל אמרו לי שאם אני לוקח כרטיס עם 800 מגה הרץ אז ה CL יכול להיות 4\5 אבל אם אני לוקח כרטיס של 667 מגה הרץ אז עדיף CL 2.5\3 האם זה נכון ? אני רוצה כרטיס שיחזיק לאורך השנים ולא ישרף או משהו כזה. עכשיו מצאתי שני כרטיסי מסך אבל אחד מהם יקר ואחד סבבה אבל השאלה אם הוא טוב זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וKretonו עולה 1288 שקל מהאתר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&cart=1170714578283621〈=heb והשני: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 עולה 1420 שקל מהאתר: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2267 השני יותר מדי יקר בשבילי :< מה עדיף? ואוליי י…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אתכם איזה מעבד עדיף וטוב יותר עבור משחקים , ובכלל שימוש במחשב- AMD Athlon 64 3200 או Intel D 2.8GHz אני יודע ששני המעבדים הללו מבוססי סוג טכנולוגיה שונה לחלוטין (המעבד הרגיל של AMD מול המעבד כפול הליבה של אינטל), אבל בכל זאת אשמח לקבל לחוות דעת בנושא. בתודה, עדן 8)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהמעבדים החדשים מסדרה I מחוברים ישירות לזיכרונות. IVORY מציעים מחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1 מבוסס I3 עם זיכרון יחיד של 2G. האם עלי לדרוש 2 זיכרונות של 1G? האם המעבד ידע לטפל בשני הערוצים (1333MHZ) כמו dual channel?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני משחק ב-UT 2003 אז הוא מקרטע חבל"ז... כשאני יוצא מהמשחק אז זה אומר שהזיכרון הוירטואלי נמוך. יש לי 256MB DDR ועד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה. זה נורמלי? מה ואיך אפשר לעשות עם הזכרון הוירטואלי הזה? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה ,קיבלתי מחשב די ישן מהעבודה של אבא שלי. על המחשב מותקן P4. הלוח הוא IBM 842374G. רציתי לדעת אם אפשר להתקין עליו E5500 כמו זה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727482 הדף של הלוח אם(היחיד שמצאתי) זה זה(בהונגרית נראה לי): http://www.hardwarebolt.hu/termekek/komplett-szamitogep/ibm-thinkcentre-a51p---842374g.html והאם העובדה שהסוקט של הלוח אם ושל המעבד תואמים יכולה בעצם להתאים בין שניהם ולגרום למעבד לעבוד? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שאלות: מה ההבדל בין מעבדי ה-Sempron ל-Athlon ? מה ההבדל בין הסלרון לפנטיום ? מתי ההבדל יבוא לידי ביטוי? (באילו יישומים?) בקרוב אני אצטרך להרכיב מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם: גלישה באינטרנט, יישומי office, וקצת סרטים. האם במחשב כזה יורגש ההבדל בין המעבדים? מה כדאי לשים? (שיקול של עלות-תועלת). תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזהירו אותי ולא שמעתי.. הלוח הזה של אסוס P5B800 עם הצ'יפסט של VIA.. בקושי שרד לי שנה וקצת ותמיד אין אחריות כשצריך.. בקיצור, חייב לקנות לוח אחר אבל בלי להחליף זכרונות (DDR 2G), כרטיס מסך AGP ומעבד פנטיום D820 סוקט 775. התוכלו בבקשה להציע לי משהו איכותי שלא יקרע לי את הכיס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-