עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד שלי הוא נורתווד 2.8 .. יש לי את התוכנה CPU-Z אם איתה אפשר לראות אז באיזה שדה בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד - i5 2500k, נתון. לגבי לוח אם: אין לי כוונה לבצע OC (למרות שידוע לי שמעבד המסויים מותאם לכך). בנוסף חשוב שיאפשר למצות את היכולות הגרפיות המוטמעות במעבד (הגם שמדובר ביכולות צנועות). 'חבר שמבין' המליץ ללכת על כרטיס של Gigabyte. אז הלכתי. תוך שימוש במנגנון ההשוואה המוצלח באתר של החברה איתרתי שני מועמדים: H67A-UD3H-B3 ו Z68X-UD3H-B3. ראו קישור: http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3772,3853 הכרטיס הראשון קיבל ביקורות טובות בכמה אתרים אך קשה להשיגו בארץ משום מה. מצד שני המוכר בחנות המחשבים הקרובה טען שמדובר בהתפשרות וכי מוטב ללכת על הכרטיס השני (אני מרשה לעצמי להתייחס לדבריו בערבון מוגבל). מצד שלישי, הביקורת באתר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ריכזנו עבורכם את כל מה שחשוב לדעת על תושבת AM5 החדשה של AMD ולוחות האם החדשים מבוססי ערכות השבבים B650 ו-X670 - כדי שתדעו היכן הכי שווה להשקיע את הכסף שלכםלכתבה

4. כתבתי פה כבר שני פוסטים על הלוח אם שמת לי ואיזה לוח אם לקנות בארץ אבל במקרה שהמעבד והזיכרון גם מתים אני רוצה לעשות משלוח מהיר לחבר שמגיע השבוע מארה"ב אז דרך האתר http://www.newegg.com/ יש עם המעבד I7 Intel Core i7-930 Bloomfield 2.8GHz LGA 1366 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115225 10 דולר הבדל בין 920 ואני מקבל את אססין קרייד 2.. ואני צריך עזרה בלוח אם וזכרונות 3X2 אני הגעתי ל GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128423 OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227365 זה יוצא 2600 שקל, האם זה בסדר או שי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כבר כמה שנים לא החלפתי לוח ומעבד, אז כבר לא הכי מעודכן בסדרות החדשות. ראיתי שאינטל בדור 10 ו 11 כבר, מה נחשבים אצלם המעבדים התקציביים והמשתלמים? מה נחשב המשתלם והאיכותי ב AMD? איזה ערכות שבבים. מתאימות למעבדים מבחינת לוח אם, שיהיו את הפיצרים החשובים, לא בסיסי מידי אבל גם לא high end?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב שלי ואני לא בטוח איזה זכרונות לקחת. אני גם תוהה האם כדאי לי לבצע OC. זה המפרט שלי: Q6600 +Freezer 7 PRO 8800GT GeIL DDR2 800 MHz CL4) 2GB) abit IP35-E Corsair VX450W השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט (FF עם לא מעט תוספות ומשהו כמו 10 טאבים פתוחים), ויזואל סטודיו, קצת משחקים (GTA4 וכאלה, לא משהו ממש ממש כבד) וקידודים קלים של קבצי אודיו ווידאו. כרגע אני מרגיש שהמחשב יחסית איטי ומגיב לפעולות שונות לאט. קראתי את הדיונים האחרונים בנוגע לכמות הזכרון אותה אתם ממליצים להוסיף ודיי התבלבלתי. האם הוספת זיכרון תעזור לי? ואם כן, כמה כדאי להוסיף ואיזה סוג של זכרון להוסיף? התקציב הוא בין 300-400 ש"ח. האם כדאי לי גם לעשות OC למעבד? (לא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TC2B,

כל העוצמה והשקט של האתלון 64 מקופלים לתוך לוח קטן. בדרך כלל לוחות כאלה גם זולים יותר מלוחות ATX רגילים ב 100 שקל בערך. קשור לאתר היצרן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=622 מארז מיוחד ללוחות mATX, האנטק אריה: http://www.antec-inc.com/us/productDetails.php?ProdID=15130 אבל כמובן שגם כל מארז ATX רגיל יתאים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות רצינית בין שני המעבדים האלה (וגם E6600). רציתי לדעת מה ההבדל בין E6700 ו X6800...!! האם ההבדל היחדי הוא ש-X6800 בא עם 2.93GHz וה-E6700 בא עם 2.67GHz זה הכל?? בשביל זה ההפרש במחיר הוא 3K....??? לא ניראה לי.. בכל מקרה אם מישהו יודע ומוכן לעזור אני אשמח!!

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ori ZEE7,

קניתי את הלוח הבא gigabyte h87 d3h יחד עם הsniper של g.skill ולאחר הקניה אני רואה שהזכרונות 1.25V. העניין עלול להוות בעיה או שהזכרונות לא חייבים להיות 1.5V? ושאלה נוספת, הקירור של אניטל לא מגיע עם משחה?? על המאוורר היו שלושה פסים שנראו כמו סוג של משחה...אך לא בשפורפרת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. אני טכנאי מחשבים זמן רב. לאחרונה אני נכנס חזק לנושא בדיקות הביצועים של מערכות. קיבלתי מחשב לתיקון עם בעיות תוכנה בפוטושופ CS5 ואחרי תיקון התוכנה שעבר בהצלחה בדקתי לו ביצועים עבור בעלי המחשב (חברה כלשהי) .המחשב כשלעצמו עובד מעולה ומריץ עריכות בדו מימד בעיקר תוכנות ADOBE המפרט של המשב הוא : מעבד i5-760 לוח אם asus p7h55 usb3 זכרון 8GB דיסק קשיח 1T WD כ מסך gigabyte ASUS EAH5770 מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.0 היא 2624 המערכת השניה אמורה לתת תוצאה נמוכה משמעותית מעבד I3-2100 לוח אם ASUS P8H61 MLE זכרון 4GB דיסק קשיח WD 500GB כ מסך -מובנה מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ElectricRain,

באיזה חנות יש את המחיר הנמוך ביותר למעבד Athlon XP 2500+ Barton ? ב KSP זה עולה 990ש"ח האם יש זול יותר ? - אני מעדיף את הסתיפינג AQUCA !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. -------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W ‏2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מחשב מותג עם לוח אם סיני בעל חיבור atx 12v עם 4 פינים במקום 8 פינים כמו בלוחות אם האיכותיים יותר לפי מיטב הבנתי בחיבור עם ה8 פינים יש מתח ישיר למעבד ככה שבמקרה והמעבד במאמץ הוא ימשיך לקבל את המתח שהוא צריך בלי נפילות. השאלה שלי כמה זה משמעותי? זה מחשב שמשמש לעבודה יומיומית+ bf3 מידי פעם. מעבד core i5 3470 ספק coolermaster gx650W תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by paradoxical-pixel,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה. יש לי כרטיס מסך וודו 4 שעובד על 3.3V וכפי שאני יודע לוחות אם החדשים יותר תומכים רק ב 1.5V עכשיו השאלה , האם יש לוחות אם שתומכים ב 3.3V וגם ב 1.5V? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DarkAnus,

שידרגתי את המחשב לפני כחצי שנה בערך ל: i5 3570K, GA-Z77-D3H DDR1600 וזוג סטיקים של 2GB של G.Skill מסדרת Ripjaws DDR3 1333Mhz dual channel. נראה לי שהגיע הזמן להוסיף קצת מעבר ל4GB זכרון. קורה שאני גולש עם עשרות טאבים ורואה שהזכרון מנוצל לגמרי, כשגם הבנתי שלמשחקים מסויימים [bF3] רצוי יותר מ4GB. לשימושי אינטרנט רגילים, גיימינג וOC מתון לאזור ה4.2GHZ, איזה זכרונות אני צריך? עוד זוג זהה של 2 סטיקים של 2GB, או עוד סטיק בודד של 4GB? האם יש טעם למכור את הזכרון הנוכחי ולקנות בכלל סט חדש של זכרונות מהירים יותר? הבנתי שמהירות של זכרונות וdual channel אלה דברים זניחים למדי. אני צודק? כמו כן, יש צורך להתאים תיזמונים בין סטים של זכרונות? אשמח למעט ייעוץ. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 5400X2 ו5600X2. המעבדים יהיו בתדר 2.8GHZ ויעבדו עם 1 ו-2 מגהבייט קאש, בהתאמה. מישהו אמר פרסקוט?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SuperStyle,

לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by moshirez,

.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Toledo87,

מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yuvky,

מתלבט בין שלושת הלוחות: abit IP35 Pro Gigabyte GA-x38-DS4 לא מתלהב במיוחד מהצ'יפסט. מה מיקר אותו כל כך. ASUS P5KR מחפש לוח שיחזיק באס יציב של 400,נאמר לי שהיבואן של abit נותן שירות לא משהו-צריך להתחשב בזה. מה אתם חושבים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by moonjib,

זה נראה לי קצת הזוי שמעבד מרובע ליבתי שנחשב לאחד המעבדים הטובים ביותר בשוק (ב-tom's ראיתי שהוא במקומות הראשונים ברוב המבחנים, לפעמים גם במקום שלישי), עולה היום רק 1500 שקל, ורק 300 שקל יותר מהמעבד שקניתי לפני שנתיים (AMD Athlon 3200+ Winchester S939). אני בטוח שהוא חזק ממנו לפחות ב-200-300%. אין איזה פואנטה בדיון, אבל זה קטע כזה מעצבן ודפוק שבמפרט של 6000 ש"ח (התקציב בערך שהיה לי למחשב כשקניתי אותו) אפשר להביא מעבד כזה. והתחשב בזה שכשאני קניתי את המעבד שלי עוד היו הרבה מעבדים לפניו בהשוואות ביצועים, ולמען האמת הוא ממוצע לחלוטין. היום בכלל כבר אבד עליו הקלח, ואם היו מוכרים אותו הוא היה עולה במחיר של מנת שווארמה. כוסאומו!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הרי שתיהם עבור ה core i החדשים. אני מבין ש ה H55 תומך גם ב i3 אבל האם יש הבדל כם עבור i5?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itaysk,

מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

אני משתגע כבר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים