מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהוא יגיע לארץ כי זה גם תלוי כמה הוא עולה או לקנות את המעבדים הרגילים?? וכמה יעלה ה3000 AMD אם ליבת הבארטון בערך יותר מ 1500??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זכרון של 2 גיגה 667\800 (2*1024 בשביל לנצל את הדואל צ'נל) עכשיו התקציב שלי הוא 1300 שקל אמרו לי שאם אני לוקח כרטיס עם 800 מגה הרץ אז ה CL יכול להיות 4\5 אבל אם אני לוקח כרטיס של 667 מגה הרץ אז עדיף CL 2.5\3 האם זה נכון ? אני רוצה כרטיס שיחזיק לאורך השנים ולא ישרף או משהו כזה. עכשיו מצאתי שני כרטיסי מסך אבל אחד מהם יקר ואחד סבבה אבל השאלה אם הוא טוב זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וKretonו עולה 1288 שקל מהאתר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&cart=1170714578283621〈=heb והשני: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 עולה 1420 שקל מהאתר: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2267 השני יותר מדי יקר בשבילי :< מה עדיף? ואוליי י…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell Vostro 5481. זיכרון: 370-ACUX : 8GB, 1x8GB, DDR4, 2666MHz HYXPX DUAL IN-LINE MEMORY MODULE, 8GB, 2666, 1RX8, 8G, DDR4, S יש לי סטיק ממחשב נייד אחר מדגם: Samsung DDR4-2133 8GB/512Mx64 CL15 Laptop Memory M471A1G43DB0-CPB אני יכול להוסיף אותו למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הלוחות בשילוב עם המעבד 3800X2. אני לא מתכנן אוברקלוק בכל מקרה!! פשוט אני מאוד אוהב את הערכות שבבים של NVIDIA ויש לי איתם נסיון טוב. אני לא מכיר את הVIA הזה האם בלי אובקלוק הם יתנו לי את אותם ביצועים בדיוק? תודה קובי.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול תמחשב החדש עם הלוח הזה.אני מנסה להכנס לביוס וזה לא נותן.חשבתי בהתחלה שצריך ללחוץ DEL כמו בהרבה לוחות ,אבל מבדיקה בחוברת כתוב לי ללחוץ על F2.אני עושה את זה ועדיין הביוס לא עולה והמחשב ממשיך לשלב טעינת הויינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום, לאחר התקנת מעבד חדש היה נראה לי כאילו היה אפשר להוציא תוצאות יותר טובות בטמפרטורות המעבד החדש i5 3470 #0 25 #1 28 #2 29 #3 39 זה לאחר מריחת המשחה בצורה של פיזור על כל המעבד.. הליבה האחרונה 10 מעלות מעל כולם ב- IDLE היום החלטתי לחדש את המשחה בצורה של נקודה והתוצאה נראת לי זהה (עדיין +10 מעלות ב-IDLE) וזה התוצאה אחרי שעה של OCCT http://img713.imageshack.us/img713/640/qmo4.jpg i5 3470 zalman 7000 al si arctic mx-4 thermal paste האם התוצאה תקינה כרגע? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , קנייתי לוח אם של חברת Asus p5qpl-am הבעיה היא שהכבלים שמובילים מהכפתור הדלקה במארז ללוח אם לא מתאימים , זאת אומרת שהכבלים שמחוברים למארז לא מתאימים ללוח עצמו , את כל השאר הכבלים חיברתי , מה עושים במקרה כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD 2600 GIGABYTE GA7M400M בביוס מראה טמפרטורה של CPU 61 SYSTEM 43 בתוכנה של GUGABYTE EASY TUNE מראה את אותם ערכים בSANDRA מראה CPU 35 ו BOARD 42 האם יש לי בעיה באשר לחום המחשב? ראוי לציין שבשתי התוכנות הראשונות ישנה אזהרה ש SYSTEM FAN SPEED 0 RPM עם זאת המאוורר שאני שומע יכול לשגר את עמוס 3 מה עושים מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סליחה תודה נעם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שקורה שאין תחרות בשוק - וזו רק ההתחלה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=215998
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! ] השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי] וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר?? תודה מראש.. -ג'ו.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המחשב הישן שלו, בעל מעבד e2220 @ 2.4Ghz, כאשר הוא קנה חדש בגלל שזה הפסיק לעבוד. בכל מקרה, קצת ניסוי וטעייה העלה שככל הנראה, הלוח אם אינו תקין ולכן אני מעוניין להחליף אותו. הדרישות שלי אינן בדיוק בשמיים, אני פשוט מעוניין בלוח אם עבור סוקט 775 שמתאים לו זכרון DDR2 (האם יש בכלל DDR3 לסוקט הזה? לא משנה...) אין לי צורך בהרבה סלוטים של זכרונות, אפילו שניים יספיקו לי ככל הנראה. מבחינת יציאות - FW יהיה נחמד, אבל לא חייב שיהיה. יש צורך ל-4 חיבורי SATA אין צורך ב-USB3, SATA3 או ESATA. כרטיס מסך מובנה - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (לא למשחקים, אבל המחשב ישמש אותי בתור HTPC ב-FullHD) אז זה יהיה טוב, כאשר חייב שתהיה לו יציאת HDMI ועוד יציאה אחת (או DVI…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם שקיבלתי של חברת foxconn שאני מנסה להתאים למארז ישן (בן 8). אני לא מוצא את ה manual של הלוח אם באתר החברה בחיפוש עפ"י הדגם (n15235) ולכן אני אשמח לעזרה. הבעיה היא שיש לי מלא יציאות מהמארז בשמות כמו reset sw, hdd led ועוד שאני לא יודע איפה לחבר. מבחינת ספק הכח, הוא מפוצל, כלומר יש מסילה לרביעיה שאפשר לחבר יחד עם הבאלק הגדול או לחבר בנפרד למקום אחר. מצרף תמונות, אשמח לעזרה :-) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי מעבדי דור 13 יהיו זמינים לקניה לעובדי החברה? כרגע רק הדור 12 זמינים לקניה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד עיניינה אותי השאלה הזאת תמיד יש את הסלרון שהוא חלש מהפנטיום אבל מה המאפיינים שלו שמחלישים אותו? מה סירסו בו שהוא יותר חלש? הסמפרון של AMD זה כמו סלרון?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי וניצלתי כנראה בנס ממנו. היום פתחתי את החלק האחורי של המחשב לבדוק על אילו מאווררים אני יכול לשלוט לפני קניית בקר, וחשכו עיניי. לפני כמה חודשים הזמנתי מאיבי כבל מאריך לכבל של הספק של ה4 פין שהולך ללוח האם בכדי להעביר את הכבל מאחורי הלוח. רציתי להעביר את הכבל מאחורי הלוח מטעמי אסתטיקה, אז הזמנתי חיבור מאריך מאיבי(סיני). כנראה שכשחיברתי את זה ושיפצרתי את כל החוטים, מתחתי את הכבל וזה התכופף על זווית של המארז ונמס במשך הזמן. יצאתי בשן ובעין :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח שלי: ASUS A7A266 ואת המעבד שלי: AMD Athlon 1.33 ללוח ומעבד יותר חדשים. קיבלתי הצעה מהחנות של המחשב, בגלל שהוא דיי "חייב לי" על טירטורים בעבר וכאלה... כזו: לוח gigabyte 7vt600-L שהוא מוכר בד"כ ב-468 ש"ח (ראיתי כזה ב-377 ש"ח ב-zap...) ומעבד amd xp2000 שהוא מוכר בד"כ ב-520 ש"ח (ראיתי כזה ב-365 ש"ח ב-zap...) במחיר של 650 שקלים. עכשיו, אני לא יודע איך הלוח מבחינת ביצועים, מה שכן הוא מר לי, שבעוד 140 שקלים הוא יתן לי מעבד amd xp2500 על המעבד אני דיי סגור, אני חושב שאני אקח כמובן 2500, כי אם כבר אני משדרג אז שיהיה שידרוג... אבל בקשר ללוח אני בדילמה, לכן רציתי לשמוע דעותיכם בנוגע ללוח ולשאול שאלה כזו: יש לי מספר התקני IDE (צורב, DVD, ו-5 הארדיסקים) , המחוברים אל…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב לדבר מה: פעם היו הרבה יצרניות צ'יפסטים. כל מיני חברות כמו SIS, VIA, צירוס לוגיק ואפילו נווידיה יצרו צ'יפסטים למעבדי אינטל ואמ"ד. היום אינטל עושה צ'יפסטים לאינטל, אמ"ד לאמ"ד. אז מה הסיפור? למה השוק הזה נעשה כל-כך סגור ואחיד? אני מניח שיש לא מעט יתרונות לשוק ריכוזי כשזה מגיע לתאימות דרייברים, אבל בכל זאת שוק ריכוזי זה דבר לא בריא, כמו שאינטל יכולה ללמדנו. בנוסף אני יכול לראות איך זה כדאי לאמ"ד ואינטל לעשות כדבר הזה, אבל איך רשויות ההגבלים העסקיים השונות יכלו לאשר להם דבר שכזה? אז מה הסיפור האמיתי מאחורי היעלמות שוק הצ'יפסטים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת כמה דברים לגבי המעבד הזה אז ככה אני חושב להכניס אותו למפרט שלי במקום e8500 3.16 ghz (+פלוס אוברקלוק של החנות). המפרט : קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב לפני כחצי שנה בערך ל: i5 3570K, GA-Z77-D3H DDR1600 וזוג סטיקים של 2GB של G.Skill מסדרת Ripjaws DDR3 1333Mhz dual channel. נראה לי שהגיע הזמן להוסיף קצת מעבר ל4GB זכרון. קורה שאני גולש עם עשרות טאבים ורואה שהזכרון מנוצל לגמרי, כשגם הבנתי שלמשחקים מסויימים [bF3] רצוי יותר מ4GB. לשימושי אינטרנט רגילים, גיימינג וOC מתון לאזור ה4.2GHZ, איזה זכרונות אני צריך? עוד זוג זהה של 2 סטיקים של 2GB, או עוד סטיק בודד של 4GB? האם יש טעם למכור את הזכרון הנוכחי ולקנות בכלל סט חדש של זכרונות מהירים יותר? הבנתי שמהירות של זכרונות וdual channel אלה דברים זניחים למדי. אני צודק? כמו כן, יש צורך להתאים תיזמונים בין סטים של זכרונות? אשמח למעט ייעוץ. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. האם הוספה של כרטיס זיכרון נוסף בעל אותו נפח זיכרון תשפר לי את ביצועי המחשב? כרטיס הזיכרון שלי הוא DDR RAM 512 400 MHHZ במידה ואני אקנה כרטיס נוסף האם הוא חייב להיות בעל מהירות של 400 MHHZ או שאני יכול לשים כרטיס עם מהירות יותר גבוהה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-