עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, יש לי נכון להיום מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 עשה עבודה מעולה שנים רבות. הגיע הזמן לעשות שדרוג קטן ועקב המחיר הנמוך שאני יכול להשיג את זוג המעבדים הנ"ל אני ישמח לדעות עלהם. לצערי אני שייך לסוקט AM2 אז אין לי מגון רחב. הם זוג המעבדים הכי חזקים וטובים בסידרה... השאלה היא מה לקחת... אם הייתה אופציה לקחת מעבד אחר הייתי לוקח אחר אבל יש הגבלת סוקט... ולשאלה: מה ההבדלים בין המעבדים? והאם ה-7750 הוא AM2ּ+? אם כן הוא עדיין יכול להתאים לי? ושאלה נוספת: אם אני יבצע עידכון ביוס אני יקבל תמיכה של עוד דגמי AMD חדשים יותר? לצערי אני לא מוצא את הדגם שלי באתר היצרן לכן קצת קשה לי להוציא פרטים... למי שמתעניין המפרט המלא שלי מצד ימין. תודה רבה! עריכה: מצאתי באתר היצ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dorish,

מהי ערכת שבבים? במיוחד מזה nFORS אני רוצה לקנות לוח לAMD ואני רוצה לדעת איזה ערכת שבבים לקנות וגם איזה תמיכה בזכרון DDR האם יש בכלל הבדל בביצואים בין 333 ל 400 וכו ומה הכי עדיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Pumpkin,

פירקתי את המעבד כדי להרכיב לו קירור חדש... וגיליתי שעל המעבד יש מדבקה של האחריות (מעבד אינטל) שטח המדבקה תפס משהו כמו 25 אחוז מהשטח של המעבד, הסרתי את המדבקה כי לדעתי הפלסטיק שהיא עשויה ממנו יפריע להעברת החום להיטסינק, ויש לי כמה שאלות... גם לכם יש את מדבקת האחריות על המעבד? השארתם אותה שם? היא מפריעה להולכת החום? ומה יהיה עכשיו עם האחריות שלי? (אמורה להיות לכל החיים אז למה צריך את המדבקה?) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זה המפרט: ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA /VT WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT ATX MIDI PFC, usb ה-everst מראה 45 מעלות ללוח ולדיסק 38 במצב מנוחה, אבל מזייף לגבי המעבד, ה-easy tuner 4 שהגיע עם הלוח לא מציד אף טמפ' של אף רכיב במחשב או נתונים על מאווררים (הוא אמור להציג לא?! האם רק אצלי הוא לא מציג??? הוא כן מציג מתחים ומהירות מעבד ו-FSB). שלחתי מייל לתמיכה של ג'יגה בייט אבל הם לא עונים. (ניסיתי את גירסה 5 של easy tuner אבל היא גם לא מציגה טמפ'... אולי יש בעיה בלוח?) הקירור של המעבד הוא מה שבא עם המעבד הזה בלי תוספות של משחה טרמית חיצונית. היום אמנם שרב אבל זה צריך להיות ככה?…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DvirDD,

אשמח שתענו! איזה כונן קשיח יותר טוב למחשב, Segate או Western digital blue? יותר חשוב לי הביצועים אך גם צריך שהוא לא יהיה רועש מדיי!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by The Ripper,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 כ"א כמפורט בחתימה. אני חושב לשדרג לסה"כ גיגה או שתיים הבעיה שקשה מאד להשיג שני סטיקים זהים לקינגסטון היפרX שיש לי כרגע, כי הם שינו את סוג הזכרונת בדגם הזה באיזשהו שלב. בנוסף אני לא יודע אם כדאי לי לוותר על Doal Chanel ולהשאר עם אותם זכרונות + תוספת או למכור את הקיים ולקנות שניים חדשים - במקרה זה מה אתם אומרים יהיה מחיר הוגן למכירה? המרטש

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SuperStyle,

לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by captaincaveman,

רק לוח, מעבד, זכרון. נא לא להתייחס לנושא המחיר/כדאיות אבל גם לא להציע 4GB זכרון או משהו כזה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by liorperets82,

מה זה ביוס ואיך אני מעדכן אותו???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית. מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי? ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם המתאם שבנושא עובד ? הא למשהוא יש ניסיון עים זה ויכול לתאר את חווית השימוש וההתקנה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itaysk,

מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by xDa,

שלום וחג שמח, רציתי לשאול,מה מיוחד בלוח הזה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#ov למה החיבורים של האודיו (כרטיס קול) בצבע זהב?, מה זה נותן? ואיך אני אמור לדעת מה הצבע הירוק שם? מישהו פה באמת יכול להמליץ עליו, על פני זה? http://www.tms.co.il/product/12628 אולי עם קצת פירוט זה יעזור,תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amisha,

התייחסו בשני סעיפים : 1.במצב רגיל (תזמוני חברה ותדר של 400 MHZ ) 2. OC 3.שינוי תזמונים קיצוני לאגרסיביים אלו המתחרים להלילה : בפינה הכחולה יש לנו את המתאגף מבית GEIL העמיד למכות מתח של 3.1V ורוחב כתפיו הוא כ 495 מגה הרץ בזמונים רגילים במכת מתח של 3.0 : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1483740607.htm בפינה השמאלית יש לנו את המתאגרף מבית OCz בעל התזמוניםהרגילים המצויינים של 3-2-6-2 ויכולת תדר של 433 מה הרץ!! ( עמידות למתח עדיין לא נוסתה!!) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3500+Platinum+Edition שניהם בעלי צ'יפים של 4.5NS אז באו נתחיל בקרב!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ronenur,

שלום! רציתי לשאול מה ההבדל בין לוח אם ATX למיקרו ATX חוץ מהגודל. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kub,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הלוחות בשילוב עם המעבד 3800X2. אני לא מתכנן אוברקלוק בכל מקרה!! פשוט אני מאוד אוהב את הערכות שבבים של NVIDIA ויש לי איתם נסיון טוב. אני לא מכיר את הVIA הזה האם בלי אובקלוק הם יתנו לי את אותם ביצועים בדיוק? תודה קובי.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חייב דרייבר לכרטיס קול שמובנה בלוח אם INTEL DG965RYCK ROGERS CITY כבר שבוע מחפש לא מוצא תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by FatherBoard,

כשאני משחק ב-UT 2003 אז הוא מקרטע חבל"ז... כשאני יוצא מהמשחק אז זה אומר שהזיכרון הוירטואלי נמוך. יש לי 256MB DDR ועד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה. זה נורמלי? מה ואיך אפשר לעשות עם הזכרון הוירטואלי הזה? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by m0tek,

שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה מה שקורה שאין תחרות בשוק - וזו רק ההתחלה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=215998

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?

23. Started by nec_000,

https://www.youtube.com/watch?v=ZtYTPcshyA0 בהדגמה הזו עשו הכל על מנת לשנמך את המכונה של naples , בכלל זה הורדת תדר הזכרונות וצמצום מספר הליבות מ- 64 ל- 44 ומהירות הזכרון ל 1866mhz, הכל רק בכדי ליישר קו למכנה המשותף הנמוך יותר של- xeon ולהדגים, שגם אחרי השוואת כל הפרמטרים הללו, הוא עדיין מכסח ל- xeon את הצורה ומניב פי 2 ביצועים. ברור שאם ה- naples עובד על כל 64 ליבותיו ועם זיכרונות בתדר 2400 (במקום 1866) נוצר מצב חמור של- xeon אין סיבה להראות את פרצופו עוד. זהו שוק מעבדי ה- data center הכי גדול, כבד, וחשוב ליצרניות המעבדים - השוק שבו הן עושות את המיליונים הכבדים שכן בו הרווחיות האחוזית היא הגבוהה ביותר והוא השוק העיקרי שב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בשביל מעבד Athlon 64 3400+ (S-754

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zamir21,

יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h] אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K האם יש הבדל ביניהם? בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ? האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים