מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , קנייתי לוח אם של חברת Asus p5qpl-am הבעיה היא שהכבלים שמובילים מהכפתור הדלקה במארז ללוח אם לא מתאימים , זאת אומרת שהכבלים שמחוברים למארז לא מתאימים ללוח עצמו , את כל השאר הכבלים חיברתי , מה עושים במקרה כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מחשב intel pentium 3 665mhz עם לוח אם של ASUS מדגם P3V133 (ברגע שאני נותן לכם את הדגם את יודעים אילו פונקציות יש לו..אני מקווה ,אם לא אני אצלם את הלוח וישלח לכם ,רק תבקשו..) יש לי שני כרטיסי זיכרון האחד 256 sdram pc133 והשני sdram pc133 64 יש ליכרטיס מסך דו מימדי גרוע ביותר לפני הלוח אם האם אני יכול לשים בו את הכרטיס ? ddr 512MB 400MHz ?? וכמובן לזרוק לפח אני שני הכרטיסים הקודמים?? אחרי שתענו לי על השאלה הזאת אני אשאל עוד כמה שאלות בנתיים תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי מצטער שאני משגע אתכם :-\ פשוט עכשיו אני די סגור על מה שאני הולך, נשאר לי משהו כמו 400 שקלים עודף ורציתי לדעת במה כדאי יותר להשקיע, מעבד או לוח אם. כרגע המפרע הוא כזה amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 x800xl 1gb ram ב-400 שקלים שנשארו במה כדאי להשקיע? האם כדי לשפר תלוח אם ל=msi k8n new 4 platinum או שכדאי יותר להשקיע במעבד ולקחת- amd 3500 venice מה אתם אומרים?(לא מתכנן אוברקלוקים והמחשב למשחקים כבדים מאוד)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד להזמין מחנות ברשת את הרכיבים הבאים: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB 3200 Ultra (1 chip) אין לי נסיון בהתקנות שכאלה (אבל אני מבין אנגלית :-) ) אני לא מתכנן OC אבל רוצה להפיק את המקסימום בלי OC. כמה קשה לדעתכם המשימה? יש סיכויים לעשות טעויות פטאליות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שמיקרון הכריזה על זכרונות DDR5 חדשים בנפחים שלא היו קיימים בשוק עד כה - MSI מזדרזת להיות הראשונה שמאמצת אותם עבור לוחות האם המודרניים שלה, הן במסגרת מעבדי אינטל והן במסגרת מעבדיה של AMDלכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
בפלט של CPU-Z של המחשב הנייד שלי רשום- ID = 0 Number of cores 2 (max 8) Number of threads 4 (max 16) Name Intel Core i7 3667U Codename Ivy Bridge Specification Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz Package (platform ID) Socket 1023 FCBGA (0x4) בשם המעבד רשום= Intel Core i7 3667U ובמפרט רשום= Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz אז איזה מעבד יש לי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שקיבלתי של חברת foxconn שאני מנסה להתאים למארז ישן (בן 8). אני לא מוצא את ה manual של הלוח אם באתר החברה בחיפוש עפ"י הדגם (n15235) ולכן אני אשמח לעזרה. הבעיה היא שיש לי מלא יציאות מהמארז בשמות כמו reset sw, hdd led ועוד שאני לא יודע איפה לחבר. מבחינת ספק הכח, הוא מפוצל, כלומר יש מסילה לרביעיה שאפשר לחבר יחד עם הבאלק הגדול או לחבר בנפרד למקום אחר. מצרף תמונות, אשמח לעזרה :-) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש מבוסס על מעבד אינטל(ואינטל בלבד) הכי טוב שאפשר לקנות כיום... מטרת המחשב תהיה למשחקים כבדים בעיקר. אני מחפש הצעה טובה שאני יוכל להמשיך עם הלוח המעבד והזכרונות לזמן ארוך אך גם שאני יוכל לשדרג בשעת הצורך....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב לדבר מה: פעם היו הרבה יצרניות צ'יפסטים. כל מיני חברות כמו SIS, VIA, צירוס לוגיק ואפילו נווידיה יצרו צ'יפסטים למעבדי אינטל ואמ"ד. היום אינטל עושה צ'יפסטים לאינטל, אמ"ד לאמ"ד. אז מה הסיפור? למה השוק הזה נעשה כל-כך סגור ואחיד? אני מניח שיש לא מעט יתרונות לשוק ריכוזי כשזה מגיע לתאימות דרייברים, אבל בכל זאת שוק ריכוזי זה דבר לא בריא, כמו שאינטל יכולה ללמדנו. בנוסף אני יכול לראות איך זה כדאי לאמ"ד ואינטל לעשות כדבר הזה, אבל איך רשויות ההגבלים העסקיים השונות יכלו לאשר להם דבר שכזה? אז מה הסיפור האמיתי מאחורי היעלמות שוק הצ'יפסטים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 128(!!!) ליבות. תמיכה ב DDR 5 עד 12 ערוצים. PCIe5. מיוצר ב 5NM. מגיע ב 2022. עוד מידע בטבלה המצורפת.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? האם שווה להשקיע יותר בלוח אם מתקדם יותר וזכרונות DDR3 עבור המעבד החדש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים "הגאה" של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה! אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'.. אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטעות ניתקתי (כמובן בזמן שהמחשב היה מכובה) את הכבלים הזה שמתחברים מהפאנל הקדמי ללוח אם, אין לי מושג איך קוראים להם... עכשיו הבעיה שזה לא כבל אחד, כשזה מנותק הוא מתפרק למלא קטנים... ועל הלוח אם לא רשום לי מה מתחבר לאיפה... יש מצב שמישהו עוזר לי??????? (לוח אם: Asus P4S800D)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/06/04/intel_conroe_performance_preview/1.html כמו כל הסקירות שהביאו פה. פשוט הקונרו זה הדבר הבא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב שלי ואני לא בטוח איזה זכרונות לקחת. אני גם תוהה האם כדאי לי לבצע OC. זה המפרט שלי: Q6600 +Freezer 7 PRO 8800GT GeIL DDR2 800 MHz CL4) 2GB) abit IP35-E Corsair VX450W השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט (FF עם לא מעט תוספות ומשהו כמו 10 טאבים פתוחים), ויזואל סטודיו, קצת משחקים (GTA4 וכאלה, לא משהו ממש ממש כבד) וקידודים קלים של קבצי אודיו ווידאו. כרגע אני מרגיש שהמחשב יחסית איטי ומגיב לפעולות שונות לאט. קראתי את הדיונים האחרונים בנוגע לכמות הזכרון אותה אתם ממליצים להוסיף ודיי התבלבלתי. האם הוספת זיכרון תעזור לי? ואם כן, כמה כדאי להוסיף ואיזה סוג של זכרון להוסיף? התקציב הוא בין 300-400 ש"ח. האם כדאי לי גם לעשות OC למעבד? (לא…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כעת יש שמעה חזקה בכך שהמעבד דגם Threadripper 1998 לא גרסת X יהיה במחיר של 850$ מדובר במעבד של 16 ליבות עם מהירות של 3.2GHZ ומהירות 3.6GHZ TURBO עם TDP של 155W... אם נכון יהיה קשה לראות אנשים רוכשים אינטל X299... וגם הערה לגבי מעבדי אינטל 18 ליבות צפוי רק בסוף השנה... המעבדים SKYLAKE X 6/8/10 CORE סקירות בשבוע הבא 12/6 עם הסרת הNDA
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הביצועים של שני הלוחות הבאים?: GA-B75M-D3H GA-Z77-D3H השוואה : http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4315,4327 נגיד וכמות הפורטים לכל הדברים היא מספקת ,ההבדל במחיר הוא פי 2, מבחינת עבודה ומהירות יש הבדל מורגש? האם הלוח היקר הוא למטרת OC? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהוא יגיע לארץ כי זה גם תלוי כמה הוא עולה או לקנות את המעבדים הרגילים?? וכמה יעלה ה3000 AMD אם ליבת הבארטון בערך יותר מ 1500??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, איזה זיכרון עדיף למחשב חדש?: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 DDR II 667Mhz או 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800Mhz. יש משהו אחר בטווח מחירים כזה שעדיף (רצוי מהאתר של KSP)? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-