עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MasterDK,

Intel pentium 4 3.0 64bit על 60 מעלות זה בסדר?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, אני קונה מערכת חדשה בקרוב, ורציתי לדעת מה עדיף - Athlon 4000 x2 שעולה בסביבות ה400-450 ש"ח, או להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת E4400 ? אני רוצה מחשב שיחזיק את Vista כמו שצריך (לא יקרטע) ובכלליות - יהיה מחשב ביתי לעניין, ולמשחקים מדי פעם (כמובן עם כרטיס מסך מתאים). כמו כן, מה הרמה של E2160 לעומת ה-4000 x2 ? האם יש טעם לקחת 4200 או 4400 ? שאלה נוספת לגבי לוחות אם, אם אנחנו כבר בשוונג : ה-Gigabyte GA-M55S-S3 - למה ממליצים עליו? Nforce 550 זה צ'יפסט טוב? האם ה-M56S שמבוסס על Nforce 560 ועולה כמה גרושים יותר - עדיף עליו באיזשהי בחינה ? מה ההבדל בין ה560 ל550 ? בהנחה שאני רוצה לחסוך קצת כסף, יהיה הבדל בביצועים או במשהו אחר בין לוח אם מבוסס Nforce 430 ללוח אם מבוסס Nforce 5…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, קניתי מחשב חדש עם זיכרון TwinMOS 1G 800Mhz כסטיק יחיד כלומר Single Channel. לאחר שקראתי מאמרים באתר הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך לקנות זוג סטיקים כדי שהזכרונות יעבדו ב Dual Channel. השאלה שלי היא פשוטה, האם אני ירגיש הבדל אם אני אקנה כרטיס נוסף מאותו סוג? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Supra Man,

שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Regev,

יש לי תוכנה שאני כותב לה כמה מעלות מקסימום וכמה מעלות מינימום כשהמעבד יגיע, היא תפסיק את המחשב, יש לי AMD ATHLON XP 1800+, כמה מעלות מקסימום אתם מציעים שאני יגדיר לו וכמה מינימום (למרות שהוא לא יגיע למינימום). חשבתי על 65 מקסימום ו5 מינימום. זה טוב או לא????? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by biodome,

המעבד בידי.. וגם הזכרונות Mushkin 8GBx2 DDR3 Blackline 2133mhz OC אם אעשה כנראה יהיה לאזור ה-4.2-4.5 על אוויר, לא מתכוון להשתגע. כונן קשיח SSD Samsung 840 Pro איזה לוח כדאי לקחת עד 800 שח ככה? משהו אמין.. למשל נתקלתי בסדרת TUF של אסוס, לוח כמו ה-GRYPHON ב-840 שח שהוא מיקרו. צריך שתי יציאות מסך דיגיטליות לשני מסכים. אין לי צורך ב-SLI או צלצולים, רק USB3, SATA3 ושאר הסטנדרט. כרטיס מסך יתכן ואסתפק במובנה במעבד, מקסימום אחד פשוט. כמו כן אני צריך המלצה לגוף קירור עד 200 שח, מה הולך בימינו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by agent__smith,

http://www.shopblt.com/item/intel-core-i7-4930k-lga-2011/intel_bx80633i74930k.html עכשיו אני באמת מבולבל.... זה IVY BRIDGE-E ? LGA2011 ? איך המעבד הזה מול ההסוול ? מה פתאום הם מוציאים אותו ?

8. Started by xDa,

שלום וחג שמח, רציתי לשאול,מה מיוחד בלוח הזה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#ov למה החיבורים של האודיו (כרטיס קול) בצבע זהב?, מה זה נותן? ואיך אני אמור לדעת מה הצבע הירוק שם? מישהו פה באמת יכול להמליץ עליו, על פני זה? http://www.tms.co.il/product/12628 אולי עם קצת פירוט זה יעזור,תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, השאלה בכותרת + מתכוון לזיהוי,שלא ע"פ מראה חיצוני + מבקש הסבר קצר לגבי שאלה זו,כמו האם לכל לוח אם מ"ס סיריאלי ו/או פריט אחר,שמזהה אותו - איך אפשר לראות את המזהה של הלוח אם? תודה רבה מאוד מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רציתי קצת לשפר את המחשב מבחינת ביצועים חשבתי להגדיל זכרון מ2GB ל 6GB (לקנות עוד 4) רציתי לדעת אם זה יתן לי משהו או שהשיפור יהיה זניח? (אם יהיה לי 6GB אני כמובן אעבור ל64) המפרט שלי כרגע: CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 9600GT 512MB TWINMOS XTOC Hard Drive: 160GBX2 RAID0 + 500GB +250GBUSB + 80GB backup windows מה הייתם ממליצים לי לשפר או להוסיף שיהיה יותר מהיר? תקציב בערך 600-800 שקל

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by matan007,

אתמול קניתי מחשב חדש שנמצא כרגע בהרכבה. מדובר על מחשב AMD 965 עם לוח gigabyte 880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov שמתי ערכה של 4 גיגה של GSKILL F3-10666CL7D-4GBXH http://www.gskill.com/products.php?index=342 מה שמפחיד אותי הוא שכתוב על הערכה הזו (באתר החברה ובכל מקום) שהיא מותאמת למעבדי אינטל החדשים סנדי בריג'!! האם כדאי להחליפה? האם יכולות להיות בעיות תאימות מעבד פנום 2 965 של AMD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by aviad_18,

שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם בנוגע ל-3 לוחות אם לסוקט 939 עם מעבד athlon64 3200. האחד abit k8n nforce 4 השני dfi infinity nforce 4 ultra השלישי msi K8N Neo4-F אני לא צריך sli, אלא רק raid ושיהיה אוברקלוקר טוב!! מי לדעתכם עדיף? והאם יש לוח מומלץ יותר בתקציב של עד 700 שקל. תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרגע יש לי מעבד AMD 3200 VENICE אני רוצה להחליף ל3800X2,יש צורך בעדכון ביוס? הלוח שלי ABIT KN8U תודה

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. השאלה שלי היא כזאת....יש לוח אם של ASROCK שמתאים גם לDDR1 וגם לDDR2 ולAGP ולPCI-E...בקיצור תומך בכמעט כול הטכנולוגיות.... השאלה שלי היא אם אני מחליף את הלוח ואת המעבד.....למשל אני מחליף למעבד E6300 וכיוצא בזה....האם יש צורך בהגדרה מסויימת של המעבד בביוס או שזה בצורה "שלם וקח"...כלומר אני שם את המעבד על הלוח מחבר את הכול מדליק וזהו? הכול עובד? הדגם של הלוח..:775Dual-VSTA יש קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RGod,

הלוח הזה תומך גם ב AGP וגם ב PCIE רשום שהוא תמוך בבאס של 1066 כלומר גם CORE2 -E6300 רשום שתומך ב 667 זיכרון איך הלוח אם הזה בכללי מומלץ ?איך הוא ב OC <??פשוט לוח אם זול מאוד . שמעתי שיש לו בעיה אם ה PCIE שהוא תומך רק ב כפול 4 או משהו כזה ולא ב כפול 16 ?<

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DarkeyE,

תרשמו כאן מה אתם חושבים על שתיהם ומה עדיף לקניית מחשב חדש מבוסס 8800GTS 640 , E6600

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amit123,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1641&scat=195&tcat= יש לי עכשיו 512X2 במהירות 667 אני רוצה לדעת אם שווה לי להוסיף שניים כאלו במחיר הזה והאם זה שווה בכלל בגלל הורדת המהירות?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mistaarvim,

אני רוכש עשיו את הלוח הנ"ל ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה דיגיטאלי. יש לו כאלה? אופטית/קואקסלית? יש חיבור בחוץ, או בפנים, איך זה הולך?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Screw_Master,

אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תודה

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Crown,

אתם קצת לא מעודכנים.... http://www.vr-zone.com/?i=4574

22. Started by nice,

לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by parker8,

אני רוצה לדעת כדי להשוות עם הלוח האם הכי טוב למעבד AMD... (ASUA A8N SLI PREMIUM) שהייתה עליו ביקורת באתר... תודה מראש למי שיודע

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by spike_staff,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם DFI DK P45-T2RS PLUS ו אני תיכננתי לשים בו פנטיום D830. הבעיה היא זה שכשאני מדליק את המחשב אז בלוח אם זה נותן לי שגיא C1 ואני לא יכול לעשות כלום. שמתי לו אחרי זה Q9550 מהמחשב שלי והכל עובד כמו שצריך. ה-D830 עובד מצויין בלוח אחר של MSI, מה יכול להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by manga05,

היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי ‏3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel ‎ בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.