עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מי מבין שלושלת לוחות האם הכי יתאים לי http://skypc.co.il/pl_product~9GM433~10~0.htm או GA-MA785GPM-UD2H או Gigabyte GA-MA78LM-S2 המפרט מעבד AMD Athlon II X3 435 Box זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 כמות:2 כרטיס גרפי 99% שאני קונה gts250 לא יודע אם יהיה 1 gb או 512mb ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W המטרה שלי להריץ משחקים כבדים

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  2. הלך לי לוח אם P4VMA-M של biostar שהוא socket 478, עליו יש לי מעבד pentium 4 3.0Ghz (וחוץ מזה שקניתי מחשב חדש עם i5) ואני עדיין רוצה לעבוד עם המחשב הזה, שיש לו HD 120GB + מ"ה + צורב + 2GB sdram + ספק + מארז + מאווררים... שעובדים. ראיתי שאפשר לקנות עדיין לוחות שמתאימים ל-P4, אבל הם socket 775, זה יעבוד לי??! כלומר - יתמוך במעבד ובזכרונות? תודה, idgiv.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by deadwolf,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (כרגע יש לי Pentium D מיושן עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס של NVIDIA 9800 GS). אני מעוניין לשדרג את הלוח-אם, המעבד והכרטיס גרפי, למשהו קצת יותר חזק ואם אפשרות נוחה ל-overclock, בהתחשב בזה שהניסיון שלי באוברקלוקינג שאוף לאפס התקציב שלי לכל הסיפור הוא בערך 4,000 שקל, ורציתי לדעת האם שווה לחכות חודש עד שהתערוכה הקרובה של CES תסתיים, ואולי יהיו דברים יותר מעניינים באותו התקציב...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. שלום. עם ריבוי האפשרויות של מעבדים לוחות אם וזכרונות שונים, האם יש אתר שבו אני אוכל להכניס לו משתנים שונים או דגמים שונים והוא יבדוק לי התאמה?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by kobi38,

השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  7. מי מהם נחשב יותר טוב, ומה בעצם ההבדלים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by פלמחון,

קניתי מחשב חדש עם i5 2.67 ולא עשיתי שום שינויים בביוס לפי cpuz ותוכנות נוספות המהירות שלי רק 1200 בערך (133 עם מכפלה 9) בתוכנת occt שמראה את האוברקלוק שלך יחסית לברירת מחדל אני רואה מינוס (אוברקלוק שלילי) האם לדעתכם זה תקין? מי שהתקין את המחשב שינה הגדרות? מה כדאי לעשות נב- אם אני משתמש בoc genie המהירות קופצת למצופה בערך 3600 (200 עם מכפלה 17 או 18) כך שהבנצ'מרק לא מזייף נב2- עכשיו ראיתי אשכול דומה, אצלי התדר לא עולה בבדיקת מאמץ

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  9. אני צריך לקנות מעבד והתקציב שלי הוא בידיוק 600 לא יותר אז רציתי לשאול איך המעבד הזה ? אני עושה OC עד ל3.0GHZ עם סטוק מה אתם אומרים יריץ לי GTA חלק ?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  10. רציתי לשאול לגבי הקירור שבה עם היצרן. לפי מה שידוע לי יש שני גירסאות Tray ו Box כאשר ה tray הוא נטו המעבד וה box הוא המעבד שמעליו מורכב קירור סטוק. ובכן לפי מה שקראתי הקירור הסטוק של אינטל הוא לא משהוא בכלל ולכן לרוב עדיף לקחת את גירסת ה tray + קירור חיצני. אז לשאלה הראשונה- אם אין את גירסת ה tray למעבד של אינטל כדאי לקחת קירור חיצני ולהחליף? השאלה השניה- לגבי מעבדי AMD איך הקירור סטוק שלהם? האם גם להם כדאי לקחת קירור חיצוני? לפי מה שראיתי לskypc את מעבדי AMD בגירסת Tray האם עדין שווה לקחת קירור חיצוני??? אשמח אם תפנו אותי לביקורת או למאמרים בנושא ולא רק תגיבו על פי שמועות.... תודה רבה לכל העוזרים!!!

11. איך זה ייתכן ומה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. מדובר על זה http://www.intel.com/products/processor/corei7EE/index.htm?iid=prod_desktopcore+body_corei7-965ex ב KSP המעבד מתומחר ב 5090 ש"ח. אין לי מושג כמה הדברים האלה מבוקשים, ולכן אני פונה אליכם המומחים. האם יש אנשים שקונים מעבדים כאלה?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. בדיוק בונה מחשב חדש ואני די תקוע בקשר למעבד.. לא יודע אם אני רוצה מהסדרות החדשות למרות הליטוגרפיה ויכולות האובקלוק. יש הרגשה שהמחיר הולך רק על הטכנולוגיה החדישה יותר, ולא על הביצועים אפילו אם זה לא תמיד נכון. מה מומלץ מהסדרות הוותיקות של אינטל של המרובעי ליבה? הQ9000 ואלה תודה (:

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  15. שלום ברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAP יש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VM את תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבורים ופרטים בקישור הבא http://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד) כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורוד לאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה? יש שני ערוצים גם ב-SATA? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by YoTaMi,

מה איך הוא טוב למשחקים סרטים זה רץ טוב ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  17. כיצד אני מבצע עידכון ביוס ללוח שספק אם הזיהוי שלו באוורסט נכון ? יש תוכנה טובה יותר לזיהוי הלוח אם? קישור לתמונה של הלוח אם - http://img19.imageshack.us/img19/3218/dscf2046g.jpg . כפי שאתם רואים לא נראה לי מדובר על לוח של DFI. *הקישור לעידכון הביוס מהEVEREST מפנה אותי לדף שלא ניתן למצוא. קישור למידע אודות הלוח אם - http://img685.imageshack.us/img685/2570/81769819.jpg . *במידע אודות הצ'יפ כתוב שהלוח תומך בFSB400,FSB533,FSB800. אם כך מדוע המעבד עובד על FSB400? קישור למידע אודות הגשר הצפוני - http://img709.imageshack.us/img709/316/56430231.jpg .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה והתקנתי בו כרטיס חיצני האם הכרטיס המובנה בוטל כי יש משהו שגונב לי 200 מגה מהזכרון ואני לא מבין מה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. שימושי המחשב: עבודה משרדית, הנהלת חשבונות, אופיס עם דגש ל- EXCEL, אינטרנט, מוזיקה יתכן שב-EXCEL יהיה שימוש כבד ( מבחינת מספר פונקציות שרצות באותו זמן) תקציב: עד 1200 ש"ח קיבלתי 2 הצעות לגבי מעבד, לוח אם וזיכרון. הצעה מס 1: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX לוח אם: INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY זיכרון: PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 הצעה מס 2: מעבד: AMD Athlon II X2 240 Box לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מה עדיף לשימושים שלי? אם יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע. האם כדאי לי לקחת 4 GB זיכרון או שזה מיותר לצרכים שלי? קראתי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

יש לי לוח של GIGABYTE DS3L. ולפני שעולה הוינדוס יש לי את המסך של verifying pool data. עכשיו למי מה שהבנתי אפשר להעלים אותו ולדלג עליו. איך עושים את זה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by WarNet,

אהלן, יש לי מחשב נייד עם מעבד Intel Celeron M 530 1.73GHz ואני מעוניין להתקין מע' הפעלה של 64 ביט(WIN 7). אני לא מוצא אם המעבד הוא 64 ביט... תודה על העזרה.

22. המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by orior123,

ברצוני לאפשר יכולת הצגת HIGH DEFUNUTION תמונות ווידאו של סרטים ומצלמות. 1. מה ההבדל בין לוחות האם המובנים G31 ו G41 ? האם יש הבדלים בין מעבדי התצוגה 3100 ו 4500 בכלל ובהיבט ה HIGH DEFUNUTION בפרט. 2. מה ההבדל בין E5300 ל E7300 בכלל ומה רלוונטי להיבט ה - HIGH DEFUNUTION. 3. יש לי שתי אפשרויות בחירה במחיר כמעט זהה - לקנות יד שניה כרטיס מובנה ומעבד: G41 עם E5300 או G31 עם E7300. מה עדיף? 4. במידה והלוחות המובנים לא תומכים ב - HIGH DEFUNUTION , האם כדאי לקנות אותם ולהוסיף כרטיס מסך PCI ? האם יש המלצות לכרטיס ספציפי לא יקר ? אשמח מאד לקבל כל עצה ועזרה ביחס לשאלות שלעייל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by KoDkOd,

היי חברים, אני מחפש שילוש למחשב משרדי פשוט ביותר,יריץ אופיס אינטרנט וצפיה בסרטים באינטרנט,קיים כבר דיסק קשיח מארז ספק (350). התקציב הוא 700 ש"ח בערך,אם אפשר פחות כמובן אני אשמח. תודה ושנה חדשה ומוצלחת!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by שימי71,

שלום קניתי לוח אם חדש של אסוס תואם למעבד AMD לצערי הרב ברגע שניסיתי להרכיב את המעבד תואם ללוח האם הוא נפל לי על הרצפה וחלק מהפינים(כ-10) התעקמו. שאלתי האם יש דרך כל שהיא לתקן את הבעיה,לישר את הפינים? או לקרוא קדיש על המעבד. ניסתי עם פינצטה דקה לישר את הפינים אבל זה מאוד קשה תודה למי שינחם אותי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.