עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Pavlik,

ברשותי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR II 667Mhz. אם אני מתקין עליו זיכרון DDR II 800 Mhz, הזכרונות יעבדו על 667? או שלא יעבדו כלל? לדעתי זה יכול לעבוד. שואל כדי להיות בטוח..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H לעומת GIGABYTE GA-MA770T-UD3P לעומת GIGABYTE GA-770TA-UD3 הראשון עולה 590,השני 500 והשלישי 450.(בזיגזג). האם יש מניעה לקחת את הזול מבינהם? (אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה). תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. קיים אצלי כרגע 2 כרטיסי זכרון של 1 ג'יגה כל אחד במהירות 800 מגהרץ והם עובדים ביחד ב DUAL CHANNEL. אני עומד לקבל בקרוב כרטיס זכרון נוסף של 1 ג'יגה גם במהירות 800 מגהרץ מתנה (ואם אני לא אקבל במתנה אז אני כנראה ארכוש) הכרטיס החדש שאני אקבל כמובן יהיה מחובר ב- SINGLE CHANNEL ואני לא מתכוון לחבר כרגע עוד כרטיס זכרון, כי המערכת שלי פועלת על בסיס 32 ביט ואני לא רוצה לפרמט מחדש ולהתקין מערכת חדשה בינתיים, וקניית כרטיס זכרון נוסף רק בשביל לקבל תיאורתית עוד 0.25 ג'יגה זיכרון לא שווה את זה. שאלותי הן: האם חיבור כרטיס זכרון בסינגל יהרוס לי את המהירות הגבוהה יותר שאני מקבל מ-2 כרטיסי הזכרון המחובר בודאל? והאם אני אשים לב לזה? האם חיבור כרטיס זכרון נוסף, ישפר לי את ביצועי המ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. שימושי המחשב: עבודה משרדית, הנהלת חשבונות, אופיס עם דגש ל- EXCEL, אינטרנט, מוזיקה יתכן שב-EXCEL יהיה שימוש כבד ( מבחינת מספר פונקציות שרצות באותו זמן) תקציב: עד 1200 ש"ח קיבלתי 2 הצעות לגבי מעבד, לוח אם וזיכרון. הצעה מס 1: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX לוח אם: INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY זיכרון: PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 הצעה מס 2: מעבד: AMD Athlon II X2 240 Box לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מה עדיף לשימושים שלי? אם יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע. האם כדאי לי לקחת 4 GB זיכרון או שזה מיותר לצרכים שלי? קראתי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של HP מספר דגמים שמצאתי מבוססים על המעבד Core 2 Quad Q9300 אלא, שכאשר בדקתי מספר אתרים של חנויות מחשבים, אני לא מוצא את המעבד הספציפי הזה ברשימת כל המעבדים הזמינים לרכישה. כמובן שלקחתי בחשבון שכנראה שמדובר בדגם מיושן ובכל זאת עובדה זה מעוררת אצלי חשד. האם יתכן שהמעבד הזה בעייתי? ובהנחה שאכן מדובר בדגם ישן, האם הוא נחשב עדיין למעבד חזק מאוד שיתמודד עם תכני FHD כבדים, ללא שום מאמץ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  7. כיצד אני מבצע עידכון ביוס ללוח שספק אם הזיהוי שלו באוורסט נכון ? יש תוכנה טובה יותר לזיהוי הלוח אם? קישור לתמונה של הלוח אם - http://img19.imageshack.us/img19/3218/dscf2046g.jpg . כפי שאתם רואים לא נראה לי מדובר על לוח של DFI. *הקישור לעידכון הביוס מהEVEREST מפנה אותי לדף שלא ניתן למצוא. קישור למידע אודות הלוח אם - http://img685.imageshack.us/img685/2570/81769819.jpg . *במידע אודות הצ'יפ כתוב שהלוח תומך בFSB400,FSB533,FSB800. אם כך מדוע המעבד עובד על FSB400? קישור למידע אודות הגשר הצפוני - http://img709.imageshack.us/img709/316/56430231.jpg .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Marks,

התקנתי את זה כהתקנה נפרדת מהאתר של ג'יגה בייט, זה היה תחת SATA RAID זה מריץ איזה תוכנה שלוקחת כמות נכבדת של זכרון ומתקין משהו שקוראים לו Gigabyte Raid Configurer אני לא ממש יודע מה זה RAID אבל הבנתי שזה קשור לכמה דיסקים קשיחים בו-זמנית, עכשיו, אם אני משתמש רק באחד, האם אני צריך את הדרייבר של זה ואת התוכנה הזאת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי לוח של גי'גה בייט 945GCMX-S2 ועד היום היה לי מעבד E2200 והיום הביאו לי מעבד E5300 הרכבתי הכול טוב ויפה והוא הוא עובד לי עעל מהירות 1.2 והאוורסט מזהה אותו כE5300 2.6 ולפי היצרן הלוח תומך מה עליי לעשות שהוא יעבוד כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. להנאתכם: http://www.guru3d.com/article/msi-big-bang-fuzion-lucid-hydra-review-test/1 ניראה כי ההצלחה או הכישלון של Lucid Hydra תהיה תלויה בכמה הם יצליחו להוציא דרייברים עם תמיכה במשחקים עדכניים. בשלב זה CROSSFIRE עדיין מוביל על Lucid Hydra קצת מדאיג שבתיכנון עידכון אחד לרבעון לציפ מהסוג הזה. מה אתם חושבים על עתיד הציפ? והופ עוד 2 ביקורות: http://www.tomshardware.com/reviews/msi-fuzion-lucidlogix-hydra,2526.html http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3713

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני ממש הסתבכתי בבחירה של זכרונות ובין החברות PATRIOT GSKILL CORSAIR IMUSH? אנא אם יש למישהוא קיט מענין במחיר עד 600 אשמח לכל עזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  12. אני יוצא מתוך נק' הנחה, שכל עוד ממשיכים לייצר מעבדים, מתקדמים משמעותית, מהדור הקודם להם, לאותה התושבת - התושבת נמצאת בגדר חיה ובועטת. לכן, למרות ההשקה האחרונה של ה Q9500, אני מגדיר את 775 כתושבת שעבר זמנה; מהסיבה הפשוטה שאדם שהיום ברשותו מעבד דוגמת E8400 או מרובע ליבה כלשהו, לא יוכל להשתדרג משמעותית לשום מקום על אותה מערכת. שלא כמו שהיה בעבר כשיכולת להשתדרג מ Dual-Core ל Core2Duo ובהמשך ל Core2Quad -עם אותו לוח זכרונות וכו'. היום, כידוע, ריבוי התושבות של אינטל, יצר בלבול. אנשים שמחפשים "מחשב שיחזיק הרבה שנים" (דרישה נפוצה בקרב המון אנשים במעמד רכישה), כבר לא יכולים לבחור באופציה הקלה של לקחת משהו מהדור האחרון, שהרי בו זמנית מושקים מעבדים שונים לתושבות שונות. מה שכן ידו…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by gabbay,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הלך לי לוח אם P4VMA-M של biostar שהוא socket 478, עליו יש לי מעבד pentium 4 3.0Ghz (וחוץ מזה שקניתי מחשב חדש עם i5) ואני עדיין רוצה לעבוד עם המחשב הזה, שיש לו HD 120GB + מ"ה + צורב + 2GB sdram + ספק + מארז + מאווררים... שעובדים. ראיתי שאפשר לקנות עדיין לוחות שמתאימים ל-P4, אבל הם socket 775, זה יעבוד לי??! כלומר - יתמוך במעבד ובזכרונות? תודה, idgiv.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  15. מי מבין שלושלת לוחות האם הכי יתאים לי http://skypc.co.il/pl_product~9GM433~10~0.htm או GA-MA785GPM-UD2H או Gigabyte GA-MA78LM-S2 המפרט מעבד AMD Athlon II X3 435 Box זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 כמות:2 כרטיס גרפי 99% שאני קונה gts250 לא יודע אם יהיה 1 gb או 512mb ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W המטרה שלי להריץ משחקים כבדים

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by פלמחון,

קניתי מחשב חדש עם i5 2.67 ולא עשיתי שום שינויים בביוס לפי cpuz ותוכנות נוספות המהירות שלי רק 1200 בערך (133 עם מכפלה 9) בתוכנת occt שמראה את האוברקלוק שלך יחסית לברירת מחדל אני רואה מינוס (אוברקלוק שלילי) האם לדעתכם זה תקין? מי שהתקין את המחשב שינה הגדרות? מה כדאי לעשות נב- אם אני משתמש בoc genie המהירות קופצת למצופה בערך 3600 (200 עם מכפלה 17 או 18) כך שהבנצ'מרק לא מזייף נב2- עכשיו ראיתי אשכול דומה, אצלי התדר לא עולה בבדיקת מאמץ

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  17. שלום. עם ריבוי האפשרויות של מעבדים לוחות אם וזכרונות שונים, האם יש אתר שבו אני אוכל להכניס לו משתנים שונים או דגמים שונים והוא יבדוק לי התאמה?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by deadwolf,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

‏Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB ₪ ‏Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, ₪ ‏Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, ההפרש במחיר בין כל אחד מהם הוא 50 שקל ככה שהוא יחסית זניח. לכן אני שואל מה ההבדלים מבין השלושה מבחינת ביצועים ? ומי מהם המומלץ לקנייה? צורכי המחשב שלי הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  21. היי, השאלה בכותרת...דגש על כל ההבדלים. תודה רבה מאוד מראש...

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (כרגע יש לי Pentium D מיושן עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס של NVIDIA 9800 GS). אני מעוניין לשדרג את הלוח-אם, המעבד והכרטיס גרפי, למשהו קצת יותר חזק ואם אפשרות נוחה ל-overclock, בהתחשב בזה שהניסיון שלי באוברקלוקינג שאוף לאפס התקציב שלי לכל הסיפור הוא בערך 4,000 שקל, ורציתי לדעת האם שווה לחכות חודש עד שהתערוכה הקרובה של CES תסתיים, ואולי יהיו דברים יותר מעניינים באותו התקציב...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by kobi38,

השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  24. מי מהם נחשב יותר טוב, ומה בעצם ההבדלים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by שימי71,

שלום קניתי לוח אם חדש של אסוס תואם למעבד AMD לצערי הרב ברגע שניסיתי להרכיב את המעבד תואם ללוח האם הוא נפל לי על הרצפה וחלק מהפינים(כ-10) התעקמו. שאלתי האם יש דרך כל שהיא לתקן את הבעיה,לישר את הפינים? או לקרוא קדיש על המעבד. ניסתי עם פינצטה דקה לישר את הפינים אבל זה מאוד קשה תודה למי שינחם אותי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים