עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by benyben,

שלום. אני מנסה לגלות איזה SOCKET יש למעבד שלי, מכיוון שאני רוצה לרכוש גוף קירור (שמתאים ל sockets מסוימים ולא לאחרים). כיצד מבררים? הפעלתי את CPU-Z', ואני מצרץ תמונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, אודה לעזרתכם בנוגע ללוחות אם של ג'יגה בייט, ואודה להסבר מה ההבדלים ביניהם בדיוק. המחשב שאני רוצה לרכוש אינו מיועד לOC. כמו כולם, אני מחפש לוח אמין - מהיר - ושנותן תמורה טובה (אפשרות שדרוג לעתיד לא כ"כ מדברת אלי) לטווח זמן של 3 שנים. אינני מחפש מערך CF/SLI, אך המטרה שלי למחשב היא גם משחקים (הכרטיס שאני ארכוש יהיה 7850) להלן הלוחות: GIGABYTE GA-B75M-D3H GIGABYTE GA-H77M-D3H GIGABYTE GA-H77-DS3H GIGABYTE GA-H77-D3H תודה - מוטי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. משהו חזק ככול שיותר, AGP + PCI כי הכרטיס מסך שלי AGP... ואני לא מתכוון להחליף אותו, לפחות לא בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.. אני צריך שיהיה בו לפחות 4 יציאות PCI כי יש לי כרטיס FIREWAIRE, כרטיס קול, בקרוב כרטיס TV, ועוד אחת לכרטיס מסך שיבוא בעתיד.. אין העדפה מיוחדת מפני שלא בדקתי עדיין את השוק, כי אין לי על מה להתבסס.. אז תודה וחשוב שיהיה חזק למשחקים כבדים..שוב תודה *** שחכתי: יש לי כרגע 2 כרטיסים מסוג DDR (לא DDR2!) ולכן אצטרך שיהיו לפחות 2 יציאות DDR ועוד 2 יציאות DDR2 שאולי יבואו בעתיד.. בקיצור אני משתדרג ולא קונה מחשב חדש, לכן אצטרך לוח אם שהוא גם חזק, וגם יכיל שילוב של מעבר מהדור הישן לחדש! תודה + מעבד - גם כתבתי בכותרת!!!!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Noam0101,

ב-Extended64 לקחו מערכת של Iwill עם 8 אופטרונים 875 (כפולי ליבה) ו-128GB זכרון למבחן זה בעיקר מבחנים סינטטיים, אבל זה עדיין מדהים IWill 16-Core System with 128gb of RAM Benchmarked By Extended64

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, זכרונות Mach Extreme 4gb x 2 1600MHZ הטכנאי בחנות הגדיר את הזכרונות ב-BIOS על 1600MHz (באמצעות פרופיל XMP). לאחר Restart למחשב, אין גישה ל-BIOS ומערכת הפעלה לא עולה. הייתה הודעת שגיאה בנוסח דומה למשהו שהמחשב לא עולה בגלל OC ו/או מתחים לא תקינים של הזכרונות. היה צורך לאפס את ה-BIOS. כרגע המחשב עובד תקין והזכרונות עובדים על 1333MHz (ברירת המחדל ב-BIOS). האם זה תקין? טכנאי נוסף (לא מהחנות) יעץ לי להשאיר את זה כך אם זה עובד. עריכה: במעמד הקנייה הטכנאי המליץ לי על זכרונות DDR3 של Mach Extreme במהירות 1600MHZ. האם כדאי להתעקש על זכרונות מחברה יותר מוכרת? במידה וכן, על איזה זכרונות אתם ממליצים לי מהאתר של לוג'יק פיסי? http://logicpc.co.il/heb/defa…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מתכנן לקנות מחשב כזה CPU: INTEL P4 2.0A GHZ MB: ASUS P4S533 MSI GF 4 128 MB חשבתי בהתחלה ללכת על זיכרונות ה 512 של קינגסטון אבל נודע לי לא מזמן שהם עושים בעיות על מה אתם ממליצים? נ.ב לא מתוכנן oc אז אל תקחו את זה בחשבון

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DvirDD,

אשמח שתענו! איזה כונן קשיח יותר טוב למחשב, Segate או Western digital blue? יותר חשוב לי הביצועים אך גם צריך שהוא לא יהיה רועש מדיי!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shahar07,

אני מתלבט בין ASUS P5W DH Deluxe ל ASUS P5B Deluxe מה אתם אומרים ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. זמן לא רב אחרי שהגחיכה את הטכנולוגיה של AMD, אינטל מכריזה על מעבד 48 ליבות אימתני חדש - שיהיה מורכב למעשה משני שבבים נפרדים שחוברו להם יחדיו לכתבה

10. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אז ככה. התקלקל למישהי שאני מכיר לוח האם. התושבת היא AM3+ וראיתי שהמחירים כבר לא כל כך זולים ללוחות לתושבת הזו ולאור העובדה שהיא יחסית ישנה במונחים טכנולוגים חשבתי שאולי שווה כבר להחליף למעבד+לוח. אין ממש תקציב מוגדר. בתכלס המחשב הוא לעבודות משרדיות. כרגע יש כבר זכרונות DDR3 אז זו המגבלה היחידה מהבחינה הזו. יש כרגע 3 סטיקים ועוד סלוט פנוי אז עדיפות ללוח עם 4 סלוטים. חשבתי על אינטל אבל סומך עליכם אם תמליצו אחרת. בדוגרי אני יכול להסתדר לבד אבל אם יש איזה צימוד שאתם ממליצים אז אשמח ללכת עליו. מבחינת חנויות אני מעדיף באזור נתניה-חדרה ככה שעדיפות ל- TMS/KSP/Ivory. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7054 האם שווה את המחיר? והאם הביצועים טובים? מדובר על 2*512 400Mhz וזה יהיה חלק ממחשב AMD שאני הולך לקנות עם לוח msi neo4 ultra k8n תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין להוסיף למערכת מחשב שמכילה את לוח האם P67A-UD3-B3 דיסק קשיח נוסף בנפח 3TB. נתקלתי בפרסום הזה, שלפיו לא הייתה תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח שגדול מ-2.2TB, עד ששוחרר עדכון שפתר זאת. ישנם שני עדכונים זמינים בעמוד הזה תחת הכותרות "3TB+ Unlock Preinstall driver" ו-"3TB+ unlock", שלפי התיאורים שלהם אמורים לפתור את הבעיה. המחשב היה במעבדה מספר פעמים, ובין היתר נעשו בו שינויים ועדכונים ברמת התוכנה, החומרה וה-BIOS - כך שייתכן שהעניין הזה כבר טופל. אני חושש שהתקנה של העדכונים האלה עלולה לגרום לנזק כלשהו (במידה שהנושא הזה כבר נפתר), וגם הוספה של הדיסק הקשיח ללא ידיעה אם הוא אכן נתמך עלולה להיות בעייתית. האם יש דרך לבדוק האם כבר יש תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום יש לי התלבטות בקניית שני לוחות אם שניהם מתוצרת asus הראשון הוא p4pe/l והשני p-4s8x איזה מהם ישרת אותי טוב יותר? המחשב מיועד למשחקים ואינו מתוכנן oc בכלל!(אולי בעתיד הרחוק).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idanshir,

שלום מבקש לדעת איזה מעבד כדאי לקחת לעריכת סרטים ולמשחקים אני עורך בפרימייר האם עדיף כפול ליבה או מרובע אודה אם תנמקו מדוע תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מקודם התחלתי לדפדף בחוברת של הלוח אם DS3. וגיליתי משהו שניקרא GSATA110/1. בלוח יש 4 חריצי SATA כתומים ו-2 סגולים שניקראים GSATA רציתי לדעת מה זה? עוד משהו, ההארד דיסק שלי בתצורת SATA2 והוא מחובר לחיבור הכתום שניקרא SATA. כתוב בחוברת גם בשתי ההסברים של SATA ו-GSATA. ציטוט: "Please refer to the BIOS setting for the Serial ATA and install the proper driver in order to work properly". בבקשה תעזרו לי מה זה ה-GSATA הזה ולאן אני אמור לחבר את ההארד דיסק בשביל "לסחוט" אותו..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nirro01,

היי, אני אקנה בקרוב מחשב חדש שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה / אפליקציות. הוא לא מיועד לגיימינג ככה שאני לא קונה כרטיס מסך, אולי בעתיד. אני משתמש בonboard. המעבד שהכי נראה לי הוא Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מארז Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black Case No PSU עכשיו השאלות שלי- 1. איזה קירור כדאי לשים? האם יש צורך במאוורר נוסף חוץ מהקירור למעבד? (יש 2 כוננים קשיחים,אחד רגיל ואחד ssd) 2. איזה זכרון לקנות? יש הבדל בין g-skill, kingston, crucial וכו' 3. האם יהיה אפשר לצפות בסרטי HD בצורה נורמאלית? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zipper9,

היי לפני זמן מה קניתי מחשב עם לוח אם של Gigabyte EX58-UD5 (i7) לוח זה תואם עד 24gb ram אך לא הצלחתי למצוא שום מקום ברשת שמוכר מעל 12GB RAM יש למישהוא מושג היכן אפשר למצוא כמות כזאת של זכרון? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iSolt,

קניתי 16GB ראם בגלל שיש לי שימוש בכמות הזו. הזיכרון הוירטואלי מבוטל אצלי (ה pagefile נמצא על 0) פתחתי תוכנית שתנצל עוד 400MB והמחשב קפא נכנס למסך שחור והפסיק להגיב, הפעלתי מחדש. כתוב שיש "זמין 4.2GB" מישהו יכול להסביר לי מה נסגר פה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

טוב חברים שמעו: קניתי מחשב בחופש הגדול שנה שעברה Pentium 4 2.0A Ghz עם 256 מגה בייט DDR266, הזכרון הזה בהחלט לא מספיק והמחשב מדי פעם נטען לאט מאוד ונתקע, אז אני אקנה עוד 256 מגה בייט DDR266 כי הלוח שלי לא תומך ב333... עכשיו רציתי לשאול: יש לי עוד 128 מגה בייט SDRAM ישן מאוד, רציתי לשאול אם אני יוסיף אותו ל512 DDR זה יוסיף לביצועים, האם אני ירגיש בהבדל בין 512 ל640?! בקיצור - האם כדאי לי לשים את הזגרון 133 SDRAM הזה גם במערכת. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה

22. שלום יש לי שאלה שמסקרנת אותי מה ההבדל בין המעבדים הבאים בביצועים ובכלל ? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX כי המחיר של ה BOX יקר יותר הכ- 170 ש"ח + - תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shay360,

בפעם האחרונה שהייתי בחנות מחשבים אז המוכר אמר לי שהוא החליף לי את הזיכרון מ SDRAM ל DDRAM ללא תשלום זה היה נראה לי מוזר אבל לא התייחסתי כי הוא איכשהו קרוב משפחה שלי... לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה אוורסט וסתם הסתכלתי שם על כל מיני דברים ופתאום אני רואה שיש לי זיכרון SDRAM שאלתי חבר שלי והוא אמר שיכול להיות שהוא פשוט שינה את השם בביוס כדי שזה יראה כאילו יש לי זיכרון DDRAM אז אני רוצה לדעת אם זה נכון או שפשוט התוכנה הזאת לא ממש מדייקת? או שאולי יש אפשרות לבדוק את זה על ידי הסתכלות על הכרטיס עצמו? יש הבדל במראה שלהם? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שמעו, אני שוקל לקנות 2GB DDR1 בשביל הויסטה יש לי כרגע 512-2 ז"א 1 גיגה הלוח שלי יותר מדי פשוט, כך שיש לו רק 2 חריצים לזכרונות אז אני שוקל לקנות 2-1024, ז"א 2 גיגה אני לא רוצה משהו משוכלל, יוקרתי ויקר אני מחפש משהו דיי זול, שיהיה מספיק אמין, ולא מהיר משהו, נו... שיספיק לויסטה אולי 1.5 יספיקו ואצטרך רק 1GB לקנות? ואולי בכלל לוח איכותי ב700+זיכרון 1GB יעלה כמו 2GB אבל 1 גיגה יש לי כבר לוח חדש וטוב אבל השאלה אם יש לוחות עדיין של DDR1 AGP IDIE... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים