מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
P8Z68-V s1155 VS P8P67-M האם יש בינהם הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחיר ( מלבד השימוש בליבה הגרפית). מערכת: i5 2500K GTX560 TI 2x4G G.skill 1600MHZ (מתוכנן SSD עתידי)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מם דעתכם על הלוח אם MSI דגם P45D3 צ'יפסט P45.... ואם יש לוח אם שבערך באותה רמה כמוהו אבל מתוצרת אסוס או ג'יגהבייט
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט בצד. black ops מקרטע אצלי גם בהגדרות הנמוכות ביותר ורזולוציה 600*800. כשהמשחק רץ ומקרטע, אני רואה שהמעבד על 100%. במחשב נוסף שרץ על AMD II *3 445, וכרטיס המסך זהה, המשחק רץ חלק בהגדרות גבוהות יחסית (1280*720), צריכת מעבד לא עוברת את ה - 75%. (גם ב - PES11, המעבד בזמן משחק סביב ה - 90%, ככה שאני חושש שהוא מיצה את עצמו.) לכן הסקתי שהבעיה שלי היא המעבד. חשבתי לשדרג, ויש לי כמה אופציות, רוצה להתיעץ איזה מהן עדיפה: 1. לשדרג מעבד ל -Q9XXX, עם עדיפות ליד שניה, או דרך מכר באינטל. עלות - כ - 650-900 ש"ח 2. לקנות מעבד AMD כדוגמת זה הרשום מעלה, (אולי קצת חזק ממנו) + לוח אם תומך AMD3 וגם DDR2 (כדי שלא אצטרך להחליף גם זכרונות). עלות משוערת כ - 500 ש"ח למעבד + 350 ש"ח ללוח אם. 3. …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי, לגבי מעבד I5-520M כתוב שהמהירות יכולה להגיע ל2.93 בטורבו, רציתי לדעת האם זה כששני המעבדים פועלים או רק אחד. וכן אותה שאלה לגבי מעבד מרובע i7 720QM כתוב שיכול להגיע ל2.8 האם זה רק כשמעבד אחד פועל או כל הארבעה מגיעים למהירות זה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה מקור שדן בזה בצורה רצינית
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הלוח MSI K8N NEO2 PLATINUM והוא נשאר עם המעבד הנ''ל + 2GB DDR1 מכיוון שכבר אי אפשר למצוא לוחות 939 אפילו ביד שניה חשבנו למכור אותו. כמה לדעתכם הוא שווה (ביחד עם הסינק המקורי) ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שש, שמונה ועשר ליבות עיבוד למשתמשים הביתיים: דור ה-Broadwell-E המבטיח מתקרב להשקה, ואל הרשת מתחיל להגיע מידע ראשון אודות הביצועים הצפויים לנו אחת מגולות הכותרת שצפויות לנו בתערוכת קומפיוטקס לשנת 2016, שתחל בסוף החודש הנוכחי, היא ההצגה וההשקה הרשמית של דור מעבדי האקסטרים החדש של אינטל – Broadwell-E, שכבר ידוע לנו כי יציע ארבעה דגמים שונים בהתבסס על אותה תושבת LGA 2011 ואותה ערכת שבבי X99 של דור ה-Haswell-E. הדגם המעניין ביותר בדור החדש יהיה ללא ספק ה-Core i7-6950X שיהיה הראשון ממשפחת ה-Core אשר יכלול עשר ליבות עיבוד פיזיות, ו-20 ליבות לוגיות תודות לטכנולוגיית ה-HyperThreading, כל זאת במחיר מאסיבי (כמובן) שיעמוד על כ-1,500 דולר. מן העבר השני, גם מעבדי ה-Cor…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי קרוב ל 3 שנים אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב שלי זה המפרט של המחשב אני רוצה לשדג את המעבד לוח אם כבר מצאתי דגם: gigabyte z390 ud אבל אם יש לכם משהו אחר להמליץ אפשרי https://www.google.com/search?rlz=1C...w=1920&bih=937 השימוש העיקרי במחשב זה למשחקים כבדים סהכ מסך 24 אינץ חושב לשדרג בעתיד ל27 אינץ איזה מעבד יעשה את העבודה במחיר משתלם אחרי הכל אני לא הולך להריץ משחקים באיכות 4K על 50 אינץ
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מידע בגדול על המחשב המיועד: * מחשב לעריכת וידאו ב HD, עבודה עם אפטר אפקטס ופרימייר 5.5. * המחשב מיועד לעבודה נון סטופ כל השבוע. * אני לא מחפש להוזיל עלויות. הדגש הוא על חומרה איכותית ומותאמת לתוכנות הנ"ל. המפרט: מעבד i7-2600 (לא מתוכנן OC). 16GB זכרון של kingstone כ. מסך gigabyte GTX580 ssd crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 ההתלבטות האחרונה שנשארה היא לגבי הלוח האם ללכת על gigabyte p67a-ud7-b3 או על z68x-ud7-b3. הם זהים אחד לאחד חוץ מהצ'יפסט (שאין לי מושג להבדלים בין שני הצ'יפסטים) ההפרש במחיר בין שני הלוחות הוא 130שקל (לא קריטי מבחינתי). אשמח להארות/הערות לגבי …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב (עוד ניתן לשנות את ההזמנה) המבוסס על לוח P55 (הלוח: Gigabyte P55M-UD2) - ולא תומך בTriple Channel, וזכרונות שנמכרים כTriple Channel: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel - DDR3 1600mhz הזמנתי את הסט הזה, בעיקר בגלל המחיר (770 ש"ח) - הזכרונות יעבדו על הלוח? ברור לי שלא בTruiple Channel, אבל 4GB מתוך ה6GB יעבדו בDual Channel ואילו הסטיק הנותר של ה-2GB יעבוד בsingle channel? יש הבדל ביניהם במתחים? יש סיכוי שבכלל עדיף להישאר בכפולות של 2 (לרדת ל-4GB) ולא להנות מ2GB נוספים, רק כדי לא לגרום לבעיות? יש בחנות גם זכרונות שנראים פשוטים יותר (בלי היטסינק, ולא מעוצבים) ובמהירות של 1333Mhz, ב260 ש"ח לכל סטיק של 2GB - האם עדיף לי לוותר על כל הבלגן הזה, לשלם קצת יותר ולקנ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נראה לי קצת הזוי שמעבד מרובע ליבתי שנחשב לאחד המעבדים הטובים ביותר בשוק (ב-tom's ראיתי שהוא במקומות הראשונים ברוב המבחנים, לפעמים גם במקום שלישי), עולה היום רק 1500 שקל, ורק 300 שקל יותר מהמעבד שקניתי לפני שנתיים (AMD Athlon 3200+ Winchester S939). אני בטוח שהוא חזק ממנו לפחות ב-200-300%. אין איזה פואנטה בדיון, אבל זה קטע כזה מעצבן ודפוק שבמפרט של 6000 ש"ח (התקציב בערך שהיה לי למחשב כשקניתי אותו) אפשר להביא מעבד כזה. והתחשב בזה שכשאני קניתי את המעבד שלי עוד היו הרבה מעבדים לפניו בהשוואות ביצועים, ולמען האמת הוא ממוצע לחלוטין. היום בכלל כבר אבד עליו הקלח, ואם היו מוכרים אותו הוא היה עולה במחיר של מנת שווארמה. כוסאומו!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד מהמוצרים המעניינים ביותר של ענקית השבבים, אשר נוצר מהצורך להמשיך ולטפס בכח עיבוד עבור כלל פלחי השוק. כמה חזק דגם ארכיטקטורת ה-Core שיהיה שלכם בפחות מ-100 דולר? התשובות בפנים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו חזק ככול שיותר, AGP + PCI כי הכרטיס מסך שלי AGP... ואני לא מתכוון להחליף אותו, לפחות לא בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.. אני צריך שיהיה בו לפחות 4 יציאות PCI כי יש לי כרטיס FIREWAIRE, כרטיס קול, בקרוב כרטיס TV, ועוד אחת לכרטיס מסך שיבוא בעתיד.. אין העדפה מיוחדת מפני שלא בדקתי עדיין את השוק, כי אין לי על מה להתבסס.. אז תודה וחשוב שיהיה חזק למשחקים כבדים..שוב תודה *** שחכתי: יש לי כרגע 2 כרטיסים מסוג DDR (לא DDR2!) ולכן אצטרך שיהיו לפחות 2 יציאות DDR ועוד 2 יציאות DDR2 שאולי יבואו בעתיד.. בקיצור אני משתדרג ולא קונה מחשב חדש, לכן אצטרך לוח אם שהוא גם חזק, וגם יכיל שילוב של מעבר מהדור הישן לחדש! תודה + מעבד - גם כתבתי בכותרת!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/13-critical-security-vulnerabilities-and-manufacturer-backdoors-discovered-in-amd-ryzen-processors.html בוקר טוב.. אחרי 3 שבועות במקסיקו, כרגע אנחנו בקראבי תאילנד והקפה של הבוקר מריר אל מול החדשות האלה.. אבל צריך לחכות לתגובה רישמית ולקוות שזה לא גרוע כמו שזה נראה בכתבה. לי הדבר נראה כמזויף אחרי שקראתי בעיון את הכתבה בגורו ובאתר נוסף. לא צפיתי בסרטונים, תוכלו לעיין ולהחליט. שיהיה לכם המשך יום טוב, נתראה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה למביני עניין . אני בונה מחשב חדש לעריכות וידאו HD מקצועי . על איזה מ 2 המעבדים הנ"ל כדאי להתבסס ? .1 INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz . 2 עם מעבד מס" 2 התאימו לי את כרטיס המסך הבא . nVIDIA GeForce GTX570 1280MB GDDR5 152 GB/sec Dual Link DVI תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למטרות שונות בינהן עבודה. אני צריך שהוא יוכל להפעיל SOLIDWORKS בקלות ויאפשר לי לעשות דברים נוספים בזמן שאני מפעיל את התוכנה. ראיתי מחשב עם מפרט ויש לו מעבד E5700 אני רוצה לדעת איך המעבד והאם אני יכול לעוד איתו. תודה רבה ושבת שלום! עריכה: אני יודע שלקנות מחשב "קומפלט" יוצא יותר יקר ופחות טוב אבל אין לי את הזמן להתעסק עם הרכבת מחשב, ולכן אני קונה מחשב "קומפלט" עם המעבד הנ"ל. כמו כן אם מישהו מכיר מקום שמוכר מחשב שיעמוד בדרישות שלי במחיר טוב מוזמן להציע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085 קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב . עכשיו השאלה שלי : במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד. האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1? או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא כזאת....יש לוח אם של ASROCK שמתאים גם לDDR1 וגם לDDR2 ולAGP ולPCI-E...בקיצור תומך בכמעט כול הטכנולוגיות.... השאלה שלי היא אם אני מחליף את הלוח ואת המעבד.....למשל אני מחליף למעבד E6300 וכיוצא בזה....האם יש צורך בהגדרה מסויימת של המעבד בביוס או שזה בצורה "שלם וקח"...כלומר אני שם את המעבד על הלוח מחבר את הכול מדליק וזהו? הכול עובד? הדגם של הלוח..:775Dual-VSTA יש קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הטמפ' של המעבד יכולה להשפיע על הביצועים? או שהוא נותן את אותו ביצועים בכל רמות הטמפ'? (חוץ כמובן מהנקודה שהוא נשרף...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. היה לי לוח P35C-DS3R אך הוא נשרף לי עם המעבד..(יש בו נזק פיזי לא יודע אם יחליפו) ולפי מה שהבנתי שבוע הבא מגיע P45.. האם כדי לקנות P45 במידה ולא יחליפו לי ? ובמידה יחליפו לי האם אני יוכל לבקש מהחנות לקנות לוח אם אחר במקום מה שהיה לי.. כאילו לעשות טרייד אין..אם אני יקבל זה יהיה חדש... :s05: :s05: :s05: וכמובן מה יהיו טווח המחירים של הלוחות החדשים !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-