עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by slowdive,

שוב,שלום אני רוצה לקנות שני סטיקים של 512MB מהירות 667 לINTEL CORE 2 DOU E6300 למחשב שלא נועד למשחקים ולא יעבור OC ואני רואה שיש המון חברות שמייצרות היום זכרון,דוגמה מKSP: Aeneon TwinMOS שניהם ב310 ש"ח לסטיק Hynix 380 ש"ח לסטיק Corsair Kingston שניהם 350 ש"ח לסטיק די מבלבל... על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  2. Started by soulz,

יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 היו לי שני סטיקים של 256 מגה, וחבר שלי הביא לי את הישנים שלו...2 של 256 ואחד של 512 כולם 400. בהתחלה שמתי קומבינציה אחת...והמחשב לא עלה, אחרי זה עוד אחת...והתחיל משחק של כסאות מוזיקיות למשך איזה חצי שעה, עד שהמקסימום שהוצאתי זה שבסלוט אחד יהיה 256 ובשני הלא צמוד לו 512. ואני חושב על לקנות שני סטיקים של 1024 כל אחד...ואני חושש שהלוח אם ימשיך לעשות לי בעיות בקטע, ממה זה מגיע? משום מה גם אני לא יכול להכנס לביוס של הלוח אם...המסך פשוט נתקה מתי שאני מנסה להכנס אליו.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  3. לא בדיוק הנושא הרגיל, נכון? בדרך כלל מדברים על overvolting. המטרה: שרת בייתי. ירוץ headless, אז הדרישות מ"כרטיס המסך" מינימליות - שיאפשר למחשב לאתחל. ה- IGP שמשולב ב- i3 אידאלי לזה. ירוץ 24/7 במקום עם תחלופת אוויר מוגבלת, אז מומלץ שיהיה קר ככל האפשר. ה- i3-2100 די קריר וחסכוני גם ככה, אבל אפשר להוריד מתחים ותדרים ולחסוך הרבה יותר. נכון, הביצועים ירדו, אבל גם ככה ה- 2100 חזק בהרבה מהמינימום שאני צריך. השאלה היא איזה לוח אם מומלץ ואיזה זכרונות. הדרישות: לוח mATX עם לפחות שישה חיבורי SATA, השאר לא רלוונטי. לא אכפת לי אם זה SATA2 או SATA3, לא אכפת לי כמה חיבור יUSB יש והאם הם USB2 או USB3, לא אכפת לי כמה חריצי זיכרון יש או כמה חריצי PCI יש. מחיר? כולם בערך באתו אזור, נגיד 500…

4. Started by viperain,

יש לי מחשב ישן pentium 4 2000 MHz ויש עליו זכרון 256ddr אני רוצה להוסיף זכרון . הבעיה היא שהיום כל הddr1 הם 400MHZ וכשבדקתי ב everest הוא רושם שהלוח אם asus p4s533-vm תומך רק עד 333MHZ . רציתי לדעת אם זה אומר שהוא פשוט לא יפעיל את הזכרון או שהוא ישתמש בו במהירות 333MHZ. ועוד שאלה קטנה.. לעשות dual channel זה פשוט לחבר 2 זכרונות מאותו חברה ומהירות ביחד? לא צריך להגדיר משהו?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by club_501,

ברשותי לוח אם GA-880GM-UD2H. שמתי לב לאחר קניה שיש חיבור 8-pin ATX 12V power connector. לא קניתי ספק חדש, ובספק הנוכחי שיש לי המחבר הוא עם 6 פינים, בנוסף יש לי מחבר עם 4 פינים. אבל אין חיבור עם 6 פינים יש אפשרות לחבר את זה את כל ה 8 פיניםעם מתאם שניתן לקנות? הספק הוא hec-500td-tf תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. מ-NVIDIA או מ-ABIT כי שמתי לב שהם שונים?

7. Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by ahbarush,

הלוח אם שלי הוא: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic האם מעבדי i5 יתמכו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Alroit,

אשמח להמלצה לזיכרון מהיר 4GB ddr2 1200MHz עבור OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. Started by Fenomeno,

מעבד- P4 1.8A Northwood לוח אם- Abit TH7-IIRAID הארד דיסק- WD 80 GB "Special Edition" זיכרון- Samasung 512RDRAM 1066(128X4) כ. מסך Leadtek GF4 TI4400 ספק Antec 430W TruePower מארז- Chieftec AX-01SLD מסך- IIyama VisionMaster pro452 דעתכם?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by bah10,

כשאומרים גשר צפוני מתכוונים לצ'יפ שנמצא באמצע הלוח בערך, שעליו יש צלעות קירור? ומי הוא בעצם? צי'פ שמקשר בין --> מעבד - זכרונות - כרטיס מסך ? כשאומרים גשר דרומי מתכוונים לצ'יפ שעליו אין צלעות קירור והוא נמצא בדר"כ בתחתית הלוח? ומי הוא בעצם? ציפ שמקשר בין --> סלוטים PCI - לגשר הצפוני? ועוד שאלה האם מומלץ לשים צלעות קירור על שניהם? ואפילו מאוורר קטן? ??? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by asilic,

היי ברשותי זכרון DDR 400 שפועל כרגע במהירות 333. יש לי לוח של ABIT רציתי לדעת איפה משנים את ההגדרות בביוס לשינוי מהירות הזכרון ל400. תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by משה פייגלין,

מעבד חלש לפי דעתי סתם חיקוי של אינטל . אחי קח עצה ממני קח 630 נגד האתלון 64 הזה ותראה את ההבדל בהצלחה . ויותר זה קח לוח של 775 עם ציפסט של SIS או VIA .. יותר הוגן מזה לא יכול להיות .

• 65 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by tsuriel,

שלום לכולם רציתי שתציעו לי בבקשה לוח אם AMD חדש למעבד 3.0 AMD 64BIT, עם סקוט 754 עד 450 ש"ח (עם יש צורך) ותודה רבה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  16. האם הוא חזק יותר מהמעבד 5200x2 של amd ? האם שווא להשקיע עוד 150 ש"ח ל AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE 8450

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by amiel18,

חבר'ה אני רוצה להחליף אם מישהו רוצה כמובן לוח אם של חברה מוכרת אבל לוח טוב שמיועד לIntel Socket 478 תומך 800mhz FSB בתמורה ללוח שמיועד לאוברקלוק 754 של abit NF8 חדש חדש שלא שומש מעולם! עם האריזה עם הכל בפנים... מי שמעוניין שישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר, רצוי אייסקיו בתור התחלה.

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  18. יש לי 2100 שח רוצה לקנות בהם לוח אם ומעבד 64 ביט אני כבר מבולבל קשות מהדגמים של amd .אני רוצה מעבד חזק ל oc ולמשחקים וכמובן לוח מתאים ואז נכנס ענין הליבות ניוקאסל וכאלה פתאום נכנס הסוקט החדש (939) לתמונה עכשיו אני לא יודע אם לחכות לסוקט החדש או לא מה עושים תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by snogoo,

אהלן, אני מתלבט בין שני לוחות-אם אחרי חיפוש לא קצר. כרגע המועמדים הם GA-8I945PG של GIGABYTE ו D945GNTL של אינטל שניהם מציגים בערך את אותן תכונות חוץ מאולי עוד חריץ PCI וגם המחירים בניהם די זהים. אני רוצה לדעת האם מישהו יכול בוודאות להטות את הכף לכיוון מסוים ? חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל המהותי בין 945G ו 945P כי אני בכל מקרה מתכוון לקנות כרטיס מסך ולא להשתמש ב ONBOARD האם כרטיס זה או אחר משנה את העלויות - האם ה 945P עולה על ה G באיזה שהוא אופן...

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by Demon,

בויכוח קטן עם חבר עלתה אצלנו הסוגייה הבאה: אילו מן הלוחות הבאים (מבוססי KT333) הוא טוב יותר (מבחינת ביצועים, בעיות ידועות, יחס מחיר/תמורה): ASUS A7V333 או Gigabyte GA-7VRXP. העלו פה את דעתכם/טענותיכם. תודה מראש, וסליחה אם הדיון כבר היה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by hlv,

עבדתי עד היום עם כרטיס אחד של 256MB DDR שבא עם המחשב. קניתי עוד 256 DDR ועכשיו הלוח אם לא עובד עם שניהם.. רק עם אחד כל פעם בדיקה נוספת העלתה שרק הDIMM השלישי עובד.. הלוח שלי הוא: ASUS A7V266-E שעובד עם Athlon xp 1600+

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by mimzak,

שלום רב! האם יש התאמה בין בלוח והמעבד הבאים והאם יהיה ניתן לבצע OC והאם זה כדאי AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1162 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by siin,

ראיתי לוח אם של אסוס עם ציפסט של VIA ו-SIS איזה מהם טובים יותר? איך הציפסט של SIS661? לא יודע איזה דגם של אסוס לבחור ועם איזה ציפסט?! מינוסים פלוסים -יש? צריך להיות עם פנטיום 4 2.4 או 2.8 או שבכלל המפרט 'מיושן' ? ???

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי מחשב נוסף בבית שיש בו לוח אם ABIT AL8\AL8-V . מצאתי משהו שמוכר מכבד D 925 3.0GHZ 4M Cache . לי יש כרגע מעבד P4 בעל ליבה אחת. האם המאבד הזה יתאים טוב ללוח אם שלי? משהו יודע את הנושא קצת לעומק? לוח אם:http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16813127208 מעבד:http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item- details.asp?EdpNo=2525999&Sku=CP2-PD-925%20C בטעות פרסמתי את ההודעה גם בפורם מפרטי המחשב...מבקש את מחילתכם על הטעות הזו.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  25. הבנתי שהם היו אמורים לצאת השבוע... אז הייתה את התערוכה בוורשה, ונראה טוב. מתי נזכה לראות את ה-Phenom X4 למכירה בארץ? :<

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.